2020-05-03
一早已經聽聞過啊度有成座山咁多既芫荽拉面🍜一於lunch time就黎呢度試下有幾正先!外賣不錯但可惜拉麵一般!不過就絕對值得黎打個卡😍-芫荽辣麻味增拉麵🍜$110 (+$15味玉🥚)-我揀左少辣少麻🌶️。拉麵對於我來講, 比較鍾情於濃郁豬🐷骨味, 呢種麻辣湯底真係好似小窩米線。。。湯底依然非常不欣賞, 感覺上同各式各樣米線麻辣口味差不多,呢種價錢絕對唔想食平價湯底。。。配料方面-加左15蚊要一整隻蛋🐣,點知非常失望🥺, 雖然蛋入面係流心,但竟然完全冇任何味,以為suppose會有少少醬油味,點知真係就咁直接煮咗粒蛋就算。-面頭芫荽☘️-數量的為多但係非常之碎,打卡🌞必備,熱愛芫荽既我好中意🌿-玉米荀🌽-免費附送,味道一流,香甜香脆可口!鍾情者絕對可以直接叫多一碟😍-所有配料最欣賞係炒芽菜!🍀-絕對係人生食過最好食嘅芽菜!🍀通常芽菜都冇乜點煮過,但呢個竟然可以炒到好香,同埋切細左好容易入口。建議大家可以叫炒芽菜拉麵🍃🍃-呢個肉就比較相對出色,肥肥地好厚肉,超級入味超級濃郁!煮到稔哂勁正!如果配飯一定仲好食🍚-仲有即棄用既圍裙比你以防彈到衫😂😂😂
芫荽辣麻味增拉麵🍜$110 (+$15味玉🥚)
配料方面
面頭芫荽☘️
數量的為多但係非常之碎,打卡🌞必備,熱愛芫荽既我好中意🌿
玉米荀🌽
所有配料最欣賞係炒芽菜!🍀