2016-11-17 982 浏览
朋友生日話要食放題,平時銅鑼灣難book, 呢家旺角有,當然食呢間啦! 上到去,唔多人,佢哋安排左較角的位,感覺静啲。 佢地未到,我就點住啲野食先。 刺身都多選擇,除三文魚,鮑魚片,玉子,角螺,帶子,甜蝦外,仲有油甘魚,劍魚腩,赤蝦呢啲正既選擇。 等佢地既期間,我先點左赤蝦同帶子.赤蝦真係好大隻,唔單只肥美,仲有點兒爽口,好creamy,啖啖肉,成為了最好的開始! 除左任食,仲有任飲,呢度啲嘢飲一啲都唔求其,最眼前一亮既係Hoegaarden 樽裝啤酒同Kirin Ichiban 日本啤酒,呢兩隻我都覺得幾好,易入口,不過兩位小姐都唔飲酒的,所以都選返啲無酒精飲品。就飲呢款未見過的韓飲:蘋果乳酸汽水。唔係好重乳酸味,蘋果芳香。 海膽手卷細細個手卷唔洗食咁多飯,浪費quota, 海膽甘甜,又唔細片,紫菜都脆。 燒鰻魚串好少放題有鰻魚串,兩片鰻魚一枝,啖啖肉,無乜肥膏肥肉,燒得夠喉,個燒汁仲甜甜地,十分滋味,我自己都食左十串吖。 另一推介係炸奶皇包,有啲似炸饅頭,內裏奶皇唔太甜,個包面炸得好靚,唔會燶左,重點係可點煉奶,外脆內軟,仲係暖心添!呢間有幾樣野響出面放題都少有的,

海膽手卷

燒鰻魚串

呢間有幾樣野響出面放題都少有的,無咁悶,選擇又夠,有成近十五張點菜紙,紙中圖同設計又有心機,下次人地問邊間放題,我會提議呢間。
2016-09-13
2016-11-17 173 浏览
係旺角買完野,去左至尊滿屋食放題!坐低即刻叫個刺身拼盤。唔洗五分鐘,刺身即刻黎。好多之前都好少食過既刺身,呢度都有,正!食刺身新鮮最重要,牡丹蝦好大隻,而且味道鮮甜。雖然拼盤擺設一般,冇乾冰冇煙冒出黎,但係質素好,新鮮最重要。食完刺身之後一定係食羊架。羊架好明顯岩岩燒完,熱辣辣,質感唔會太老,水分多,整得好味。最鍾意係冇乜騷味,香料配搭得岩岩好,高質!原來仲有我鍾意既鰻魚串燒。叫左好多串黎食。鰻魚好肥美,食極到唔會厭。今日真係冇揀錯野食,最後食個燒菠蘿就咁完美結束放題既夜晚。食完燒菠蘿成個人好fresh,爽呀!下次會再挑戰!
係旺角買完野,去左至尊滿屋食放題

坐低即刻叫個刺身拼盤。

唔洗五分鐘,刺身即刻黎。

今日真係冇揀錯野食,

下次會再挑戰!
2016-11-16 190 浏览
至尊滿屋放題一直都好出名,不過次次都要BOOK好耐,好難先有位,今次早一個月終於BOOK到啦同朋友2個人黎食,黎到真係好多人,因為旺角依間係最好食第一次食緊係食最出名既刺身,鮮蝦好夠鮮味,入口好滑,點埋WASABI食仲正希靈魚小小腥,但仲好味,因為靚既希靈魚係腥D嫁三文魚就普普通通,唔算太好食其他整體都唔錯北海道牛乳海鮮鍋,湯底好夠味蝦浸完之後索曬味,幾好食不過D菜唔夠新鮮,麻麻地豆腐好滑,幾正整體都唔錯,不過時間太短,得1個半小時咋

同朋友2個人黎食,黎到真係好多人,因為旺角依間係最好食

希靈魚小小腥,但仲好味,因為靚既希靈魚係腥D嫁

三文魚就普普通通,唔算太好食

其他整體都唔錯
北海道牛乳海鮮鍋,湯底好夠味
蝦浸完之後索曬味,幾好食

不過D菜唔夠新鮮,麻麻地

豆腐好滑,幾正

整體都唔錯,不過時間太短,得1個半小時咋
工作到8點 真係無晒energy 急call老公同我大食一餐 拎左有汽利賓納 (其實飲Hoegaarden仲爽) 第一樣點當然係刺身啦 三文魚、劍魚、帶子、馬刀貝、亦貝…. 共有10款 全部都夠凍夠新鮮 帶子唔係太大粒 所以要多叫幾片 其他魚類都是厚切的… 正 壽士就麻麻啦 有小小乾 手卷紙菜夠脆口 海膽算新鮮而且小飯 天婦羅蝦好食所以我encore左 個汁就無羅白蓉都好夠味 串燒當中 羊鞍好好食好juicy 外脆內軟 串燒大蝦有彈牙唔黏殼 牛舌有牛味 最怪就是泰式串燒牛柳 有點似牛丸不是我口味 燒雞亦有咸香 清酒扇貝.. 一般啦 酒味唔夠 需然個甜品櫃有好多款甜品 不過我飽到真係食唔到…encore左一次就合到一個點了 只係食左個Movenpick咋
工作到8點

真係無晒energy

急call老公同我大食一餐

拎左有汽利賓納

(其實飲Hoegaarden仲爽)

第一樣點當然係刺身

• 羊鞍
  • 天婦羅蝦
  • 刺身
2016-11-14 155 浏览
猫仔今天從美国回來,她搬到我家中住3個月,我知道她超愛日式放題,特意帶她到旺角的至尊滿屋吃過痛快!一定要介紹這裏的刺身,因為特別新鮮和特別味美,有厚切的肥美三文魚,色澤鮮明和口感一流!飽魚片刺身爽口,玉子刺身特別清甜!我最愛好像手指般長的深海大赤蝦刺身,既鮮又甜,還有甜蝦刺身也十分新鮮!最難得最有昂貴的赤貝刺身和帶子刺身也水準十足!其餘壽司款式甚多,可以說包羅萬有,不得不提還有movenpick 雪糕,今晚我和小貓也吃到停不了口!

飽魚片刺身爽口,玉子刺身特別清甜!

最難得最有昂貴的赤貝刺身和帶子刺身也水準十足!

2016-10-07
各式各樣的選擇都很多,單是點菜紙都有10幾張,刺身﹑壽司﹑燒物﹑和風料理﹑炸物﹑小食﹑天婦羅等等。而且每位食客都可選擇一款口味的MOVENPICK糕。以放題來說,刺身的水準是很好,三文魚﹑油甘魚﹑劍魚腩等的肉質依然柔軟,肥厚,而不會很梅。蝦的選擇都有2種,分別是深海大赤蝦及甜蝦,深海大赤蝦肉質很Creamy食落比較漏;而甜蝦味道較甜,肉質柔軟。貝類有鮑魚片﹑赤貝﹑鮮帶子和北海道角螺。個人很喜歡角螺,肉質爽口而且味道清甜。鮑魚片則是軟身重味。壽司試了幾款都不錯,飯不會散,亦不會因為放題關係而配上佷大舊飯。沙律試了黑松露鮮蝦沙律和牛油果海鮮沙律,醬汁都很開胃好味。沙律菜都算新鮮爽口。天婦羅炸粉薄薄的,新鮮炸起。燒菠蘿是寶寶至愛,他encore了好幾次,說燒得很香很甜,而且多汁美味。牛油粟米,份量很大,超甜粟米。其實人愈大愈少食日式放題,亦對日式放題食物的質素沒有太大要求,不過久不久總是想放肆地大食一餐,這次很好彩地選擇了一家食物水準相對地高的放題餐廳。放題最重要就是選擇多,而且不會漏單。至尊滿屋日本料理最好的地方就是整個晚上,完全沒有漏單的情況,點幾多就有幾多,也不會說熱食送上後,刺身遲遲
各式各樣的選擇都很多,單是點菜紙都有10幾張,刺身壽司﹑燒物﹑和風料理﹑炸物﹑小食﹑天婦羅等等。
而且每位食客都可選擇一款口味的MOVENPICK糕。

天婦羅炸粉薄薄的,新鮮炸起。
牛油粟米,份量很大,超甜粟米。
至尊滿屋日本料理最好的地方就是整個晚上,完全沒有漏單的情況,點幾多就有幾多,也不會說熱食送上後,刺身遲遲不見。

我們點了2次刺身,2次都很快就送上。

選擇多之餘,食物質素也沒有因為價錢而將貨就價,會讓我下次也選擇同一間日式放題
2016-11-12 5169 浏览
市面上好多放題都採取半自助形式,即是顧客可以在店子中央自行夾沙律或者拎熱盤,但往往會造成不少浪費,成就了不少個大徙鬼...呢間放題有點特別,只有飲品/熱茶/甜品是自助,想食沙律/熱盤都需要下單,實行即叫即整的策略!市面有不少放題都只是有康師傳,但這間有利賓納和道地,已經覺得不錯!枱上有兩大本電話簿咁厚的點餐紙,主要刺身和壽司佔的比例較重,也有不少創意卷物!好有可能早場關係,想要服務時會有人即時幫到手,附近有好多侍應生在stand by, 一直密密在收點餐紙。下單後不消一陣子,食物便徐徐到來,以這一晚的經驗來說,沒有出現漏單。我與友人清碟速度都算快,收碟速度都拍得住我地!刺身屬正常水準,螺肉和玉子都好味!日式芝麻八爪魚夠大隻,肉質肥厚又好嚼!蘆薈粒底下佈滿了生菜和沙律,好新鮮。創意壽司和火灸壽司的賣相討好,又有最愛的XO醬帆立貝壽司,夠大粒。豆油紙包住的兩款壽司入口即融,更顯三文魚和鰻魚的鮮味。香芒大蝦壽司、黑松露和海膽蝦壽司都幾創新,另外一些火灸類的壽司也有用海苔醬,好特別!最吸引的是鋪面的芝士醬皇蟹棒壽司,似雙層巴士般,好有質感。燒物底下鋪上吸油的蔬菜,減少油膩感但覺得鋪吸油紙會吸得
市面上好多放題都採取半自助形式,

即是顧客可以在店子中央自行夾沙律或者拎熱盤,

但往往會造成不少浪費,成就了不少個大徙鬼...
呢間放題有點特別,只有飲品/熱茶/甜品是自助,

想食沙律/熱盤都需要下單,實行即叫即整的策略!
市面有不少放題都只是有康師傳,

但這間有利賓納和道地,已經覺得不錯!
枱上有兩大本電話簿咁厚的點餐紙,

主要刺身壽司佔的比例較重,也有不少創意卷物!
好有可能早場關係,想要服務時會有人即時幫到手,

附近有好多侍應生在stand by, 一直密密在收點餐紙。

下單後不消一陣子,食物便徐徐到來,

以這一晚的經驗來說,沒有出現漏單。

我與友人清碟速度都算快,收碟速度都拍得住我地!
刺身屬正常水準,螺肉和玉子都好味!
日式芝麻八爪魚夠大隻,肉質肥厚又好嚼!

蘆薈粒底下佈滿了生菜和沙律,好新鮮。
創意壽司和火灸壽司的賣相討好,

又有最愛的XO醬帆立貝壽司,夠大粒。

豆油紙包住的兩款壽司入口即融,更顯三文魚和鰻魚的鮮味。
香芒大蝦壽司、黑松露和海膽蝦壽司都幾創新,

另外一些火灸類的壽司也有用海苔醬,好特別!
最吸引的是鋪面的芝士醬皇蟹棒壽司,似雙層巴士般,好有質感。
燒物底下鋪上吸油的蔬菜,減少油膩感

但覺得鋪吸油紙會吸得比較好。

燒日本有機菠蘿無渣多水,又夠厚肉。
鹽燒大蝦的肉質爽口又啖啖肉,鹽燒的蝦更顯鮮味。
斟酒小食的香煎蓮藕片
想不到平平無奇的炸饅頭竟用上奶黃作餡料,

熱騰騰新鮮炸出來,再點煉奶,好滋味!
豆角快炒螺片切得好薄,炒得好香

肉質爽口彈牙,又不會軔,但落單一段時間才來。
蒲燒鰻魚串比想像中細塊,但水準一流,連皮吃,鋪面的燒汁好惹味!
燒日本有機蕃薯仔一條串燒有兩件,吃落好軟腍又有薯泥的質感。
甜品自取區那邊放滿女生最不能抗拒的甜品

有件裝迷你的芝士蛋糕、朱古力融心蛋糕。
還有法式的 Macaroon,色彩繽紛,味道不會太甜膩
綠茶、咖啡和芝麻味道尤其特別~
最後可以從四款口味中選一杯movenpick 雪糕,Yummy~

我選了充滿奶滑香濃的Cotta 意大利奶凍,

士多啤梨有果蓉,酸甜般的味道好刺激,又有口感!
每次同蝦子餅食飯時,如心血來潮想吃日本魚生壽司,就必定要選吃放題,無他的,因他不吃生的東西,放提有不同選擇,大家可各取所需麻! 今次,我們在旺角找來一間叫《至尊滿屋日本料理》的日式放題餐廳光顧 店子佔地全層,地方寬敞,而且裝潢蠻不錯,感覺舒服。唯桌子太小,當日我們坐的二人桌,多放一、兩碟已沒有空間了,而且與隔鄰的食客亦非常靠近,因而有點迫的感覺。 食物方面,有兩大本點餐紙,選擇可不少! 飲品是自取的,揀選食物時,蝦子餅替我選來一支鴻福堂的凍檸蜜,還是第一之嚐試,酸酸地又滋潤,蠻不錯喔! BeautySearch 當然第一時間,點選多款刺身作前菜,包括三文魚刺身、鮑魚片刺身、劍魚腩刺身及深海大赤蝦刺身。 三文魚刺身肥美鮮嫩;鮑魚香甜爽嫩;BeautySearch 最愛的劍魚腩刺身更是鮮嫩爽口,而 深海大赤蝦刺身不至大隻,而且鮮甜彈牙,各款刺身都十分新鮮,真的不可不吃。 「燒牛餅串」牛肉味香濃,可惜伴碟的是泰式酸辣汁,怕辣的 BeautySearch 當然第一時間放棄。 蝦子餅就最愛這裡的「鹽燒海蝦」,海蝦的肉質十分鮮嫩彈牙,味道鮮甜滋味,以海鹽帶出海蝦的鮮味,真的叫人吃不停

食物方面,有兩大本點餐紙,選擇可不少!

蝦子餅就最愛這裡的「鹽燒海蝦」,海蝦的肉質十分鮮嫩彈牙,味道鮮甜滋味,以海鹽帶出海蝦的鮮味,真的叫人吃不停口。難怪蝦子餅一次過點選半打。

清酒煮青口或煮蜆就吃過不少,原來「清酒煮扇貝」也不錯,淡淡的清酒透份鮮味的扇貝肉中,令扇貝的獨有鮮味大大提升,而且,份量可不少。

炸物方面有帶子與雞件,外觀不俗,不過,BeautySearch 有點熱氣,唯有留給蝦子餅品嚐。

放題中,鮮有遇上「燒鰻魚串」實在令人心情愉悅,當然要點兩串嚐嚐。鰻魚燒得香口,而且鰻魚汁香濃,絕對非吃不可!

「鹽燒牛舌」十分爽口,咬時帶點點嚼勁,可惜蝦子餅不吃牛舌,唯有我獨自享用,獨自回味。

BeautySearch 本身已十分喜歡肥美的三文魚刺身刺身,而這款「海苔醬三文魚壽司」,把鮮嫩肥美的三文魚表面微微輕燒,令魚油更豐腴;再於三文魚上層舖上海苔醬,令口感更豐富。

朱古力是我最愛的甜品味道,所以,甜品時間的選擇,也是以朱古力為主。BeautySearch 特別推薦上層有點點金色的甜品,朱古力味濃,而且層次豐富。

近期吃放題,BeautySearch 必定在甜品時間點選兩片「燒有機鮮菠蘿」,因為輕燒後的鮮菠蘿份外鮮甜多汁。

這裡的雪糕是 MOVENPICK,相信是不少人的心頭好,可惜每人只得一盒,確實有點不足!
2016-11-08 217 浏览
同朋友行街,行到晚飯時間,大家都好肚餓,於是就決定食放題!上 openrice search 見到瓊華既"至尊滿屋日本料理"有唔錯既評價,就去試下!上到去,叫左好多刺身 ~好新鮮,最中意帶子、甜蝦!另外,因為真係太肚餓,我地亦點左好多壽司 / 手卷,味道唔錯,而且有海膽、吞拿魚蓉呢,好正! 蝦肉天婦羅/ 秋葵天婦羅炸得好脆口,係熱氣左少少,不過最梗要食得開心,好滿足!朋友好中意海鮮粥,覺得足料又好味! 另外,扇貝很清甜,我地 encore 左2次。 另外,發覺呢度有好多小食,eg. 鳳爪、炸蠔、八爪魚、芽菜 etc .... 最後仲有 MOVENPICK 雪糕食TIM,有新口味 - Panna Cotta (意大利奶凍)~平時食開朱古力味,偶然試下唔同口味,個人都醒神d,不過每人只限一杯,要多都冇 ><
同朋友行街,行到晚飯時間,大家都好肚餓,於是就決定食放題

上到去,叫左好多刺身 ~

好新鮮,最中意帶子、甜蝦!
另外,因為真係太肚餓,

我地亦點左好多壽司 / 手卷,

味道唔錯,而且有海膽、吞拿魚蓉呢,好正!

蝦肉天婦羅/ 秋葵天婦羅炸得好脆口,

係熱氣左少少,不過最梗要食得開心,好滿足!
朋友好中意海鮮粥,覺得足料又好味!

另外,扇貝很清甜,我地 encore 左2次。

另外,發覺呢度有好多小食,

eg. 鳳爪、炸蠔、八爪魚、芽菜 etc ....

2016-10-03
2016-11-06 159 浏览
朋友生日梗係要食返餐好慶祝下喇!之前試過滿屋其他分店嘅放題,瓊華呢一間就第一次!但同其他分店相似...除咗有個飲品櫃自助,仲有個甜品櫃!有唔同類型嘅蛋糕仔任揀...食甜品之前,第一轉梗係揀刺身同壽做主菜先喇!基本上,大部份既刺身都點咗啲黎試 !特別中意蝦刺身同劍魚腩!前者好鮮甜,特別係蝦頭位置好多蝦膏!後者則比較少係放題有得任食,當然要食d !炸物方面,有個類似炸饅頭嘅包!出奇地好食,最特別就係佢中間係有吉士餡,感覺就好似食緊一個外脆内軟嘅奶皇包 。食嗰時記得要點埋煉奶食 ,仲正!燒物我覺得佢比較普遍既少油,特別係烤冬菇!竟然少少油都冇好乾身,非常健康 食到尾仲有得一人一杯movenpick雪糕 !我揀咗最愛嘅朱古力味,啖啖都有朱古力碎好濃郁,食完飽晒好完滿嘅一餐
朋友生日梗係要食返餐好慶祝下喇!
之前試過滿屋其他分店嘅放題,瓊華呢一間就第一次!
前者好鮮甜,特別係蝦頭位置好多蝦膏!
後者則比較少係放題有得任食,當然要食d !
燒物我覺得佢比較普遍既少油,特別係烤冬菇!竟然少少油都冇
好乾身,非常健康
2016-11-05 160 浏览
刺身,都係新鮮既螺肉大粒鮮甜又爽囗燒牛舌,肉質有厚度有咬囗炸蝦,粉漿太厚,不過蝦ok芝士蟹柳壽司蟹柳大過飯,仲有一絲絲既蟹柳蕃薯粒,細細粒,好甜。炸帶子,炸得好甘香。雪糕整體而言,食物味道不過不失,不過食物選擇唔夠多,沒有留單情況既問題。不過座位同座位間好近,隔離位講嘢都聽得一清二楚,坐得唔係甘舒服!另外,八點前離座有9折。所以我地7點到已經有好多人!
刺身,都係新鮮既
螺肉大粒鮮甜又爽囗
燒牛舌,肉質有厚度有咬囗
炸蝦,粉漿太厚,不過蝦ok
芝士蟹柳壽司
蟹柳大過飯,仲有一絲絲既蟹柳
蕃薯粒,細細粒,好甜。

炸帶子,炸得好甘香。
雪糕

另外,八點前離座有9折。所以我地7點到已經有好多人!
2016-08-23
  • 刺身
1K
2016-11-02 2470 浏览
每次到瓊華中心食飯電梯口都迫滿大堆人潮不想打邊爐,就跟朋友過來食放題 餐廳環境舒服這裡以卡位為主,座得舒適 外面自取有甜品,水果飲料選擇很多,啤酒,果汁,汽水無糖烏龍茶等等等...食物種類非常的多壽司,刺身,炸物,煮物,主食,串燒,等等甜蝦很大隻,味道鮮甜爽口三文魚非常的厚實新鮮度十足串燒蝦烤得很Juicy一口手卷海膽鮮甜手卷弄得小小的,不會太飽肚燒牛舌厚切牛舌嫩口彈牙芝士燒蠔惹味可口牛肉鍋裡面的粉絲吸滿了湯精華,好食!甜品一人可以選一杯MOVENPICK這邊的店員非常主動,收碟速度很快上菜速度也蠻快的
每次到瓊華中心食飯

電梯口都迫滿大堆人潮

不想打邊爐,就跟朋友過來食放題 餐廳環境舒服

這裡以卡位為主,座得舒適
外面自取有甜品,水果

飲料選擇很多,啤酒,果汁,汽水

無糖烏龍茶等等等...
食物種類非常的多

壽司刺身,炸物,煮物,主食,串燒,等等

甜蝦很大隻,味道鮮甜爽口
三文魚非常的厚實

新鮮度十足
串燒蝦

烤得很Juicy
一口手卷

海膽鮮甜

手卷弄得小小的,不會太飽肚
燒牛舌

厚切牛舌嫩口彈牙
芝士燒蠔惹味可口
牛肉鍋

裡面的粉絲吸滿了湯精華,好食!
甜品一人可以選一杯MOVENPICK

這邊的店員非常主動,收碟速度很快

上菜速度也蠻快的
2016-10-26
  • 牛肉鍋
2016-11-01 196 浏览
前兩日去左試一試第一時間就上左刺身先!三文魚夠香味唔似一般咁淡而無味,其他都夠新鮮。 而甜蝦係咁樣之中最好,甜又唔霉。 而鰻魚都夠厚,好嫩好滑醬汁好好味,飯都比較細粒有咬口。無論係齋燒鰻魚還是鰻魚壽司都一樣好味!炸物方面,全部唔太厚粉,都炸得岩好好當然蝦做得好出色,炸完都仲好有咬口。芝麻雞翼明顯有做足功夫,唔似平時個d 淡而無味,芝麻好香。 而呢個番薯看似平平無奇,但食落出奇地香,甜甜地好好食。主食就全部足料而份量又唔會太大,岩哂我地貪心又食得唔多既人
前兩日去左試一試
而鰻魚都夠厚,好嫩好滑醬汁好好味,飯都比較細粒有咬口。
無論係齋燒鰻魚還是鰻魚壽司都一樣好味!
芝麻雞翼明顯有做足功夫,唔似平時個d 淡而無味,芝麻好香。
而呢個番薯看似平平無奇,但食落出奇地香,甜甜地好好食。
主食就全部足料而份量又唔會太大,岩哂我地貪心又食得唔多既人
2016-10-31 184 浏览
最近成日約朋友去吃放題,9月就和朋友去旺角瓊華中心行街,朋友介紹至尊滿屋,之前去另一間分店覺得幾好 ,既然瓊華有分店,就試下這間分店,我和朋友上到去餐廳,餐廳有不少人光顧,並不太難搵位,服務亦都OK,地方十分舒適,這裡的食品又幾好 ,價錢亦不是太貴味道三文魚,十分鮮味,雪味亦不重,質素都OK甜蝦,蝦肉好鮮甜,亦好爽口日本番薯,番薯夠清甜北寄貝,味道都一般服務我覺得 還可以,亦冇甩單情況環境地方適中,座位亦舒適價錢平均230元,可以接受

三文魚,十分鮮味,雪味亦不重,質素都OK
甜蝦,蝦肉好鮮甜,亦好爽口

日本番薯,番薯夠清甜

北寄貝,味道都一般

我覺得 還可以,亦冇甩單情況

地方適中,座位亦舒適

價錢

平均230元,可以接受
2016-09-20
2016-10-30 253 浏览
今晚放題癮又起,當然首選旺角區,去左至尊滿屋一試,貪佢放題之餘還有甜點品供應。一行兩人七點半到達餐廳,店員安排了卡位,座位舒適,檯面有足夠位置擺放食物,第一時間攞野飲,竟然有支裝果汁先生供應,正呀,好過飲汽水飲到成肚氣,坐低即點刺身,選擇非常多,三文魚係我至愛,當然勁點,不消十分鐘整盤刺身就送上三文魚厚切肥美,水準極高,其餘馬刀貝爽口,角螺有鮮味,帶子雖細粒,但都很有甜味,都是必點之選。壽司方面,點了海膽手卷,有水準,紫菜夠脆花之戀細細舊,也不錯天婦羅炸蝦,皮脆蝦肉彈牙又爽燒物方面,鰻魚串很大串,烤得皮脆肉嫰,食完忍唔住再加單燒菠蘿仍保留鮮甜果汁,正呀燒雞翼皮脆有咸香吃飽主菜食甜品,先柯打每人一盒嘅movenpick 雪糕,我們都是選了士多啤梨味當然仲有自助甜品櫃唔可以錯過,

坐低即點刺身,選擇非常多,
三文魚係我至愛,當然勁點,不消十分鐘整盤刺身就送上
壽司方面,點了海膽手卷,有水準,紫菜夠脆

花之戀細細舊,也不錯
天婦羅炸蝦,皮脆蝦肉彈牙又爽
燒物方面,鰻魚串很大串,烤得皮脆肉嫰,食完忍唔住再加單
燒菠蘿仍保留鮮甜果汁,正呀
燒雞翼皮脆有咸香
當然仲有自助甜品櫃唔可以錯過,