2017-09-24
今次又係食日式放題 - 至尊滿屋。環境方面:一入到去要讚一讚既係個環境非常闊落,個侍應好禮貌咁帶左我地一行四個人去張六人檯,但我諗八個人都勉強坐得落,而且地方算清潔光猛。呢間餐廳既環境真係唔錯,仲有我鍾意既動漫歌。食物方面:我地一黎就梗係點晒d刺身、炸物。食物送黎既速度都算係咁,叫完等幾分鐘就開始食。三文魚同鮭魚刺身幾鮮幾好食,水準同酒店既差唔多。但係生蝦就一般般,冇咁新鮮。但個刺物併盤係放得幾好睇,顏色都唔錯,可以拎黎打卡。Sushi都好有水準,魚生講左幾新鮮,個飯大小適中握得幾實,雖然我本人鍾意落多d醋落d飯到。炸雞翼、炸蕃薯都出色,炸得香口,唔lup又唔會成口油。烏冬同紫薯串呢兩樣幾夾,一口烏冬一口紫薯係,超滿足。 最後要講個豆腐鮮蝦湯,好正!!!一定要嗌,食完d油膩野,鮮甜清一清。飲品及甜品:最正呢間野有apple cider!成晚冇飲過其他野,淨係試晒佢dcider都唔錯。我最鍾意梗係golden apple,果香酒味最濃,其他太甜,唔適合成熟穩重既我。甜品方面有haagen dazs,唔使我多講啦呢個。總括黎講,簡簡單單正常價錢食個放題,食到中上水準既食物,同班fd去食係唔
總括黎講,簡簡單單正常價錢食個放題,食到中上水準既食物,同班fd去食係唔錯既。