2017-08-31
早前朋友book左位食放題,今日放工就搭車去旺角 原來今次既位置系瓊華 仲近地鐵站添!上到去 見到入面已經幾多人 環境比我想像中大可以容納好多car位 職員服務態度亦不錯。三文魚刺身同油甘魚刺身切得好厚身 所以食落刀有口感 而且好新鮮。深海大赤蝦刺身估吾到系可以任叫 食落無腥臭味 同埋無黑色既蝦腸 的確一讚!對甜蝦控黎講當然吾少得甜蝦刺身,size吾會太細隻 當然仲帶有鮮甜味喇 本人食左好多隻添!鮑魚片刺身帶有甜味 不錯!鹽燒海蝦:鹽份吾會過咸,海蝦size適中 咬落仲好實肉 而不是死蝦 好食喔!雞軟骨:鹽份同樣地吾會好咸身 雞軟骨亦吾會過硬 燒到金黃色的 咬落油份不會太多 幾有口感!天婦羅海蝦:個人覺得外皮比較炸得為厚 但當中既蝦刀好爽口。藍蝶花冰糖雪梨特飲:出奇地食放題吾單止有汽水 茶之外,仲有特色野飲 令到食客吾會飲得太單調!當中仲有得比你可配 蘆薈,芒果粒粒另外仲有名牌子雪糕,只限一人一杯喔!
天婦羅海蝦:個人覺得外皮比較炸得為厚 但當中既蝦刀好爽口。
另外仲有名牌子雪糕,只限一人一杯喔!