2022-09-26 65 浏览
✨米走雞係一間雞煲專門店,獨家原創芝士雞煲🧀(配料:洋蔥、中芹、芫茜、乾蔥) 同埋 火焰麻辣雞煲🔥(配料:辣椒乾、洋蔥、中芹、芫茜)。想細嘅岩2-3人食,大嘅岩4人食。環境舒適,唔會走得好迫,有卡位梳化,岩哂鐘意打邊爐嘅朋友仔。雞煲屬優質食材,每塊雞肉都超大塊,事前已經煮熟哂,多肉少骨,亦非常嫩滑,芝士夠哂濃郁,拉到絲,香噴噴,非常邪惡,芝士嘅份量亦有得選擇,大滿足呀!食完雞煲,仲有得轉火鍋湯底打邊爐,免費可以加清湯/芝士湯,亦可以自選唔同湯底,例如杞子花膠膠原鍋、惹味沙嗲鍋、蕃茄粟米湯、藥膳滋補湯 等等,岩哂唔同口味,火鍋配料亦都出色。📍米走雞Live (觀塘)觀塘興業街4號The Wave 3樓#米走雞 #芝士雞煲 #麻辣雞煲 @runningchicken_hk

📍米走雞Live (觀塘)
觀塘興業街4號The Wave 3樓

#米走雞 #芝士雞煲 #麻辣雞煲
@runningchicken_hk

2022-09-26 49 浏览
芝士雞煲沒有什麼驚喜,個人口味,朋友覺得不錯。讓人失望的是在openrice上book位的時候有生日,紀念日之類的留言,但是去到餐廳說沒有,給朋友的驚喜也沒有了。
2022-09-26 72 浏览
💛有全層,分左一半西餐一半雞煲,應該疫情前仲有live band表現,都幾不同既雞煲感覺嗌左個招牌雞煲,牛板腱,鴨肝手打牛丸 韮菜餃,粟米,蟹柳,菇同牛栢業首先真係要大讚個雞煲,比起坊間真係算好小油,而且店員都會好貼心準備好哂,落埋雞煲醬再叫我地食,係幾好享受!而且個醬就真係夠香又更出到雞煲既味!值得一讚!其他例如粟米,牛栢業嘅用料都夠鮮,更值得提既係牛板腱,真係夠香有牛味之餘亦夠爽口!💛疫情有得堂食都要支持良心店😀💛

💛疫情有得堂食都要支持良心店😀💛
  • 牛板腱
  • 火焰麻辣雞煲
  • 粟米
  • 牛柏葉
2022-09-17 68 浏览
約咗舊同事去觀塘食飯,佢話同我去The Wave 米走雞食雞煲,米走雞是一間主打雞煲火鍋的餐廳,以自創拉絲芝士雞煲最為出名,舊同事喜愛食芝士,佢話一定要我試吓!餐廳佔地都好大,設有卡座,座位舒適寬敞。黃金芝士雞煲(小),雞煲上檯時,雞件已經差唔多熟, 以電爐再熱一熱,直至芝士碎完全溶哂就可以食得!芝士汁以車打、巴馬臣、大孔芝士等5種芝士秘製而成,所以味道香濃無比,芝士汁包住每件雞,濃稠到可以拉絲,雞肉嫩滑,芝士惹味!超正!食完雞煲後, 待應為我地加入芝士湯底, 準備食火鍋。哈哈蝦中寶,混入蟹子、芹菜嘅蝦膠包住原隻中蝦,食到脆卜卜同鮮香嘅雙重味道同口感手打鮮蝦丸:用新鮮蝦肉手打而成,蝦滑入面還有蝦粒,所以特別彈牙,鮮味十足!鮮蝦雲吞,皮薄餡料飽滿,每粒雲吞都有不少鮮蝦,爽口鮮甜!鴨血口感嫩滑,沒有腥味!
餐廳佔地都好大,設有卡座,座位舒適寬敞。

食完雞煲後, 待應為我地加入芝士湯底, 準備食火鍋

鮮蝦雲吞,皮薄餡料飽滿,每粒雲吞都有不少鮮蝦,爽口鮮甜!

鴨血口感嫩滑,沒有腥味!
今日去咗食呢間出名嘅雞煲🤤呢間餐店有3個分店,我哋就去觀塘分店食🙈//🧀黃金芝士雞煲(小) $208平時食開麻辣雞煲,今次就揀就呢度嘅招牌雞煲🤤滾起開蓋嘅時候勁香芝士味🫶🏼雞肉好嫩滑✨而且每一舊都係雞脾嚟㗎😻芝士味夠曬香濃,食完都唔太膩🫣就咁飲咗啖芝士汁真係好正🫡必叫💯🦐哈哈蝦中寶(半) $68呢個蝦滑嘅餡料超豐富🥰有蟹籽、蝦粒、芹菜,啖啖肉之餘仲好有咬口🤤啲蝦都好彈牙🙈非常推薦🤭🦑竹笙墨魚滑 (半) $53墨魚滑都好彈牙😽而且墨魚滑會放滿晒係竹笙入面🫧口感特別,索埋湯汁真係好正啊💘🐮手打M5和牛丸 (半) $48手打牛丸好夠牛味😻食落比較實淨,係真材實料🫶🏼超重牛香同幾juicy💦🥬生菜 (全) $48正常生菜🤣但幾甜嘅~~索咗湯汁食真係一流🥳🫕辛拉麵 $24食完雞煲打邊爐梗係要嗌公仔麵🤫我哋就叫咗辛拉麵~~落落去芝士湯入面加埋啲味粉簡直係Perfect match🥹溫馨提示🤍想要芝士味濃啲記得加湯嗰陣唔好叫佢加晒啊~~🌼清熱銀菊露 (壺) $78食完雞煲邊爐唔想咁熱氣就要叫啦🤭銀菊好清甜,飲完成個人即刻涼翻曬🌱
🧀黃金芝士雞煲(小) $208

正常生菜🤣但幾甜嘅~~索咗湯汁食真係一流🥳

🫕辛拉麵 $24

🌼清熱銀菊露 (壺) $78

2022-09-05 71 浏览
剛轉左係觀塘返工, 梗係四圍尋覓下有邊間正嘅食肆啦,同事推介食呢間#米走雞 , 位於工廠大廈內, 座位之間很闊落, 被安排坐在卡位,坐得都舒適☺️。 醬料已整齊乾淨的放在枱面上,有我最like的生蒜頭同埋辣椒🌶️😘。好喜歡芫茜味,故點左芫茜皮蛋湯底,芫茜份量都多😍,湯底用料十足,有埋粟米🌽同豆腐在內,待佢一滾起就即飲番碗先,味道相當清甜😘。芫茜皮蛋湯點可以冇魚😊,就叫番碟白鱔食下先,跟湯滾一陣就食得,鱔片新鮮,肉質爽口彈牙, 順手又飲多碗湯先😊。同事推介必食嘅😄哈哈蝦中寶,用料豐富,將蟹籽、蝦膠加原隻蝦混合,脆卜卜的蟹籽加埋彈牙的蝦膠,仲有2隻蝦,很正😊。鮮蝦雲吞,堅係真材實料,皮薄餡靚又豐滿,彈牙爽口很好吃😋。蒙古羊肉片,肉質鮮嫩色澤紅潤,邊位帶些脂肪,切得薄片的,輕輕滾下便食得。

鮮蝦雲吞,堅係真材實料,皮薄餡靚又豐滿,彈牙爽口很好吃😋。

2022-09-05
2022-09-02 49 浏览
香辣惹味雞煲ꕀꕀ⇢ఌ米走雞ꔐ麻辣雞煲($198)店員會先點火ꕀ再現炒雞煲✩•‿•待滾起就可以享用點了中辣ꕀ大約就是譚仔中小辣辣味香辣ꕀ先辣後麻很過癮雞肉份量很多ꕀ剛好是雞髀位不乾柴的啖啖肉單吃完雞煲已飽了一半ꔐ哈哈蝦中寶($68/半份)超大粒的蝦中寶蝦滑再配上蝦肉ꕀ超級真材實料彈牙爽嫩ꕀ絕對是必點( ᵒ̴̶̷̤ꈊ˂̶̤̀ )✧ꔐ霜降Prime牛板腱 ($298/大)油脂感不重的牛板腱口感還是很軟腍而牛肉味濃郁ꔐ油麥菜($28/半份)半份份量也很多油麥菜吸盡湯汁ꕀ超惹味ꔐ清熱銀菊露 ($78)很舒服的銀菊露ꕀ下火清熱氣(◍•ᴗ•◍)ꔐ醬料費 ($36)¨̮ ᴴᴬᵛᴱ ᴬ ᴳᴼᴼᴰ ᵀᴵᴹᴱ દ ᵕ̈ ૩餐廳面積好大(ෆ˙ᵕ˙ෆ)二人枱雖然不算太闊落ꕀ但有另外準備手推車效食材所以完全無劑迫感最喜歡是可以點半份可以眼闊肚窄多點幾款
香辣惹味雞煲ꕀꕀ⇢ఌ米走雞
ꔐ麻辣雞煲($198)
店員會先點火ꕀ再現炒雞煲✩•‿•
待滾起就可以享用
點了中辣ꕀ大約就是譚仔中小辣
辣味香辣ꕀ先辣後麻很過癮
雞肉份量很多ꕀ剛好是雞髀位
不乾柴的啖啖肉
單吃完雞煲已飽了一半

ꔐ哈哈蝦中寶($68/半份)
超大粒的蝦中寶
蝦滑再配上蝦肉ꕀ超級真材實料
彈牙爽嫩ꕀ絕對是必點( ᵒ̴̶̷̤ꈊ˂̶̤̀ )✧

ꔐ霜降Prime牛板腱 ($298/大)
油脂感不重的牛板腱
口感還是很軟腍
而牛肉味濃郁

ꔐ油麥菜($28/半份)
半份份量也很多
油麥菜吸盡湯汁ꕀ超惹味

ꔐ清熱銀菊露 ($78)
很舒服的銀菊露ꕀ下火清熱氣(◍•ᴗ•◍)

ꔐ醬料費 ($36)

¨̮ ᴴᴬᵛᴱ ᴬ ᴳᴼᴼᴰ ᵀᴵᴹᴱ દ ᵕ̈ ૩
餐廳面積好大(ෆ˙ᵕ˙ෆ)
二人枱雖然不算太闊落ꕀ但有另外準備手推車效食材
所以完全無劑迫感
最喜歡是可以點半份
可以眼闊肚窄多點幾款
2022-08-30 56 浏览
我哋嗌咗一個黃金芝士雞煲(小)($208)、特級雪花肥牛 (大) ($288)、爽滑豬頸肉($98)同埋稻庭烏冬($28)咁首先一定要講咗芝士雞煲先啦我覺得呢個芝士雞煲係Keep到水準嘅🥰🥰芝士味亦都同之前一樣好濃郁之後雞肉食落去都幾嫩滑嘅👍👍(今次食落去比較多骨)咁食完雞煲之後就一定要加芝士湯繼續打邊爐(呢個芝士湯亦都比我想像中入味😋😋)我覺得呢款雪花肥牛食落去都真係幾入口即化唔會有肥膏之餘亦都有好濃郁嘅牛味☺️☺️而且食落去唔會覺得好乾之後就講埋嗰個爽滑豬頸肉啦其實我第一眼見到覺得嗰個份量係比我想像中多嘅😱😱而且好多都係幾大嚿嘅我自己就鍾意將豬頸肉浸耐啲因為食落去就會比較爽口啲🤩🤩(呢個豬頸肉食落去都幾有咬口)

咁首先一定要講咗芝士雞煲先啦
我覺得呢個芝士雞煲係Keep到水準嘅🥰🥰
芝士味亦都同之前一樣好濃郁
之後雞肉食落去都幾嫩滑嘅👍👍
(今次食落去比較多骨)

咁食完雞煲之後就一定要加芝士湯繼續打邊爐
(呢個芝士湯亦都比我想像中入味😋😋)
我覺得呢款雪花肥牛食落去都真係幾入口即化
唔會有肥膏之餘亦都有好濃郁嘅牛味☺️☺️
而且食落去唔會覺得好乾

之後就講埋嗰個爽滑豬頸肉啦
其實我第一眼見到覺得嗰個份量係比我想像中多嘅😱😱
而且好多都係幾大嚿嘅
我自己就鍾意將豬頸肉浸耐啲
因為食落去就會比較爽口啲🤩🤩
(呢個豬頸肉食落去都幾有咬口)
  • 黃金芝士雞煲
  • 特級雪花肥牛
2022-08-25 50 浏览
其實而家有好多雞煲醬,自己整都好方便~如果自己整雞煲會炸左雞再炒醬,鐘意雞皮脆脆咁食😇​​​​米走雞買外賣返屋企佢分好哂所有野勁方便又好食!!!!​​跟佢指示炒香洋蔥先再落雞,炒到成屋都係雞煲味🤣最癲係佢好大份,買個二三人份都係二百零三百,有次買個四人份,一打開份雞係多到質滿兩個外賣盒,更癲係差唔多全份都係雞脾肉,一路食一路夾極都係雞脾位,好痴線。買兩次都係咁,我做佢質素真係好穩定🫡​​​​​打邊爐巨鐘意食餃乜餃物,丸乜丸物嗰啲,食左和牛鵝肝牛丸同wasibi 墨魚丸,cls好叉好食🥹個牛丸係30store嗰隻和牛丸質素,癲左。​​​​不過個雞煲略嫌咸左小小,真係小小,只係嗰種小小愈煮愈咸~唯有狂飲酒🤡中和下~​

米走雞買外賣返屋企佢分好哂所有野勁方便又好食!!!!​

真•芝士控bookmark🙊 拉絲芝士+芝士湯底可以話係芝士瀑布😍 呢個只係細煲2-3人份量已經飽到上心口😂 $208勁滿足入邊嘅雞全部都係雞脾肉 唔會食到雞胸🤣唔使爭xd基本上食完呢個雞煲都唔使點食🤭食完之後/食到一半 店員會幫我哋加湯可以揀芝士湯底/清湯底 之後就可以開始打邊爐🍲😝另外點咗兩款特別火鍋配料哈哈蝦中寶(半份)、竹笙墨魚滑(半份)哈哈蝦中寶不愧係招牌!超大嚿蝦滑!好多隻蝦喺入邊 口感彈牙 蝦味濃 勁足料😎竹笙墨魚滑第一次食!入邊好多墨魚粒 好咁爽彈配埋竹笙 口感超特別

真•芝士控bookmark🙊 拉絲芝士+芝士湯底
基本上食完呢個雞煲都唔使點食🤭
食完之後/食到一半 店員會幫我哋加湯

可以揀芝士湯底/清湯底 之後就可以開始打邊爐🍲😝
另外點咗兩款特別火鍋配料

哈哈蝦中寶(半份)、竹笙墨魚滑(半份)
哈哈蝦中寶不愧係招牌!超大嚿蝦滑!
好多隻蝦喺入邊 口感彈牙 蝦味濃 勁足料😎
竹笙墨魚滑第一次食!
入邊好多墨魚粒 好咁爽彈配埋竹笙 口感超特別
2022-08-18 1633 浏览
諗返起上一次食米走雞已經係六年前啦,如果唔係阿妹講起都唔記得咗呢個芝士雞煲🤣今日特登嚟再回味一下,味道依然好味😋一坐低職員就會送上調味盤俾你自己調校醬汁,用完收起,夠晒衛生黃金芝士雞煲手機落單嘅時候可以選芝士嘅份量,我當然會揀激量芝士碎啦🤩仲要有唔同嘅芝士,好濃香!大火煮溶芝士後職員叫直接食用唔洗搞拌芝士,咁樣係最重芝士味,雞肉沾滿芝士,芝士輕輕夾起已經拉絲,好邪惡呀😈雞肉夠嫩滑,就算叫細份量都好多,三個人食都好夠,食完雞煲可以加湯打邊爐,揀清湯就可以中和返芝士嘅膩五香鮮牛肉打邊爐點可以唔食牛肉呢!叫咗一個五香鮮牛肉,牛肉夠大件,而且肉味濃,而且仲充滿五香味,第一次用醃製過嘅牛肉打邊爐都幾特別娃娃菜食咁多肉梗係要食返少少菜先健康㗎啦,叫咗份娃娃菜,份量好多而且好新鮮乾淨紅薯粉打邊爐點都要有返個粉麵做個完美ending,阿妹揀咗有咬口嘅紅薯粉,配埋芝士汁原來都幾夾凍檸七打邊爐一定要飲有氣嘅嘢,凍檸七非常正😉

黃金芝士雞煲

五香鮮牛肉

娃娃菜

紅薯粉

凍檸七
打邊爐一定要飲有氣嘅嘢,凍檸七非常正😉

2022-08-18
2022-08-18 142 浏览
入到去叫雞煲,無錯,我都有責任,無問清楚,呀姐問我食麻辣雞煲大定細,我話大啦⋯⋯唸住淨係食雞同加少少菜。我自己先入為主,出面一般都係一隻同半隻。所以都以為大同細既雞煲都會喺呢個分別。去到食喎刻就知道,我成張單成五百蚊(大雞煲加兩個半份既菜同一支啤酒),入面係全部都係雞肶切件,我先入為主都有責任,但係你成煲都係雞肶,餐牌就應該寫「麻辣雞肶煲」。好唔好食,唔去到難食既本身個味。但係成煲都係肶就真係好難食、唔好食。我無鬧住走,因為自己無問清楚,「乃」左野都有責任。喺度寫只係想下一個食客唔好好似我先入為主。呢個大廈除左麥當勞,其他餐廳都係相同命運,唔駛我多講,都係自己唔記得左唔好喺「The Wave」食飯既決定….
我自己先入為主,出面一般都係一隻同半隻。
所以都以為大同細既雞煲都會喺呢個分別。

「麻辣雞肶煲」。

麻辣雞煲
2022-08-17
2022-08-15 1260 浏览
今日放工之後,約咗朋友喺觀塘食雞煲,聽講呢間米走雞好出名,所以一於去試下。入到餐廳裝修得好靚好闊落,我哋係坐卡位,一嚟到會有唔同嘅醬汁配料畀你自己配搭,總共有成八款咁多。呢度係手機落單既,方便又環保。觀塘呢間原來唔係因為疫情嘅話係會有live band show架, 希望疫情快啲過可以再嚟聽啦。 而呢間雞煲店,同坊間唔同佢有好特別嘅芝士雞煲, 不過因為我怕我哋兩個人食唔到太多 芝士,所以我哋就叫咗一個麻辣雞煲bb辣 。麻辣雞煲🐣一嚟到上面鋪滿咗芫茜,店員好好,會幫手撈勻同埋煮,食得就會通知我哋,雞煲醬汁好濃郁,食落好惹味,bb辣嚟講 辣味係超級輕微嘅,有少少甜味,雞件好大件,而且件件都好嫩滑,食落仲有少少酒味,所以係好香嘅。我哋兩個食極都唔停,食到差唔多我哋就叫左侍應幫手加清湯打邊爐, 由於其實我哋都飽咗五成㗎喇,所以就唔係叫咗好多邊爐料。 (半份)哈哈蝦中寶 係蝦滑嚟嘅,估唔到半份都好多,有三大舊,而且仲有原隻蝦喺入面,食落彈牙有咬口(半份)鮮炸響鈴 真係唔係誇張,我未見過咁大嘅響鈴,差唔多有我手掌咁長,浸一浸湯,咬落去外脆內軟超好食 (半份)手打m5和牛丸 牛味唔算好濃,但係勝在好

麻辣雞煲🐣

(半份)哈哈蝦中寶

(半份)鮮炸響鈴

(半份)手打m5和牛丸

牛味唔算好濃,但係勝在好淋,同埋食落都juicy

其他普通配料就有叫芝心丸,娃娃菜同埋稻庭烏冬,稻庭烏冬好煙韌冇酸味嘅,食咗咁多埋單五百蚊左右,其實都幾抵食,環境舒服,下次等我約多啲人再一齊試下佢嘅芝士雞煲先。
2022-08-11
2022-08-10 70 浏览
觀塘新蒲點The Wave有好幾間餐廳都好吸引,之前已經去過3樓的Mini Friday,今次廢事諗食咩,就去埋隔離既米走雞,記住3樓出lift 向左走Mini Friday 向右走米走雞,要答lift,扶手電梯fake人,上唔到3樓的。一坐低職員已經準備左醬料盤,非常efficient,落單用qr code自助落,方便乾淨👍火焰麻辣雞煲(小) 小辣$198雞煲有芝士同麻辣雞煲,今次揀左個麻辣煲,因為見其他枱點左有火焰好似好好玩咁,細份既雞煲兩個人都好夠食,有好多件雞肉,我諗起碼過半隻既雞,幾抵食,雞煲已經係煮得差不多才上菜,職員表演火焰,再撈麻辣醬就已經食得,肉質鮮嫩,麻辣加香菜包滿雞肉,夠晒惹味。食到差不多職員會主動加湯等打邊爐,打邊爐既配菜係可以嗌半份,兩個人黎食,嗌半份啱啱好又可以試多d唔同既野,加分竹笙墨魚滑竹笙包住墨魚滑,外面既竹笙吸滿湯汁,裏面墨魚滑涵有粒粒切碎墨魚,口感同味道都很不錯。手打蝦丸 蝦丸真係有包住左一隻細蝦係入面,結實多料,正另外仲嗌左個鴨血同其他菜。再加一jar竹庶茅根,完滿既一餐。期待下次埋有live band ,真係要米走雞!
觀塘新蒲點The Wave有好幾間餐廳都好吸引,
之前已經去過3樓的Mini Friday,
今次廢事諗食咩,就去埋隔離既米走雞,
要答lift,扶手電梯fake人,上唔到3樓的。

一坐低職員已經準備左醬料盤,非常efficient,
落單用qr code自助落,方便乾淨👍

火焰麻辣雞煲(小) 小辣$198
雞煲有芝士同麻辣雞煲
今次揀左個麻辣煲,因為見其他枱點左有火焰好似好好玩咁,
肉質鮮嫩,麻辣加香菜包滿雞肉,夠晒惹味。

兩個人黎食,嗌半份啱啱好又可以試多d唔同既野,加分

竹笙墨魚滑

手打蝦丸
蝦丸真係有包住左一隻細蝦係入面,結實多料,正

另外仲嗌左個鴨血同其他菜。

2022-08-09 61 浏览
觀塘The Wave出名多餐廳,尤其呢間「米走雞」,一提到雞煲實會諗起佢😏 原來呢間已經開左五年左右,店鋪面積頗大而且大多數都係卡位,疫情前仲會有live music添🎵 佢哋主打麻辣/芝士雞煲,食到咁上下就可以加湯打邊爐,一次過滿足曬兩個願望😍This infamous restaurant offers both chicken pot and hot pot in one go and specialises in the mala / cheese flavours. The interior is spacious with many sofa seats and even had live music before the pandemic! 黃金芝士雞煲 (小) $208Cheesy Chicken Pot (Small)呢個size適合俾2-3人享用,芝士亦可以按個人喜好選擇多少,今次就揀左正常份量😌 雞煲上面舖左滿滿嘅芝士碎,每塊雞都被一層鹹香嘅芝士覆蓋著,夾起仲有拉絲效果添🤪 原來雞煲裡面全部都用左雞腿肉,唔掛得知咁鮮嫩多汁啦🍗 下面用左洋蔥墊底,避免雞肉痴底同時亦

黃金芝士雞煲 (小) $208
Cheesy Chicken Pot (Small)
原來雞煲裡面全部都用左雞腿肉,唔掛得知咁鮮嫩多汁啦🍗 下面用左洋蔥墊底,避免雞肉痴底同時亦添加鮮甜味🧅 芝士奶味特出但唔會覺得膩,如果你係芝士控可以試下揀激量🤣
The small size is enough for 2-3 person, and you could choose the amount of cheese according to your preference. Each piece of chicken was covered with copious amounts of melted cheese, with onions as sides to create more flavour.

食完雞肉之後就加清湯開始打邊爐🫕 清湯因為同頭先食剩嘅芝士融合一體,所以味道清甜得黎帶點芝香😚
丸類叫左半份手打豬肉丸($28)同半份芝士丸($28),每碟有五粒🍢 豬肉丸口感爽彈,咬開會爆汁,算係我食過最高質嘅手打丸😉
Pork Meatballs (Half)
For hot pot, we chose half portion of pork meatballs and cheese balls. There were five in each, and the textures were bouncy and firm, all made in house.

菜類叫左半分豆腐($24)、雜菇拼盤($48)同生菜 ($48) 🥬 拼盤有冬菇、金針菇、秀珍菇同杏鮑菇,款式算豐富🍄 豆腐綿密順滑,可惜略嫌份量少左啲🫣
For veggies we ordered lettuce, half portion of tofu and a mushroom platter. They were all very fresh and juicy, but I was hoping there would be more tofu for this price.

最後加埋稻庭烏冬 $28,幼滑細膩嘅口感加上吸收哂湯底精華,一啖麵一啖湯咁食真係好正🍜
The udon was smooth and soft, and it has already absorbed all the essence from the soup.
  • 黃金芝士雞煲
  • 芝士雞煲
  • 黃金芝士雞煲(小)
  • 雜菇拼盤
  • 稻庭烏冬