2018-02-03 2412 浏览
今日系其中一個中學同學既生日,雖然已經各自工作 但我們也會出來慶祝一番;今次就去了佢成日推介既放題 - 神輿 了!一開lift門,就見到好多寫滿字句排掛系餐廳出面;當然我同朋友又寫左願望上去呢~價錢方面適中啊!order紙既數量好驚人呢~餐台紙仲有得摺紙,又可以親子活動一下!刺身:三文魚刺身好厚身而紋理刀好靚,食落夠凍之餘又有魚油既香味;甜蝦系成隻上,絕對吾系短身個隻 甜蝦食落爽口又鮮甜,令我好回味!帆立貝依舊系大大隻 夠厚身 所以食落刀會充滿口感,同樣鮮味啊~希靈魚刺身同樣吾錯 size剛好 可以食出黃色一粒粒 口感好cute⋯海膽壽司:個人覺得海膽壽司刀系吾錯既推介,海膽份量吾少;入口即溶,口中會有海膽既香味。飯又吾會太多 吾怕食飽晒呢!壽司:花之戀細細舊,可以一啖一個 就是另一種食三文魚既食法;芥末八爪魚的確夠晒供鼻,一食落就·有芥末供出黎;而且八爪魚爽口吾硬⋯⋯飛魚籽份量可以佈滿飯上 食落一粒粒 正!海膽手卷:海膽除左壽司 仲可以揀手卷;一上台真系有啲失望 心諗海膽去左邊?但食落原來海膽系手卷飯中,只系由上面望吾到咋!燒蕃薯:蕃薯好甜,又夠林。芝士黃金蝦:超正推介!芝士可以做到
燒蕃薯:蕃薯好甜,又夠林。

芝士黃金蝦:超正推介!芝士可以做到拉司效果,蝦又彈口又爽口又香口;仲要吾系死蝦。見我地叫甘多就知有幾好食!

燒海老蝦:燒蝦系放題必叫,神輿燒蝦又大隻;同樣又爽口,肉質結實。

芝麻八爪魚&螺肉:小食既八爪魚好大粒 爽口;螺肉吾硬,汁又好味!

羊架:吾會好硬身 食落充滿香口羊油味;中意食羊可以試下。

雞軟骨雞肉串:第一次食,食落好似食緊用雞肉;當中慢慢食落有少少雞軟骨既碎粒,岩晒大朋友同小朋友食。
2018-02-02 146 浏览
呢棟大廈多野食 隊又長。但係呢呢間放題就有電梯上商場再入去,唔使排隊!格錢合理 二百幾蚊環境寬敞舒適 難得有卡位 睇落就好似一間日本小房子刺身的份量同order相符,肉質鮮美無筋,吞拿魚推介,象拔蚌爽甜壽司大小剛剛好,一口一件,牛肉甜美,蟹子脆卜卜串燒是最好的!每一串都是即訂即燒,所以都分成一碟碟上,熱騰騰的上菜,色香味十足,菠蘿是必不可少,入口juicy, 甜蜜滋味,牛舌爽口,鹽巴醃製,更為香口值得一提,服務用心,飲熱菜蜜的,待應會及時加熱水,唔使重複order

格錢合理 二百幾蚊

環境寬敞舒適 難得有卡位 睇落就好似一間日本小房子

壽司大小剛剛好,一口一件,牛肉甜美,蟹子脆卜卜

2018-01-30
2018-01-27 181 浏览
放題通常我食到ㄧ半已經唔想食,原因食太多重複,食到最後見到張紙已經飽,其實唔知叫满足定純粹好飽。。平時見得多咩大X屋大x喜個d放題,試下其他先呢間神舆我都係openrice睇完見到食評係有驚喜,甘咪試下。。(最驚喜係所有熟食都熱架,好多放題成日野食上枱都係凍冰冰)創興中心真係好多食肆,呢間門口真係幾靚唔係敷衍式裝修,xdd好多野食揀刺身好新鮮,帶子,蝦好鮮甜清酒帶子,湯咸左少少關東煮,冇特別好好味,入面竟然有粟子重紫薯,真係好正壽司size好細件
,其實唔知叫满足定純粹好飽。。
平時見得多咩大X屋大x喜個d放題,試下其他先
,好多放題成日野食上枱都係凍冰冰)

好多野食揀

刺身好新鮮,帶子,蝦好鮮甜

清酒帶子,湯咸左少少

關東煮,冇特別

好好味,入面竟然有粟子重紫薯,真係好正

壽司size好細件
2018-01-25
2018-01-25 149 浏览
旺角放題多蘿蘿•捉咗老公陪我試新野•上咗創興5/F「神輿」試試•裝修格局好有日本feel •日本控必like 嘩•夜晚六點幾甘早就甘多人•質素應該有番甘上下•刺身一定唔少得象拔蚌同螺片鮮甜爽口•忍唔住order咗三rounds e d 蚌類唔係間間有架•芝士焗大蝦蝦真係大大隻•size同我隻手差唔多大•蝦肉彈牙•唔會霉牙淋牙•滋味十足•🔥羊架甘大塊驟眼睇以為係豬扒•時間煮得啱啱好•幾juicy•蒜片牛柳粒一口一粒•牛肉比較淋身•無牙嘅小朋友公公婆婆都食得•🔥菠蘿每次放題必點一咬d汁湧出黎•味道清甜無渣•整體唔錯•下次可以encore•
裝修格局好有日本feel •日本控必like
一咬d汁湧出黎•味道清甜無渣•
整體唔錯•下次可以encore•
  • 燒菠蘿
2018-01-25 156 浏览
朋友聚會,首選係放題,而依間係朋友介紹,點解揀依到⋯就係因為海胆壽司和手卷係任食一入座,已經覺得好好,有舒服卡位,座得舒服食得先會開心。一開始一定係食刺身,係新鮮推介甜蝦刺身。手卷揀了軟殻蟹,紫菜夠脆亦有蟹味,而且唔油。為海胆而來,當然必食啦⋯⋯一個字🉐️,都係好新鮮。 天婦蝦,外皮炸得好味,但蝦味冇乜。反而燒蝦好香,又有蝦味。 羊扒ok,係太大件,用哂肚內位置焗蠔同炸蠔,我較喜歡炸蠔,另外雞亦都好味,點講呢,入味又夠脆。而燒菠蘿都係必食。基本上我愛食都👌🏻

一入座,已經覺得好好,有舒服卡位,座得舒服食得先會開心。

一開始一定係食刺身,係新鮮
推介甜蝦刺身。手卷揀了軟殻蟹,紫菜夠脆亦有蟹味,而且唔油。

• 芝麻脆皮雞翼
2018-01-25 96 浏览
在香港食日式放題,我相信很多人都嘗試過,但置身於充滿日式的環境食放題而價錢又便宜的,應該比較難找到。今次就來到神輿試一試,一出𨋢門,就看到環境彷如置身日本的寺廟,畫繪馬、祈福等。等候的大堂充滿日式風格,十分吸引。大門口有鳥居,著實令人感到好像到了日本的寺廟般。大門中央的位置捨棄像一般放題店般放置大量餐桌,以賺得更盡。相反,以一桶桶日本酒作擺設,令風格更日系。(但唔知啲酒真定假😂)座位相當闊落,四人枱坐4個人都好舒服!一啲都唔似普通放題店咁,肩貼肩。餐牌一如以往的放題店,一大本電話簿。飲品種類不太多但起碼可樂不是百事。想飲酒都有得選擇,俾錢就得!正價時段,有得叫海膽手卷/壽司架,親!刺身質素好,比起一般放題名牌連鎖店還高,值得一讚,但可惜種類比較少!海膽壽司,質素不錯,海膽新鮮亦creamy!沙律不過不失,可接受。天婦羅🍤蝦、秋葵、粟米芯都有,炸得香脆,粉漿不會太厚!可惜的是,沒有蘿蔔蓉。焗歎士蠔、蝦,好好味,夠芝士。必食榴連球,榴連粉絲不容錯過!整體來說,服務、環境、價錢、食物質素都不錯!唯獨選擇比較少,希望黎緊會多返啲啦!

等候的大堂充滿日式風格,十分吸引。

餐牌一如以往的放題店,一大本電話簿。

飲品種類不太多但起碼可樂不是百事。
想飲酒都有得選擇,俾錢就得!

正價時段,有得叫海膽手卷/壽司架,親!

海膽壽司,質素不錯,海膽新鮮亦creamy!

沙律不過不失,可接受。

天婦羅🍤

焗歎士蠔、蝦,好好味,夠芝士。

必食榴連球,榴連粉絲不容錯過!

2018-01-24 2547 浏览
今日嚟到創興廣場5/F 神輿日式放題 . 試新嘢星期一至四7-9點一位228加一 其他時段仲平d!環境乾淨又唔會好逼 坐得幾舒服 。食物選擇都幾多,來得快,夠熱飲品除左一般汽水 韓國罐裝飲品仲有果味汽酒同清酒 熱玫瑰花茶有陣陣花香。刺身新鮮 特別帶子同甜蝦夠鮮甜。壽司飯量有雖然點多, 但魚生夠新鮮 。沙律都有好多款式 我叫左芝麻醬豆腐同八爪魚。好食。原本以為蒜香茄子凍食會好奇怪 點知食落好香蒜味 個汁又好夾。炸物炸得夠脆 粉漿唔會太厚 特別南瓜同蕃薯天婦羅超級甜。七味雞軟骨雖然唔夠七味粉 但有一大兜蛋黃醬搭夠。爐端燒都有好多選擇 比較特別嘅有雞軟骨肉棒 菠蘿都好甜。扁身嘅烏冬好彈牙 仲有日式魚蛋同肉。'牛油炒雜菇 對於兩個人來講有d大碟 但就好香牛油味。甜品有雪糕同和菓子。
今日嚟到創興廣場5/F 神輿日式放題 . 試新嘢
食物選擇都幾多,來得快,夠熱
刺身新鮮 特別帶子同甜蝦夠鮮甜。
壽司飯量有雖然點多, 但魚生夠新鮮 。
沙律都有好多款式 我叫左芝麻醬豆腐同八爪魚。好食。

炸物炸得夠脆 粉漿唔會太厚 特別南瓜同蕃薯天婦羅超級甜。
七味雞軟骨雖然唔夠七味粉 但有一大兜蛋黃醬搭夠。
爐端燒都有好多選擇 比較特別嘅有雞軟骨肉棒 菠蘿都好甜。
扁身嘅烏冬好彈牙 仲有日式魚蛋同肉。'
牛油炒雜菇 對於兩個人來講有d大碟 但就好香牛油味。

甜品有雪糕同和菓子。
$250.8 (晚餐)
2018-01-21 127 浏览
神輿用日本鳥居做大門裝飾, 直接見到大堂中央大日本酒樽 日本放題大多坐得迫迫夾夾, 手掙碰手掙, 食得唔舒服, 神輿有很多卡位, 足夠4-6人坐得舒適神輿嘅放題刺身選擇不少, 最重點嘅係放題有得任食海膽軍艦及海膽手卷令我喜出望外, 今晚我地ORDER 咗2 ROUND 海膽軍艦一共食咗成20件, 刺身質數唔錯, 每款都新鮮甜美, 最LOVE 係甜蝦全隻上, 鮮甜無比, 連連ENCORE, 呢度亦有放題少見嘅吞拿魚, 鮮紅如血就知新鮮, 無筋.  只係希靈魚可以大件D唔駛叫咁多件就可以食得過癮喇.熟食都做得好好, 羊架超大件, 夠2個人SHARE 一件, 好香嘅羊膻味, 燒得剛好肉質嫩.  牛柳粒不論串燒或炒都肉嫩無雪味, 食肉獸嘅朋友對呢2款肉類都連番大讚.神輿嘅平日晚市價格由$168 - $228/位 (早到早著數, 識食嘅朋友要自己睇時間喇), 食到以上咁好質數嘅食材已可以回本而且還有數十種嘅選擇, 如 : 關東煮, 天婦羅海蝦, 秋葵, 玉米芯, 忌廉焗帶子, 芝士焗蠔...太多太多, 真係講唔晒.炸物中吉列蠔, 炸漿唔厚, 蠔肉大小適中, 炸完仲保持到鮮味及唔會乾.  燒菠蘿,
神輿用日本鳥居做大門裝飾, 直接見到大堂中央大日本酒樽

燒菠蘿, 少少酸, 超級多水, 微微燒過好香.

我最後食埋  紅豆雪糕  就完全投降, 真係乜都食唔落, 封盤.
2018-01-19 151 浏览
適逢生日,poohpooh帶左我去食放題!平時放題多數以量取勝,估唔到神輿呢間食物質素幾好!一出閘見到嘅係神社一般嘅裝飾,一旁嘅牆壁仲比客人自由掛上寫上願望嘅木牌,幾得意!座位比一般放題餐廳闊落,仲有卡位,所以坐得好舒服。餐廳提供嘅食物種類好多,有小食、主食、刺身、壽司、卷物、炸物、天婦羅、鍋物、爐端燒、甜品同埋飲品等等,應有盡有!以下都係我叫左覺得好食嘅食物。刺身係其中一樣可以一點再點嘅類別,比起一般放題新鮮肥美,而且種類多。其中帶子尤其出色,厚切而且鮮甜。呢碟炒雜菇望落平平無奇,但係原來好好食!牛油味香而且菇嘅種類多。我唔係特別好壽司但係呢間放題D卷物真係唔錯,好足料,口味幾特別,例如芝鰻卷、龍蝦和牛卷同埋黃金蟹卷。稻庭冷烏冬一向係my favourite!好彈牙好有好有嚼勁。芝士燒虎蝦賣相本身已經好吸引,點知味道都唔錯,燒得好香而且醬汁惹味。最吸引嘅地方係開邊燒所以唔係自己剝落。平時放題好少有熱飲,呢度有養生嘅玫瑰花茶揀,正!

餐廳提供嘅食物種類好多,有小食、主食、刺身壽司、卷物、炸物、天婦羅、鍋物、爐端燒、甜品同埋飲品等等,應有盡有!以下都係我叫左覺得好食嘅食物。

平時放題好少有熱飲,呢度有養生嘅玫瑰花茶揀,正!

2018-01-19 250 浏览
今日 18/01/2018 ,第一次寫食評,純個意見,我唔鐘意俾相食先,所以無影。 無聊約老婆食放題,上網揾左一輪,見有間旺角新開放題,重話可以任食海膽壽司,我就未試過去食放題有海膽壽司任食,見d人評論好食,抵食,咁未打去訂位囉。 好評: 刺身唔錯,包括甜蝦,三文魚,象拔蚌,帶子,ok好食。 杯抹茶好飲,燒菠蘿,芝麻雞翼唔錯。 服務接受。 差評 : 款式少,點左後上野慢,壽司完全唔掂,舊飯差過機制個d, 咩火焰壽司,完全唔好食,個個任食海膽壽司,第一次快,跟住就再點都唔黎,一係就點6件黎2件,海膽無味,飯就又係一樣差。 海膽炒飯,都幾難見到有海膽,一口牛,好似肥牛咁的款,油到死..... 總之最後評論,唔會再去。
好評:
刺身唔錯,包括甜蝦,三文魚,象拔蚌,帶子,ok好食。
杯抹茶好飲,燒菠蘿,芝麻雞翼唔錯。
服務接受。

差評 :
總之最後評論,唔會再去。

2018-01-18 140 浏览
平時好耐都唔會去一次旺角,今日老公要去旺角做野,放工就去搵佢食飯啦. 見創興廣場成座都係餐廳,就決定去呢度搵食. 老公想食刺身,見呢間有刺身放題,價錢都幾抵就決定試下第一個令我驚喜的係座位. 平時食放題多數坐得好迫. 但呢度居然比卡位我地,就算坐4人都好闊落. 老公主要來食刺身,完全無簡錯,全部都好鮮甜,平時多數只叫一 round 刺身就夠. 今日居然 order 左3次另一驚喜必定係超鮮甜的海膽. 清楚見到海膽係一片片確保新鮮. 我同老公都大愛海膽. 只計海膽壽司都叫左十幾件. 真係回曬本喇!!!食刺身+壽司都包左7成其他食物,其他食物都叫係每樣食少少 jar. 面當中必要大讚的是每款食物上桌時都夠曬熱. 特別今日咁凍就正!食放題最後當然係雪榚啦! 太美味喇!!!

老公想食刺身,見呢間有刺身放題,價錢都幾抵就決定試下

放題最後當然係雪榚啦! 太美味喇!!!
2018-01-18 1418 浏览
朋友在旺角購物完,腿累了,肚餓了。朋友想吃日本菜,就去了最近我地的創興廣場吃放題,最後選了神輿。走出lift門,己看到日式的裝潢及佈置擺設。大門口位置放滿日式酒酲,把這麼大的地方用作擺設,而不是加多幾張枱做生意。可見這不會是唯利是圖的食店,食物質素也不用差。剌身款式不少而且都新鮮,當中三文魚及帶子都鮮嫩軟彈,甜蝦軟腍粘口。放題來說質素不俗。一口牛軟彈有肉汁,外層燒得微香,內裡軟腍,粒粒大少平均。芝士焗虎蝦/芝士焗蠔原隻虎蝦開邊芝士焗,焗蠔大隻,滿載芝味。清酒煮扇貝扇貝肉質軟彈,清雅酒香帶出鮮味 。汁燒牛肋骨牛肋骨軟腍入味,肉汁豐富肉味香 。炸雞啖啖肉充滿炸香酥味,咬開肉汁溢出 。甜品種類比較少。和菓子煙韌軟彈甜度剛好,芝麻雪糕充滿芝麻香,雪糕軟綿。

一口牛
軟彈有肉汁,外層燒得微香,內裡軟腍,粒粒大少平均。

芝士焗虎蝦/芝士焗蠔
原隻虎蝦開邊芝士焗,焗蠔大隻,滿載芝味。

清酒煮扇貝
扇貝肉質軟彈,清雅酒香帶出鮮味 。

汁燒牛肋骨
牛肋骨軟腍入味,肉汁豐富肉味香 。

炸雞
啖啖肉充滿炸香酥味,咬開肉汁溢出 。

2018-01-06
2018-01-17 91 浏览
日式放題最開心的地方當然係任食,好味的全部可以落完一次又一次訂單,食到個肚腩仔滿足為止,哈哈哈!這間店最吸晴的地方就於門口位置,除了有美觀的等候區,還有鳥居及日本酒莊的佈置;入店內,侍應很細心,安排我們於一個私人空間感好重的卡位,好適合我們幾個女仔談天說地,感覺很好!刺身種類都有幾多選擇,最重要有我最喜愛的(三文魚、松葉蟹棒、帶子、北奇貝、甜蝦),全部都好新鮮,而帶子同甜蝦最鮮甜。好少食店會提供任食海膽款式,這裡真好,竟然有”海膽壽司”及”海膽手卷”,我當然唔會錯過大好機會,雖然唔係刺身,但”海膽壽司”上面的海膽份量都多,海膽仲要係好鮮甜,甘香味流在口內真係甘甘的,軍艦的紫菜又好夠脆。食壽司當然唔少得前菜啦,蟹籽沙律、味付螺肉,同樣夠份量十足,沙律清甜,螺肉有口感,全部都好新鮮。吉列炸蠔,炸粉唔會太厚,好脆,蠔肉好鮮甜。“七味焗雞翼”整得好出色,香口,調味全都好入味,雞翼上面有芝麻份外香。海蝦及秋葵天婦羅,每次都叫兩轉先夠喉呀~食刺身怕太凍,所以叫個關東煮,暖暖胃先,可能有白蘿蔔,個湯都特別甜。串燒菠蘿,酸酸甜甜好開胃,增加食慾,佢真係食自助餐時的良伴。“芝士焗蠔”及”忌廉焗帶子”,蠔

吉列炸蠔,炸粉唔會太厚,好脆,蠔肉好鮮甜。

海蝦及秋葵天婦羅,每次都叫兩轉先夠喉呀~

“芝士焗蠔”及”忌廉焗帶子”,蠔肉及帶子都有少少鹹,同樣鮮甜味美。

食日本菜,我就必食”軟殼蟹手卷”,好多朋友都話食太多飯會好飽,估唔到這家又整都剛剛好,飯唔會太多,食到軟殼蟹脆身及蟹的鮮甜味。

除咗飲品,最後,當然要有個甜品”炸榴槤球”啦,熱騰騰,咬一口,入面的榴槤蓉就流出來了,好香好濃郁的榴槤,又香又甜。

2018-01-15
  • 炸榴槤球
  • 甜蝦刺身
  • 芝麻脆皮雞翼
2018-01-15 93 浏览
晚餐聚會的場地選擇久唔久就會返番去放題。 的確如果人唔多可以開懷暢食,放題便是最佳選擇。今晚親友聚會, 當中放題達人提議去放題新場。 位於旺角創興廣場。 這棟食厦近晚飯時間排隊搭𘋢的人相當震撼, 可見食店選擇多得很。食店位於5樓, 新裝修應該開張無耐, 全店和式設計,主要以淺色木 為主調作材料 , 感覺平實柔和, 燈光亦簡潔明亮, 而且空間感十足, 有別於一般坐得擠迫燈光昏暗的放題食肆。軍艦做得不錯, 於正價時段惠顧更可以無限點選海膽軍艦。 計落我們都叫了3,4 round海膽軍艦。 絕對回本。 所採用的海膽味道不算太鮮甜, 但仍結實唔腥, 放題質素已經足夠有餘。三文魚腩壽司逼出的魚油口感豐腴。 輕蘸醬油已經非常美味。另一輪刺身質素也不錯。 三文魚厚切令口感豐富, 肥美鮮味。 章紅魚結實得來有淡淡魚香。 蝦刺身大大隻鮮甜無雪味。花之卷壽司,做得非常精巧, bite size 唔會太滯。芝士焗扇貝,醬汁偏鹹。芝士沙律醬燒虎蝦, 這個是必點推介, 因為唔單止虎蝦上嘅的沙律醬汁異常美味, 虎蝦亦相當彈牙鮮味, 難得是大size 蝦, 我們也encore了兩次!天婦羅蝦也做得出色。 蝦肉透明爽

三文魚腩壽司逼出的魚油口感豐腴。 輕蘸醬油已經非常美味。

花之卷壽司,做得非常精巧, bite size 唔會太滯。

芝士焗扇貝,醬汁偏鹹。
芝士沙律醬燒虎蝦

天婦羅蝦也做得出色。 蝦肉透明爽彈鮮甜, 炸漿薄薄的包著蝦身, 香脆滋味。

七味芝麻雞翼, 顧名思義有有七味粉舖上面再炸, 雞翼醃得入味, 並選雞中間加雞翼尖部位, 再在皮上灑上芝麻脆炸, 表面帶點點辣,很香口惹味的一道小吃。

蟹子沙律青瓜絲很爽脆幸好醬汁不多, 胡麻豆腐豆腐編結實,胡麻醬很香不錯。

手捲方面 ,只叫了一款軟殼蟹手捲, 軟殼蟹剛剛炸起,唯分量不多。

清酒帆立貝沒有太濃酒味。
牛油炒雜菇, 牛油味濃帶黑椒味,惹味非常!

雞軟骨雞肉棒, 免治雞肉混入雞軟骨加上特製醬汁, 美味!

燒菠蘿也很推介, 因為極厚切,菠蘿肉無渣又多汁香甜, 食到半路中途可以解解滯。

一口牛柳粒串, 牛肉粒肉味濃带點點油脂,有口得來肉質軟熟, 推介。

一口甜薯和串燒花枝丸也不錯。

羊扒超正,大大塊燒得香嫩可口 ,調味適中, 帶出羊肉鮮味且冇羊騷味。

鹽燒海蝦,簡單用鹽燒到蝦殼外脆 ,蝦肉鮮味彈牙。

甜品選了紅豆雪糕, 紅豆本身帶甜粒粒軟熟飽滿。 和果子晶瑩通透包著甜甜的紅豆餡, 做得小巧精緻!

偶有漏單情況,但一舉手都會有侍應可以立刻幫到你,服務快捷。
最後落單的炸榴槤可惜遲遲未到,催了幾次都話炸緊, 唯有等下次再試喇。
芝士沙律醬燒虎蝦
2018-01-10 129 浏览
朋友生日又係時候食餐好~咁岩大家都好想食放題見openrice呢間評語唔錯 而且平日228加一 唔貴~就算假日都係多10蚊 響旺角創興又就哂腳~~個門口幾靚 裡面好闊落 環境唔錯食物種類多....!!!我想食既都有 海膽係must先黎刺身..帶子夠大粒 新鮮無雪味吞拿魚色澤靚 赤貝彈牙又爽 整體水準好海膽壽司 我encore左4次 因為唔腥 足料 唔會加青瓜俾你 正呀~~芝士燒蠔 係我第2最愛 必食 ~好香!!又芝士年糕 炸蝦天婦羅 流心香芋丸同榴蓮炸彈~~~好足料~~牛柳粒夠淋 好入味~呢個焗薯係正 有煙肉粒 焗得岩岩好個菇係重手左點...比較油整體係幾好~下次再有fd生日可以encore加埋一 250左右 抵食!
朋友生日又係時候食餐好~
咁岩大家都好想食放題

個門口幾靚 裡面好闊落 環境唔錯

食物種類多....!!!我想食既都有 海膽係must

先黎刺身..帶子夠大粒 新鮮無雪味
吞拿魚色澤靚 赤貝彈牙又爽 整體水準好

芝士燒蠔 係我第2最愛 必食 ~好香!!

又芝士年糕 炸蝦天婦羅 流心香芋丸同榴蓮炸彈~~~

好足料~~

牛柳粒夠淋 好入味~

呢個焗薯係正 有煙肉粒 焗得岩岩好

個菇係重手左點...比較油

整體係幾好~
下次再有fd生日可以encore
加埋一 250左右 抵食!