2018-06-07 130 浏览
景點般的神輿日本料理 一打開升降機門,日系木制的裝潢、伎藝的壁畫、日式的燈座、日式的燈籠、日本米酒的盛器、日本廟宇見到的許願木牌,還有大大個鳥居,彷彿置身於日本中,短暫的日本之旅體驗。刺身類刺身種類選擇多,有三文魚、吞拿魚、甜蝦、帶子等,色澤鮮豔夠哂新鮮,最重要是夠哂凍,為其加分不少,魚生厚度十足,滿足夠口癮。壽司卷物類壽司是即叫即製作,送到時還暖暖的,每件份量小巧,食多幾件都不怕濟,而且種類繁多,有玉子、鰻魚、火炙三文魚、帶子等等,卷物亦新穎有牛油果蟹卷、鰻魚芝士卷、黃金蟹卷等。烤焗類重點之一,芝士焗虎蝦,開邊虎蝦夠彈牙,蝦身結實,加上芝士醬惹味!芝士焗帶子和芝士焗蠔也是推介!炸物類當然是不了炸物,熱騰騰的,熱氣冒出,天婦羅炸蝦、南瓜、紫薯甘栗餅、芝士年糕、吉列蠔等,新鮮炸出來當然無得輸,而且隔油時間夠,外皮不會沾上太多油份太油膩的感覺。串燒類花姿丸、魚丸、一口牛、日本蕃薯,串燒時間剛好,不會太乾身和調味不會過份重手,夠哂juicy!甜品類最後少不了解膩良品,有和菓子、綠茶雪糕、芝麻雪糕及紅豆雪糕,紅豆雪糕混份粒粒紅豆,芝麻雪糕味道超濃,而雪糕奶的比例較重,吃起來時口感更綿更crea
景點般的神輿日本料理

壽司卷物類

烤焗類

炸物類

串燒類

甜品
最後少不了解膩良品,有和菓子、綠茶雪糕、芝麻雪糕及紅豆雪糕,紅豆雪糕混份粒粒紅豆,芝麻雪糕味道超濃,而雪糕奶的比例較重,吃起來時口感更綿更creamy!
2018-06-05 131 浏览
同朋友都好耐無一齊食放題,因為人大左始終唔似以前年輕時咁暴飲暴食又食極唔飽咁!今晚嚟到旺角呢個唔少放題既地區就試下創興廣場5樓既呢間神輿日本料理。店內其實面積都幾大,裝潢都帶點日式風格。飲品係任飲,有可樂/雪碧/LOTTE 錫蘭檸檬茶/LOTTE 忌廉溝鮮奶,如果想飲熱飲亦有熱抹茶同熱玫瑰茶等。店內食物選擇唔少,刺身選擇有三文魚,吞拿魚,八瓜魚,松葉蟹棒,帶子,帶靈魚,馬刀貝,甜蝦,油甘魚,北寄貝同象拔蚌等。三文魚都幾肥美,甜蝦亦都爽口。其他壽司仲有燒牛肉,花之戀,芝士鰻魚,火灸三文魚,以及唔同既軍艦,卷物等。一品料理又有燒一口牛,豚肉燒等。食物選擇唔少,天婦羅,燒物,炸物等應有盡有,不過食唔到太多所以無叫太多,費事浪費食物嘛,叫自己食到既份量就足夠。芝麻炸雞翼,炸得香脆,肉質亦都幾嫩滑。除左壽喜燒之外仲叫左呢碗海膽炒飯,份量確實唔少呢。甜品除左有和菓子外,仲有雪糕,朋友食紅豆味而我就食綠茶味,都唔錯既,綠茶味甘香亦帶點奶香。放題唔同時段唔同價錢,最平只係$168起!整體嚟講食物選擇唔少,絕對食得飽離開。

店內其實面積都幾大,裝潢都帶點日式風格。

一品料理又有燒一口牛,豚肉燒等。

芝麻炸雞翼,炸得香脆,肉質亦都幾嫩滑。

除左壽喜燒之外仲叫左呢碗海膽炒飯,份量確實唔少呢。

2018-06-02 148 浏览
好耐無去食日式放題,朋友話呢間掂,唔諗咁多,食!門面好闊落,做木柵做主題,感覺格外舒服😌。有大量梳化位供應,檯面又闊又大,最適合🈴️同一時間放很多很多食物。性價比非常高,三個時段價錢吸引,任食任飲唔嬲。各種Sashimi非常新鮮肥美,忍不住點完再點,食完再食。多種壽司🍣任食,絕對有水準!日式焗生蠔,元貝,燒菠蘿,和牛串燒,雜菇,實在太豐富啦⋯⋯諗得出既都食到,仲要係樣樣都幾滿意。尤其是天婦羅,海佬天婦羅,生蠔天婦羅,又係食過番尋味!chicken wings一樣正!日式焗虎蝦必試,香,鮮!尾聲已經飽到上腦,但堅持✊食埋個芝麻味同抹茶🍵味雪糕🍦,堅香滑味濃!飲品任飲,超飽超滿足,又一次增肥完畢。 🤗
好耐無去食日式放題,朋友話呢間掂,唔諗咁多,食!

門面好闊落,做木柵做主題,感覺格外舒服😌。

性價比非常高,三個時段價錢吸引,任食任飲唔嬲。

各種Sashimi非常新鮮肥美,忍不住點完再點,食完再食。

多種壽司🍣任食,絕對有水準!

日式焗生蠔,元貝,燒菠蘿,和牛串燒,雜菇,實在太豐富啦⋯⋯

諗得出既都食到,仲要係樣樣都幾滿意。

日式焗虎蝦必試,香,鮮!

飲品任飲,超飽超滿足,又一次增肥完畢。 🤗
2018-05-24
2018-05-31 187 浏览
食物款唔算多,自動同你扣量都算啦,好多放題都有呢個問題,但最大問題係叫乜冇乜,嚴重漏單。叫燒物,刺身,炸物樣樣都催極都冇,d野賣哂又唔同你講,等到2046先走出來話冇。真心垃圾。比$200幾食到嬲,真係喊出來,以同樣價位大把好選擇。呢間真係一試冇回頭!
2018-05-28 155 浏览
好耐之前食過一次 今次再食 睇下有無乜唔同無失望喎我地7pm去 $228加一任食二個中 都食左2個幾中無得坐卡位 入到去已經full唒唯有叫野食 個menu好厚 分abcdef....刺身開始叫起 一開頭掛住食無影三文魚好新鮮 不停encore 再點壽司 好中意呢度細細舊 食多幾舊都唔會好飽 壽司種類都ok多又點左芝士焗蠔同忌廉焗帶子 好多cheese!!熱的稻庭烏冬 幾爽口彈牙呢度飲品都多選擇 仲有酒飲 不過今次無加$飲值得推介的放題
好耐之前食過一次 今次再食 睇下有無乜唔同
無失望喎

我地7pm去 $228加一任食二個中 都食左2個幾中

無得坐卡位 入到去已經full唒

唯有叫野食 個menu好厚 分abcdef....

刺身開始叫起 一開頭掛住食無影
三文魚好新鮮 不停encore

又點左芝士焗蠔同忌廉焗帶子 好多cheese!!

熱的稻庭烏冬 幾爽口彈牙

呢度飲品都多選擇 仲有酒飲 不過今次無加$飲
值得推介的放題
2018-05-24 254 浏览
又在旺角附近找好吃的日本料理,這次來到這間。這間的裝修真的很有日本風格,入口依神社的設計而做,內裡是燈籠,店內中間留了部份空間作擺設。在寸金尺土的香港,一般餐廳較少用大量空間作擺設。門口的宣傳拉架清楚列明價錢,星期一至四正價每位$228。室內有具日本特色的裝潢,空間寬敞。侍應先送上一杯綠茶,過往喝的綠茶主要是茶包的茶,這裡比較接近平時買的日本綠茶粉。我點了熱玫瑰花茶,熱時帶玫瑰花香,冷卻後口的味道帶甜,用來消滯不錯。友人點了一杯熱天然菜蜜,如喝蜜糖,還是玫瑰花茶較好喝。另點了一罐鮮蘆薈樂及一罐蜜桃忌廉鮮奶,蜜桃忌廉鮮奶難喝,不知是甚麼味道,還是鮮蘆薈樂較清甜好喝。先吃開胃菜,燒過的菠蘿特別甜和多汁,補充一下纖維。芝麻醬豆腐如山水豆腐,芝麻醬味淡,作開胃前菜。聽說這裡的雪糕好吃,尚未吃正餐便急不及待點雪糕來吃。綠茶雪糕綠茶味濃。芝麻雪糕的黑芝麻味重,如要二選其一,還是綠茶雪糕較香濃。芝士焗虎蝦是必點食物! 甫上桌已帶香濃芝士味,沙律醬與芝士配搭比例恰當,蝦肉實而爽,之後再點了兩次。芝士焗蠔的芝士味濃,蠔肉有點小但新鮮,醬不會做得太濃。然而忌廉焗帶子做得更出色,帶子爽腍,以忌廉做調味令帶子

又在旺角附近找好吃的日本料理,這次來到這間。

門口的宣傳拉架清楚列明價錢,星期一至四正價每位$228。

室內有具日本特色的裝潢,空間寬敞。
綠茶

熱玫瑰花茶

熱天然菜蜜

友人點了一杯熱天然菜蜜,如喝蜜糖,還是玫瑰花茶較好喝。
蜜桃忌廉鮮奶

菠蘿

先吃開胃菜,燒過的菠蘿特別甜和多汁,補充一下纖維。
芝麻醬豆腐

芝麻醬豆腐如山水豆腐,芝麻醬味淡,作開胃前菜。
綠茶雪糕

芝麻雪糕

芝麻雪糕的黑芝麻味重,如要二選其一,還是綠茶雪糕較香濃。
芝士焗虎蝦

芝士焗蠔、忌廉焗帶子

芝士焗蠔的芝士味濃,蠔肉有點小但新鮮,醬不會做得太濃。然而忌廉焗帶子做得更出色,帶子爽腍,以忌廉做調味令帶子更嫩滑。
關東煮

關東煮的份量頗多,幸好這是一開始上桌的幾道菜之一,否則吃不下,最好吃是軟腍吸湯的白蘿蔔。
日式千島蝦薄餅

日式千島蝦薄餅是友人點的,口感和味道不遜色於薄餅店。厚身薄餅外脆內軟,千島醬份量剛好,不會令人覺得油膩。但要注意份量頗多,建議三人以上食用。
海膽炒飯

怕份量多吃不完,故只點了一個主食—海膽炒飯。約兩人份量,海膽不多但分佈十分均勻,每一口都可吃到海膽。炒飯不乾,味道細膩,盡顯廚師功架。如多一點海膽更佳。
花之戀、龍蝦和牛卷、鰻芝卷、牛油果蟹棒卷、黃金蟹卷

花之戀、龍蝦和牛卷、鰻芝卷、牛油果蟹棒卷、黃金蟹卷。花之戀用醬太多,雖好看但多吃兩件會覺飽滯。黃金蟹卷為軟稔的壽司帶出脆口感,在五件壽司中凸顯其味道。另鰻芝卷在頂層加上炙燒芝士後,不但賣相好看,味道更勝一籌。
火灼芝士三文魚

還點了些其它壽司,以火灼芝士三文魚黃金魷魚的味道較突出。
鹽燒魚丸

鹽燒魚丸其實只點了一串,但不知為何給了三串。既然來到,就不作更換了。就是普通的魚丸,燒得不錯,魚丸爽脆帶微焦香。
秋葵

天婦羅秋葵外脆內滑最特別。芝士年糕也做得不錯,但容易飽滯。
刺身

最後點了刺身作結,當中以象拔蚌最爽口新鮮。

試了多款不同種類的食物,各樣皆有水準。另上菜快,可先吃熱食。
题外话/补充资料: 加一服務費
火灼芝士三文魚
鹽燒魚丸
秋葵
2018-05-13 182 浏览
一定唔會再食 首先食飯物質素已經差 加上漏單情況好嚴重,可以話係離哂譜,點食物張紙件可以話係冇咩用,每次落完單隔左10至15分鐘先有一碟野食或者要催職員先會有食物到 但都唔係落單既份量,結果落左5次單,但所食既量都只係5份之2。總括尼講e 放題差到冇朋友,但如果當佢件係法國菜咁食都幾岩feel~…。。…。。…。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。…。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。
  • 點餐紙
2018-05-12 161 浏览
第一次到神輿日本料理晚膳,與朋友到達創興5樓,電梯一開,充滿日式和風的裝修,令人感受到比一般的放題店來得有誠意! 每枱均有一本厚厚的order簿,我們先選飲品,有14款是免費任飲的,亦可選擇加28蚊元一位,任飲酒精類飲品; 我們再選刺身,有三文魚、油甘魚等等,共11款刺身供任食,拼盤擺放比較平實,沒有別店的誇張花巧,但刺身質素高,非常新鮮, 特別是帶子很鮮甜, 值得推介!接著我們就點了爐端燒, 當中的一口牛、海老、菠羅均是心水之選, 而一品料理的忌廉焗帶子、七味焗雞翼、 芝士焗虎蝦, 都很美味, 不能錯過!榴槤球充滿榴槤香,吃了3回也不嫌多 ,而最喜出望外的就是,天婦羅中的秋葵, 口感一試難忘!放題所提供的壽司、軍艦、 一品料理、 鍋物等等, 種類繁多,不能盡錄, 味道均具水準! 此店令我欣賞的是,沒有出現漏單情況,比別店有更高的服務質素!最後,甜品有和菓子和三款雪糕選擇,是次放題使我們感到非常 滿足呢!

2018-05-10 142 浏览
星期3 晚無咩節目,就揾左間日式放題店食晚飯!個名睇落好有氣勢,去到環境都好勁咁,門口用左勁多位置嚟做佈置,而唔係為左揾錢擺多兩張檯,真係見到個心喺度!入面環境勁大,少到好似我咁1-2 人一檯又得,大到十幾人一齊食既檯都有,真係良朋共聚食返餐既好地方!坐底無耐,餐廳放低左本厚過聖經既落單紙,真係行害,入面選擇真係多不勝數,壽司,刺身,炸物,料理,串燒,手卷,甜品,飲品都有提供!要特別讚既係餐廳加錢提供酒精飲品任飲,不過可以按個別需要加錢,唔駛一檯人飲就全檯人加,我覺得非常貼心!餐廳出菜速度都ok快, 刺身壽司尤其快手,好多時落完單無耐就已經送到,份量真係按照要求出,寫左3 片就嚟3 片, 唔會少左!壽司整得細細件,食多幾轉都無問題!料理份量十足,每款食一次都不得了,蒜片茄子做得唔錯,酸酸甜甜既茄子加上惹味香脆既蒜片,幾夾!仲有雞肉軟骨棒燒得外脆内嫩,軟骨有咬口!芝士焗帶子,芝士焗蠔係餐廳主打菜式,必食推介!大大件羊架,餐廳一d都唔吝嗇,點幾多出幾多,而且質素都唔錯!串燒款式係幾多,推介一口牛同雞腎,燒得唔錯!一品料理入面以汁燒一口牛做得最出色,肉汁豐富,嫩滑!就得夾埋蒜片一齊食!炸物

坐底無耐,餐廳放低左本厚過聖經既落單紙,真係行害,入面選擇真係多不勝數,壽司刺身,炸物,料理,串燒,手卷,甜品,飲品都有提供!

壽司整得細細件,食多幾轉都無問題!

芝士焗帶子,芝士焗蠔係餐廳主打菜式,必食推介!

串燒款式係幾多,推介一口牛同雞腎,燒得唔錯!

炸物唔會炸到油膩同厚粉,青椒炸得香脆,海老外脆內嫩都係做得唔錯既天婦羅!

甜品都係以雪糕為主,我就揀左紅豆同芝麻雪糕,大大粒紅豆喺雪糕入面,仲有芝麻味濃郁芝麻雪糕都係心水推介!

其實呢餐放題我仲食左唔少野,12張相點會夠我放得晒!以2百幾蚊一個人嚟講,又真係幾抵食,夾啱優惠時間,仲抵!

2018-05-10 166 浏览
為食小先鋒又再次出動!最近留意到旺角放題黃金聚腳點-創興廣場有間新日本放題駐場,我當然唔執輸去窺探一個究竟。這間神輿日本料理裝潢別緻,一踏出電梯門就見到餐廳充滿心思的佈置-日本神社常見的鳥居,食野等位之餘仲有得打卡,一次過滿足到兩個願望。 一坐低當然立刻叫食物,呢度貼心之處可見於落單之上,上至鍋物,下至飲品,客人亦無須移步到外自行領取,餐廳服務員會一一為你送上,非常方便。 刺身上得好快,充滿光澤度,顏色吸引,兩個字:新鮮!而且師傅切得厚薄適中,可謂入口即溶,鮮甜味美。選擇亦很豐富。壽司細細件岩曬女士們,飯量均勻,一級棒啊! 不得不提放題必食的炸物,炸粉不多,好鬆脆,一炸就立即上枱,聞到香噴噴味道,令人食指大動! 另外,烏冬湯底味道好豐富,烏冬好爽口,配合我最愛既豚肉叉燒,真係想叫多碗。成晚亮點還有這碟金菇肥牛,燒汁入曬牛肉味,包住濃濃既牛油金菇,令人難以抗拒!食左一大堆野,填飽肚子,來番杯花茶解解胃氣肚脹,為呢餐畫上完滿句號。

壽司細細件岩曬女士們,飯量均勻,一級棒啊!

2018-05-09 106 浏览
第一次嚟呢間神輿食放題,一入到門口,已經好鍾意佢嘅環境同裝修。四處都裝修到好似日本神社咁,幾吉利,又有氣氛。入到去啲位置好大又好舒適,感覺好休閑。好多放題都係又逼又嘈,唔知點解呢度俾人一種好舒適嘅感覺,似食日本野,多個放題。正!枱上大疊點心紙隨便order ,有刺身、壽司、天婦羅、燒物、小食、鍋、甜品和飲品,總之選擇非常之多。刺身同壽司方面,各有10幾種,我每款都叫咗黎試吓。刺身最鍾意食三文魚、蟹柳、北寄貝、螺片、甜蝦。壽司最好食係鰻魚、燒三文魚、同牛肉。小食方面,我哋都叫咗螺肉同沙律等等。朋友唔識生菜類既野,佢叫咗個炒雜菜,好大嘅份量,不過蔬菜甘健康,多食無妨。燒物我好鍾意食呢個小番薯,每一粒都好甜,而且一口一粒,唔會太飽肚。紫薯餅都唔錯!甜甜地。天婦羅即叫即炸,好食!中意芝士忌廉既有呢款燒蠔同扇貝。食左個烏冬,一人份量,剛好!雪糕,有芝麻味、綠茶味、同紅豆,任食任叫,記得留返個肚啊!

四處都裝修到好似日本神社咁,幾吉利,又有氣氛。

入到去啲位置好大又好舒適,感覺好休閑。

枱上大疊點心紙隨便order ,有刺身壽司、天婦羅、燒物、小食、鍋、甜品和飲品,總之選擇非常之多。

刺身壽司方面,各有10幾種,我每款都叫咗黎試吓。

刺身最鍾意食三文魚、蟹柳、北寄貝、螺片、甜蝦。

壽司最好食係鰻魚、燒三文魚、同牛肉。

紫薯餅都唔錯!甜甜地。

天婦羅即叫即炸,好食!

中意芝士忌廉既有呢款燒蠔同扇貝。

食左個烏冬,一人份量,剛好!

雪糕,有芝麻味、綠茶味、同紅豆,任食任叫,記得留返個肚啊!

2018-05-09 91 浏览
旺角既放題唔少,神輿既優勝之處係環境唔錯,夠大夠寬落。有大量卡位、空間感十足,而且店員夠、上枱快。食物都唔錯,應有盡有!刺身有希靈魚、三文魚、象拔蚌、吞拿魚、甜蝦等,大路人氣之選,夠食。我鍾意食嘅小食,呢度都齊又幾好味。螺肉、八爪魚、芝麻豆腐、果醋番茄、沙律、甜粟米,一次過試晒。壽司方面選擇都唔少,我最鍾意食嘅係左口魚邊,和燒三文魚。燒物熟食,食左燒花枝丸、雞翼、大蝦、甜薯,甜薯好好食,encore 左三次!天婦羅都唔錯,有蝦有蔬菜,炸完脆脆的。燒扇貝,滿滿既蛋黃醬!佢哋嘅飲品選擇都有好多,鍾意飲熱野嘅有玫瑰花茶,鍾意飲酒嘅有清酒和麒麟啤酒任飲。如果想飲酒又唔怕醉嘅,仲有果汁汽酒任君選擇,可以照顧唔同人嘅需要,抵讚。甜品有芝麻雪糕、紅豆雪糕、綠茶雪糕,仲有日式果子。我最鍾意食芝士年糕,雖然比較邪惡,但係國流心芝士,真係食極都唔厭。舒舒服服食兩小時放題,遲啲會再同朋友黎食過。

旺角既放題唔少,神輿既優勝之處係環境唔錯,夠大夠寬落。

有大量卡位、空間感十足,而且店員夠、上枱快。

食物都唔錯,應有盡有!

我鍾意食嘅小食,呢度都齊又幾好味。

壽司方面選擇都唔少,我最鍾意食嘅係左口魚邊,和燒三文魚。

天婦羅都唔錯,有蝦有蔬菜,炸完脆脆的。

燒扇貝,滿滿既蛋黃醬!

甜品有芝麻雪糕、紅豆雪糕、綠茶雪糕,仲有日式果子。

舒舒服服食兩小時放題,遲啲會再同朋友黎食過。
2018-05-08 85 浏览
好興奮!岩岩睇完期待已久既復仇者聯盟3,精神仍然處於抗奮中。亦正正係帶住呢個心情去食放題,食慾更加係大增。呢家神輿位於旺角,係裝修上都別出心裁,似要打造日本神社既感覺,係呢一方面值得一讚。放題紙係以書簿形式擺放於枱上,要點邊一類就摵下果一頁。所謂一斑窺豹,刺身既質素係某程度上都可以反映一間日式餐廳既水準。我地先點左甜蝦、帶子、吞拿魚等。刺身既溶雪程度處理得恰好,不會成冰狀 但仍維持足夠既低溫 所以刺身仍帶有清爽既口感,特別推薦甜蝦,鮮甜味十足。壽司我地亦都點左7、8款左右,份量細細份,可以食多幾種唔同口味,分別有鰻魚、左口魚、帶子、玉子。其中我最期待既係鰻魚同左口魚壽司,鰻魚肉燒得唔會太老 再塗上一層薄薄既鰻魚汁 配上壽司飯平衡口味,絕對可以再order多幾件。而左口魚壽司則唔係間間放題都會有得食,所以我都會逢有必叫,左口魚既魚油感係獨特而又其他壽司不能比美。當然唔少得另一半最愛既天婦羅。天婦羅蝦既外層炸粉炸得好脆,咬落去好明顯聽到chok chok聲,但略為炸得太乾身。天婦羅蕃薯則炸既火喉控制得比較好,蕃薯肉帶有香甜味。少不得一d串物同小食。圖中既酒煮扇貝但得一點,味道較為清淡,但卻

放題紙係以書簿形式擺放於枱上,要點邊一類就摵下果一頁。

少不得一d串物同小食。圖中既酒煮扇貝但得一點,味道較為清淡,但卻比到我一種日式風味既感覺

最後當然唔少得甜品,神輿既甜品選項比較少,但就貴精不貴多。我地點左抹茶雪糕同和果子,雪糕抹茶味濃郁,和果子則煙煙韌韌,作為飯後甜品一流

一路暢談電影劇情,一路痛快吃喝,都咪話唔滿足。
2018-05-07 123 浏览
刺身唔夠新鮮,三文魚不如爭鮮買的,甜蝦有苦味,羊架好像豬肉肥而膩,串燒難食到嘔,雞肾一陣騷味,連青魚都冇,飲品甜品品種太少!坐落一睇先知道唔好,朋友話冇意思走所以照食,點知真是垃圾中的垃圾千萬不要去吃
2018-05-04 147 浏览
⭐️芝士控注意⭐️🍣放題新選擇🍖($228 mon-thur / $248 fri-sun 18:00-21:00) 竟然有任食海膽壽司😳 仲有好多款刺新同鰻魚壽司熟食方面一樣出色.🎏芝士焗虎蝦⭐️亮點⭐️芝士加上沙律既邪惡又好食😈d醬食到停唔到口蝦又新鮮.🎏芝麻脆皮雞翼真係必叫好脆好香口肉質好滑仲有肉汁.🎏燒菠蘿好甜好多汁好啱食完咁多野食幫助下消化又可以再食😂.🎏甜品方面有和菓子,紅豆雪糕,綠茶雪糕,芝麻雪糕.🎏任飲汽水、果汁加$28可以任叫啤酒同日本汽酒白桃汽酒超正! 淡淡白桃味🎏🎏🎏🎏🎏🎏🎏🎏🎏🎏🎏🎏🎏神輿日本料理 (旺角)旺角彌敦道593-601號創興廣場5樓
⭐️芝士控注意⭐️🍣放題新選擇🍖

🎏燒菠蘿

好甜好多汁
好啱食完咁多野食
幫助下消化又可以再食😂
🎏甜品方面有和菓子,紅豆雪糕,綠茶雪糕,芝麻雪糕

🎏任飲汽水、果汁
加$28可以任叫啤酒同日本汽酒
白桃汽酒超正! 淡淡白桃味

🎏🎏🎏🎏🎏🎏🎏🎏🎏🎏🎏🎏🎏
神輿日本料理 (旺角)
旺角彌敦道593-601號創興廣場5樓