2017-05-28
同朋友講左半年話要食下香港既吉列牛,今次終於都約左兩個朋友黎。因為事前唔知原來店面積係咁細,無book位,但星期五黎講,我地七點幾到,都係排第二個姐,唔算多,排左十五分鐘到有位。(不過唔想等就記得book位啦!)首次,講下裝修先,店舖裝修很有日式的味道 因為櫻花季節而特別加上櫻花的裝潢,但最可惜我地三個人,佢比左bar枱我地,而入去之前又無問過我地坐唔坐,隨左依樣其他服務同室內環境都幾好。第二,因為成個餐牌都係得三款價錢既吉列牛,所以我地三個都簡左188,然後我就嗌左杯野飲,同嗌左個櫻花甜品拼盤。個牛等左十分鐘已經到左,黎到職員都好細心講係點食,周不時又好細心咁幫我地加下茶加下火,野食無論賣想定味道都幾好。第三,到個甜品,真係好抽象,同兩個朋友都覺得除左個小丸子同紅豆大福餅係正常小小,其他係甜品藝術,大家一定要試下個櫻花形狀果個,外係好少女,但咬落去係咸咸既魚蛋味,果下真係好衝擊,好特別,又可能因為我地無睇清楚個餐牌介紹甜品名,所以覺得有啲怪怪的。最後到杯飲品,就一般,普普通通,無話好好飲又無話好難飲。總結,都係推介大家食佢既吉列牛同服務。
最後到杯飲品,就一般,普普通通,無話好好飲又無話好難飲。
總結,都係推介大家食佢既吉列牛同服務。