2022-11-15
✨🐂牛魔王x More套定食 💰368/位🥢一至四14:00後90分鐘主食無限encore好滿足🤰🏻💫鹽燒牛肋骨肉、特選牛五花、牛匠特選牛肉 ‼️90mins無限‼️📝每人會先嚟一碟「第一擊肉盤 」,等我哋樣樣都可以試,有牛味濃啲/入口即溶啲,有簿/厚切,滿足晒唔同嘅願望,我哋食完之後再「牛more」追加再叫牛五花,店員間唔中會主動幫手燒,5成熟啱啱好!鍾意佢會有張吸油紙,仲會定時換,可以吸啲油無咁heavy,呢個set啱晒食肉獸,每次可以每人每款+1份就會有4片,加指定牛都ok🫶🏻💫本格地獄脆雞件🐓📝鬆脆🍗配bb沙律醬同檸檬汁,成餐可以唔係剩係食牛🤣💫日式牛膀漬+溫泉蛋+味素飯+湯📝牛膀漬呢款前菜好開胃又健康,飯素好多,撈飯一流,食到飯嘅最後都仲有飯,充滿蝦乾同紫菜鹹香,加埋溫泉蛋撈埋食🫶🏻,因為想識多啲肉,所以叫店員淨係要1碗飯,2個人share唔想嘥嘢,我鍾意飯配燒肉食,仲跟埋麵豉湯💫汽水 ‼️90mins無限‼📝有3款罐裝揀,分別係可樂、雪碧同zero牛匠石燒 𝕂𝕒𝕦𝕤𝕦𝕞𝕚𝕤𝕦📍尖沙咀金馬倫道34-36A號福僑大廈地舖(尖沙咀🚇B2出口行4分鐘就到)💫評分: 7.4/10💬環境感覺
✨🐂牛魔王x More套定食 💰368/位
🥢一至四14:00後90分鐘主食無限encore好滿足🤰🏻
📝鬆脆🍗配bb沙律醬同檸檬汁,成餐可以唔係剩係食牛🤣
💫日式牛膀漬+溫泉蛋+味素飯+湯
💫汽水 ‼️90mins無限‼
📝有3款罐裝揀,分別係可樂、雪碧同zero
牛匠石燒 𝕂𝕒𝕦𝕤𝕦𝕞𝕚𝕤𝕦
📍尖沙咀金馬倫道34-36A號福僑大廈地舖
(尖沙咀🚇B2出口行4分鐘就到)
💫評分: 7.4/10
💬環境感覺幾舒服唔會好大油煙味,有卡位可以揀都幾有privacy, 大家要把握90分鐘任食燒肉,如果食唔到咁多肉,都可以散叫!同埋每人都有一個自己嘅石燒爐,咁可以自己上落咩都得,自己燒肉自己燒。同埋餐廳都好高科技用機械人送餐🤣,同埋要讚店員服務態度一流💯,會好用心咁幫你燒🥰
🏃🏻♀️再訪?🄼🄰🅈🄱🄴
#牛匠石燒 #kauaumisu #尖沙咀美食 #尖沙咀 #香港 #香港美食 #吉列牛 #安格斯牛 #板燒吉列牛 #foodieblog #instadaily #foodporn #tagsforlike #foodiehk #foodlover #小店 #石燒牛 #任食 #燒肉 #燒肉放題 #放題 #和牛 #推介 #必食 #beeflover #牛 #牛控 #抵食