2021-04-09
2小時火鍋放題,超級抵食,見佢menu都勁多野揀。佢係一個一爐,細細鍋好方便。叫左蕃茄薯仔牛粒湯同蟲草花松茸湯。湯低都幾夠味又唔會太過咸。仲包有醬汁吧同蔬菜吧,同埋兩個雪櫃嘅野飲任飲,仲有生啤任飲,超爽皮。⭐️必食美國極上牛肉同紐西蘭羊肩肉!肉比較薄身,一淥就熟,雖然牛同羊都好薄身,不過肉質同口感都算唔錯嘅。加埋個湯底都夠味,唔使點樣落醬汁都得。⭐️其他火鍋配料放題啲選擇都幾齊全,叫左其他野食有蠔、鮑片、花膠、響鈴,魚皮餃等等等等。佢每樣有一舊咁叫嘅,俾你一次過食倒好多唔同嘅野,但對於女仔黎講都食得曬嘅選擇。⭐️芝士燒蟹蓋佢嘅熱食簡直無得彈!蟹蓋係我嘅推介!佢迷你蟹蓋加左沙律醬,下面有蟹肉、薯蓉同蔬菜,口感好鮮甜得黎個份量剛剛好,encoure左兩次!⭐️甜品必試宇治抹茶芭菲!幾本上試左佢半個list,重點推介宇治抹茶芭菲!佢呢個宇治抹茶雪糕好濃又重奶味,再加埋寒天、紅豆同脆脆,超級濃滑,呢杯野嘅質素,出去買至少都要$50-60杯。另外仲有藍莓芝士杯同珍珠伯爵茶奶凍都幾好食,值得一試。
⭐️必食美國極上牛肉同紐西蘭羊肩肉!
加埋個湯底都夠味,唔使點樣落醬汁都得。
⭐️其他火鍋配料
⭐️芝士燒蟹蓋
⭐️甜品必試宇治抹茶芭菲!
另外仲有藍莓芝士杯同珍珠伯爵茶奶凍都幾好食,值得一試。