2019-09-27
今日同家人去尖沙咀行街,行到累就搵間餐廳食下野,傾下計,於是就黎到呢間可以看到日落同海景既餐廳,大大既玻璃窗設計可以睇到出面既外景,真係唔錯既選擇。首先我地叫左個山珍菌湯鍋,湯底十分香濃,而且好清甜,上面放滿曬好多菌菇,我地唔食得辣,所以叫左全鍋。之後試下個安格斯優質肥牛,肥瘦適中,肉汁鮮嫩,好新鮮。放入去十幾秒就食得,唔使煮太耐。跟住有紐西蘭精品羊肉卷,又係好快熟,入口即溶,好香濃既鮮羊肉味,識食一定要食羊肉,真係一試難忘。重有我最愛既白鱔,食落好爽甜,非常之新鮮,一路食唔停得口。之後重有超大隻肥蠔,真係超級大隻,我一個人就食左兩隻,好肥美。蠔既鮮味係我口腔中徘徊,非常新鮮。之後叫左半份手打蝦滑同墨魚滑,都算抵食,可以整到好多粒,拌咪啲魚子一齊食特別有口感。蔬菜方面,我地叫左海帶頭,外表好精美,切到成塊樹葉咁,好爽脆。重有黃金菇,金黃色既外表,非常之吸引。重有炸芋頭,好金香,呢個唔可以滾太耐,如果唔係就會溶曬,食落好有口感。服務都好好,裝修唔錯,都係一個幾好既選擇。
重有我最愛既白鱔,食落好爽甜,非常之新鮮,一路食唔停得口。
重有黃金菇,金黃色既外表,非常之吸引。
服務都好好,裝修唔錯,都係一個幾好既選擇。