我是一個不吃飯會死人的飯痴,尤愛蒸飯、焗飯,因家住西灣河附近,最近愛上這店的臘味雞焗油飯。那晚公司加班回到家附近,找了這間店吃晚餐,看到餐牌上有這款臘味雞焗油飯,配了杯羅漢果茶,五十元有找,其實頗化算。先嚐了這油飯,不是滿口油膩,吃到飯內是加了黃薑、香茅、肉桂、南薑等等香料,香味有層次,最重要唔肥膩,不是滿口雞油那種,而且米有飯香,粒粒分明帶爽身,有咬口,我最怕吃到太爛的飯啊!油飯有水準,相信用了不少時間來烹調。另外吃時,亦有著臘味的絲絲油香豐膄,恰如其份,最愛佢樣樣有-潤腸、臘鴨、臘腸和雞。潤腸和臘腸不會太多肥肉,偏瘦,肉味濃但唔乾好好食。雞也不錯,有醃過,肉質夠滑。那臘鴨原本以為會好咸,但不算,少少咸香,油份恰好,不會有油”益”味,可謂有鴨香味,混著油飯食,飯味更昇華,個人認為比加了甜豉油的煲仔飯更好吃,更能嚐到新鮮食材的原有風味。再配那杯清甜羅漢果茶,潤肺養顏,熱氣全消,吃得好滿足。
2017-12-14 59 浏览
養生養心 健康滋味 那天約了客人到西灣河談合約,約是中午時份,當然是醫了五臟廟吧!看到這間麵店,門口貼了許多雜誌介紹,啊,原來有人蔘雞湯麵吃,好想是幾健康和養生,反正我真的不想吃那些多汁快餐了,一試吧,反正價錢真的不貴。小店一間,開放式廚房,好企理,有點家庭感覺。那天好想吃點蔬菜,店員介紹他們的招牌麵沁沁麵,是以人蔘雞湯做湯底,我正想嚐嚐,點了一客,還加點了羅漢菓茶(只加五元)。人蔘雞湯不算好濃,有人蔘的淡淡回甘味道,湯水有雞鮮甜,不油膩,也不是滿口味精,感覺清新住家,好家的人蔘湯水,不錯。再嚐上海拉麵,煮得不會太腍,稍為彈牙,有吸湯水的奇妙果效,再吃那溏心蛋,好味道,因有好香鹵水味,不會死咸,蛋的流心滋味,令蛋香在口腔和人蔘的味道在味蕾瀰漫,好滋味的感覺。還有西蘭花香脆可口,木耳的爽口口感,伴隨人蔘雞湯的味道,好清新又可口。那羅漢果茶清甜潤喉,是羅漢菓的天然甜味,沒半點人造糖,這頓麵餐,實在好,極具創意,健康住家,筆者好愛啊!
養生養心 健康滋味
2017-12-07 42 浏览
明明「健康、美味、用心」呢個概念應該係好多餐廳盡力去做嘅,亦都可以話係原則。但今時今日好似好難搵到,今日黎到沁沁麵呢度,覺得係目前可以維持呢個原則嘅餐廳。而且價錢一啲都唔貴架,$40有個飯,小食就由$10-$20不等!店內懷舊的燈罩Menu正當諗緊食咩好,老闆就過嚟介紹人蔘雞湯麵老闆話:「冇落味精,真係煲足好多個鐘架,而且食過人蔘後,會易訓好多。」又真係幾好食喎!好健康嘅感覺,食完喉嚨都唔會kock住,有時飲到啲味精湯會好口渴,呢碗又真係冇,食曬仲可以當湯咁飲添!沁沁飯原來係臘味飯,好足料,有雞、鴨、臘腸、潤腸,好入味,而且啲肉又唔會太un鯖魚入口香脆,個人覺得檸檬汁先係賣點,超級開胃!仲要有d柚子蜜,滋潤又好食!

店內懷舊的燈罩

Menu
正當諗緊食咩好,老闆就過嚟介紹

人蔘雞湯麵

沁沁飯

鯖魚
睇雜誌介紹,係小西灣附近有間食正宗人參雞湯湯底既麵店,聽落幾吸引,價錢仲要一啲都唔貴,所以就同男朋友一齊去試下。出地鐵站就見到張poster la!大燈罩幾有特色!話晒唔洗去韓國都食到正宗人參雞湯,沁沁麵係餐廳的招牌菜,聽老板講,湯底係用真材實料煲成,食完碗麵,可以飲埋D湯,飲完今晚好好訓。對於我呢D食麵一定飲晒D湯既人黎講,簡直係天大的喜訊。啲小食都好平,抗通漲呀!蛋控既我地原本點左三色蛋,可惜我地去到既時候,因為太好賣,所以已經賣晒了,下次再去希望可以食到啦。但係最後我地都叫左條香蒜檸汁靖魚,靖魚煎得好香,不過檸汁先係賣點,酸酸甜甜,以為會好奇怪,原來又幾夾喎,兩個人dep下dep下都幾開心。羅漢果茶,自家煲架,好甜!總括黎講,有heart、健康、平,完全係形容緊呢間舖!

出地鐵站就見到張poster la!

大燈罩幾有特色!

話晒唔洗去韓國都食到正宗人參雞湯,

啲小食都好平,抗通漲呀!

羅漢果茶,自家煲架,好甜!

總括黎講,有heart、健康、平,完全係形容緊呢間舖!
對麵食特別鐘情,拉麵、台灣牛肉麵、車仔麵……等,經常會是我的主食。偶然知道沁沁麵這間食肆,加上大量好評,今晚終於有機會一試。其實選擇不算太多,我亦選了較多好評的人參雞湯沁沁麵,配料有小量雞絲、半只糖心蛋、西蘭花及木耳配上海拉麵。麵到便很失望,完全臭不到有人參味道,喝一口湯亦是好普通的清湯味道,根本不是標題的人參雞湯,到麵條,像上海煨麵咁,而我最怕吃這種軟淋淋質地的麵條,但真是好肚餓,亦不想浪費食物故亦吃完整碗麵,但總括是失望,雖然湯底沒有令我口渴,但整碗麵只有糖心蛋及木耳可以,其他就……。總括一句“失望”,亦不會再有下次。
2017-11-24 65 浏览
呢排身子弱久病未癒,出街食飯都想食得清淡啲。朋友知道後就帶左我去呢間沁沁麵,話呢間餐廳最出名既就係人蔘雞湯麵,岩哂我呢個病人。由於係午飯時間,去到嘅時候已經門庭若市,要讚嘅係老闆忙緊嘅時候仍然十分好招呼,好熱情咁安排我地坐係窗邊嘅位置。望下牆身貼住嘅專欄報道,個個都推介招牌人蔘雞湯麵同埋蠔油大冬菇。難得黎到就一於試下個招牌人蔘雞湯麵同大冬菇,仲再叫左個醉雞卷。朋友知我病就介紹埋我飲羅漢果茶叫我調理下身體。等左一陣,人蔘雞湯麵同個大冬菇送左黎。講下個麵先,個麵聞落去有淡淡嘅人蔘香味,望落去好容易就睇到有幾種唔同嘅藥材同人蔘,真材實料。食落清淡,唔會有好濃烈嘅藥材味,但有藥材嘅甘香味道,對於我呢個病人真係岩哂。至於個大冬菇同醉雞卷,大冬菇燜得夠哂入味又夠腍,而且又夠大隻,十分抵食。醉雞卷一上就聞到好濃花雕酒香,食落淡淡肉無骨,值得一試。最驚喜係杯羅漢果茶,味道同我娘親平時煲嘅一模一樣,估唔到係街食都食到媽媽的味道,朋友今次真係無介紹錯。

• 醉雞卷
2017-11-21 150 浏览
朋友係西灣河附近番工,好多時都食外賣,今日過去同佢搵地方食飯,想食住家d既野食。lunch 搵到呢間主打無添加既台灣麵店!lunch time 一點黎到,都幾多人,好彩加埋我地,啱啱好坐滿!😁😁😁😁可能剛開張!見到有試食價😍 我地order左沁沁麵($39),蕃茄茸濃湯拉麵($39)同三色蛋($15😮)。以店名命名既沁沁麵湯底係真材實料既人參雞湯,仲食到一絲絲既雞肉,宜家涼涼地,可以順便補一補。我食既蕃茄茸濃湯拉麵入面真係有原隻蕃茄!好甜!兩個麵都有我至愛~~~~溏心蛋🤤🤤真係好台灣😊😊至於三色蛋,個人幾鐘意呢個idea既,仲有酸薑伴菜,有鹹蛋皮蛋雞蛋,全熟的,不過我都係鍾情生生地既蛋多d。 此店值得推薦!$39 lunch真係好少喇,而且高質!

此店值得推薦!$39 lunch真係好少喇,而且高質!
2017-11-19 1157 浏览
今日身體唔係好舒服,朋友帶咗我去港島區一間平價麵食,佢之前食過已經大讚,話一定要再返嚟食,所以今日佢就推薦左呢一間餐廳俾我。一入到去有種家的感覺,見到有電視機同埋有開放式廚房。有幾位員工喺度默默咁樣工作,而老闆亦都好熱情招待我們,安排了我們坐旁邊近窗的位置。我老實不客氣,叫了這裏的招牌面沁沁麵,這裏最出名的是人蔘,其他所用的是白人蔘,佢想可以補充體力和元氣,適合我這些病人!另外亦叫了這裏出名的燘大冬菇,賣相非常吸引呢!大冬菇好快就到了,但煮出來的卻有三隻,跟圖中兩隻大冬菇還多出了一隻。老闆解釋是因為他認為冬菇未有與圖中那麼大,於是決定送當我們一隻當補數!老闆真是均真和體貼呢。冬菇把醬汁全都吸收了,沒有多餘的油脂,放入口中,可以毫無顧忌大口大口地吃!非常爽,若放進湯𥚃更是一流。另外這裏的沁沁麵大小,跟家中的湯碗差不多,裏面的湯不會太淡,嚐得出是經過烹調和時間淯出來的,裏面富有木耳,西蘭花和溏心蛋,都是我愛吃的餸菜呢。溏心蛋恰到好處,蛋黃從蛋白中流出來,雖然有點點咸,但卻有藥膳的風味。我選了上海麵作面底,麵條粗幼相若,但是他們會沾在一起,這樣反而有很好的效果因為他們把湯的味道全都吸收了,吃

這樣反而有很好的效果因為他們把湯的味道全都吸收了,吃下去是就能感受真正的「湯」和「麵」了!最後我把湯喝清光,老闆說這個很健康呢!

最後還喝了這裏的自家製羅漢果茶,跟家中媽媽煲的差不多,確實好喝!價錢$5,相等於一包檸檬茶,健康,原來不一定昂貴呢。
2017-11-18
2017-11-17 89 浏览
開完會經過西灣河 決定食完野先番公司 由於岩岩剝完牙唔係咁食到硬野😫就入呢間有住家小店feel既餐廳進食😁😁係店面見到有人參雞已經好吸引 又可趁機滋補下🙈麻雀雖小 五臟俱全 店入面開放式廚房睇哂成個製造流程 真係幾親民😝 啲吊燈好似屋企舊式風扇設計 更添住家味道睇完餐牌直接係張紙order 全部都係親民價 款式又多 搞到我揀左好耐😂第一次試決定奉獻俾我既最愛-蕃茄鮮茄茸濃湯米線一上檯就見到豐盛既配料同濃濃的紅色😻😻飲左一啖湯頭 真係好正 酸酸甜甜好開胃 而且堅重蕃茄味 飲得出係無味精的天然🤤最後忍唔住將成碗湯飲哂😛溏心蛋都已經見到佢流緊了 個米線彈牙但又不失柔軟 完全照顧到我的傷口👍👍朋友叫左招牌沁沁麵睇到家的色澤 再嘗到家的味道😲湯料十足 試左啖湯 好鮮甜 用雞豬骨人參熱製而成 然後咁既價位 真係超值!另外叫左個大冬菇 蠔油浸到入哂味 先至$10就有啦😵😵又一照顧傷口之選😂😂煮到「淋」得黎但又Q彈 😁食到飽一飽望下張menu 仲有好多野未試!下次一定要黎試埋啲特色小菜🤗🤗
開完會經過西灣河 決定食完野先番公司

一上檯就見到豐盛既配料同濃濃的紅色😻😻

朋友叫左招牌沁沁麵
睇到家的色澤 再嘗到家的味道😲
湯料十足 試左啖湯 好鮮甜 用雞豬骨人參熱製而成
然後咁既價位 真係超值!

另外叫左個大冬菇 蠔油浸到入哂味 先至$10就有啦😵😵
又一照顧傷口之選😂😂煮到「淋」得黎但又Q彈 😁

2017-11-14
2017-11-15 95 浏览
上星期見到電視介紹呢間食店,開創先河以人蔘雞湯底麵食做招牌麵,落重本,實行貴嘢平賣益街坊。今日個場都好爆,我地等左10分鐘先入到去。招牌麵當然要試吓,另外有個叫沁沁飯嘅臘味香油飯,店員大力推薦,我地又試吓啦!再加個醉雞卷同羅漢果茶。人蔘雞湯麵果然蔘味十足,甘香潤喉,見到有人蔘、紅棗、杞子材料,新鮮餚製嘅湯係會有一種清新的甜味。平時食麵都唔會飲個湯,因為唔想食太多味精,但呢個湯就可以放心飲啦!個飯一送過黎巳經聞到陣陣香味,臘腸係厚切一段段,唔係切薄片,呢到要比個讚👍,好有口感。個飯點解咁香就因為吸收左臘腸、臘鴨同雞嘅油香,但飯粒仲好爽身,唔會油膩同濕淋淋,應該係臘味肥瘦適中嘅效果。我問老闆係唔係秋冬季🍁先有得食?老闆話要突破傳統觀念,所以會全年供應呢個飯👏👏。唔怪得差不多每枱都叫呢個醉雞卷,原來真係堅好味。香醇的酒味滲哂落雞肉,又有黨蔘、紅棗、杞子做醃料,加埋手工製作,呢個又係貴嘢平賣嘅食品。羅漢果茶係自家製,味濃又清甜,係靚食材嘅天然味道。
。今日個場都好爆,我地等左10分鐘先入到去。

,我地又試吓啦!再加個醉雞卷同羅漢果茶。

人蔘雞湯麵果然蔘味十足
啦!

個飯一送過黎巳經聞到陣陣香味

羅漢果茶係自家製,味濃又清甜,係靚食材嘅天然味道。

2017-11-12
2017-11-11 107 浏览
我從來都唔會寫食評,亦都無諗過會寫,皆因出街食飯我有俾錢,好食就多幫襯,唔好食就以後無計傾,就是這麼簡單,但係今日都忍不住要寫一寫這間叫沁沁麵嘅小麵店,皆因是次幫襯我真係覺得次咗呢間食店。我睇無線J2台介紹這間小店賣人蔘湯麵,我對食麵就無乜興趣,不過對人蔘雞湯就好想試,所以襯今日星期六去幫襯下,睇佢有餐單可以獨立叫個人蔘雞湯就點這個,等咗一分鐘左右,就有個似是老闆的後生仔走過來問,問我飲湯食雞肉時喜不喜歡食雞皮,這個問題有一點奇怪,但係我細心一諗,平時去老媽子家飲湯食煲湯雞是有雞皮都幾滑幾好食,所以我回答:我食等多5分鐘,湯送到來,我一攪攪個湯真係大嚇一跳,飲多一啖簡直係不得了碗湯好濃是老火湯,充滿蔘味雞味和藥材味,人蔘味好鮮甜,煲出來的湯也很甜,最特別係湯中有一隻煲過的雞脾和一隻雞亦,又滑又好味,仲有一件大大件的豬骨,又紅枣又人蔘片,真係真材實料到從未所見,總之個湯連阿媽都煲唔到,只係三十二蚊,以後一定放假必到,亦都希望寫食評支持這小店,祝小店生意興隆。

沁沁湯
​ 朝早早餐食得太heavy搞到lunch 食唔落, 到左tea time又有啲肚餓,就去左揾下有無麵食。 行行下畀呢間野吸引左,有本土味道, 啲麵有特色,仲有小食可以嗌,唔同一般麵鋪。 加埋去到時間尚早,無乜人同學生, 可以舒舒服服食個tea,就決定入去。 近排熱氣野食太多就叫左杯果漢果茶飲, 好貼心咁有得揀凍、熱同常温,加分! 我就叫左凍,飲落超羅漢果,同媽媽煲既味差唔多。 叫左招牌沁沁麵,果然無令我失望。 有我最愛既溏心蛋😍煮得岩岩好😍 仲有木耳、西蘭花、杞子一堆超有營養既配菜, 我近排無乜食菜,岩哂。 成個麵聞落好香,有啲似韓國食過啲藥膳煲, 啲麵吸收哂啲精華,食落係勁香人參味。 麵店少有醉雞賣,我見平平地就叫黎試下, 本來都無乜大期望,點知黎到有驚喜。 有紅棗杞子,估唔到仲有人參。 醉雞食落勁香勁有酒味, 雞肉嫩同去左骨,方便我啲懶人食。芝士控口痕忍唔住叫左個蜜糖芝士雞鎚,皮脆肉嫩,蜜糖份量落得岩岩好,芝士係半熔狀態,食落味道好夾又甜而不膩,一份4件我食哂都無罪惡感😛。 沁沁麫 Double Hearts For Noodle地址 西灣河西灣河街112號地下
​ 朝早早餐食得太heavy搞到lunch 食唔落,
到左tea time又有啲肚餓,就去左揾下有無麵食。

行行下畀呢間野吸引左,有本土味道,
啲麵有特色,仲有小食可以嗌,唔同一般麵鋪。

加埋去到時間尚早,無乜人同學生,
可以舒舒服服食個tea,就決定入去。

近排熱氣野食太多就叫左杯果漢果茶飲,
好貼心咁有得揀凍、熱同常温,加分!
我就叫左凍,飲落超羅漢果,同媽媽煲既味差唔多。

叫左招牌沁沁麵,果然無令我失望。
有我最愛既溏心蛋😍煮得岩岩好😍
仲有木耳、西蘭花、杞子一堆超有營養既配菜,
我近排無乜食菜,岩哂。

成個麵聞落好香,有啲似韓國食過啲藥膳煲,
啲麵吸收哂啲精華,食落係勁香人參味。

麵店少有醉雞賣,我見平平地就叫黎試下,
本來都無乜大期望,點知黎到有驚喜。

有紅棗杞子,估唔到仲有人參。
醉雞食落勁香勁有酒味,
雞肉嫩同去左骨,方便我啲懶人食。

芝士控口痕忍唔住叫左個蜜糖芝士雞鎚,
皮脆肉嫩,蜜糖份量落得岩岩好,
芝士係半熔狀態,食落味道好夾又甜而不膩,
一份4件我食哂都無罪惡感😛。

沁沁麫 Double Hearts For Noodle
地址 西灣河西灣河街112號地下
2017-11-04 889 浏览
聽說朋友講開有間唔錯麵線舖價格不貴而且味道亦中上,我心思思睇過下食評也正正常常,聞說該店舖湯底以非常用心為主而且豐富湯料煮聽落以經一口鮮味,因而值得前來一試呀!前往該店搭港島沿線附近出站步行非常方便地址亦好容易揾,而店舖有個紅色大大易拉架非常耀眼,進入店舖面積不太大簡樸素設計,環境寬敞整齊清潔,坐得舒服服務生親切笑容介紹,廚房以半開放可一一觀察!首先看看檯上餐牌食物款式有粉麵類/焗飯/冷盤小食/自家果茶等……唔夠喉亦可自行追加餸非常方便,同埋舖面仲做緊推廣試食價,價格由$15-40元左右,最啱一班想嘗試新口味唔同要求街坊們~首先點選皇牌,湯底足料大大碗附有頗多(肉絲/溏心蛋/西蘭花/黑木耳),如客人亦可自選米線及烏冬等……迎合番自己!香噴噴人蔘湯底好重藥用材料,而且湯底無添加味精,熱湯味濃確有蔘味做原材料食完不覺口乾,各款餸料通通係曬自己面前,感覺唔多野但原來都幾飽肚呀,平時小飲湯水朋友最為適合不過稍後再叫馳名醉雞卷,濃烈花鵰酒浸出得入味,有數粒杞子/紅棗/北芪,醃得夠耐醉雞一點也不老雞肉細嫩,冰凉感爽脆軟滑,製作過程不經油炸煎食得夠健康,滿口紹酒香味是不錯的好選擇
聽說朋友講開有間唔錯麵線舖價格不貴而且味道亦中上,我心思思睇過下食評也正正常常,聞說該店舖湯底以[人蔘雞湯]非常用心為主而且豐富湯料煮聽落以經一口鮮味,因而值得前來一試呀!

首先點選皇牌[沁沁麵],湯底足料大大碗附有頗多(肉絲/溏心蛋/西蘭花/黑木耳),如客人亦可自選米線及烏冬等……迎合番自己!

話說前日屋企無飯食,打算落街市買餸自己煮,咁岩經過見到有間麵店叫沁沁麵,一望個菜單,我當堂嚇一跳😨人蔘雞湯麵,一麵只係$39😨我落街市買舊肉都唔止依個價啦,當下把心一橫放棄左買餸既念頭,試下你啲人蔘係真定假🤤登登登凳,依個就係傳說中既人蔘雞湯麵,大大碗,聞落又好重人蔘味,重點!仲有半隻溫泉蛋!估唔到有我最愛溫泉蛋呀😍真係好鬼衰,搞到我未食都流晒口水🤤味道方道,個湯既藥味真係好濃好正😍而且個湯除左人蔘之外仲落左大量杞子,杞子浮係湯面上,清晰可見,真係望落都覺得養生🙈而且個麵入面仲有手撕肉😍係無骨既手撕肉😍連骨麵幫人起埋,令人感受到廚師既用心🤗不過,個人覺得溫泉蛋唔係流心係一個敗筆,但諗深一層,$39蚊既人碗麵,有人蔘,杞子,手撕肉仲有一隻好味既溫泉蛋,夫覆何求呢!流唔流心已經唔再重要🙈配菜方面,作為食肉獸既我淨係食麵入面既手撕雞肉,就覺得有啲不足,所以另外加點左一個醉雞卷。醉雞卷酒味十足,可惜雞味有小小俾酒既味道蓋過左。但係!重點之二係!醉雞卷都係係骨嫁!作為天文第一號懶人既我就覺得好方便好正🤣總體黎講,以依個價錢黎講,依餐飯真係高水準之作,食到飽飽加杯$5既自家制羅漢果茶又係一杯神來之

作為天文第一號懶人既我就覺得好方便好正🤣
總體黎講,以依個價錢黎講,依餐飯真係高水準之作,食到飽飽加杯$5既自家制羅漢果茶又係一杯神來之筆🤤係家既味道,平平地又好飲🤤超值!
2017-11-01 191 浏览
今日同朋友去捐窿捐罅搵好西食😍去左西灣河食呢間沁沁麵🍲我地覺得佢個名好搞笑,所以我地揀左佢😂😂😂入到去,人流都幾多,睇黎都好受歡迎😍餐廳老板親力親為,推介唔同嘅菜式。而我地都聽左老板嘅推介揀左沁沁飯,即係秘製臘味雞油焗飯,同埋香蒜檸汁鯖魚。另外,我地自己都叫左大胃王秘汁撈麵以及自家製羅漢果茶🍵首先講下秘製臘味雞油焗飯先!三個字‘好!香!呀!’我未食落去已經聞到好香呀!雞嘅油同臘味嘅油同香味浸左落啲飯到,個種味係無得比😍雞嘅調味同臘味嘅調味,調得剛剛好。不淡也不鹹😍😍香蒜檸汁鯖魚🐟好重檸檬味😍酸酸甜甜好開胃,又好野味😛香蒜係師傅切片再炸,而鯖魚係用炸蒜嘅油黎煎,鯖魚配檸汁本身已經係絕配,再加埋炸香蒜就更加有口感,好有趣嘅食法😄大胃王秘汁撈麵🍝真係名副其實嘅大胃王呀!佢除左有撈麵外,仲有雞翼、鹵水豆卜、豬扒、西蘭花、腸仔同特大冬菇。食完已經飽到爆。雖然佢係有鹵水汁,但係唔會好鹹👍冬菇同豆卜都好香好諗,索左啲汁好入味😛👅雞翼同豬扒都整得好好,肉質唔會好‘鞋'好正呀!雖然四圍好多汁,但撈麵唔會痴埋一齊。十個讚呀👍羅漢果茶🍵呢個係真自家製嫁。上枱時,仲係暖笠笠㗎!而且一啲都唔甜😍我最鍾意就係原汁

羅漢果茶🍵呢個係真自家製嫁。上枱時,仲係暖笠笠㗎!而且一啲都唔甜😍我最鍾意就係原汁原味嘅嘢啦😍😍呢杯真係岩曬喉嚨唔舒服嘅我呀😍
總括黎講,非常抵食👍非常有心思嘅老板同員工👍客人所有嘅問題,老板都會一一解答,所有嘅意見都聽取👍係一個好難得嘅老板。聽佢講沁沁麵嘅湯底係用真嘅參去煲嫁,飲完包好瞓,搞到都好想試下😂😂下次必定會再去幫襯呀👍👍