睇雜誌介紹,係小西灣附近有間食正宗人參雞湯湯底既麵店,聽落幾吸引,價錢仲要一啲都唔貴,所以就同男朋友一齊去試下。出地鐵站就見到張poster la!大燈罩幾有特色!話晒唔洗去韓國都食到正宗人參雞湯,沁沁麵係餐廳的招牌菜,聽老板講,湯底係用真材實料煲成,食完碗麵,可以飲埋D湯,飲完今晚好好訓。對於我呢D食麵一定飲晒D湯既人黎講,簡直係天大的喜訊。啲小食都好平,抗通漲呀!蛋控既我地原本點左三色蛋,可惜我地去到既時候,因為太好賣,所以已經賣晒了,下次再去希望可以食到啦。但係最後我地都叫左條香蒜檸汁靖魚,靖魚煎得好香,不過檸汁先係賣點,酸酸甜甜,以為會好奇怪,原來又幾夾喎,兩個人dep下dep下都幾開心。羅漢果茶,自家煲架,好甜!總括黎講,有heart、健康、平,完全係形容緊呢間舖!

出地鐵站就見到張poster la!

大燈罩幾有特色!

話晒唔洗去韓國都食到正宗人參雞湯,

啲小食都好平,抗通漲呀!

羅漢果茶,自家煲架,好甜!

總括黎講,有heart、健康、平,完全係形容緊呢間舖!