2024-06-04
自選天婦羅丼 $106自選天婦羅丼可以揀要唔同種類嘅麵或者飯,我今次就揀咗鰹魚湯蕎麥麵,配菜方面穴子🐠、鱚魚🐟、黑虎蝦🦐、帆立貝🐚、紫菜蝦膠🍢,其中我最推薦嘅就係穴子 同埋 紫菜蝦膠!佢哋嘅天婦羅用嘅材料都係新鮮貴價料,而且真係炸得好香脆,而且炸粉可以做到好薄身!絕對係我喺香港食過最好食嘅天婦羅!自選天婦羅丼 $92另外一個自選天婦羅丼,我就揀咗豚骨湯烏冬,配料就要咗鮮帶子、廣島蠔🦪、鰻魚🐟、四季豆🫛個人覺得佢嘅豚骨湯烏冬都幾好食,我幾推薦大家都過嚟試,配菜方面,我我覺得我呢碗嘅四個配料都好好食,缺一不可!建議大家照跟嗌返一模一樣!❤️❤️😆磯燒鮑魚配帶子 $68磯燒鮑魚通常價錢都唔平,見佢連埋帶子都係$68好抵,所以就決定試吓!鮑魚都煮得好入味,加上天婦羅鮑魚真係第一次試,所以都覺得幾得意!🤩🤩
自選天婦羅丼 $92
磯燒鮑魚配帶子 $68