2021-06-08
🍴 三文魚親子鹽昆布炒飯 ($83) ⭐️⭐️⭐️⭐️💫賣相幾吸引,蛋漿會喺我哋面前先至倒落去,所以嚟到嘅時候啲蛋唔會熟曬,感覺新鮮得來又唔會食到好燶嘅蛋。少少鹹香味嘅三文魚,配上粒粒分明嘅飯,好味呀!🍴 意式生帆立片 柚子胡椒汁 ($78) ⭐️⭐️⭐️⭐️感覺好高級,估唔到帆立貝配上柚子嘅味道係咁特別,一口一粒,好開胃好滿足。🍴 沖繩唐揚魷魚配七味沙律醬 ($58) ⭐️⭐️⭐️⭐️💫估唔到有咁大份,新鮮炸出嚟嘅魷魚,炸粉比例啱啱好,點埋啲特製嘅沙律醬,好夾!🍴 三文魚牛油果美人卷 ($42) ⭐️⭐️⭐️⭐️由外觀已經好清楚見到三文魚,證明真係皮薄餡靚!入面嘅三文魚同牛油果都算幾大舊,份量算係十足,作為開胃菜唔錯!🍴 自助飲品吧 ($38/人) ⭐️⭐️⭐️⭐️平均餐牌上一杯嘢飲都七八十蚊 ,喺自助嘅飲品吧有罐裝飲品、紙包飲品、同埋都有餐廳特製嘅飲品,仲要係任飲,呢個價錢算係唔錯!.............................. 塚田農場地址📍: 觀塘觀塘道418號創紀之城五期(apm)3樓L3-L13號舖總評分: 8.2/10 .............................. 味道😋: ⭐️⭐️⭐️
🍴 意式生帆立片 柚子胡椒汁 ($78) ⭐️⭐️⭐️⭐️
🍴 三文魚牛油果美人卷 ($42) ⭐️⭐️⭐️⭐️