2021-05-23 145 浏览
星期三放半日,搵咗觀塘呢間試,睇食評,睇相,各方面都好似唔錯,又係商場入面,唔使熱辣辣行出街🥵 都睇到幾多好食評,亦有幾樣想話,但唔係鍋,點知午餐餐牌係冇⋯⋯而家寫緊食評,先醒起仲咩唔問下,蠢咗🤪 好彩都揀到,點咗吉列豬排定食、炙燒豚肉丼御膳,兩個餐都係$138,包salad bar & drink bar。女友個御膳到先,即刻有點失望,個豚肉使唔使咁透明。。。🧐 好肥呢! 肉就無乜得食,好彩個豚肉丼嘅味道算唔錯,件三文魚都幾大件,但唔夠好味,個烏冬呢,都係一般。至於我個吉列豬,好明顯唔係餐牌中嘅吉列,亦都叫做好彩,味道都唔算差⋯⋯總括嚟講都係失望,兩個定食都不似預期🧐個 feel 完全唔日本,食物一般。 加上,我倆都對呢類乜乜bar 都係一般喜愛,應該無下次了😜

沙律吧
drink  bar