2021-01-24 37 浏览
最近朋友介紹咗間好正嘅古早蛋糕, 朋友買原味, 請咗半件畀我食, 同其他地方唔同, 全個蛋糕都係好濕潤, 黃金邊黃金底, 唔似出面其他地方, 旁邊同埋個底都係深啡色會比較乾。真係一試愛上, 原來囍源古早蛋糕, 喺深水埗地鐵站附近, 地點都算幾方便。 朋友話畀我知 如果我有想食嘅味道, 可以預先打電話去預訂, 因為受歡迎嘅味道都買得好快而且係限量, 最早可以一星期之前都ok, 所以我都order咗 肉鬆古早蛋糕+黑糖 腰果古早蛋糕。店員都非常熱情, 好落力推介蛋糕, 原來佢哋啲蛋糕全部都係無添加 ,冇加味精色素, 而且係用真雞蛋製造, 餡料全部自己製作。 店員仲提我比ig佢哋睇可以即刻減五蚊😀😀😀 囍源肉鬆古早蛋糕肉鬆份量非常爆滿, 完全係每一啖都充滿肉鬆😍😍😍, 蛋糕綿密濕潤, 就好似棉花糖咁鬆軟, 少甜少油配方, 食完完全唔會覺得 油膩 , 本來以為一件蛋糕可以食好耐, 清爽嘅質感 豐富嘅味道, 係轉眼之間我和家姐食咗半件😆😆。夜晚 屋企人返到嚟 , 個個搶住食, 完全唔夠share😂😂, 佢嘅肉鬆蛋糕實在太足料。 如果一家人食買兩個先夠。黑糖腰果古早蛋糕鬆鬆軟軟蛋糕非常濕潤, 腰果

囍源肉鬆古早蛋糕
我和家姐食咗半件😆😆。

黑糖腰果古早蛋糕
鬆鬆軟軟蛋糕非常濕潤, 腰果香脆 果仁味道濃郁, 雖然係黑糖蛋糕, 但係都是清甜嘅感覺, 而且呢一款都係完全唔會油膩, 姪仔非常之鍾意食。

番到屋企睇返ig, 原來仲可以 自行配搭味道, 訂原盤蛋糕😀😀, 唔同嘅配搭 啱曬我哋咁鍾意新口味。

2021-01-24 27 浏览
今次我試咗芝士肉鬆同埋芋泥味。等我介紹咗芝士肉鬆味先啦!蛋糕非常香,好重蛋味,口感綿密。黃金邊、黃金底超靚,視覺上已經一大享受!蛋糕面佈滿肉鬆,肉鬆鹹鹹香香,粒粒肉鬆仲為但蛋糕增加唔少口感。中間嘅芝士係日本芝士,鹹鹹地。用電飯煲整熱之後仲呈拉斯效果,芝士味濃。肉鬆同芝士咁嘅配搭一定唔會出錯,非常好味。我真係好鍾意食芋頭,所以見到佢出芋泥味就即刻要order一件先!店舖都會因應原材料嘅新鮮度嚟製作,所以佢哋都會選用最靚嘅芋頭嚟整依份蛋糕!睇相都見到佢哋嘅芋泥超級多,基本上係流晒出嚟。蛋糕一樣好濕潤,入口即溶,唔使配飲料都可以好容易咁吞落去。芋泥餡嘅味道都唔錯,好濃芋頭味,又唔會過甜,仲食到粒粒芋泥,好足料啊!真係食得出同出邊唔同,店舖全部都使用自家製餡料,份量十足又新鮮!佢哋成日有唔同推廣活動,今次我揀咗Pizza味薯片,好香脆!佢哋仲有儲印花卡嘅活動,儲滿一張卡就會送原味蛋糕一件~

2021-01-24 24 浏览
嘩嘩嘩⋯呢度應該有超過50 款口味嘅古早蛋糕…。有原味、肉鬆、流心芝士、爆漿朱古力等等就咁俾佢吸引左過去🙈🙈但原來佢每日只會推出幾款口味,如果要指定口味係需要預訂架🤣🤣好彩今日指定款式有我想食嘅咖啡味☕️同斑蘭味古早蛋糕…店員話佢地嘅蛋糕都係每朝早都新鮮烘焙,蛋糕的確係好軟熟丫…質地鬆軟又濕潤又唔會黏口,蛋味香濃,而且四邊都唔會有燶邊,正! 我嘅咖啡味恰到好處,唔會有苦澀味⋯⋯斑斕蛋糕係屋企人鐘意食… 好香!

2021-01-23 22 浏览
今日難得出深水埗食野,經過見到有我最鍾意既古早蛋糕,見店員咁熱情介紹,就買d番屋企試下😙✨佢d 口味真係比一般鋪頭多好多,原來有成50幾款以上,真係好多都好想試🤩,不過佢每日推既款式都唔同,想知每日口味就可以早一日睇佢社交平台 post.✨腰果肉鬆:面頭係有蒜香味既既腰果,蛋糕食落真係好綿密濕潤有彈性,而且蛋香味好濃。望一望果然係黃金邊黃金底,一d 都無燶,鍾意佢甜度啱啱好,一d 都唔油膩,加埋咸香肉鬆好好味,如果肉鬆可以多d 就更加好。✨合桃咖啡:淡淡既咖啡味幾清香,而且入邊仲有粒粒合桃碎都幾特別,不過我自己都係鍾意肉鬆多d~~✨食唔晒第二日切片放電飯煲,用保溫mode 焗番3~4 分鐘再食,就好似焗完出爐既蛋糕一樣,香噴噴而且keep 到個鬆軟口感~nice~~✨如果想訂心水口味,最好早一星期打去訂。另外佢仲有得訂生日原盤蛋糕or 兩件起都可以自由配搭味道。 買完仲有張印花咭,儲滿可以有原味蛋糕一件,下次經過實再黎幫襯😆

3K
2021-01-23 262 浏览
售賣五十幾款古祖蛋糕口味,相信全港稱第一。堅持低糖少油理念,無添加味精色素,原食材手造,正宗台灣做法。個別款式每日只限量12件,要食就要預訂,一到即取,絕對食到自己喜愛口味。我也預訂了兩款跟好友分享。黑糖合桃和伯爵茶味。包裝非常精緻,喜氣洋洋的感覺。黑糖合桃味食過才知什麼是黃金邊,黃金底,原來是唔燶邊,唔燶底。果然四邊和底部都平滑。口感棉密細膩,濕潤,鬆軟得嚟有彈性。最初疑惑黑糖味會否太甜太膩,結果不是的,還有粒粒合桃香,材料十足。伯爵茶味聽講用上名牌子伯爵茶葉磨粉混入,難怪啖啖茶的清香盡顯。其實IG/FB不定期有減價優惠,如經IG介紹買立即減低$5。儲滿印花優惠送原味1件。加多留意就會成為精名消費者了。

售賣五十幾款古祖蛋糕口味,相信全港稱第一。

我也預訂了兩款跟好友分享。黑糖合桃和伯爵茶味。
包裝非常精緻,喜氣洋洋的感覺。

黑糖合桃味
口感棉密細膩,濕潤,鬆軟得嚟有彈性。

伯爵茶味
聽講用上名牌子伯爵茶葉磨粉混入,難怪啖啖茶的清香盡顯。

儲滿印花優惠送原味1件。
加多留意就會成為精名消費者了。
2021-01-22
今日去深水埗玩具街諗住買啲嘢,途中經過呢間古早味蛋糕,見到店員好熱心咁樣為客人介紹每款唔同口味嘅蛋糕,我聽聽下都有啲心郁郁想試,於是都買咗兩款啦。店員話呢間古早味蛋糕係全香港唯一一間用最正宗做法,係用低溫慢焗,唔似得平時其他地方買嗰啲係高溫快焗。所以呢度嘅蛋糕有黃金邊、黃金底,唔會燶邊或者燶底嘅。更重要嘅係,佢低糖少油,唔用牛油,用植物油,健康好多。見到佢Menu有成50幾款以上嘅口味,不過唔係每日有齊晒50幾款口味,每日有大約10幾款唔同口味。今日我買嗰兩款係咖啡合桃同埋芋泥味。咖啡合桃 $70呢個咖啡味好濃,同埋唔止表面有兩大粒合桃,每啖蛋糕入面都有好多合桃碎粒,啱晒鍾意食果仁又鍾意飲咖啡嘅我。好彩買咗呢隻味姐。芋泥 $60芋泥做古早味蛋糕嘅夾心都真係第一次見。我就好鍾意食芋泥嘅,所以第一時間就揀咗呢隻味啦。店員話因為舖頭幾近街市,所以真係每日見到街市有咩材料靚,就會買黎整蛋糕。今日有芋泥味,應該係今次啲芋頭真係好靚。蛋糕係原味嘅,蛋味好重,食落亦都超濕潤,鬆軟到差啲拎唔起,真係台灣嘅感覺。中間嘅夾心係芋泥,超流心,芋頭味好濃,呢個正!店員話蛋糕放兩日後食都會一樣咁綿密濕潤,有個好

今日我買嗰兩款係咖啡合桃同埋芋泥味。

咖啡合桃 $70

芋泥 $60

店員話蛋糕放兩日後食都會一樣咁綿密濕潤,有個好正嘅翻熱方法係用電飯煲嘅保溫功能,冚蓋焗3-4分鐘之後拎出黎食就得啦。

食完呢間之後先知道,原來香港都可以食到真正古早蛋糕嘅口味,交通又咁方便,一出地鐵站A2出口行多幾步就到,我一定會再去多幾次幫襯。下次買埋比朋友一齊食。

另外店員都俾咗一張印花卡我,半年內集齊12個印花,可以免費送原味一件。既然我都諗住多啲嚟買,我諗半年內集齊12個印花無難度!
2021-01-23
下午茶
  • 芋泥
2021-01-22 497 浏览
今日行經北河街鴨寮街交界,見到呢間囍源古早蛋糕,門口放了真蛋糕俾人摸質感,好過癮,仲有50多款味道,就買兩件回家試試!入去買先知,原來平時呢度買蛋糕係要預訂,最好早一星期內,但現場買都會有當日製造的口味。問職員為何訂蛋糕要咁耐?職員解釋古早蛋糕,不是用普通焗爐焗,而是要用水蒸,令蛋糕質地濕潤軟綿,焗完外層不會有燶邊,這才是最正宗,有燶邊就不算正宗了。而且焗製時間需要三小時,所以製作時間比一般蛋糕長些;味道可以自訂,師傅是買新鮮材料現磨現製的醬料,所以時間都會多點。原來是心機之作,但見這裡的古早蛋糕價錢不算貴啊,原味只是$55一件,其他味道都是$70一件,最貴的是$85的特級骯髒朱古力蛋糕,因為用的朱古力材料更多。買了擂沙黑芝麻和特級骯髒朱古力蛋糕回家, 每盒獨立包裝,加牛油紙包住,確保蛋糕不會受二次污染,的確細心。最喜歡特級骯髒朱古力蛋糕,因為朱古力奶香濃,裏面用了不同質地的朱古力,令蛋糕看上去像塗鴉一片片的,夾層的朱古力有些是朱古力片,脆脆口感增,加層次感,所以這個蛋糕賣得最貴也有道理。特別一說是這裏做的蛋糕是低糖低油,適合香港人口味,食得健康,多吃了也不怕肥。雷沙黑芝麻蛋糕,就是在

雷沙黑芝麻蛋糕,就是在原味蛋糕的中間夾上一層雷沙黑芝麻醬,芝麻是新鮮買的材料,炒香後再磨,非常幼滑,吃的時候不會有硬的粒粒。

特別一提這裏的古早蛋糕,真的不會黏口,口感軟綿,咬下有彈性,不是空氣海綿蛋糕的感覺,食完蛋糕會黏著牙齒。真的因為多水份,夠濕潤,咬下去時,有一點像梳乎厘班戟的感覺,又有口彈力,很過癮,口感值得一讚。

蛋糕頗大件,雖然我一家人很大食,不過也不想一次過吃完,留待明天再吃,職員教,把蛋糕放在電飯煲裏,用翻熱模式熱它三四分鐘就夠,口感會和新鮮出爐差不多,果然沒騙我,仍然很軟綿濕潤,有彈性,怪不得說可以放三天吃仍然有質素。值得再支持的用心製作,下次可以打電話預定自己喜歡的生日蛋糕呢!

2021-01-19
2021-01-22 25 浏览
平日買古早蛋糕的話,通常見到及購買的都是原味、芝士、抹茶或肉鬆這些口味。自己也在家製作過,焗完會下,入面綿綿密密,不鬆散,軟軟的。這家古早蛋糕店的口味多,獨特,這次就試試創新的。店員推介的時候標榜以低溫烘焙,比坊間一般的烘焙時間相對地長,所以能做到烘焙均勻,回去特地看看,蛋糕裡裡外外,除了表層外,其餘包括底部及側邊,都能夠做到同一顏色,金金黃黃的。咖吔古早蛋糕:蛋糕是原味古早蛋糕,中間夾心塗抹上一層薄薄的有咖吔蛋奶醬,頓時變成南洋風味。那層夾心醬甜甜的,味道跟原味很匹配,雖然不算是濃郁,但吃完後,口腔那股餘韻強一點。骯髒朱古力古早蛋糕:整個都是朱古力古早蛋糕,夾心也是朱古力醬。店員即席製作骯髒的朱古力。見店員灑上三至四層不同大小粉狀及形態的朱古力,沒想到原來那麽多層的,最後還加點彩色碎粒,加添色彩,點綴蛋糕。蛋糕甜度適中,味道及層次都做得很出色,我一向不是特別愛吃朱古力口味的食物,但這個帶少許苦澀,像黑朱古力般,不知不覺間跟家人分享,吃完整個了。
2021-01-21 39 浏览
台灣古早蛋糕開到成行成市梗有一間喺左近次次經過都聞到好香蛋味今次真係忍唔住買咗兩款過下癮—————————————————睇中呢間係因為佢有超多款口味接近5,60款好誇張同埋佢地標榜低糖少油無燶邊燶底低溫烘焙食多兩舊都唔怕月巴順便睇下會唔會撞到食神撞啱有我想食嘅味道結果係撞唔到嘅🤣但都有款想試下最後揀左朱古力同咖央香濃🍫夾心層加埋綿密鬆軟嘅蛋糕一啲都唔會覺得油膩過甜食完一件會仲想食多件 好邪惡呀🙈至於咖央呢個出面真係未見過同樣鬆軟濕潤仲好有蛋香味淡淡嘅咖央配上原味蛋糕清香撲鼻做早餐一流呢度仲可以預訂口味下次想食訂左先咁就唔驚無食神😌—————————————————
台灣古早蛋糕
呢度仲可以預訂口味
下次想食訂左先咁就唔驚無食神😌
—————————————————
2021-01-19
古早味蛋糕店愈開愈多,各有各特色。而這間位於深水埗港鐵站附近的囍源就是特別多款,多達50幾款以上的口味,有不同系列不同口味,還可以預訂自己喜歡的口味配撘,連生日原盤蛋糕都有。他們每晚都有餐單更新,每日大約有十多款口味提供。店子門口放滿不同款式的真蛋糕做Display,員工會熱情有禮地邀請客人去任睇任摸,又為每位客人介紹每款口味的蛋糕,讚! 因為員工的熱情招待,所以最後即興買了他們剛出爐的奶黃味及紅豆味。買兩款蛋糕還要有薯片送,連薯片都有不同味道可選。食過多間古早蛋糕,他們是唯一一間用上正宗做法,做出黃金邊,黃金底的蛋糕。標榜低糖少油無加味精色素,所以見到牛油紙上的確沒有多太油份,摸完隻手都不會油立立,蛋糕有很香的蛋香味,中間層夾著滿滿的自家製的奶黃及紅豆餡料,不會太甜太膩,適合我們這些又愛食又怕肥的女士們。重點是我放了兩日,食落仍然棉軟濕潤,跟了店主的說法用電飯煲翻熱比外面教用微波爐的做法更好。溫馨提示,想食就記得留意住預早打電話落單,因為他們的蛋糕很快賣清,個別款式蛋糕每日還要只有限量12件,預早落單又可以唔洗浪費時間排隊。想得到更多優惠就要留意著他們的IG/FB 啦!預訂電話: 2

預訂電話: 2669 9888

今次我就Show 他們的已立即減$5。他們亦有儲印花拎優惠,儲滿就有一個原味蛋糕。下次可以夾埋親朋戚友一齊去買。
2021-01-16
外卖自取
好多地方都有古早味蛋糕🍰每次咁啱新鮮出爐經過都好想試,陣陣蛋糕味飄出超香好吸引。今日咁啱去開深水埗,俾我發現到呢間囍源古早味蛋糕😃地址好方便,係正最旺賣五金個條街。三點下午茶時間,已經開始排長龍買蛋糕。睇一睇menu,哇,五十幾款味道咁多😛又係選擇困難症客人既煩惱😳 鹹蛋肉鬆,榴槤,擂沙黑芝麻,紅豆都好想試😭最後買左2隻味,分別係班蘭,同咖吔💛💚拎到返屋企第一時間幫佢地打個卡。紅色同黃色紙盒好節慶feel,啱曬黎緊新年❤️買俾老人家食都唔錯😁佢地主打黃金邊黃金底,意思即係蛋糕既邊邊同底部都係金黃色,冇焗燶的。聽老闆娘介紹,咁先叫正宗呀👍啱曬我口味,邊位唔會燶完令到蛋糕硬左。面頭蓋左囍源logo既印仔,如果有特別節日,仲可以特別order唔同既印仔呀。例如生日快樂,新年快樂~第一日食唔曬,放到第2日一樣咁棉密濕潤,完全冇影響口感😘老闆娘仲教用電飯煲保温功能,放入飯煲焗3-4分鐘。暖笠笠好味❤️

下午茶
好多地方都開左古早蛋糕,而今日咁岩行開深水埗,見到呢間古早蛋糕有成50款口味揀,決定要試一試~呢間古早蛋糕店出名少油少糖,可以無負擔地食蛋糕!另外,佢用低溫烘焙,黃金邊黃金底,即係唔燶邊又唔燶底,成個原身出,烘焙已經花盡心思~因為太多口味既關係,選擇困難既我最後揀左兩隻味道~一個係流心香芋,另外我仲揀左朱古力!蛋糕十分鬆軟,唔太甜亦唔膩~流心香芋係古早蛋糕入面夾住一層紫色芋頭蓉,同蛋糕十分match!朱古力蛋糕表層鋪左朱古力粉同彩虹朱古力,大人細路見到都開心:D 十分賞心悅目~朱古力蛋糕內夾朱古力漿,食個蛋糕口感豐富,朱古力味濃!店員好細心教我點樣翻熱,而盒邊亦都有寫低,食唔晒都可以存放~最正既翻熱方法係用電飯煲保溫功能,將蛋糕切片放在飯煲內再焗3、4分鐘~放兩日後食都一樣咁濕潤鬆軟~店員仲有講,想食咩味可先用電話預訂,好方便,仲可自行配搭喜歡嘅古早蛋糕元素,所有都由你揀!太貼心啦!

2021-01-07
外卖自取
出深水埗開始辦年貨,臨走見到排檔有張台仔放左幾件蛋糕,抬頭一望見到街入面就係呢間古早味蛋糕,好近地鐵站A2出口,超方便,就被吸引左過去。佢擺出黎既Display全部係真蛋糕,見到晒流心餡同埋材料分佈係點,透明度超高。全部蛋糕都係黃金邊,黃金底,唔會燶,咁先係正宗。好多味道都好特別,店員好熱情咁介紹,多款味道既創作意念都來自不同客人,以人為本而整既蛋糕,令人留下好印象!我見好多人出出入入黎拎蛋糕,原來有D款係限量賣得好快,同埋客人可按自己喜好配搭預訂蛋糕,黎之前打黎預訂就最穩陣。我買左兩款蛋糕,真係同平時食既古早味蛋糕有唔同,超濃厚蛋香,完全冇蛋腥味,口感鬆軟而帶濕潤感,食唔晒第2日食都唔會乾身。賣相夠挺身唔會凹陷,表皮薄身不厚,食完唔黏喉,完全感受到佢既低糖少油。而我買既檸檬柚子味($70),味道更加清新,唔會有酸既感覺反而有陣陣幽香,仲有柚子肉。栗子味($75)呢款既栗子蓉係佢地自己打磨,完全唔油膩,全層滿既栗子蓉,味道濃郁,而且買蛋糕仲送人氣薯片。個盒都好精緻,有晒呢間店舖蛋糕既特色!所有古早味蛋糕都係用低溫慢火烘烤而成,慢工出細貨,低糖少油更係健康之選!店員仲話可以多D留意佢地既

檸檬柚子古早味蛋糕

栗子古早味蛋糕

店員仲話可以多D留意佢地既社交平台,不定期會有好多優惠同埋遊戲玩嫁!

檸檬柚子古早味蛋糕
栗子古早味蛋糕
  • 檸檬柚子
2021-01-15 20 浏览
古早味蛋糕店開到周街都有,今日去咗深水埗蒲,行到北河街聞到好香嘅蛋糕味!原來依度都有一間人氣古早味蛋糕店,地點位置非常方便喺深水埗A2出口,行3分鐘就到。去到之後,老闆娘仲同我傾左幾句!原來佢哋店舖係有去台灣學師嘅。佢哋係全香港唯一享用正宗做法,蛋糕有黃金邊、黃金底、唔燶邊、唔燶底,仲低糖少油添!老闆娘話佢哋使用低溫烘焙方法,咁就可以保持蛋糕水份,就算放兩/三日都唔會乾。店舖都會因應原材料嘅新鮮度嚟製作,例如嗰排紫薯唔靚就唔會整紫薯味蛋糕~佢哋係全港最多口味嘅店舖,有成50幾款以上!佢哋仲會攞真蛋糕做display嚟比客人睇吓。不過唔係每日都會有晒50幾款,每日大約有10幾款。如果你好想食其中一隻味嘅話就可以打電話預訂,因為佢哋有啲款賣得好快同埋係限量嘅。我覺得最特別嘅係佢哋比客人預訂自己鍾意嘅蛋糕配搭,例如你想要薑汁配朱古力都得,非常新奇!店舖唔會一出爐就成盤放出嚟,會先入盒,保持衛生。今次我就揀咗流心拉絲芝士同檸檬柚子味。最正嘅翻熱方法就係用電飯煲整返熱!我講吓檸檬柚子味先。老闆娘話柚子都自己醃嘅,非常有心。成個古早味蛋糕充滿淡淡柚子香味。當中總會食到有柚子粒,口感豐富。加埋檸檬嘅

今次我就揀咗流心拉絲芝士同檸檬柚子味。最正嘅翻熱方法就係用電飯煲整返熱!我講吓檸檬柚子味先。老闆娘話柚子都自己醃嘅,非常有心。成個古早味蛋糕充滿淡淡柚子香味。當中總會食到有柚子粒,口感豐富。加埋檸檬嘅關係,成件蛋糕食落好清新。過咗味蛋糕質地綿密,蛋香味濃。蛋糕入口即溶,亦都唔會太甜。

而流心芝士拉絲方面,芝士熱咗呈半溶狀態,可以拉絲。芝士係日本芝士,唔同出面嗰啲好咸,食多幾件都唔會覺得膩。蛋糕依然好綿密、好有蛋想。而且非常濕潤,唔使靠飲品嚟吞。

仲有仲有,佢哋成日有唔同推廣活動,例如今次係買紫薯味蛋糕會送一筒薯片。今次我揀咗煙肉味,鹹鹹地,好脆,好長,好特別!估唔到真正古早蛋糕口味係咁,依間野會再幫襯。我會介紹埋隔離屋梁師奶去試下真正嘅黃金邊、黃金底!
2021-01-10 27 浏览
行完西九,準備走嘅時候竟然俾我見到檔好香嘅古早蛋糕店既然都準備返屋企,就決定買返個蛋糕做下午茶。雷沙黑芝麻味古早蛋糕($70)芋泥味古早蛋糕($70)古早蛋糕店就見得多啦~有成七十幾種味道嘅就真係未見過而且店員服務好好,同我和媽媽介紹每款唔同口味嘅蛋糕~母親大人簡咗黑芝麻同芋泥,除咗好少見,亦都好健康。蛋糕係黃金邊、黃金底,見到相都知~姐係唔燶邊、唔燶底仲有樣特別,可以喺蛋糕上面印唔同嘅印,好搞笑同埋我放咗兩日之後食都係一樣咁濕潤,唔錯~

行完西九,準備走嘅時候竟然俾我見到檔好香嘅古早蛋糕店
既然都準備返屋企,就決定買返個蛋糕做下午茶。

雷沙黑芝麻味古早蛋糕($70)
芋泥味古早蛋糕($70)
古早蛋糕店就見得多啦~有成七十幾種味道嘅就真係未見過
而且店員服務好好,同我和媽媽介紹每款唔同口味嘅蛋糕~

仲有樣特別,可以喺蛋糕上面印唔同嘅印,好搞笑
同埋我放咗兩日之後食都係一樣咁濕潤,唔錯~
2021-01-09