2020-06-25
我很少寫不好的食評,但今次我真係忍唔住。環境係OK嘅,服務都係OK GAE,個餐牌設計用心,好好笑。REMARKS所謂本地手切肥牛係冰鮮機切安格斯,可能依家啲本地肥牛肥左,而佢刀功好好。我唔知。 ----------言歸正傳,埋單時經理拎張單黎,WHAT?咁貴嘅?銀碼唔講,食左幾多野個心裏有數。對單,冇叫果啲野又加落黎,飲啤酒又點會叫竹庶茅根呢?冇叫果樣食物佢又加落黎。我一路對單,個經理隻手好緊張咁係咁啪啪啪佢手上支筆。咁叫佢改單,佢肯改。佢認錯,比返個讚。第二張單,我又金睛火眼咁對單 經理又好緊張咁啪啪啪佢手上支筆,又收多左我啤酒,收多我一樣冇叫嘅野。又改過。最後我好有禮貌忍唔住問:『呢期生意真係差成咁?」最後我醒起,唔記得要每樣單個銀碼對一對,因為呢,機單都可以手動入銀碼的。今時今日,但也不至於此,還要緊張到啪啪啪手上支筆。