2018-11-02 102 浏览
今晚同男友食呢間喺長沙灣嘅粥底海鮮火鍋,提提大家要預先bk定位,冇得walk in 嫁!餐廳嘅坐位都算寬鬆,坐得ok。講下啲食物,以二百蚊呢個價錢嚟講算係唔錯,海鮮都算新鮮,其他配料例如肥牛、豬肉肉質都ok,唔係普通打邊爐食間嗰啲。最後店員會幫我地煲番個粥,加上一啲香菜配料,幾好食味道鮮甜😋👍🏻我地冇嗌野飲,但成餐食完都唔會好口渴,證明冇乜味精❤️兩人份量食得都幾飽,好滿足!唯一美中不足嘅就係,店員服務態度麻麻,亦會有漏單情況。
2018-11-02 93 浏览
近來入秋,跟好友們均是火鍋控,最近已連食幾餐火鍋仍未能減退對火鍋的慾望,友人說有間在長沙灣食粥底火鍋及椰子雞鍋的店想試試,於是我們火鍋團隊又出動了。 醬油碟的配料 椰子雞鍋,滾起湯再落雞焗一陣。雞肉都幾嫩,湯頭清甜,椰子味同雞香味,清清地,如果咸番少少仲好啲。不過而家就飲得出冇落味精。 以下為4人份: 蟹都幾大隻,算多肉 落埋多落湯順便滾個蟹湯 蠔仔勁多,質量就正常 貝類都勁多,食極都有,幾鮮甜 魚,鮑魚,蚌 魚好滑,肉好嫩。 鮑魚本身仲郁郁下,所以一定新鮮,都唔細隻。 蚌都好大粒,鮮甜 肥牛係正常牛肉,肉味重 蜂巢豆腐 都幾多件,吸晒湯汁,口感好似海棉咁好得意

醬油碟的配料

以下為4人份:

蟹都幾大隻,算多肉 落埋多落湯順便滾個蟹湯

蠔仔勁多,質量就正常

貝類都勁多,食極都有,幾鮮甜

魚,鮑魚,蚌 魚好滑,肉好嫩。
鮑魚本身仲郁郁下,所以一定新鮮,都唔細隻。
蚌都好大粒,鮮甜

肥牛係正常牛肉,肉味重

蜂巢豆腐 都幾多件,吸晒湯汁,口感好似海棉咁好得意
  • 椰子文昌雞
  • 蜂巢豆腐
  • 貝類
2018-11-01 65 浏览
好耐無食過粥底火鍋啦其實只係食人生第2次咋!🤤呢間火鍋店除左粥底火鍋 仲有椰子雞湯底 蕃茄湯底果啲的長沙灣地鐵站大約行5分鐘就到了❤首先食海鮮 再加入粟米 南瓜等材料之後再食自己揀既6種火鍋料👍🏻我地揀左花膠仔 牛肉 響鈴 烏冬同菜類我想講既係..海鮮超級新鮮無論係蟹 海蝦 帶子 鮑魚 蠔蝦同鮑魚仲係活架!非常鮮甜呀食個鮮味都夠了💙慢慢食已經好飽牛肉量唔多 但質素ok響鈴吸左湯再食就最正😋去到最後既粥底..加入葱 脆脆等調味非常好食啊💜真係CP值高!
好耐無食過粥底火鍋
之後再食自己揀既6種火鍋料👍🏻
我地揀左花膠仔 牛肉 響鈴 烏冬同菜類
我想講既係..海鮮超級新鮮
無論係蟹 海蝦 帶子 鮑魚 蠔
蝦同鮑魚仲係活架!
非常鮮甜呀
食個鮮味都夠了💙
慢慢食已經好飽
牛肉量唔多 但質素ok
響鈴吸左湯再食就最正😋
去到最後既粥底..加入葱 脆脆等調味
非常好食啊💜
真係CP值高!
非常好味既粥底火鍋啊❤️❤️自己就唔係成日食粥底火鍋因為好怕海鮮唔新鮮呢間朋友介紹話正 好! 就去試下先.估唔到除左好出名既x心仲有好味粥底火鍋!.首先食海鮮先有鮑魚 蟹 海蝦(仲跳緊) 帆立貝 帶子 蠔 等等好豐富啊 全部海鮮都好鮮尤其係蟹 啲膏又多... 個湯煮完之後好有磅蟹味呀!之後既6款自選配料我地特地揀左響聆落湯5-10秒吸曬湯既精華 正!怕太多肉所以我地只係揀左一盤肉唔係好多 但都算好食其他就揀左菜類.最後壓扁南瓜同芋頭 再加粥底完全係成餐既精華 非常好食既粥!大家一定要留肚食到最後呀!
非常好味既粥底火鍋啊❤️❤️

仲有好味粥底火鍋
首先食海鮮先
有鮑魚 蟹 海蝦(仲跳緊) 帆立貝 帶子 蠔 等等

好豐富啊 全部海鮮都好鮮
尤其係蟹 啲膏又多... 個湯煮完之後好有磅蟹味呀!
之後既6款自選配料
我地特地揀左響聆
落湯5-10秒吸曬湯既精華 正!

怕太多肉所以我地只係揀左一盤肉
唔係好多 但都算好食
其他就揀左菜類

最後壓扁南瓜同芋頭 再加粥底
完全係成餐既精華 非常好食既粥!

大家一定要留肚食到最後呀!
2018-10-28
見到開始入秋涼涼地,約左朋友兩個人收工去打下邊爐happy下🍲😋見呢間野收2am咁夜,就算ot都唔怕🤦🏼‍♀️所以就黎左了🤣·我地揀左呢個餐👇🏻蕃茄濃湯底·脆米泡飯套餐每位HKD200包含8款自選海鮮同埋六款配料·餐牌介紹係先係海鮮、再食配料,最後個湯底先落脆米做個泡飯😋好新奇,我同朋友都係第一次試☺️🍻·湯底好多蕃茄同埋大大舊薯仔!我本身係蕃茄控既🍅🍅所以你問我我一定係話正!😅·海鮮我地揀左🦀🐚🐚🐚肉蟹、鮑魚、扇貝、蠔、帶子、金貝(?),另外有兩款係指定貝類·其實$200一位仲有八款海款咁多,呢個價錢我地本身唔預佢好高質架,但真係好驚喜!雖然唔係咩頂級靚野,但係佢地食材每一樣都好新鮮,絕對唔係急凍貨!枱上仲有一隻雞雞做計時路,方便客人淥海鮮睇時間🐥·重點‼️肉蟹被砍成一開二!但係上枱頭兩分鐘就郁緊架😈好新鮮呀!😍😍兩分鐘後唔郁係因為我已經放左佢落鍋啦😈·貝類同埋鮑魚都洗得好乾淨,連我平時唔太中意食既蠔,都係新鮮既!其實海鮮最重要都係新鮮、乾淨,就點都係好食架啦!·我同朋友都無乜點加調味料,就咁淥熟左、食到每一樣既鮮味!好滿足😋👍🏻·配料🐮🐷🐟🐟☘️美國肥牛、西班牙梅頭肉、魚皮餃、炸魚皮、牛丸

我地揀左呢個餐👇🏻
蕃茄濃湯底·脆米泡飯套餐
每位HKD200
包含8款自選海鮮同埋六款配料
海鮮我地揀左🦀🐚🐚🐚
枱上仲有一隻雞雞做計時路,方便客人淥海鮮睇時間🐥
重點‼️
肉蟹被砍成一開二!

但係上枱頭兩分鐘就郁緊架😈好新鮮呀!😍😍
兩分鐘後唔郁係因為我已經放左佢落鍋啦😈

配料🐮🐷🐟🐟☘️
美國肥牛、西班牙梅頭肉、魚皮餃、炸魚皮、牛丸、生菜
打邊爐點可以唔食肥牛😍

見佢切到幾薄下,朋友教我先校大火、然後淥三下,大概五成熟!口感較嫩、半生熟牛味突出!一流!
梅頭肉都係好嫩,不過豬肉一定要淥熟啲先夠安全🐷🙈

最後店員幫我地加白飯落鍋,煮到咁上下就熄火再落脆米撈埋一齊!
除左粒粒軟熟既泡飯、仲有脆卜卜既脆米!口感好豐富、而且湯底係淥完全部海鮮架嘛,所以味道好鮮美!
我最欣賞就係呢個食法,所有野都食曬、一樣野都唔會浪費!👍🏻
飲品
椰青HKD30/1個

原個砍開直接上😋🥥
我仲食埋啲椰肉唔好曬料、好清甜又雪到涼浸浸!正!
  • 扇貝
  • 美國肥牛
2018-11-01 40 浏览
《六十六十火鍋》 #食在長沙灣📍長沙灣青山道156-162號永基商業大廈地下A舖——————————————————湯底有三款,我地揀左,🔹番茄濃湯底 脆米泡飯 $200/每位,仲有粥底同椰子雞揀架。之後就揀海鮮8款 🔹肉蟹、鮑魚、扇貝、貝類2款、蠔、金貝、帶子。再揀6款配料🔹西班牙梅頭肉、美國肥牛、牛丸、魚皮餃、炸魚皮、唐生菜。我地再加左個🔹椰青$30 好鮮甜值得加!——————————————————1️⃣先食海鮮、貝類等2️⃣再食肉類、丸類及其他3️⃣食哂就撈返起鍋入面嘅食物4️⃣加白飯、煮滾再灑上脆米5️⃣番茄濃湯脆米泡飯🆗——————————————————呢間性價比好高 咁多野食每人$200 係不設加一架!!好過食任食放題 起碼食物質素高好多 又有海鮮🍴8/10
《六十六十火鍋》 #食在長沙灣
📍長沙灣青山道156-162號永基商業大廈地下A舖
——————————————————

我地再加左個🔹椰青$30 好鮮甜值得加!

1️⃣先食海鮮、貝類等
2️⃣再食肉類、丸類及其他
3️⃣食哂就撈返起鍋入面嘅食物
4️⃣加白飯、煮滾再灑上脆米
5️⃣番茄濃湯脆米泡飯🆗

🍴8/10
2018-11-01 67 浏览
去咗長沙灣打邊爐,網上啲人話好底食,鐘意打邊爐既我即刻要試下。有三款鍋選擇,價錢都好平,二百幾蚊一位,唔駛加一。之後可以揀八款海鮮,六款配料。因為鐘意食椰子雞,所以叫咗嚟試下。跟住揀咗蟹,蝦,鮑魚,扇貝,蠔,魷,貝。•有五款豉油配料揀,揀完店員幫你倒豉油。不過,可能店員太忙,唔記得幫我地倒。嚟咗個椰子雞,好香椰子味,入面除咗椰子肉,仲有我最愛既竹笙同馬蹄,等水滾之後就落文昌雞。好香既椰子味,個湯都好清甜,竹笙入晒椰子味,夠晒爽甜。之後上既海鮮都非常新鮮,蜆仲識伸脷,鮑魚仲識郁,啲蝦仲會跳。啲配料選擇唔係好夠多,不過食埋啲雞同海鮮都已經好夠飽。•整體食物質素都唔錯,不過服務可以好啲,要自己倒水。整體餐廳環境都幾好。 下次會想試下其餘兩個煲!3/5【六十六十火鍋】九龍長沙灣青山道156-162號永基商業大廈地下A舖

3/5
【六十六十火鍋
九龍長沙灣青山道156-162號永基商業大廈地下A舖
2018-11-01 38 浏览
一向鍾意打邊爐嘅我,近日同同事傾開計,話呢間火鍋店二百零蚊有好多海鮮食,咁又點可以唔黎試下?餐廳位於青山道,由地鐵站行過黎只係需要幾分鐘,相當方便。餐廳分三個時段入座,由於要等朋友放工,就揀咗八點半至十一點,我地八點三去到,門口已經有好多人等緊入座,好彩我地有訂位。火鍋有三款湯底選擇,再自選八款海鮮及六款配料,鍾意食乜就揀乜。由於我地都喜歡蕃茄湯,當然二話不說就揀呢個蕃茄濃湯底脆米泡飯套餐,湯底有大量蕃茄及薯仔,相當足料。海鮮我地揀咗海蜆、肉蟹、鮑魚、扇貝、蠔、鮮魷及貴妃蚌,海蜆鮮甜無沙,肉蟹夠厚肉,亦有唔少膏,蠔雖然唔係好大隻,但味道鮮甜唔腥,鮮魷肉質爽口彈牙,淥一淥就食得,每一樣都好新鮮。另外六款配料揀咗西班牙梅頭肉,豬肉丸,雞件,粟米,響鈴及烏冬,西班牙梅頭肉肉味濃郁,切得夠薄淥一陣就食得。雞件夠滑,粟米都香甜,但因為需要較長時間淥,建議餐廳可以早少少上。響鈴即叫即炸,浸滿湯後食非常好味。食晒所有配料後,店員原本準備上脆米泡飯,但係我地已經太飽食唔落了。埋單每人二百蚊,有海鮮有肉有菜,真係非常抵食。

響鈴即叫即炸,浸滿湯後食非常好味。

2018-10-30 39 浏览
夜晚去到勁多人,入到去係full哂枱,椰子雞窩好重椰子味,仲有好多竹生係入面,當個煲滾左之後,竹生係充滿左成個煲既味道。煮其他野食之前首先要飲湯,啖啖椰子雞湯味!可惜雞俾我地煮得熟過頭。。。食完個竹生就開始食主菜,首先係海鮮set,有鮑魚,多寶魚,蚌,黎到隻飽魚係仲識郁,如果唔知煮幾耐可以睇枱側面既提示蟹好多膏,個樣好新鮮。蝦肉大隻又爽脆,煮3分鐘好上碟。蜆肉一般size,洗得好乾淨,食個時一d沙都冇!蠔仔超新鮮,啖啖蠔味,不過食左幾粒都開始有d滯。雖然肥牛既肉多過脂肪,但食落一d都唔硬。
夜晚去到勁多人,入到去係full哂枱,

蟹好多膏,個樣好新鮮。

蝦肉大隻又爽脆,煮3分鐘好上碟。

蜆肉一般size,洗得好乾淨,食個時一d沙都冇!

蠔仔超新鮮,啖啖蠔味,不過食左幾粒都開始有d滯。

雖然肥牛既肉多過脂肪,但食落一d都唔硬。
2018-10-28 142 浏览
用得「一個價錢食到飽」就真係要「食得飽」,份量小到連女仔都食唔飽就唔好用呢句slogan!😖係就係8款海鮮,不過蟹仔細細冇肉食、蠔仔唔豪似蠔豉、蚌仔3隻唔夠分,食完頭Round都係肚空空!😫係就係6款配料,不過肥牛4片簿如紙、毛豬4片冇勝有、花膠筒仔如碎上,食完二輪未滿足,唯有寄望鍋粥仔!😩圈左唔要芫荽蔥,點知阿姐照樣上,重申一次走荽蔥,唔理三七二十一,阿姐淘手撥落粥,阿姐金手執枱又執骨,見到即刻冇胃口,唯有唔食做大嘥鬼,即時俾錢走夾唔唞......😤新舖開張,成鍋粥冇食收錢老闆問都唔問,侍應見到冇湯冇紙巾冇理冇利醒目,機械式上菜理得你咁多,呼喝式點你做乜要受氣😡咁嘅質素、咁嘅品質、咁嘅服務,咁就冇下次囉!每人$215,可以有更好選擇!😔
2018-10-21
2018-10-28 48 浏览
文昌雞湯底套餐$248有街坊朋友介紹話附近區有椰子雞煲食,因為係海南食過一次非常好味道。唔想「往食只能回味」。立刻打左去book位。準時到,但未入得住。望入食店內光猛企理,排位正常合理唔會話座得迫又唔舒服。座低左睇菜單有三種鍋底可以揀。1. 有粥底 2. 椰子文昌雞湯底 3. 蕃茄濃湯脆米泡飯聽店員講三款都各有捧場客,銷路平均咁話喎,不過我其實早已心有所屬啦。落左Order大約等五分鐘,雞煲就到,店員教路宜家開火到湯滾後落雞熄火。關上蓋用浸既方法7分鐘就可以食。咁樣浸雞可以令到雞肉唔容易鞋,鮮味亦得以保全。其實之前等湯滾起果陣已經聞到好清香既椰子味,宜家落埋雞再開蓋,味道更香。椰子同雞既配搭其實相當Match,湯底有椰子肉,有馬蹄,有竹笙吸左雞湯既清甜本人好喜歡。雞肉食落幾彈牙,因為出名係皮薄肉白,脂肪較小。怕肥既都可以食多兩件。最重要係店會提供埋兩粒桔仔比你落去豉油到蘸黎食,仲好味D架。兩人大概有半隻雞既分量都ok啦。因為後面仲黎緊有八款海鮮同六款火窩配料,一定會食得夠飽。海鮮我地分別揀左1. 大肉蟹x1 2. 扇貝x2 3. 鮑魚x2 4. 海蝦 x4 5. 沙白(大

文昌雞湯底套餐$248

海鮮我地分別揀左1. 大肉蟹x1 2. 扇貝x2 3. 鮑魚x2 4. 海蝦 x4 5. 沙白(大約一斤) 6. 鮮魷一份 7. 生蠔一份

每一樣鮮度都唔錯。衛生程度亦都幾高。起碼扇貝殼有清過。總體滿意。

其餘配料都合格啦都係D大路野正常野,無需多評。

$250到一位有清爽既椰子雞湯飲下食下,又有生猛海鮮仲有其他配料食,其實都幾抵食架喇。想清清地唔想食咁濃味/辣既雞煲既朋友,真係可以試下個椰子雞架👍🏻

🍽7/10
🔎六十六十火鍋
九龍長沙灣青山道156-162號永基商業大廈地下A舖
2018-10-28 80 浏览
評價推得太高,令我有點失望。餐廳一定要訂位,不然一定無可能walk in吃火鍋。海鮮任選8款,配料都可選6款。「文昌椰子雞湯」點了一個椰子雞煲,在大陸吃過椰子雞,好好味,可惜這個椰子煲實在質素差太遠。首先椰子味是零,毫無椰香,雖有椰肉,但好懷疑有否有椰汁在內。雞好大雪藏味,雞不夠肥美。敗筆。幸好海鮮好新鮮,但份量以人數而定。所以2人只有2件。有扇貝、魚、鮑魚等海鮮。鮑魚、海蝦尤其新鮮,加入椰子雞煲後稍為清甜點。蜆都好不錯另可選其實配料6款,牛肉只有4薄片,根本好難吃得飽!手打墨丸尚算夠彈牙。其他配料這沒什麼特別。兩人埋單$500有點不划算,因為根本吃不飽評價被推得太高,有點失望
評價推得太高,令我有點失望。

餐廳一定要訂位,不然一定無可能walk in吃火鍋
海鮮任選8款,配料都可選6款。

雞好大雪藏味,雞不夠肥美。敗筆。

幸好海鮮好新鮮,但份量以人數而定。所以2人只有2件。
有扇貝、魚、鮑魚等海鮮。

鮑魚、海蝦尤其新鮮,加入椰子雞煲後稍為清甜點。蜆都好不錯

另可選其實配料6款,牛肉只有4薄片,根本好難吃得飽!

手打墨丸尚算夠彈牙。

評價被推得太高,有點失望
2018-10-13
2018-10-26 27 浏览
聽朋友講長沙灣有間火鍋店成日爆滿😮😮一直都好想去試下!前日終於試左了呢間火鍋店都幾特別,有3個湯底揀左先,之後再揀海鮮同火鍋配料😌我地揀左椰子雞湯底,個湯底都幾清甜!湯底仲有竹笙!幾足料㗎!海鮮揀左肉蟹,鮑魚,聖子,蠔,海蝦同鮮魷肉蟹都幾多肉👍👍蜆都幾大碟㗎,粒粒都開口蠔呢,唔好睇佢細細粒,都幾肥美😍鮑魚同聖子好鮮甜呀😍魷魚夠爽口!其他配料揀左午丸,肥牛,西班牙梅頭肉,雞,魚皮同響鈴😀牛丸幾爽口㗎!好味牛肉無雪味,幾重牛味梅頭肉幾淋!雞件都幾大份魚皮炸到好鬆脆下次想試埋粥底火鍋🙈🙈

海鮮揀左肉蟹,鮑魚,聖子,蠔,海蝦同鮮魷
肉蟹都幾多肉👍👍
蜆都幾大碟㗎,粒粒都開口

蠔呢,唔好睇佢細細粒,都幾肥美😍

鮑魚同聖子好鮮甜呀😍

魷魚夠爽口!

其他配料揀左午丸,肥牛,西班牙梅頭肉,雞,魚皮同響鈴😀

牛丸幾爽口㗎!好味

牛肉無雪味,幾重牛味

梅頭肉幾淋!

雞件都幾大份

魚皮炸到好鬆脆

下次想試埋粥底火鍋🙈🙈
2018-10-26 30 浏览
平時搭巴士經過,經常見到呢間火鍋好多人排隊好奇上網search下見到佢原來食粥底火鍋/椰子雞鍋,一個價錢包左8種海鮮+6款配料,好似可以一試。一定要打去book左位先,佢分幾個時段食,我地4人食8:30果轉,未到8:30已經有好多人喺門口等入去,原來平時搭車正正就係睇到呢堆人潮🤔就係用呢張紙剔你食咩了,我地揀左$248椰子文昌雞(不是粥底)湯底黎啦清甜嘅湯底,仲有椰子肉、竹笙,雞肉跟足佢方法滾起再焗,果然嫩滑牆上貼左各種海鮮要滾幾耐,跟左佢個時間又真係岩岩好貝類(花甲/沙白)份量好多,仲係新鮮撈上黎⋯久唔久仲見到佢地喺到噴水😓俾佢嚇一嚇好鮮美嘅味道蝦上台時係得碟蝦要用蓋蓋住,因為佢太新鮮仲生歐歐,係咁想跳出黎😨除左呢part驚佢陣出黎之外,食落真係好鮮甜好彈牙蚌,鮑魚,魚蚌好大隻,鮮甜彈牙鮑魚仲活生生郁郁下,跟足佢滾5-6分鐘食就岩岩好,彈牙又啖啖肉因為朋友好鍾意食魚,所以揀埋活魚,活魚出奇地好味好嫩口好鮮味肉蟹勁大隻蟹蟹肉都幾多,好鮮味配料:牛肉(4人份)每人有兩片,唔算脂肪比例多,但勝在入口有牛香味。唔夠肉食嘅人就要叫多啲肉嘅配料啦🤗花膠仔,都唔細喎啖啖骨膠原,好味
平時搭巴士經過,經常見到呢間火鍋好多人排隊

湯底黎啦

牆上貼左各種海鮮要滾幾耐,跟左佢個時間又真係岩岩好

貝類(花甲/沙白)
好鮮美嘅味道

蚌,鮑魚,魚
蚌好大隻,鮮甜彈牙

因為朋友好鍾意食魚,所以揀埋活魚,活魚出奇地好味
好嫩口好鮮味

花膠仔,都唔細喎
啖啖骨膠原,好味
2018-10-18
2018-10-26 42 浏览
已經連續2日同老婆打邊爐,尋日同佢食完泰式邊爐,佢非常之回味,所以今日再同佢食多次,搵左一間椰子邊爐打🤤🤤🤤套餐有2個價錢,都係$200蚊起,最貴都係椰子文昌雞$248蚊所有套餐都係包 8款自選生猛海鮮同6款自主火鍋配料😍😍😍餐廳非常之細心,每人枱都放左1個計時器同埋食法,有教你d海鮮煮既時間,咁就唔會太生或太老👍🏾👍🏾👍🏾湯底係海南椰子湯底,味道好清甜,一d味精都無👍🏾👍🏾👍🏾👍🏾👍🏾雞既份量好大碟,一定夠哂2個人食🤤,而且雞肉好嫩滑☺️所有海鮮都好新鮮、而我特別推介肉蟹、鮑魚 同貝類,無諗過肉蟹係原隻上😱而且好多蟹膏,食落淡啖啖都係肉,鮑魚都有湯匙咁大隻,而且好爽口🤤🤤🤤,蜆肉份量都好多好大粒😍😍梅頭肉同肥牛都成手掌咁大片,雖然薄切,但食落好有口感同牛味而嚮鈴係新鮮炸起的,一d 油益味都無,而且好香脆👍🏾👍🏾👍🏾👍🏾👍🏾蜂巢豆腐吸左椰子湯之後,咬落去成舊豆腐都充滿椰香味,盡吸湯底既精華😍😍食完呢餐真係好滿足,又平,食物質素又高,服務態度又好好👍🏾 真心推介⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

所有套餐都係包 8款自選生猛海鮮同6款自主火鍋配料😍😍😍

雞既份量好大碟,一定夠哂2個人食🤤,而且雞肉好嫩滑☺️
梅頭肉同肥牛都成手掌咁大片,雖然薄切,但食落好有口感同牛味

食完呢餐真係好滿足,又平,食物質素又高,服務態度又好好👍🏾
真心推介⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
  • 椰子文昌雞