2018-10-26 42 浏览
已經連續2日同老婆打邊爐,尋日同佢食完泰式邊爐,佢非常之回味,所以今日再同佢食多次,搵左一間椰子邊爐打🤤🤤🤤套餐有2個價錢,都係$200蚊起,最貴都係椰子文昌雞$248蚊所有套餐都係包 8款自選生猛海鮮同6款自主火鍋配料😍😍😍餐廳非常之細心,每人枱都放左1個計時器同埋食法,有教你d海鮮煮既時間,咁就唔會太生或太老👍🏾👍🏾👍🏾湯底係海南椰子湯底,味道好清甜,一d味精都無👍🏾👍🏾👍🏾👍🏾👍🏾雞既份量好大碟,一定夠哂2個人食🤤,而且雞肉好嫩滑☺️所有海鮮都好新鮮、而我特別推介肉蟹、鮑魚 同貝類,無諗過肉蟹係原隻上😱而且好多蟹膏,食落淡啖啖都係肉,鮑魚都有湯匙咁大隻,而且好爽口🤤🤤🤤,蜆肉份量都好多好大粒😍😍梅頭肉同肥牛都成手掌咁大片,雖然薄切,但食落好有口感同牛味而嚮鈴係新鮮炸起的,一d 油益味都無,而且好香脆👍🏾👍🏾👍🏾👍🏾👍🏾蜂巢豆腐吸左椰子湯之後,咬落去成舊豆腐都充滿椰香味,盡吸湯底既精華😍😍食完呢餐真係好滿足,又平,食物質素又高,服務態度又好好👍🏾 真心推介⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

所有套餐都係包 8款自選生猛海鮮同6款自主火鍋配料😍😍😍

雞既份量好大碟,一定夠哂2個人食🤤,而且雞肉好嫩滑☺️
梅頭肉同肥牛都成手掌咁大片,雖然薄切,但食落好有口感同牛味

食完呢餐真係好滿足,又平,食物質素又高,服務態度又好好👍🏾
真心推介⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️