2018-10-26
我一向都鐘意打邊爐,特別係到左冬天,我真係可以日日打邊爐打到去春天😎😎本身都好少食任食邊爐,因為怕質物既質素會爭小小,但真心推薦呢間六十六十火鍋,食完之後,完全改變我對任食既睇法😱😱門面非常之大,入面既坐位好寬闊,坐得好舒服,而且佢有bb椅,就算要帶小朋友👶🏻黎,都可以比到一個獨立既位佢坐🎈火鍋既價錢都非常親民,最貴既都係$248,而且包左8款海鮮同6款火鍋配料,全部都可以自選😋😋自選配料既款式都好多😊枱面上有一個計時器同埋一張卡紙、教你煮各樣海鮮既最佳烹調時間,咁就唔駛驚唔夠熟或者老得製🙂🙂我地叫左椰子文昌雞湯底,雞係分開上的。睇落個湯底好似好清,但其實好香椰味,而且一d味精味都無👍🏾😋肉蟹係原隻肉蟹,而且好大隻,單係個蟹鉗,已經漸左大半枝夏枯草既高度😍😍而且好多膏,肉質又唔梅,非常新鮮👍🏾👍🏾鮑魚都好大粒,而且好爽,一d臭味都無👍🏾👍🏾👍🏾蠔同鮮魷既份量都比我想像中多,完全食到海鮮既鮮味😋😋粒粒蜆都係好大好多肉,而且每一隻都開到殻😎肥牛同梅頭肉既肉質好鮮嫰,唔會太肥或太瘦,牛味同豬味都好重🤤🤤🤤呢間六十六十cp值真係勁高,服務態度又好,$248已經可以食到海鮮餐,真心抵😊,呢個冬天
而且好多膏,肉質又唔梅,非常新鮮👍🏾👍🏾
呢間六十六十cp值真係勁高,服務態度又好,$248已經可以食到海鮮餐,真心抵😊,呢個冬天一定會再黎幫襯😃