2008-05-30
難得放假就黎呢間試下 lunch 啦, lunch 比起晚餐應該會平d o既. 叫左3 個set:1. 嚴選燒肉 set : 揀左牛肉, 有3 款唔同o既部位, 有牛肋骨肉, 西冷同好似係牛肩肉 (我唔係好記得), 牛肋骨肉燒完好似綿花咁"林", 好好食. 2. 和牛燒肉 set 加大 : 黎到一睇都好對路, 牛肉o既油脂分佈得都幾靚, 我鐘意生d o既牛肉, 輕輕一辣就好好食, 油脂好夠. 3. 再加多個伊呂波 set : 刺身就一般啦, 亦都冇乜期望. 天婦羅炸得幾好喎, 最先食左條菜o既炸物, 竟然仲有爽o既感覺, 真係神奇. 但天婦羅炸蝦就普通啦. 亦都有叫係牛肉, 質數梗係差過 1 & 2 o既牛肉啦, 有d 似切剩o既碎, 但都好好食. 當放晒d 牛肉去燒o既時候, 睇落係咪好似我o地之前玩過果d 燒肉 flash game 呢 , 呵呵呵..........總括黎講一個 set 都差唔多一百蚊, 包埋白飯, 前菜, 蒸蛋, 麵豉湯, 仲有甜品 (雪糕) tim. 以咁o既水準實在係抵, 不過百幾蚊一個 lunch 都真係間唔中先至會食得咁豪. 服務唔夠, 成日想叫人斟茶
叫左3 個set:
服務唔夠, 成日想叫人斟茶 or 問下o野都叫唔到人, 可能因為有兩, 三枱人響房度都 serve 佢o地啦. 同埋好似唔夠冷氣咁, 越燒就越熱.