2022-04-30
終於有堂食,哩間有兩位福岡師傅坐鎮,立即book 飯聚😋我哋兩個大細路專登揀咗坐新整嘅Tatami 🎍 👧🏻👦🏻帶小朋友嚟一定鍾意🤪先嚟3款🐓燒鳥🐥小食🐤月見免治三瀨雞肉棒燒到熱辣辣,外層醬油點埋蛋汁,裡面充滿肉汁,加埋少少軟骨碎,啱哂口味😋🐤雞腎鹽燒雞腎👍🏻厚實彈牙👍🏻可以食多兩串,送酒一流🍻🐤一瀧唐揚三瀨雞 IFC 🖤🖤黑色炸雞🖤 啱哂我😍 用咗福崗特有嘅三瀨雞,配自家製沙律醬,墨汁炸皮薄又唔油膩,肉質Keep到滑滑多汁,確係正嘅🤩🍘鰻魚鵝肝墨魚汁卷 靚靚擺盤打卡幾好,想飽肚啲大食餓底推介叫哩個。墨汁米粒加鰻魚,加埋面頭嘅青瓜片係用嚟balance鵝肝嘅油膩感,就咁食已經好正。唔怕辣嘅,可以點少少微辣嘅山椒粉😋🍜烏魚子温泉蛋瀑布瀧麵瀧麵係必點菜式,非常 Ig-able📱大家story / reel 要準備好,店員會加水落乾冰💨 仙境一樣☁️舖滿烏魚子嘅麵,放入有滑蛋嘅凍湯汁,味道好,麵爽滑。哩個係我會再返嚟一定會叫嘅一道。🍲博多牛腸鍋用咗澳洲和牛嘅半肥瘦嘅牛腸鍋🐮係福岡嘅代表菜。牛腸口感少少煙韌,蔬菜底嘅雞湯味道濃郁,飲埋個湯,大滿足🤗🍹Bubble Tea🎈係有雲波波嘅水果茶☁️店員
終於有堂食,哩間有兩位福岡師傅坐鎮,立即book 飯聚😋
先嚟3款🐓燒鳥🐥小食
🐤月見免治三瀨雞肉棒
🐤雞腎
鹽燒雞腎👍🏻厚實彈牙👍🏻可以食多兩串,送酒一流🍻
🐤一瀧唐揚三瀨雞 IFC 🖤
🍘鰻魚鵝肝墨魚汁卷
靚靚擺盤打卡幾好,想飽肚啲大食餓底推介叫哩個。
🍜烏魚子温泉蛋瀑布瀧麵
🍲博多牛腸鍋
用咗澳洲和牛嘅半肥瘦嘅牛腸鍋🐮係福岡嘅代表菜。
牛腸口感少少煙韌,蔬菜底嘅雞湯味道濃郁,飲埋個湯,大滿足🤗
🍹Bubble Tea🎈
係有雲波波嘅水果茶☁️
店員會將果香味嘅煙打入氣泡,水果嘅香甜配凍茶嘅青澀,又係打卡之選