屯門燒肉放題,有四款餐單可以揀。 多啲嘢種類呢就自然會貴啲每一款有分90分鐘及120分鐘。根據可以食嘅item多少 ,呢有分四款價錢,,「愉」「悅」「樂」「喜」,7pm前入坐,第二位可享半價優惠。我同豬先生叫左「樂」,中間價錢, 有送和牛壽喜燒鍋+三文魚刺身放題。火鍋+刺身+燒肉,同時進行~最岩多心的我。食物種類多元, 有牛肉、豚肉、雞肉、蔬菜、海鮮。也有小食 關東煮 炸物 雞肉串 甜點 雪糕。 掃qr code入單,填人數就ok等食。牛肉及海鮮係必食嘅,肉類有原味,也有醃製的e. g燒肉汁, 鹽醬, 味噌, 辛辣醬。- 美國特選和牛, SRF牛肩脊,牛板腱,牛肋肉,封門柳,牛舌,牛仔骨-海鮮帶子蝦蜆蠔青口鯖魚飲品- 有20多款 :樂天韓國, 台灣得米, 道地茶飲,各款汽水,罐裝, 樽裝, 紙包都有。 熱飲就有咖啡機及日本茶包。 如果飲日本生啤放題,就要加38蚊/位。-小食和風沙律,日式前菜螺肉、中華沙律、芝麻豆腐,可以自己在凍櫃拎。其中涼拌魚片好味。關東煮、雞肉串燒、麵豉湯,在熟食區可以直接拎。 炸物點左牛肉薯餅,好味。每款食少少已經好飽,撐住肚皮。 - 雪糕是本港出品的Coco b
屯門燒肉放題,有四款餐單可以揀。 多啲嘢種類呢就自然會貴啲
每一款有分90分鐘及120分鐘。
7pm前入坐,第二位可享半價優惠。

火鍋刺身+燒肉,同時進行~最岩多心的我。

- 美國特選和牛, SRF
牛肩脊,牛板腱,牛肋肉,封門柳,牛舌,牛仔骨

-海鮮
帶子蝦蜆蠔青口鯖魚

飲品

-小食

- 雪糕
是本港出品的Coco berry, 有益力多 海鹽 提拉米蘇 豆腐 富貴黃金果等 特式口味。 作為燒肉放題的結尾,食個雪糕心滿意足。

喺西鐵屯門站,行天橋過去,沒幾分鐘就到,就在千色店對面。地點都算方便。 店面光潔明亮,坐得舒適。餐廳上菜速度快,無需擔心限時問題
月尾啦~又係時候食番餐好既慰勞吓自己🤗又想食燒肉、又想食火鍋,又想食刺身!點揀好?一於嚟哩間一喜‧燒肉啦😆一次過滿足曬!多重既享受😍我地揀咗:「樂放題」,中間價位$388,食足90分鐘,食物上菜速度好快,火爐夠猛火,一定夠曬時間食😘食物方面有好多,哩個套餐可以食到美國等選和牛、美國入口牛肉、日本黑豚肉、任食三文魚刺身、火鍋海鮮、炸物,應有盡有‼️🌟每款肉都有鹽醬、味噌、辛味醬汁、原味可供選擇,我地比較喜歡鹽醬,更能突出牛既鮮味!味噌充滿咸香味,肉味更濃郁😋✨美國SRF金標和牛壽喜燒鍋和牛既雪花分佈好平均,肉質軟嫩,牛味香濃,配上甜甜既壽喜燒鍋,更香~仲有冬菇、金菇、菜,好新鮮👍🏻😍✨美國特選和牛牛肩脊肉燒和牛牛肩脊肉絕對係一流既做法,牛肩脊肉味道較濃郁,油脂充分發揮出作用,令和牛更香,更多肉汁,食落更香嫩🤗✨美國特選和牛一口牛更有口感,中間充滿肉汁,粉嫩粉嫩既肉質好軟嫩,牛味更濃!✨美國牛板鍵牛板鍵既油脂分佈靚到好似大板石一樣平均,有咬口卻保持多汁嫩滑,牛味豐富濃郁🥰✨牛仔骨大大件牛仔骨,肉質超嫩,肥肉較多,燒牛仔骨令肉油脂充份發揮,外焦內嫩滑,入口即融!牛味極濃!😍😍👍🏻✨紫菜玉子飯簡

我地揀咗:「樂放題」,中間價位$388,食足90分鐘,食物上菜速度好快,火爐夠猛火,一定夠曬時間食😘食物方面有好多,哩個套餐可以食到美國等選和牛、美國入口牛肉、日本黑豚肉、任食三文魚刺身火鍋海鮮、炸物,應有盡有‼️

✨美國SRF金標和牛壽喜燒鍋

✨美國特選和牛牛肩脊肉

✨美國特選和牛一口牛
更有口感,中間充滿肉汁,粉嫩粉嫩既肉質好軟嫩,牛味更濃!

✨美國牛板鍵

✨牛仔骨

✨紫菜玉子飯
簡單既組合,配上極鮮既美味🥰溫泉蛋極香,伴飯一流,配上靚燒肉,非常滿足😍👍🏻

✨日本豚肉:厚切黑豚腩肉、黑豚梅肉、黑豚肉眼
三款黑豚肉都好高質,食落外焦脆,肉質卻很嫩,富有彈性,一啲都唔乾柴,肉質一啲都唔會靭,好香油脂😋👍🏻

✨三文魚刺身
滿滿油脂香,切得好靚,啖啖鮮甜,好滑😍任食三文魚真係好滿足🥰

✨牛油廣島蠔
一客4隻,每隻都飽滿多汁,蠔味香濃,啖啖鮮味,配上牛油更香😋😋😋

✨鹽燒牛油帶子
帶子一客3粒,燒帶子簡直一流,彈牙鮮甜,牛油好香😋😋😋

✨墨魚仔
大大粒,飽滿多汁,食落好香口,仲好新鮮😍

🌟出面仲有關東煮、新鮮沙律、甜品、雪糕等食物🤗真係好豐富😋

2024-03-28
由於本人實在太大食…聽朋友講知道開左間新既燒肉放題又忍唔住走去試一試地方非常大,安排左一張好舒服既卡位一坐低,侍應會幫忙開爐,然後就會先上一碟靚牛我地個放題名叫美國SRF金標牛肉!為免有人未聽過呢個名,好簡單講一講呢個係牛肉分級,有銀標黑標,最高級就係金標即係呢到每一件肉既質素都係有保證嗚,好吃到流淚仲有好多其它肉類,牛舌真係必食,厚切!濃郁!牛香味響個口到浪黎浪去!食食下覺得食太多肉,不妨搵塊葉包包佢又可以繼續戰鬥溫泉蛋飯雖然本人非常反對食放題用d飯呀麵咁塞飽自己但呢到個飯真係抗拒唔到,燒完一片片肉,混埋紫菜蛋飯一齊放入口真係上天堂極極極推要試炸物!佢個芝士年糕,南瓜餅同魷魚超驚喜d油一d都唔抑,然後層炸粉唔會厚過你面皮,真係抵試海鮮類我會推多春魚同鯖魚 食完一轉又一轉…順帶一提,出面有個自助吧,飲品你要既大路野都有可樂呀啤酒,減肥既解茶之類又有蛋糕無咩印象了,畢竟前面食得太勁,下次再試真d
由於本人實在太大食…聽朋友講知道開左間新既燒肉放題
又忍唔住走去試一試
地方非常大,安排左一張好舒服既卡位
牛肩胛
一坐低,侍應會幫忙開爐,然後就會先上一碟靚牛
我地個放題名叫美國SRF金標牛肉!
即係呢到每一件肉既質素都係有保證

嗚,好吃到流淚

食食下覺得食太多肉,不妨搵塊葉包包佢
又可以繼續戰鬥
溫泉蛋飯
雖然本人非常反對食放題用d飯呀麵咁塞飽自己
真係上天堂
極極極推要試炸物!佢個芝士年糕,南瓜餅同魷魚超驚喜
d油一d都唔抑,然後層炸粉唔會厚過你面皮,真係抵試
多春魚
海鮮類我會推多春魚同鯖魚
食完一轉又一轉…
順帶一提,出面有個自助吧,飲品你要既大路野都有
可樂呀啤酒,減肥既解茶之類又有
蛋糕無咩印象了,畢竟前面食得太勁,下次再試真d
2024-02-06
牛肩胛
多春魚
2024-02-08 375 瀏覽
屯馬沿線🚈找美食 下一站屯門🚏C出口 步行約5分鐘🚶‍♀️一喜·燒肉 @issho.dining🇺🇸🐮美國SRF金標牛肩胛半自助燒肉涮涮鍋放題🔥 💰368一邊可以任食燒靚牛放題同時包括迷你日式鍋物🍲 可選關東煮或肥牛壽喜燒👍食完加湯打埋邊爐 雙重享受😚套餐包括 🐷豚肉 🐔雞肉 🐮牛舌 🦐海鮮 🥬蔬菜 🍟小食 沙津🥗 三文魚刺身🐟 紫菜溫泉蛋飯🍚.....自助吧提供飲品🧃 日式涼拌 雪榚雪條🍦甜品🍰 飲到飽食到爽😚我哋食嘢攻略 食🐮行先😆主攻兩款金標 / 極級牛肩胛肉分別有原味 燒肉汁 鹽醬味 辛味 味噌等....👆這個🐮部位牛味濃香 前者油花均勻肉質滑嫩 肉汁爆發 後者較有咬口好滋味🤤牛舌厚薄適中 入口爽脆 yumyum😋另外點少得燒至甘香嘅燒腩肉呀~~凉凉地食關東煮最好😊裏面鍋物好足料好入味 食完暖笠笠👍最後食埋幾件蛋糕同雪榚🍰🍦 撑住肚走🤭
屯馬沿線🚈找美食 下一站屯門🚏
C出口 步行約5分鐘🚶‍♀️
一喜·燒肉 @issho.dining

🇺🇸🐮美國SRF金標牛肩胛半自助燒肉涮涮鍋放題🔥 💰368

自助吧提供飲品🧃 日式涼拌 雪榚雪條🍦
甜品🍰 飲到飽食到爽😚

我哋食嘢攻略 食🐮行先😆
主攻兩款金標 / 極級牛肩胛肉
分別有原味 燒肉汁 鹽醬味 辛味 味噌等....
👆這個🐮部位牛味濃香 前者油花均勻
肉質滑嫩 肉汁爆發 後者較有咬口好滋味🤤
牛舌厚薄適中 入口爽脆 yumyum😋
另外點少得燒至甘香嘅燒腩肉呀~~

凉凉地食關東煮最好😊
裏面鍋物好足料好入味 食完暖笠笠👍

最後食埋幾件蛋糕同雪榚🍰🍦 撑住肚走🤭
2024-02-06
2024-05-26 0 瀏覽
今次又試左間燒肉, 燒肉總係有種吸引力😝依間食物選擇唔少! 肉類海鮮熟食飲品生啤甜品雪糕一樣都唔會少💓竟然仲有壽喜燒鍋, 真係一個價錢, 好多選擇❇️今次我地就揀左『樂放題-美國SRF安格斯和牛』HK$388 加一, 90分鐘任食🕗由於選擇非常多, 我哋大概講講心目中👉🏻值得食完再食嘅選擇, 可以節省唔少quota😆美國肩脊肉、美國特選和牛牛肩脊肉、牛舌、美國封門柳、美國SRF安格斯和牛牛板腱、美國牛胸腩、美國牛板腱、雞翼 (燒肉汁)、豬頸肉 (原味)、塩燒牛油帶子、牛油廣島蠔、紫菜玉子飯、三文魚刺身🙆🏻‍♀️美國牛胸腩油脂極豐富🥩肩脊肉扎實肉味濃🍴廣島蠔燒完仍然有汁🦪燒肉二人一爐, 用格仔網, 燒出嚟有燒痕又唔易燶!°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°一喜‧燒肉📍 屯門屯隆街2號屯門時代廣場L3樓40號舖#MrsLong #hk #hkbloggermama #Longs #mamablogger #香港美食 #餐廳推介 #hkfoodie #假日好去處 #香港探店 #foodieshk #hkigfood #tasteofhk #hkfoodlovers #一

燒肉二人一爐, 用格仔網, 燒出嚟有燒痕又唔易燶!

一喜‧燒肉
📍 屯門屯隆街2號屯門時代廣場L3樓40號舖

#MrsLong #hk #hkbloggermama #Longs #mamablogger #香港美食 #餐廳推介 #hkfoodie #假日好去處 #香港探店 #foodieshk #hkigfood #tasteofhk #hkfoodlovers #一喜燒肉

2024-05-23 0 瀏覽
屯門抵食火鍋放題,有燒肉有刺身,仲送壽喜燒✌🏻屯門有好嘢食啦,主打燒烤放題,入邊啲肉系任叫任食😊😊咁就唔驚食唔飽。去到餐廳門口嗰陣嚇親我,好多人食呢間餐廳。入到去覺得燒肉店抽風幾好,唔覺得好臭油煙味。上到自助區,全部都好企理。嘢食擺放得好整齊,而且種類多。自己比較鐘意食美國牛肩胛、五花腩,因為燒到咁上下脆卜卜好正正子😍 牛肉好新鮮,好有牛味又香滑,油脂同瘦肉嘅比例啱啱好😝😝另外單骨雞翼、雞腿肉都滑,食到好飽!壽喜燒啲牛好靚,有得任叫任食🤓而且冇燒肉咁熱氣,真系冇得輸,非常之推介佢哋嘅壽喜燒!!去到最後仲有好多唔同種類嘅甜品,好鐘意佢哋有本地嘅雪糕,爆谷味❤️
咁就唔驚食唔飽。去到餐廳門口嗰陣嚇親我,好多人食呢間餐廳。

壽喜燒啲牛好靚,有得任叫任食🤓
因為屋企人好鍾意食燒肉,呢日嚟咗屯門一喜·燒肉. 揀咗樂放題$388/人,有雙重享受: 美國特選和牛燒肉+美國SRF金標和牛壽喜燒鍋💁🏻‍♀️ 限時90分鐘.-美國SRF金標和牛壽喜燒鍋呢個重點推介! 切得薄薄地,好岩用嚟shabu shabu. 食得出個grade係靚既,-美國特選和牛一口牛 & 美國特選和牛牛肩脊肉掂呀推介!唔使諗咁多,嗌就得㗎啦😎-牛舌&黑胡椒牛舌牛舌正常發揮,好味. 特別推介黑胡椒牛舌,佢啲黑胡椒攞得好足料,成功地吊到個牛舌嘅味出嚟🉐仲有超多雞肉豬肉、海鮮、蔬菜、小食、飲品、甜品、雪糕等等,簡直不能盡錄,90分鐘係試唔晒架🤣-車海老好新鮮彈牙! 🉐-多春魚Good👍-墨魚仔Q彈,而且燒咗一般時間入口竟係好juicy,讚!-牛油粟米不嬲都鍾意,呢度既燒完仲係脆&爽既☺️👍飲品又係好多選擇,特別一提呢度擺咗部雀巢咖啡機任君選擇😛 雪糕有coco berry既特別口味,例如益力多味&黃金果味,同埋明治雪條🍦

-美國SRF金標和牛壽喜燒鍋

-美國特選和牛一口牛 & 美國特選和牛牛肩脊肉
掂呀推介!唔使諗咁多,嗌就得㗎啦😎

-牛舌&黑胡椒牛舌

-車海老
好新鮮彈牙! 🉐

-多春魚
Good👍

-墨魚仔
Q彈,而且燒咗一般時間入口竟係好juicy,讚!

-牛油粟米
不嬲都鍾意,呢度既燒完仲係脆&爽既☺️👍

飲品又係好多選擇,特別一提呢度擺咗部雀巢咖啡機任君選擇😛

2024-05-22 0 瀏覽
今日係屯市行街係門外行過朋友就話想食燒肉,見佢7點前入座,第二位半價,就入左黎😆 都抵食,人均二百幾。呢度出餐快朋友喜歡吃燒肉,呢個價錢黎講,呢到啲肉質質素可以,牛肉有牛味,入口即溶,無限添加!除咗燒肉之外,仲可以打邊爐送埋壽喜燒鍋,同時滿足兩種味覺,如果想冇咁熱氣既朋友,就可以洽下洽下,都吾錯架壽喜燒個牛肉都好香牛味❤️亦有海鮮類選擇,有帶子、蝦、蠔、魚,海鮮類都新鮮味道亦甜❤️我比較喜歡吃甜品,呢到啲甜品款式種類多,雪條獨立包裝是日本明治的牌子❤️ 奶味香濃!食唔停口。 真正既甜品自由飲品亦有生啤👍🏻👍🏻 要加錢58就可以暢飲,我揀左呢個無糖百事,不怕肥,淡口啲、味道幾岩我🤗

當我哋諗起食燒肉,通常會諗住佢嘅質素、價錢同款式啦。經過屯市見到間燒肉店,餐牌好多款式可以簡,就同個朋友入去試下,真係好驚喜!首先話佢嘅肉質真係唔錯, 每款肉都有好多口味可以選擇,我最鍾意就係鹽味。燒完嘅肉完全唔會硬,勁淋同重牛味!我最推介就係牛仔骨、Srf牛板腱、牛肋條同牛胸腹。燒肉店裡除咗有傳統嘅肉款式之外,仲有一啲新鮮創意嘅選擇,令到食客有更多選擇。特別話返佢嘅壽喜燒火鍋,啲料又新鮮,真係令人驚喜。佢嘅壽喜燒都係任食架!最令人開心嘅就係佢嘅價錢。哇,真係幾公道啊!環境舒適,服務又好,食物嘅質素同選擇絕對物超所值。我同朋友食完之後都覺得好滿足,下次一定會再黎。總括嚟講,呢間燒肉店絕對係值得一試,唔好錯過啦!

2024-05-15 16 瀏覽
呢間燒肉店真係令人大失所望囉!真係唔知佢地邊度嚟嘅膽咁樣賣嘢俾人食?首先,肉質真係太差,連街邊嗰啲小肉檔都唔會咁樣賣畀你食啦。燒咗幾塊都係太韌咬唔入,實在難以下咽,根本算唔到係食肉嘅享受,完全浪費我嘅錢同口福啫。再者,佢地店鋪嘅衛生環境好惡劣,爐頭好污糟,根本就係未有好好洗淨,睇嚟都唔衛生,好令人反胃。連最基本嘅清潔工夫都做唔好,點可以安心咁落嚟燒肉食?加上收費又咁貴,四百多蚊,真係太貴呢個價錢。相比起嚟,不如出街買多啲肉自己燒,唔使咁大費周章嚟呢間燒肉店。呢間燒肉店真係令人大失望,我絕對唔會再嚟喇!

2024-05-14 14 瀏覽
今晚嚟到屯門呢邊食一喜燒肉放題,一入場就見到好多甜品,泡芙,雪糕。好多唔同嘅飲料、小菜,全部都好吸引!等到時品嚐完各種嘅燒肉就去食😃掃code落單,簡單快捷!率先叫咗幾碟炸野!炸餃子:皮脆肉嫩榴槤炸彈:勁香濃榴槤味,本身想再食多嚿,但係真係好飽啦!日式章魚燒:外皮好皮,味道非常好紫菜玉子飯:賣相吸引,最鍾意就係食呢一款紫菜蛋飯,但係會好飽,就會食少其他好多嘢😂我叫咗好多,全部食晒😍黑椒牛舌豚肉燒 日本黑豚肉眼牛仔骨日本SRF安格斯和牛牛板腱燒肉汁美國肩脊肉美國特選和牛一口牛啲肉類多到眼花撩亂,款款都好想食,全部都好鮮嫩,一面燒一面食,全部新鮮出爐,每一隻肉都會有唔同嘅風味,可以自己揀自己想食嘅味,好正呀!美國SRF金標和牛壽喜燒鍋,全部都係蔬菜,有金菇、生菜、娃娃菜、冬菇。食完之後可以另外自己再出去拎菜!三文魚刺身,好新鮮,有幾件三文魚腩同三文魚,超出我嘅期望!食完所有燒肉之後,就將牛油金菇、牛油粟米🌽放上個爐度燒,勁香牛油味!枝豆、迷你甜薯,各有各特色

等到時品嚐完各種嘅燒肉就去食😃

掃code落單,簡單快捷!
率先叫咗幾碟炸野!
炸餃子:皮脆肉嫩
榴槤炸彈:勁香濃榴槤味,本身想再食多嚿,但係真係好飽啦!
日式章魚燒:外皮好皮,味道非常好

我叫咗好多,全部食晒😍
黑椒牛舌
豚肉燒
日本黑豚肉眼
牛仔骨
日本SRF安格斯和牛牛板腱燒肉汁
美國肩脊肉
美國特選和牛一口牛

三文魚刺身,好新鮮,有幾件三文魚腩同三文魚,超出我嘅期望!

枝豆、迷你甜薯,各有各特色
2024-05-05 32 瀏覽
happy Friday,要食個燒肉慶祝一下😂屯門市廣場有好幾間燒肉,今日試咗間可以食燒肉又可以打邊爐嘅餐廳😋餐牌有好幾個選擇,主要就係睇吓想食邊款肉!我哋就揀咗食安格斯和牛(樂放題)放題有得任食三文魚刺身同有得食壽喜燒鍋侍應好好,我哋會話俾我哋知出邊有小食同飲品甜品可以自助取!當壽喜燒鍋到咗嘅時候,侍應會提一提我哋記得要點寫住SRF嘅牛肉,肉質會比較好!呢個都好unexpected, 難得嘅細心👍🏼超多選擇可以食,單單係小食,有炸帶子/牛肉薯餅/麻辣魚皮等等😋😋淨係食小食都食到飽😂講到燒肉,好多肉類都會有唔同味道揀,有原味/鹽/味噌/辣,可以迎合唔同口味嘅顧客!海鮮都好,令我驚訝😂叫咗生蠔,估唔到都算大隻同新鮮,我叫咗好多次😂超滿足
happy Friday,要食個燒肉慶祝一下😂
餐牌有好幾個選擇,主要就係睇吓想食邊款肉!
我哋就揀咗食安格斯和牛(樂放題
放題有得任食三文魚刺身同有得食壽喜燒鍋
侍應好好,我哋會話俾我哋知出邊有小食同飲品甜品可以自助取!
呢個都好unexpected, 難得嘅細心👍🏼
淨係食小食都食到飽😂
超滿足
之前經過屯門新開呢間 一喜燒肉 見到佢任食嘅燒肉套餐竟然包埋刺身同埋壽喜燒鍋🤩 好想食!即刻就揀咗日子要去食 今日終於去食啦😋 今次揀咗呢個 樂放題 美國金標SRF安格斯和牛 送三文魚刺身 同埋壽喜燒鍋😍 一個價錢三種享受😌 淨係牛肉嘅種類已經有好多選擇🥳 仲有豚肉、雞肉、海鮮、蔬菜同埋小食 好正😬 揀好套餐 店員就開始開爐 咁我就可以出去睇吓有咩拎啦😬 淨係嘢飲已經有好多選擇 韓國台灣日本嘅都有~ 仲有啲蔬菜、小食、泡菜、沙律 等等~ 熟食區都有唔少小食 炸蟹鉗、牛肉餅、炸帶子、炸魷魚 等等 仲有咖喱魚蛋同埋關東煮 全部都係熱辣辣 👍🏻 入到去店員都俾咗個QR code我哋自己落單 落咗單好快啲牛就開始上枱啦~ 牛嘅紋路好靚😍 好快壽喜燒鍋都開始滾啦 咁就即刻放呢個金標火鍋肥牛落去 呢個牛好靚 好多雪花油脂分布平均 有牛味 切得好薄身 淥幾秒就食得😗 配埋壽喜燒汁 真係冇得輸😋 三文魚刺身新鮮 切得好厚身 真係啖啖肉😍 最估唔到係仲有三文魚腩 好好食😬 主角當然係食烤牛肉啦😬 牛嘅種類有好多 我哋都試咗好多款 有美國牛胸腩、美國肩脊肉、美國牛板腱、美國特選和牛牛肩脊肉、美國特選和牛牛

金標火鍋肥牛

三文魚刺身

主角當然係食烤牛肉啦😬 牛嘅種類有好多 我哋都試咗好多款 有美國牛胸腩、美國肩脊肉、美國牛板腱、美國特選和牛牛肩脊肉、美國特選和牛牛肩脊肉 特別推薦係美國SRF安格斯和牛牛板腱 呢隻牛嘅牛油好香 油脂分布平均 入口又唔會好油膩 有牛味 好出色👍🏻😋
美國SRF安格斯和牛牛板腱

除咗牛之外 都試咗唔少日本黑豚肉 燒完油脂勁香 用生菜包住 加埋泡菜同埋飯 好食得黎又唔會覺得油膩😌

食到最後梗係要食埋雪糕啦😬 雪糕嘅種類都有好多 我就揀咗呢兩款 Tiramisu同埋豆腐味~ 因為呢兩個好似第一次見 就想試吓🤣 淡淡豆腐味又唔會好甜😌 推薦Tiramisu 唔會好甜但係好好味 真係做得好似🤣

整體嚟講 呢間一喜燒肉 環境舒適 店員服務態度好 食物種類選擇豐富 一個套餐可以食到燒肉、刺身、壽喜燒鍋 真係大滿足😋
金標火鍋肥牛
美國SRF安格斯和牛牛板腱
2024-05-02 11 瀏覽
我最近去了一家叫做「一喜燒肉」的餐廳,位於屯門時代廣場三樓。這家餐廳就在千色店對面,非常容易找到。從屯門西鐵站出口穿過Vcity再過天橋,你就能找到這家餐廳了。以前我經過這家餐廳好幾次,但從來沒有進去嘗試過。不過今天我決定試試他們的晚市放題。這家燒肉店不僅提供各種燒肉,還有一個火鍋可以享用。他們的菜單上有非常多種類的食物,主打豬肉、牛肉、雞肉和海鮮,每一款都有幾隻口味。我們點了很多不同的食物,以下是我個人認為值得推薦的排名:1. 車海老(蝦):這道蝦燒得很香口,蝦肉新鮮,絕對是必試的一道菜。2. 日本厚切黑豚腩肉:黑豚腩肉肉汁豐富,入口嫩滑。3. 美國特選和牛牛肩脊肉:牛肉質鮮嫩,口感絕佳。4. 多春魚:這道多春魚燒得香脆可口,是一個很不錯的小吃選擇。(當然要配合燒烤技巧)5. 雪糕:最後,他們的雪糕是結束晚餐的完美選擇,小小一杯有不同口味。除了食物外,其他是一般正常水準,甜品不算太多。另外我也要讚揚一下這家餐廳的服務員。他們的態度非常友好且專業,上菜和收碟速度快,還主動向我們推薦一些美食。總的來說,「一喜燒肉」是一家可以一試的燒肉店。他們提供多種口味的豬肉、牛肉、雞肉和海鮮選擇,而且
我們點了很多不同的食物,以下是我個人認為值得推薦的排名:

2. 日本厚切黑豚腩肉:黑豚腩肉肉汁豐富,入口嫩滑。

3. 美國特選和牛牛肩脊肉:牛肉質鮮嫩,口感絕佳。

總的來說,「一喜燒肉」是一家可以一試的燒肉店。他們提供多種口味的豬肉、牛肉、雞肉和海鮮選擇,而且服務員的態度也非常值得稱讚。如果你對燒肉感興趣,不妨去這家餐廳一試。

2024-04-27 14 瀏覽
我叫左個$ 388嘅放題,我懷疑自己食咗啲注脂牛,其實都好明顯係🥲服務係幾好嘅,但係啲牛唔行🤡晚市冇人排隊,仲有好多位,但新開,所以都試下。佢個爐係一人燒肉size , 其實好難燒加上啲牛全部未解凍,一路燒一路滴血水,抽氣幾好,食完冇味。飲品種類同埋甜品種類唔係好多選擇,但都可以接受不過我比$388入嚟係食牛,唔係食甜品如果你好似我咁,主力係想食牛,我唔建議食呢間出差速度都幾快,可能因為唔多人,但係我係星期六食🤣同友一致覺得去Donki買$700黃牛返屋企食實在好多

服務係幾好嘅,但係啲牛唔行🤡

晚市冇人排隊,仲有好多位,但新開,所以都試下。

佢個爐係一人燒肉size , 其實好難燒
加上啲牛全部未解凍,一路燒一路滴血水,抽氣幾好,食完冇味。

飲品種類同埋甜品種類唔係好多選擇,但都可以接受

不過我比$388入嚟係食牛,唔係食甜品

如果你好似我咁,主力係想食牛,我唔建議食呢間

出差速度都幾快,可能因為唔多人,但係我係星期六食🤣

同友一致覺得去Donki買$700黃牛返屋企食實在好多

$388和牛放題