2008-11-30 6 瀏覽
開飯日: 19 Nov 2008 (訂檯需時一個月) 主菜: 銀鱈魚和黑松露炸豆腐. 銀鱈魚是水準之作,十分滑... 炸豆腐只是一般... 沒有什麼特別... 生蠔 有3種... us, French, 同 aust., 都幾好食. 大大隻蝦、肥肥的長腳蟹、新鮮立即切的煙三文魚、龍蝦仔... 鐵板燒 - 帶子十分鮮味~~ 刺身很鮮~~ 牡丹蝦十分好味! 勁大隻! 好彈牙~~ 凍龍蝦 – 食左挑左半邊, 肉質彈牙 (十分細心,一早替客人切開一半, 食用時十分方便!!) 最好食係甜品, 種類十分多... 大部份都十分好味道... 很期待下一次再去~~
開飯日: 19 Nov 2008 (訂檯需時一個月)

炸豆腐只是一般... 沒有什麼特別...

大大隻蝦、肥肥的長腳蟹、新鮮立即切的煙三文魚、龍蝦仔...

鐵板燒 - 帶子十分鮮味~~

刺身很鮮~~ 牡丹蝦十分好味! 勁大隻! 好彈牙~~

正~ 主菜+麵包+天婦羅
正~ 刺身+燒物+爐端燒
正~ 甜品蛋糕
正~ 甜品好特別
  • 甜品
2008年11月23號惠顧本身好期待黎呢間餐廳食buffet,因為睇左好多食評都話好好,點知………… 如你想黎食buffet需注意: 1. 一個月前book位(如想坐sofa必需說明) 2. 係半自助餐…..(刺身、壽司、天婦羅、拉麵、串燒係要order ) 3. 有一個min-main course (每人只可以order一份) 4. 熱食嘅種類極少,太約只有6種(當中有4種係咖哩) 5. 服務………人手極之不足,因為我地叫人黎埋單都搵左好耐先有人理我地 6. 一坐低,佢介紹完今晚要order嘅食物,就開始sale野飲(不過唔會太hard sale) 有左以上心理準備去食….可能會好d因為我覺得比咁嘅價錢去食一餐係唔抵 $550+10%,雖然有開邊龍蝦,但刺身就比得好(姑寒), 海膽、三文魚子,無論你叫1份或者叫到10份,個size都係一樣,亦少……佢每次比嘅份量連一個食我都覺得唔夠喉,咁都比得出,好心就唔好做buffet喇。 最好食係甜品,因為有d
2008年11月23號惠顧

如你想黎食buffet需注意:

1. 一個月前book位(如想坐sofa必需說明)

2. 係半自助餐…..(刺身壽司、天婦羅、拉麵、串燒係要order )

4. 熱食嘅種類極少,太約只有6種(當中有4種係咖哩)

有左以上心理準備去食….可能會好d

最好食係甜品,因為有d甜品好特別唔睇名都唔知係乜。刺身就有牡丹蝦,好大隻好鮮甜。鍾意食蠔就有3種比你選。
海膽&三文魚子嘅份量係,我地講明係order 3份
min-main course (燒牛肉,凍食)
min-main course (燒牛肉,凍食)
  • 牡丹蝦
上星期係佐敦+山林道火鍋攻擊失敗之後,行到美麗華酒店。記得之前有睇雜誌同電視節目介紀過呢間buffet,就行入去睇下,裝修唔錯,係reception嘅小姐服務態度好好,咁啱佢又有walk in位,就姑且試試啦食物generally唔錯,一讚係佢日式食品唔使出去拎,唔使排隊拎咁辛苦;海鮮方便可以再好D,都唔知佢serve嘅究竟係crawfish定lobster,總之好細隻。海鮮refill到九點後都冇乜,淨係有人開oyster(但唔太新鮮,海水味/鹽水味過重,食唔到蠔味)。同一價錢嘅Intercontinental Harbourside,食到佢叫last call之前所以counter嘅食物一定八成滿甜品方面唔太啱口味,有D細細碟嘅甜品,賣相同味道跟grant hyatt/intercontinental有一定距離;雪糕有兩款:ginger + strawberry,我試前者,唔錯,但可選擇嘅topping唔多兩位成人+白酒一支+加一要$16xx,唔值得呢

兩位成人+白酒一支+加一要$16xx,唔值得呢
見食評個個讚,所以暮名來試試.訂檯需時一個月,去到原來有位剩,相信平時兩位去應該無需訂位.去到想食既龍蝦欠奉.長腳蟹多數好幼,粗既只能攞到一隻.之後已無供應.粗和幼味道差好遠,只食得一隻,有被揾笨之嫌.刺身方面,牡丹蝦M SIZE算是唔錯,其餘刺身只是一般貨色,帶子食到後段有啲苦,略嫌馬虎.天婦羅只叫了炸蝦,唔太脆,味道尚可.燒物方面,雞皮太乾和略咸.西冷牛叫了兩次,第一次來略韌,第二次連膏上.好肥膩.主菜只可叫一次,揀了銀鱈魚和黑松露炸豆腐.這個算係有水準.生蠔一堆開定自己揀,揀了兩隻剛剛開而比較肥美的.其餘揀唔落手.黑毛豬火腿配無花果或蜜瓜本來很美味.但切豬那位人兄切得極不均勻,有些浪費.熟食選了燒羊鞍.但肉汁已流失.味道大打折扣.最後甜品揀了四五款,但水準極一般.服務方面整體見殷勤,但亦有出錯和漏單.無龍蝦供應和出幼蟹腳.這樣的質數收5佰幾蚊絶對唔值.
見食評個個讚,所以暮名來試試.
訂檯需時一個月,去到原來有位剩,
相信平時兩位去應該無需訂位.

去到想食既龍蝦欠奉.長腳蟹多數好幼,
粗既只能攞到一隻.之後已無供應.
粗和幼味道差好遠,只食得一隻,有被揾笨之嫌.
帶子食到後段有啲苦,略嫌馬虎.
天婦羅只叫了炸蝦,唔太脆,味道尚可.
燒物方面,雞皮太乾和略咸.
西冷牛叫了兩次,第一次來略韌,第二次連膏上.好肥膩.
主菜只可叫一次,揀了銀鱈魚和黑松露炸豆腐.這個算係有水準.
黑毛豬火腿配無花果或蜜瓜本來很美味.
但切豬那位人兄切得極不均勻,有些浪費.
熟食選了燒羊鞍.但肉汁已流失.味道大打折扣.
最後甜品揀了四五款,但水準極一般.

服務方面整體見殷勤,但亦有出錯和漏單.
無龍蝦供應和出幼蟹腳.這樣的質數收5佰幾蚊絶對唔值.

2008-11-24 39 瀏覽
11月份多位家人生日,集中一次慶祝,選了這裡大熱的Yamm吃自助餐。月頭才決定去這間,很多人都說訂位一個月都仍在waiting list,姑且試下訂不訂到,又訂到喎,係個市近排差了還是願意遵店家要求落訂的原因呢?毋用深究。以冷盤食物較多,若不吃刺身生蠔/之類,選擇有限,只能不停的Order天婦羅/爐端燒和鐵板燒,另外就出去自己夾僅有的幾盤熱葷(只夾了件羊架)。選擇看不似不多,不過提供的都是好東西,貴精不貴多。3款生蠔US Pacific、French Carantec同Aust. Conffin Bay,喜歡US Pacific,夠哂肉厚;Aust. Conffin Bay的也不錯,要挑剔的是較咸。值得推介的自取食物一定要提黑毛豬火煺(lberico ham),伴碟的有哈蜜瓜或鮮無花果,喜歡鮮甜的無花果多一點。淨食無花果也是不錯的選擇,無花果是唯一一種到後期沒有補上的食物。刺身非常新鮮,最喜歡的是海膽與吞拿魚,牡丹蝦和帶子亦深受家人歡迎,我就麻麻…天婦羅雖然炸得很香脆,但除了幾款素菜外(露筍/冬菇/蕃薯),喜歡的並不多,故此沒有再試。爐端燒和鐵板燒有磨菇/粟米/牛柳/三文魚/帶子/雞肉

爐端燒和鐵板燒有磨菇/粟米/牛柳/三文魚/帶子/雞肉等,基本上大同小異,比較喜歡吃串燒磨菇和粟米,另多串燒雞肉也值得再試,很嫩口。

Main Course有4款選擇:銀鱈魚西京燒/香炸日本絹豆腐配黑松露箘/生煎牛柳配橘子汁/特色卷物。除了卷物沒選外,其餘的都選齊,無獨有偶的選擇平均,都是每款有3位選中。

味道來說最佳是銀鱈魚;選了黑松露的似乎有點失望,覺香氣有餘味道不足,牛柳的用家無提供意見,不過睇賣相都幾吸引。

還有個拉麵沒試過,本來就不存厚望,只得4位想要,試過亦覺平平無奇,好彩份量不多,否則浪費就唔好。可以駁斥為已差不多飽就較為挑剔…

甜品,選擇比較少,至少Cheese Cake只得一款,要介紹的是椰汁黑糯米和一款裝扮成生雞蛋,名字好似叫「分子理料」的東西,咬落個黃原來是芒果,白是香茅汁(以為係檸檬汁),口感不錯比較特別。

雪糕只得雲呢嗱和朱古力兩款,平時嫌朱古力雪糕帶苦,甚少吃,這個口味調得較淡,內裡又有些脆皮,很合口味。

屈酒店送的生日蛋糕本來就沒打算即場吃,打開影張相就帶回家了。

埋單係肉赤些少,同家人慶祝無謂慳。

自取食物
  • 串燒雞肉
  • 串燒磨菇
  • 芒果雲吞
2008-11-18 10 瀏覽
事隔兩個月, 第2次食yamm, 上次閒日黎, 今次星期日.星期日好多一家大細客, 比閒日嘈d, 其他都冇咩大分別.爐端燒 – 已經太飽, 完全冇食過天婦羅 – 食左2件, 正常刺身方面, 有好鮮甜既海膽,好靚既赤貝(絕對唔係平時一片片果d普通貨色), 牡丹蝦, 好甘香既油甘魚等等凍龍蝦 – 食左挑左半邊, 肉質彈牙.主菜方面則揀了銀鱈魚 & 黑松露炸絹豆腐, 上次銀鱈魚可以任點, 不過唔夠肥. 今次變左main course, 果然肥美好多, 肉又滑, 好味呀黑松露炸絹豆腐 –我食哂d黑松露, . 豆腐食左一咩就算啦, 留肚食雪糕.lberico ham – 切到鬼死咁厚, 好浪費呀, ,簡直暴殄天物 無花果 – 平時好小機會食到既新鮮無花果 (好貴嫁), 你話我虛榮都好啦, 一於狂食生蠔 有us pacific, French carantec, aust. coffin bay, 我食左3-4轉, total大約20-24 隻啦澳洲既好咸, us pacific 好肥美creamy, 法蘭西蠔就肉脆 (不過其中一round隻隻都有殼 )上次熱盤既咖喱牛腩超淋, 今次雖然未至於u

星期日好多一家大細客, 比閒日嘈d, 其他都冇咩大分別.
爐端燒 – 已經太飽, 完全冇食過
天婦羅 – 食左2件, 正常
凍龍蝦 – 食左挑左半邊, 肉質彈牙.
主菜方面則揀了銀鱈魚 & 黑松露炸絹豆腐,

上次熱盤既咖喱牛腩超淋, 今次雖然未至於um, 不過好普通囉, 失望…
甜品 - 朱古力雪糕, 侍應哥哥幫我 “筆” 既到拳頭咁大個呀, 朱古力味濃, 有d朱古力薄片係入面, 好好好正

拳頭咁大個既朱古力雪糕
  • 刺身
  • 無花果
2008-11-10 22 瀏覽
Finally we can try this buffet but frankly speaking, the food was not that good and even the service..... so just wonder are we expected it too much or it's not really worth it... cos it cost HK$498 +10 % during weekdays and under current economic situation...So food are not outstanding and service is just normal...
2008-11-09 19 瀏覽
來這裏開飯,你必須很喜歡吃日本食品。刺身很新鮮!牡丹蝦好好味!又大隻!正!還有爐端燒、天婦羅、......有些我也沒有點,因為已經很飽了!蟹腳很大隻,補充速度令人滿意,唯不太鮮味!甜品換了廚師,不錯呀!最抵是可以任點任食!!!差點忘了,每人還有一個主菜。
來這裏開飯,你必須很喜歡吃日本食品。

刺身很新鮮!牡丹蝦好好味!又大隻!正!

蟹腳很大隻,補充速度令人滿意,唯不太鮮味!

甜品換了廚師,不錯呀!

最抵是可以任點任食!!!

差點忘了,每人還有一個主菜。

• 甜品,刺身
(非會員)
2008-11-09 7 瀏覽
Oyster: fresh but not tasty......inferior type were offered.Sashimi: nothing special. Uni was not fresh and smallTempura: 天婦羅脆漿too thick爐端燒: disappointed. Not worth to comment here......鐵板燒: nothing special as well. The Sirloin is not that outstanding......the taste of beef is weak.Seafood: Lobster and 青口 are both ok and taste good Main course: Fried tofu - the skin is very hard and overall very bad experience with this dish. It's even worse than the fried tofu selling in Sogo's supermarke

Tempura: 天婦羅脆漿too thick
Main course:
Fried tofu - the skin is very hard and overall very bad experience with this dish. It's even worse than the fried tofu selling in Sogo's supermarket.
生煎牛柳 - very difficult to chew due to poor quality of beef chosen
銀鱈魚 - the best main course but a bit salty.
California roll - don't understand why it could be a main course. Anyway, it taste even worse than what PNS selling.

Best of the night: Parma ham only
  • Parma ham
2008-11-07 5 瀏覽
為了慶祝結婚兩周年, 預早一個月訂了枱, 我跟老公都是胃口不大的人, 食自助餐對我倆來說實在是極不化萛的消費, 難得這間自助餐能夠吸引到我們. 對於怕蝕底的人來說, 相信一定會覺得不值這個價錢, 會嫌食物款色不夠多.這間餐廳的自助餐特色在於半自助餐形式, 對於喜歡吃日式食品的人來說, 真的是對正了胃口. 落柯打方面有壽司刺身亭, 天婦羅亭, 爐端燒亭, 鐵板燒亭及日本拉麵亭. 自助形式方面, 有四張長形枱, 分別擺放着甜品, 長腳蟹, 龍蝦, 沙律, 生蠔, Parma Ham, 還有各式熱葷, 湯.由於胃口不大, 除了日本拉麵亭外, 其他的亭都叫了一人份量的食物, 差不多每種食物都叫了一款, 都試過了:壽司刺身亭 ---刺身很鮮, 天婦羅亭 --- 天婦羅脆漿造得剛好, 特別好吃的是日本蕃薯, 非常鮮甜. 爐端燒亭 --- 爐端燒即叫即燒, 個人較喜愛白菌和蕃薯, 鐵板燒亭 --- 鐵板燒則還可以, 只是沒有什麼特別好或不好的地方, 不過不失.主菜方面則揀了銀鱈魚及生煎牛柳.銀鱈魚 --- 小小的一片魚柳, 配上葱花及醬汁, 很美味生煎牛柳 --- 六片小小的牛柳, 只有三四成熟

壽司刺身亭 ---刺身很鮮,
爐端燒亭 --- 爐端燒即叫即燒, 個人較喜愛白菌和蕃薯,

主菜方面則揀了銀鱈魚及生煎牛柳.

銀鱈魚 --- 小小的一片魚柳, 配上葱花及醬汁, 很美味
生煎牛柳 --- 六片小小的牛柳, 只有三四成熟, 也很美味, 可惜吃不了那麼多

其他食物方面, 麵包籃裏的長脆條及簿片脆包都給我倆消滅了, 用來點奉上的pesto source 很美味, 也可浸在香濃的蘑菇湯裏同吃, 別有一番滋味. 長腳蟹及龍蝦都已幫客人開了半, 易於食用, 而且肉質鮮甜, (之前在JW吃到的實在….). 在沙律旁邊有一碟燒過的南瓜, 味道非常好. Parma Ham也不錯, 甜品則試了朱古力蛋糕, Tiramisu… 雪糕則只有士多啤梨和薑味, 還可以吧. 至於熱葷方面, 由於太飽的關係, 並沒有機會試.

餐飲方面則叫了一冷一熱的檸茶及檸水, 水壺水杯糖漿壺飲管也是彎彎的, 很有趣. 服務不錯, 環璄舒適, 取食物的時候也不會有擠逼的感覺, 總括來說, 以這樣的價錢, 應該有這樣的享受.
2008-11-07 12 瀏覽
曾經幫襯過lunch buffet水準都唔錯,咁朋友請食生日飯提議黎呢度,我當然無任歡迎啦!佢既冷盤絕對係我既頭號目標,蟹腳水準不是太穩定,有d覺得好鮮甜,有d就冇乜味。龍蝦仔多肉但不算很甜,反而螺同蝦係好鮮甜!第二目標係西班牙黑豬火腿,真係好開心buffet有得食,雖然唔係頂級果種,但係都好咸香,配蜜瓜一流! 另外佢既煙三文魚食得出食貴價貨,好香好好味!!!第三目標,刺身,牡丹蝦海膽帶子都非常好,好新鮮,不斷encore....第四目標,生蠔,其實我平時都係一隻起兩隻止,少少唔新鮮我都唔會食,今次我食左半打都真係唔錯。係細隻左d,但有美國,法國同澳洲三款俾你揀,仲想點?第五目標,甜品,earl grey choco cake係我最欣賞的,ginger味雪糕就夠晒份量!令我有意外驚喜既係main course, 我叫的燒牛肉,牛味特出,我呢個嗜牛者真係讚口不絕,幾飽都食得落!呢度既buffet雖然貴,但係物有所值,值得再試!

呢度既buffet雖然貴,但係物有所值,值得再試!
  • 西班牙黑豬火腿
  • 刺身
2008-11-05 5 瀏覽
趁老公生日, 一個月前訂左e度, 唸住趁生日豪一豪環境靚, 食物正食左好多長腳蟹腳, E度d長腳蟹腳比其他酒店高幾班,我估我食左10隻腳生蠔,我吾好,老公話正,食左1打,平時佢三幾隻就收手跟住食剌身,叫左赤貝,三文魚,海膽,帶子,蝦樣樣都超正,尤其係我最鐘意食既赤貝,叫左十幾轉,佢最衰赤貝切絲的,份量好少,要叫好多轉,希望佢下次切片,海膽係我係日本以外第一次吾使吐既甜海膽,三文魚都好正日式串燒,勁得, 我食左雞翼,日本番薯同雞皮由于食得太多剌身,巳經要食甜品,講真,食咁多次自助餐,今次既甜品真係非一般,雖然款式吾多,但質素係:正正正我覺得最麻麻就係雪糕,朱古力味太甜,太多朱古力,另外ginger味又太勁(可能ed叫真材實料)其他野實在太飽,食吾到飯後感: 與其食三百幾埋單既無料到自助餐,不如兩次頂一次食e度一定要再黎!最希望佢有d信用咭俾9折!
趁老公生日, 一個月前訂左e度, 唸住趁生日豪一豪
環境靚, 食物正
生蠔,我吾好,老公話正,食左1打,平時佢三幾隻就收手
跟住食剌身,叫左赤貝,三文魚,海膽,帶子,蝦
日式串燒,勁得, 我食左雞翼,日本番薯同雞皮

其他野實在太飽,食吾到
一定要再黎!最希望佢有d信用咭俾9折!

• 剌身,串燒
2008-11-02 5 瀏覽
10月15日食了好野~~豪了一次~這天是和女朋友仔的紀念日~去了想了半年的美麗華酒店內的Yamm一個月前book位,都係waiting list 緊~一直到個日既6點都冇位~我打了好多次電話去問~~哈哈~~個waitness 都記得我了~去到尖咀~7點半到有位俾到我~坐下之後~~waitness 就介紹有什麼食物可以選擇~之後又來了一個bread 頭盤~因為自助餐關係~~只試了小小~~個芝士條好好味~~超濃芝味~~之後我地自己去攞野食~~我攞了好多生蠔~~係即開的~~有3款~~最喜歡是us pacific~~超好味~第一次食咁正既生蠔~~有海水~~咸味之後係強烈的鮮甜味~~WONDERFUL~我食了起碼10只以上~~我同女朋友仔又攞了好多長腳CRAB~揀哂D大的~~佢地好細心地幫我們一開二~就咁就食得~~好爽~~又有開邊龍蝦~~又攞了黑毛豬火腿~~好有芝士香味~~配鮮無花果比配蜜瓜好~之後又點了剌身~~好多種類~~帶子,牡丹蝦,海膽都好好新鮮有.....我地之後又叫了幾次~海膽狂ENCORE~食了2板咁滯 叫三文魚壽司~~俾的都是三文魚腩來的~油脂豐腴依個係半自助餐~~跟一個主菜~~
10月15日食了好野~~豪了一次~
這天是和女朋友仔的紀念日~
去了想了半年的美麗華酒店內的Yamm
一個月前book位,都係waiting list 緊~
一直到個日既6點都冇位~我打了好多次電話去問~~
哈哈~~個waitness 都記得我了~
去到尖咀~7點半到有位俾到我~
坐下之後~~waitness 就介紹有什麼食物可以選擇~
之後又來了一個bread 頭盤~
因為自助餐關係~~只試了小小~~
個芝士條好好味~~超濃芝味~~
之後我地自己去攞野食~~
我攞了好多生蠔~~係即開的~~有3款~~
有海水~~咸味之後係強烈的鮮甜味~~WONDERFUL~
我食了起碼10只以上~~
我同女朋友仔又攞了好多長腳CRAB~揀哂D大的~~
佢地好細心地幫我們一開二~就咁就食得~~好爽~~
又有開邊龍蝦~~
又攞了黑毛豬火腿~~好有芝士香味~~配鮮無花果比配蜜瓜好~
之後又點了剌身~~好多種類~~帶子,牡丹蝦,海膽都好好新鮮
有.....
我地之後又叫了幾次~
海膽狂ENCORE~食了2板咁滯

叫三文魚壽司~~俾的都是三文魚腩來的~油脂豐腴
依個係半自助餐~~
跟一個主菜~~
我叫了銀鱈魚~~女朋友仔叫了娟豆腐配黑松露菌~
黑松露菌好香~~但味道一般~
銀鱈魚好好味~~但放冷了~~

最後食甜品~~我主打朱古力~~
MOOSE, ICECREAM, CAKE 全部都好像食緊純朱古力一樣~~
極濃呀~~仲有佢D甜品成日都有小小的金薄放在上面~~

充豪氣~~不如唔好加金薄~~收平番小小~~
好滿足~~雖然埋單成$1,100
~但我覺得好值~~
呵呵~~真想食第2回~~
我和老公好少食咁"豪",2周年結婚紀念...就去食1次啦!環境的確幾high...服務員都好細心殷勤...但見食物款式唔多,比起大陸的自助餐,真係相距太遠...冇咩選擇...唔理啦! 食左再算!我地發現長腳蟹真係非一般的~~~比起對面街地庫的自助餐...真係正好多!天婦羅軟殼蟹又是一絕! 好甜! 海胆壽鮮都好掂,,,當我地食到main dish 銀雪魚,簡直好似卡通片咁...好味...感動到想流淚...甜品都好正...甜而不"溜"...基本上係冇咩野係唔好食的....當然,如果你係個d想有好多野食放係面前揀的人...yamm係會叫你失望的!但如果你係好專注鐘意食海鮮、壽司...呢間真係一定係no.1
我和老公好少食咁"豪",2周年結婚紀念...就去食1次啦!
環境的確幾high...服務員都好細心殷勤...

唔理啦! 食左再算!
天婦羅軟殼蟹又是一絕! 好甜! 海胆壽鮮都好掂,,,
甜品都好正...甜而不"溜"...
基本上係冇咩野係唔好食的....

但如果你係好專注鐘意食海鮮、壽司...
呢間真係一定係no.1
2008-10-23 23 瀏覽
本人在食評看見很多人大讚 yamm 好正又好多野食,所以在 7 /10 生日在 yamm book 了一家 6 口 去食 dinner buffet 每 位 $ 550 + 10 % ,本想貴都無所為啦!最緊要食得 happy ,當進入buffet 區一看之下真是失望到極 只有 2 排 2 張 中長 台放的食品和款式真的很少,第一張 一邊放了沙律另一邊放了冷盤有 長腳蟹,龍蝦仔,螺,第二張放了生果 及 甜品 ,後排 第一張 放了原隻煙火腿 ,生蠔 有分 3 種國家 但很細隻,第二張 攪笑只放了 5 款熱食 一個湯 ,湯只係日本面鼓湯都不知有沒有攪錯的台的食品就說完啦,另一 part 是可自已點的食品包括有 5-6 款的所為鐵板燒 及 魚生 還有串燒,好坦白已這價錢我真的覺得不值囉 唯一可讚的只是食品就好新鮮 至於禮貌 ok 但服務都不太好,可能人手不足所至,叫拎少許東西都要追 2-3 次 . 總括對 yamm 的十分失望.
唯一可讚的只是食品就好新鮮
至於禮貌 ok