2018-01-05
Yoho mall有好多靚餐廳,繼stormies之後, 我又喜歡呢一間sSky Bar,環境又係靚, 又更加寬敞!今日仲發現佢有semi lunch buffet,百多蚊一位,即刻入去試啦!自助的有Salad bar,呢個bar就豐富囉! 入到去已見到一碟碟七彩繽紛既沙律:有薯仔沙律,紅腰豆沙律,木瓜沙律,Olive, 意大利沙律,栗米火腿麵沙律,烤香草雜菌沙律等等等等……甜品方面又好吸引喎!有大人小朋友都喜歡嘅棉花糖(仲要係唔同味道)、啫喱、朱古力puff、 Lemon tart、北海道牛乳奶凍,多款生果等等等等,簡直目不暇及。 相机已食哂!主菜當然唔弱啦!睇吓我upload既menu! 我哋叫咗爐烤穀飼春雞·紅酒汁,再加過Spaghetti Bolognaise. 春雞既做法我未食過,覺得紅酒汁煮好好味,春雞唔油;意粉用番免治牛肉整(出面好多時用豬多牛少),味道實在太懷舊,太好味! 平日黎就係咁抵,又唔洗同人迫! 可以真真正正好好享受這一餐!