2019-11-20
呃人的折扣,大家唔好俾佢呃到!用openrice搵緊附近有咩食,睇睇下彈左間全單有75折嘅餐廳出黎,見有折咪去試下囉入到去坐低左睇到餐牌先知,好多野都係冇得折,得一張爛紙既餐牌先有75折,野食同野飲既menu都係爛紙一張,完全唔配甘既價錢既餐廳用囉⋯ 因為朋友們食飯一定要送酒⋯ 叫左支員工推薦既紅酒,支酒都唔錯食物叫左巴馬火腿拼盤,青口,龍蝦意大利飯同美國肉眼扒冇乜特別,最特別係d野食等左好耐,個龍蝦意大利飯等得最耐,追左2次先黎,黎到個龍蝦仲要未熟但個肉眼就太熟囉⋯明明我地叫5成⋯食落似8,9成⋯但我地至在幾個傾下計都冇乜太在意野食好唔好食,飲下酒傾下計又一餐到埋單,見到個數唔似係75折既價錢,俾侍應睇完張單佢話支酒冇折?已經好多餐牌都冇折我地都已經係叫有折既野食,又話全單75折?跟住侍應哥哥話叫我地叫多個海鮮拼盤支酒就可以半價⋯ 我地都食飽啦係咪太格硬黎呀?重點係個海鮮拼盤又係冇折,甘叫全單75折,仲唔係呃人呀?D野食已經係麻麻地,好彩冇叫冇折既野食,全部都唔算平,支酒果小小錢就豪俾佢,下次唔再黎就算。
食物叫左巴馬火腿拼盤,青口,龍蝦意大利飯同美國肉眼扒