2019-11-04
食物質素比以前差,衛生差幾個月前來食過1次午餐,我地4個人叫了3塊牛扒(2塊5成,1塊7成)和1個意大利飯,上菜時侍應也不知邊碟牛扒係幾成熟,侍應問完廚師,答我5成的那碟食落口係太熟,7成的食落口係太生,都唔知有冇幫我問定係亂答我,ok第1次去就俾個機會佢,今日同朋友下午出開旺角中心又想食西餐就近近地去試多次我今日得2個人,去到已經2點幾好彩仲有lunch因爲我地好肚餓唔想食下午茶,我地想坐圓形位想影下相但個呀嬸唔俾我地坐話係4人座位,但我地由坐低食野到食完走d圓形位都係冇人我都唔知點解唔俾我地坐,但俾了window seat我地坐就算.然後!!!食到一半!!!一大隻烏蠅飛落枱面囉!最後飛飛下停左在玻璃門我地成程望住佢勁驚佢起飛,仲要係冇人理隻野冇人去處理佢囉!拿拿聲食完拿拿聲走!講反野食,今次照舊叫左牛扒,同埋1個凱薩沙律share,牛扒我地叫5成,來到又係熟哂!!!!!本身想叫佢再整過,俾成百幾蚊1個餐食唔到自己想食的成數,但唔想再等,見到隻烏蠅真係想快點走!次次都煮唔啱成數就唔好問人要幾成熟啦!同埋今日個餐湯好咸!!真係好咸!!!!!飲左2啖就飲唔落!沙律正常野冇特別.食物比起第
講反野食,今次照舊叫左牛扒,同埋1個凱薩沙律share,牛扒我地叫5成,來到又係熟哂!!!!!本身想叫佢再整過,俾成百幾蚊1個餐食唔到自己想食的成數,但唔想再等,見到隻烏蠅真係想快點走!次次都煮唔啱成數就唔好問人要幾成熟啦!同埋今日個餐湯好咸!!真係好咸!!!!!飲左2啖就飲唔落!沙律正常野冇特別.食物比起第1次來差左好多!唯一好左的係今次飲品有得加錢轉latte😍飲品係正常但latte冇拉花係爭小小.可以考慮下下次來坐出面飲咖啡傾計算!起碼有烏蠅在室外佢都會飛走!
總結,環境係好靚好舒服,但加埋服務費差唔多$200一個扒餐,食親都係過熟我點解唔去茶記食$100的牛扒?
因為杯latte,味道俾2星星