2022-08-04
烤雞扒菠菜醬忌廉意大利飯 $108雞排嘅份量好多 而且唔會好乾 肉質好厚身 不過菠菜醬汁唔係好濃烈 只係食到普通嘅忌廉意大利飯嘅味道 同埋比較上有啲乾 如果多啲醬汁會更好 不過成個賣相都唔錯嘅😗手拆蟹肉烤南瓜醬意大利飯 $118賣相唔錯 聞落去都好香 色香味俱全 每一啖都會食到蟹肉 所以呢個價錢都算幾抵 南瓜醬嘅味唔係好突出但成個飯都creamy 醬汁好多所以相對香口比起上一個更好食~另外 跟餐仲會送是日餐湯 係粟米湯不過我覺得略嫌有啲太罐頭唔係太好飲😵💫士多啤梨藍莓奶昔味道清新 不過淨係飲到士多啤梨嘅味道 但相對唔會好甜成杯飲晒都唔會好heavy 仲有啲cream係中間增加左個味道!香蕉朱古力奶昔我覺得呢款仲好飲 因為兩個食物嘅味道都食得出而且 雖然係朱古力但都唔會好甜 仲會食到香蕉嘅果肉添!
手拆蟹肉烤南瓜醬意大利飯 $118
士多啤梨藍莓奶昔