2022-07-22
西餐INN打完羽毛球🏸️ 就有Quota可以食好啲🤪芝士煙肉焗大啡菇伴澳洲草飼肉眼扒8安士($208)第一眼望到,可能因為大啡菇上面嘅香草🌿 感覺有種夏威夷嘅視覺。在椰子樹🌴 旁,攤左一塊牛扒喺度曬太陽🌞牛扒完全做到五成熟 medium geh level Color 係tender pink ~ 打開好Juicy有肉汁。調味料方面都有啲心思,牛扒上面有一小塊香草牛油醬,搽勻之後再點埋芥茉醬好好食😋薯條🍟 即叫即炸咁嘅款,香脆,有溫度,亦都好熱氣😈 切得都算係粗香煎北海道刺身帶子墨汁意大利飯($138)首先上枱嘅係risotto🍚 墨汁一樣嘅顏色🦑 飯本身煮得幾冧,入口有少少sweety 或者應該係加咗啲忌廉~ 整體口感都幾舒服😌 Rice都煎得嘅香,雖然得兩粒~ 好味😋 所想食多啲。
INN
打完羽毛球🏸️ 就有Quota可以食好啲🤪
芝士煙肉焗大啡菇伴澳洲草飼肉眼扒8安士($208)
香煎北海道刺身帶子墨汁意大利飯($138)