2018-09-04 3938 瀏覽
周末享受個美美的tea set是女孩子的理想生活聽說Espuma推出了個魚蝦蟹主題的tea set到底怎麼將中式玩意crossover西式tea set呢?真的非常有創意好受歡迎的餐廳不少家庭來聚會、好姊妹來暢談、情侶來拍拖好眼熟的菜單新年時會見到的可見tea set鹹甜點都有想吃Lunch的話也有set menu選擇哇Cute可以轉轉的盤黑椒雞粒伴約瑟布甸🐔牛油果蝦多士卷🦐吉列蟹棒🦀香脆蟹仔紫菜蛋糕🦀杏仁豆腐錦鯉🐠冬瓜蘑菇紅菜頭撻🏺葫蘆蝶豆花鬆餅🏺黃金蘋果金寶鮮果雪糕漢堡沒有骰怎玩魚蝦蟹呢?白骰朱古力🎲Afternoon tea set的drink menu非常適合夏天的水果茶Fresh好漂亮滿足了少女心的Afternoon tea set
周末享受個美美的tea set是女孩子的理想生活
聽說Espuma推出了個魚蝦蟹主題的tea set

好受歡迎的餐廳
不少家庭來聚會、好姊妹來暢談、情侶來拍拖

好眼熟的菜單

葫蘆蝶豆花鬆餅🏺

黃金蘋果金寶

沒有骰怎玩魚蝦蟹呢?白骰朱古力🎲
Afternoon tea set的drink menu

招牌水果茶(凍)
非常適合夏天的水果茶
Fresh

伯爵茶瑪奇朵(凍)
好漂亮

滿足了少女心的Afternoon tea set
2018-08-25
  • Hooheyhow Tea Set
  • 招牌水果茶
  • 伯爵茶瑪奇朵
2018-09-04 489 瀏覽
今天和新同事食lunch~去了一間新餐廳~因為都多人,所以我地都有book左位先我地今日仲有QRE 惠顧午市套餐,8人同行,1人免費!今日上到去都唔滿,都仲有3成空位,座位舒適闊落,窗都大,採光okay,幾光猛!今日既set lunch Menu:有個南瓜湯同沙律 沙律落左醋同辣汁,好開胃,我唔想食辣,無辣會好d我揀左B. 香煎雞胸菠菜忌廉汁意大利粉分量比想象中多,好飽肚!舊雞胸望落好柴!食落又okay wor!不過有d咸!菠菜、翠肉瓜量多,每啖意粉都有美中不中係忌廉汁太少,食到後面都食唔到了!最後有一件好細既cake送~
我地今日仲有QRE 惠顧午市套餐,8人同行,1人免費!

今日既set lunch Menu:

有個南瓜湯同沙律
沙律落左醋同辣汁,好開胃,我唔想食辣,無辣會好d

我揀左
B. 香煎雞胸菠菜忌廉汁意大利粉

分量比想象中多,好飽肚!
舊雞胸望落好柴!食落又okay wor!不過有d咸!
菠菜、翠肉瓜量多,每啖意粉都有
美中不中係忌廉汁太少,食到後面都食唔到了!

最後有一件好細既cake送~
2018-09-04
2018-08-30 333 瀏覽
The decoration here isnt too glamorous. The choices of food are mainly around tapas, but there are also pizza pasta and steak.This time we ordered mainly tapas, definitely recommend the slow cooked octopus dish, very fresh ingredients accompanied by slight amount of chilli. The mini chicken wings with honey is quite delicious as well, the sweetness alongside with some crispy bits are a very good combination.In general the restaurant is a value choice, and is quite good for the given price range.

2018-08-29 458 瀏覽
黑松露醬炒鮮雜菌寬條麵 $118寬條麵配上黑松露醬和野菌 非常creamy😋寬條麵口感不會過硬 軟硬度適中👍🏻😋.Sangria (red) $98 a glass🍷份量很大的一杯🤣酒味比想像中濃 水果粒爽甜清新而不膩 口感 fresh☘️.Cocktail 🍹 出pool名字同飲品外形非常合襯🤣帶有椰子🥥和菠蘿🍍清香甜甜的 酒精濃度低 不怕喝醉😄.秘製香脆鹹豬手 $238豬手燒得皮脆肉嫩 但外皮口感不會過硬 非常容易進食😆更配上三款醬料 黃芥末 酸菜醬 蘋果蓉醬🍎特別推介酸菜醬 酸酸的味道特別適合點配較肥膩的鹹豬手😋 開胃清新❤️ 必叫!!
黑松露醬炒鮮雜菌寬條麵 $118

黑松露醬鮮雜菌寬條麵
鹹豬手
  • 秘製香脆咸豬手
  • 黑松露醬炒鮮雜菌寬條麵
之前同朋友到過尖咀食晚餐都覺得幾好味,今次就過黎試下佢地新推出嘅tea set menu!周日嘅下午,食客唔算多!寧靜嘅環境都坐得幾舒服。新推出嘅魚蝦蟹tea set 勁吸引,見到每枱都有叫。Ice mocha +$15味道屬正常,但拉花Presentation 超級靚!Signature 水果茶 (熱)有青紅蘋果粒、橙肉連皮。橙、百香果味較突出。切到細細粒,方便食!魚蝦蟹tea set $258 for 2連轉盤上碟ga!葫蘆碟豆花鬆餅附上忌廉、士多啤梨果醬沾黎食,口感都幾鬆化。香脆蟹仔紫菜蛋糕吉士夾層,蛋糕口感都幾鬆軟。冬瓜蘑菇蓉紅菜頭撻冬瓜無咩味道,但甜品嘅外表,事實上白汁蘑菇蓉嘅鹹點,反差幾有驚喜。鮮果雪糕漢堡脆脆口感嘅包夾住朱古力雪糕及士多啤梨、奇異果鮮果。黑椒雞粒伴約瑟布甸包嘅口感脆卜卜,黑椒雞粒幾惹味。黃金蘋果金寶忌廉上灑上鹹蛋黃,玉桂味非常濃郁。牛油果蝦多士卷炸到金黃酥脆嘅包配牛油果蝦幾滿足。吉列蟹棒大大條炸蟹棒。杏仁豆腐錦鋰有桂花係上面,口感清甜溜溜白骰朱古力朱古力硬左d,但超配合主題

周日嘅下午,食客唔算多!
寧靜嘅環境都坐得幾舒服。

新推出嘅魚蝦蟹tea set 勁吸引,見到每枱都有叫。

Ice mocha +$15
味道屬正常,但拉花Presentation 超級靚!

Signature 水果茶 (熱)

魚蝦蟹tea set $258 for 2
連轉盤上碟ga!

葫蘆碟豆花鬆餅
附上忌廉、士多啤梨果醬沾黎食,口感都幾鬆化。

香脆蟹仔紫菜蛋糕
吉士夾層,蛋糕口感都幾鬆軟。

冬瓜蘑菇蓉紅菜頭撻

鮮果雪糕漢堡
脆脆口感嘅包夾住朱古力雪糕及士多啤梨、奇異果鮮果。

黑椒雞粒伴約瑟布甸
包嘅口感脆卜卜,黑椒雞粒幾惹味。

黃金蘋果金寶
忌廉上灑上鹹蛋黃,玉桂味非常濃郁。

牛油果蝦多士卷
炸到金黃酥脆嘅包配牛油果蝦幾滿足。

吉列蟹棒
大大條炸蟹棒。

杏仁豆腐錦鋰
有桂花係上面,口感清甜溜溜

白骰朱古力
朱古力硬左d,但超配合主題

2018-08-26
  • 招牌水果茶
  • 魚蝦蟹下午茶
2018-08-26 409 瀏覽
難得的假期,當然要好好享受一下!今日雖然無訂位,但好想去Espuma ,於是上來碰一碰運氣,12:00來到,眼見好多位,但大多數是被預訂了,1:00要交枱,我們只兩個人,當然不成問題!坐位舒適,兩個人以至一大班人聚會,都好適合。我地order了兩個午餐。先來個餐湯、沙律,很清新精緻!四季薄餅,餡料豐富,香脆美味!澳洲安格斯牛扒,內軟外脆,煮得恰到好處!餐飲凍檸茶,好大杯!手搖咖啡,一杯無加冰嘅凍咖啡,份外滋味!最後來個甜品,份量岩岩好!

坐位舒適,兩個人以至一大班人聚會,都好適合。

我地order了兩個午餐。
先來個餐湯、沙律,很清新精緻!

四季薄餅,餡料豐富,香脆美味!

澳洲安格斯牛扒,內軟外脆,煮得恰到好處!

餐飲凍檸茶,好大杯!

手搖咖啡,一杯無加冰嘅凍咖啡,份外滋味!

最後來個甜品,份量岩岩好!
2018-08-23
午餐
2018-08-23 2951 瀏覽
Espuma又推出季節限定的「魚蝦蟹下午茶」,圓圓的轉盤上,放上別緻、創新配搭的甜點,中間的玻璃杯有3粒白朱古力骰仔,造型維妙維肖! 蝶豆花鬆餅香噴噴,入口充實蛋香,質感很鬆化,中心有提子乾,塗上草莓果醬及忌廉,令整體更加綿滑、細膩。新鮮炸起的吉列蟹棒先吃,蟹棒被厚實的麵包糠包裹著,脆卜卜,十分滋味。香脆蟹仔紫菜蛋糕是鹹甜點的結合,蟹仔是名乎其實的炸軟殼蟹,鮮味十足,蛋糕紫菜味清淡,軟綿口感跟蟹仔配合得宜。牛油果蝦多士卷的外層像油炸鬼般酥脆,夾合啖啖蝦肉、軟糯的牛油果,惹味之餘,又很健康。黑椒雞粒約瑟布甸是精彩的鹹點,雞肉濃味而不辣,放在焗香了的麵包布甸上,麵包中間綿軟,外圍香脆,十分美味。粉紅色的是冬瓜蘑菇紅菜頭撻,名字雖然古怪,但配搭創新而没有違和感。咬開香脆的撻,冬瓜清甜,蘑菇掛滿濃稠的忌廉汁,的確不錯。黃金蘋果金寶的表層是焗脆了的麵糠及玉桂忌廉,底層是甜蘋果,簡單吸引。杏仁豆腐錦鋰是清甜淡雅的甜品,帶杏仁幽香,口感軟嫰Q彈,加上表面的桂花,味道滋潤。鮮果雪糕漢堡夾著朱古力雪糕、草莓及奇異果肉,整體香甜。我們點了貴妃荔枝茉莉茶(每位另加$15升級特飲),熱茶用蠟燭座熱,可以慢慢品
貴妃荔枝茉莉茶
我們點了貴妃荔枝茉莉茶(每位另加$15升級特飲),熱茶用蠟燭座熱,可以慢慢品嚐。熱茉莉茶寧神靜氣,入口是濃郁的荔枝甜香,再吃荔枝果肉,啖啖誘心!
2018-08-18
貴妃荔枝茉莉茶
2018-08-21 402 瀏覽
星期一晩walk-in食飯,唔洗等即時有位。三個女仔叫咗一個鴨煨飯,short ribs with fries, 同一個唔記得叫咩,流心嘅,好似fluffy pancake嘅甜品。鴨肉煨飯幾好食,d汁有少少泰式嘅感覺。ribs普普通通。甜品每日限定發售,我地嗌定一個原味(有原味同朱古力味),server好好,會問我地想幾時要,因為製作時間要成半個鐘。我地諗住慢慢食,同佢講hold住先。後來傾計傾到興起,都唔記得咗同佢講可以起喇,原来佢已經幫我哋整緊。甜品影相一流,味道就有d普通,流心系有嘅,不過唔係好甜,甜品整體感覺似係食蛋味嘅fluffy pancake 點cream 。
星期一晩walk-in食飯,唔洗等即時有位
2018-08-20
星期六放工後 ,最好去嘆下午茶, 最近這店的下午茶 好棧鬼,叫做魚蝦蟹下午茶,當然一定要試。魚蝦蟹下午茶有:包飲品,葫蘆蝶豆花鬆餅#杏仁豆腐錦鯉#牛油果蝦多士卷#吉列蟹棒香脆蟹仔紫菜蛋糕#黃金蘋果金寶#鮮果雪糕漢堡#黑椒雞粒伴約瑟布甸#冬瓜磨菇蓉紅菜頭撻 ....葫蘆蝶豆花鬆餅,是另上的,外脆內軟暖暖的,有兩款味道選擇(果占和cream)😋,暖暖的鬆餅搽滿厚厚的cream👍。牛油果蝦多士卷外皮香脆,其實是炸多士,不過蝦肉和牛油果好夾好味道😋。黑椒雞粒伴約瑟布甸,底層麵包仿蘑菇形,雞肉調味唔錯,真係想食多件。 没有留意 menu,還以為是普通迷你漢堡,原來這個是鮮果雪糕漢堡,幸好早吃,但雪糕也開始溶了 😅,很特別。放在杯內,是白骰朱古力,模仿骰盅,夠創意。冬瓜蘑菇蓉紅菜頭撻,用waffle tart放入蘑菇蓉和冬瓜球,冬瓜消暑, 蘑菇蓉香味吸引, 夠哂色彩😊。吉列蟹棒,外衣太厚,比較實。香脆蟹仔紫菜蛋糕,蟹仔脆脆,蛋糕的紫菜味唔重,不講還不知有紫菜。黃金蘋果金寶,肉桂香的蘋果,味道豐富。杏仁豆腐錦鯉,做形太可愛了。杏仁味香夠軟滑,又不太甜。 飲品揀了Aloha,是一杯没有酒精的飲品,用百

放在杯內,是白骰朱古力,模仿骰盅,夠創意。
吉列蟹棒,外衣太厚,比較實。
黃金蘋果金寶,肉桂香的蘋果,味道豐富。
杏仁豆腐錦鯉,做形太可愛了。杏仁味香夠軟滑,又不太甜。
飲品揀了Aloha,是一杯没有酒精的飲品,用百里香和李子調教已成的,味道清新, 一掃夏天的悶熱。

2018-08-11
2018-08-18 285 瀏覽
是日下午,人在灣仔, 要找個地方來個午餐,就來了這裡, 原因簡單,這裡環境四正好坐,景觀開揚, 而且Espuma把不同的藝術元素融入店中,在此處用餐既能享受美食,又能感受到一份藝術氣息。原來有做下午茶tea set,以魚蝦蟹做主題, 幾特別, 而且價錢不貴,便試試。餐飲要了杯凍鮮橙汁茉莉綠茶,酸酸地也夠冰涼, 為這天較熱的天氣消消暑, 感覺唔錯。Tea set以一個轉盤盛上枱, 賣相幾吸引, 包括有黑椒雞粒伴約瑟布甸, 牛油果蝦多士卷,黃金蘋果金寶,  鮮果雪糕漢堡, 杏仁豆腐錦鋰, 香脆觸仔紫菜蛋糕,吉列蟹捧, 冬瓜蘑菇蓉紅菜頭撻, 葫蘆蝶豆花鬆餅。 當中較喜歡鮮果雪糕漢堡, 漢堡內是朱古力雪糕, 還有士多啤梨及奇異果,幾創新,味道也不錯。
幫男友慶祝生日,想找家餐廳可以寫生日牌~因原計畫餐廳無法訂位,所以選擇espuma這家網紅店?哈哈就餐前一天,還接到電話確認寫生日牌~服務態度也很好~這家餐廳昏黃燈光很有feel,最後點了兩人套餐,份量超多,居然有兩個前菜和兩個主菜~那個綠色的pasta不好吃,所以沒吃幾口,不過牛排真心不錯追加的🍓蛋糕🍰也很好吃,就是已經很飽,沒吃玩~很滿意的生日餐,男友很喜歡~唯一不足就是沒有安排到靠窗的兩人座。下次想來試下這家的下午茶☕️~
就餐前一天,還接到電話確認寫生日牌~服務態度也很好~

唯一不足就是沒有安排到靠窗的兩人座。
下次想來試下這家的下午茶☕️~
兩人套餐
2018-08-10
慶祝紀念
生日
兩人套餐
  • 烟燻烤安格斯肉眼牛扒
不知道「魚蝦蟹」大家會想起什麼?會是賭博嗎? 這一天朋友相約我來到espuma嘆下午茶,主題正正係「魚蝦蟹」。 估唔到呢個主題都幾有創意喎,收費係258蚊兩位,包兩杯飲品。先有小cake兩塊,暖暖地,唔錯!首先出場既係牛油果蝦多士卷外皮香脆,不過皮厚咗少少,蝦肉非常彈牙好食,牛油果新鮮。 🦐🦐其次出場嘅係吉列蟹棒,外皮同樣香脆裏面係一條仿蟹柳。 🦀🦀黑椒雞粒半約瑟布甸,底下係麵包真係做到一粒蘑菇咁,雞肉調味唔錯,真係想食多件。 鹹點仲有冬瓜蘑菇茸紅菜頭撻,面頭嘅芝士醬同蘑菇非常夾,真係好好食,推介! 又鹹又甜撈埋一齊係鬼馬,呢款係香脆蟹仔紫菜蛋糕,蟹仔脆脆地幾好食,蛋糕的紫菜味唔重。 🦀🦀 還有葫蘆蝶豆花鬆餅。 杏仁豆腐咁你口感香滑,杏仁味十足,同時不會太甜。 🐟🐟🐟🐠🐠🐠鮮果雪糕漢堡🍔起初給他騙了,因為造型非常像迷你漢堡包,原來流出來的不是肉汁而是朱古力雪糕醬, 配上新鮮的奇異果和士多啤梨,口感非常特別。 仲有黃金蘋果金寶🍎,面頭的忌廉香滑,配上粒粒爽口的蘋果金寶。骰子白朱古力,好食!好特別▫️🎲每位可選咖啡、伯爵茶、綠茶、烏龍茶、紅茶又或者加15蚊升級特飲。 我同朋友分別叫咗凍鮮蜜桃
不知道「魚蝦蟹」大家會想起什麼?會是賭博嗎?

先有小cake兩塊,暖暖地,唔錯!

其次出場嘅係吉列蟹棒,外皮同樣香脆裏面係一條仿蟹柳。 🦀🦀

還有葫蘆蝶豆花鬆餅。

配上新鮮的奇異果和士多啤梨,口感非常特別。

骰子白朱古力,好食!好特別▫️🎲

我同朋友分別叫咗凍鮮蜜桃汁茉莉綠茶以及熱招牌水果茶,水果茶選用台灣原片茶葉配合多種新鮮水果,
由於水果切成一粒粒嘅關係,飲嘅時候都可以食埋,真係值得一讚。
加上唔會好甜,味道啱啱好,橙味比較重。

呢個下午茶真係好滿足,鹹點比較出色。

2018-08-15 1174 瀏覽
平日放假,喜歡約友人食 afternoon tea,喜歡平日靜靜地,休閒地 relax 一下 ^_^每次都會試不同食店的 afternoon tea,今次就選了這間。25樓咁高,環境及景觀應該不錯!我們可坐在窗邊,眺望窗外的景物,真令人心曠神怡!再看看別出心裁的碟及紙巾,襯得一絕 可想而知,食物應該都會用心製作的!餐牌裡的食物賣相都不錯,下次有機會再來品嚐。今次我們點了「魚蝦蟹下午茶」。魚蝦蟹下午茶有:杏仁豆腐錦鯉、牛油果蝦多士卷、吉列蟹棒、香脆蟹仔紫菜蛋糕、黃金蘋果金寶、鮮果雪糕漢堡、黑椒雞粒伴約瑟布甸、冬瓜磨菇蓉紅菜頭撻 ......葫蘆蝶豆花鬆餅是另上的,外脆內軟,有兩款口感,很特別!最吸引我的,就是這兩條杏仁豆腐錦鯉,好像活生生在眼前,很得意,不捨得食先 ^_<淡淡的杏仁味,不太甜,味道不錯 初初沒太留意 menu,原來這個是鮮果雪糕漢堡,幸好發現得早,否則雪糕就溶掉了 ......其實用朱古力醬,效果應相似,一樣好味!不可不提是白骰朱古力,放在杯內,模仿骰盅,實在太有創意了 不太愛白朱古力的我,都忍不住吃了兩粒 ^_<我們各加 $15,點了「招牌水果茶」及「蜜
平日放假,喜歡約友人食 afternoon tea,
喜歡平日靜靜地,休閒地 relax 一下 ^_^

25樓咁高,環境及景觀應該不錯!

我們可坐在窗邊,眺望窗外的景物,真令人心曠神怡!

再看看別出心裁的碟及紙巾,襯得一絕

可想而知,食物應該都會用心製作的!

餐牌裡的食物賣相都不錯,下次有機會再來品嚐。

今次我們點了「魚蝦蟹下午茶」。

魚蝦蟹下午茶

魚蝦蟹下午茶有:杏仁豆腐錦鯉、牛油果蝦多士卷、吉列蟹棒、
香脆蟹仔紫菜蛋糕、黃金蘋果金寶、鮮果雪糕漢堡、
黑椒雞粒伴約瑟布甸、冬瓜磨菇蓉紅菜頭撻 ......

葫蘆蝶豆花鬆餅是另上的,外脆內軟,有兩款口感,很特別!

杏仁豆腐錦鯉
最吸引我的,就是這兩條杏仁豆腐錦鯉,
好像活生生在眼前,很得意,不捨得食先 ^_<
淡淡的杏仁味,不太甜,味道不錯

鮮果雪糕漢堡

初初沒太留意 menu,原來這個是鮮果雪糕漢堡,
幸好發現得早,否則雪糕就溶掉了 ......
其實用朱古力醬,效果應相似,一樣好味!

白骰朱古力
不可不提是白骰朱古力,放在杯內,
模仿骰盅,實在太有創意了

不太愛白朱古力的我,都忍不住吃了兩粒 ^_<

招牌水果茶

蜜桃柚子苿莉茶

我們各加 $15,點了「招牌水果茶」及「蜜桃柚子苿莉茶」,
不斷用火熱住,這方法很好!
但越飲越濃、越甜,如果加d水會好飲好多!

這裡環境不錯,食物不只有特色,味道也不錯呢
杏仁豆腐錦鯉
招牌水果茶
蜜桃柚子苿莉茶
2018-08-14 868 瀏覽
喺網上IG見到好多人po魚蝦蟹下午茶,覺得中西合璧好得意,唔駛等新年玩魚蝦蟹啦,即刻約友人去聯誼下。Weekend下午三點半來到幾乎全埸爆滿,好彩有book枱,仲可以儲Asiamiles!景觀不錯,建議4pm後到。Tea set $258 for 2,有驚喜,用不同的食材組合,感覺新鮮。一杯summer drink又點少得~Tea set有鹹甜點,用輪盤上,可以真轉,幾有趣。下午茶之最 - 黑椒雞粒伴約瑟布甸,雞肉很惹味配軟又chewy的 Yorkshire pudding,好有特色。牛油果蝦多士卷係蝦的代表,都唔錯,好美味,想一食再食。吉列蟹棒好脆,呢款finger food 唔會好oily。葫蘆蝶豆花鬆餅,新鮮焗的blueberry scone非常香,估唔到味道和口感都不錯,外面少少脆,內裡好鬆軟。香脆蟹仔紫菜蛋糕係蟹的代表,賣相精美,seaweed cake好soft,紫菜又好和風,呢個combo幾特別。冬瓜蘑菇蓉紅菜頭撻,用beetroot waffle tart放入蘑菇蓉和冬瓜球,味道清清地,好啱消暑食,而且色彩吸引,見到都好cheerful。黃金蘋果金寶的脆脆加有肉桂香的蘋

一杯summer drink又點少得~

黃金蘋果金寶的脆脆加有肉桂香的蘋果,味道豐富。

鮮果雪糕漢堡用上朱古力雪糕做餡,配士多啤梨和奇異果片,好似做返burger做savory food好D。

杏仁豆腐錦鯉係魚的代表,好得意,仲有干貝醬係上面,味道好特別,但杏仁豆腐唔係人人鍾意。連骰仔都用白朱古力做,好精緻,可見店家的用心。

Holiday drink Spiced apple cider cocktail ($78) 橙色的夏日色彩,酸味味,少少酒味啫,好啱夏天飲。

水果茶(特飲加$15)用上台灣茶,有生果粒粒和奇亞籽,味道清新。
2018-08-13 315 瀏覽
講到想同同事食餐lunch食得舒服啲,我一向都推薦呢一間西班牙餐廳,雖然佢比較似cafe,但堅係坐得舒服又好食!餐湯係南瓜忌廉湯,香甜又滑!最緊要真係夠熱!好味!我地點左兩份午餐,一份係大蝦橄欖油炒意粉。蝦好大,肉厚,幾好食,意粉味道較清淡,沒有特別去調味,如果自己加少少黑椒落去會更加好食。另外叫咗一塊安格斯牛扒配黑椒汁,肉幾嫩,牛肉味都算重。最好味係旁邊嘅薯塊,炸得香脆,一口接一口。稍為不足的是叫咗五成熟,上枱都係過熟。但好彩唔韌。餐飲蜜桃茶幾好味!唔太甜。好大杯!必試!水果茶有小小水果粒,唔太酸,個人比較喜歡水蜜桃茶多一點。午餐有蛋糕送,味道可以,但送嘅無所謂啦!因為主菜已經好飽!下次無咁飽就要試埋waffle!好想試!

餐湯係南瓜忌廉湯,香甜又滑!最緊要真係夠熱!好味!

稍為不足的是叫咗五成熟,上枱都係過熟。但好彩唔韌。

餐飲蜜桃茶幾好味!唔太甜。好大杯!必試!

水果茶有小小水果粒,唔太酸,個人比較喜歡水蜜桃茶多一點。

午餐有蛋糕送,味道可以,但送嘅無所謂啦!因為主菜已經好飽!

下次無咁飽就要試埋waffle!好想試!