2023-04-14 342 瀏覽
這間位於尖沙咀的日本餐廳,主打創新爆餡日式飯卷,新店設計十分矚目,門外以優雅的藍色為主配以特大玻璃門具時代感,店內則以鮮艷的紅色及藍色為主,配合和風擺設,充滿新派日本情懷。食物方面,選用每日新鮮空運的魚生,即叫即製作保持質素,有多款人氣大卷、經典中卷、壽司、刺身、小食、夏威夷魚生飯及日式車仔麵,更可自由配搭DIY,選擇花多眼亂。Beef-iyaki - $68超大件爆餡日式飯卷,滿滿的照燒牛肉嫩滑且肉汁豐富,有綿密的牛油果蓉、韌而有彈性的腐皮、爽脆的青瓜絲平衡膩感,淋上自製醬汁和鰻魚汁略帶鹹香,更有爽脆的飛魚子和炸蒜增添層次。Mango Dynamite - $68外酥內嫩的日式吉列炸蝦鮮爽彈牙而不膩,同樣有少少清爽的青瓜絲解膩,香甜的芒果肉增添新清感,淋上鹹香的鰻魚汁和爽脆的飛魚子。吞拿魚壽司 - $38鮮紅色的吞拿魚一共三件,偏向赤身部位,魚脂含量偏低,結實且魚味濃郁。日式炸雞&可樂 +$25任何卷物/魚生飯/湯麵可升級為套餐,四件日式炸雞酥脆可口,咬開雪白的雞肉嫩滑多汁,配玻璃樽裝汽水,或可轉味噌湯。

食物方面,選用每日新鮮空運的魚生,即叫即製作保持質素,有多款人氣大卷、經典中卷、壽司刺身、小食、夏威夷魚生飯及日式車仔麵,更可自由配搭DIY,選擇花多眼亂。
Beef-iyaki

可樂

日式炸雞&可樂 +$25
2023-04-14
2023-04-13 17 瀏覽
Chotto Maki Mango Dynamite酸酸甜甜嘅芒果,加埋清新嘅切條青瓜,非常開胃。配搭天婦羅炸蝦,中和熱氣感覺。壽司卷上面加上搶眼綠色鮭魚卵,賣相精緻。Philadelphia集合晒我所有鍾意嘅材料,有新鮮嘅牛油果,肥美嘅三文魚,香濃嘅芝士,爽口嘅蟹子。美味又營養豐富,令人食指大動。即使再加有沙律醬喺面,都唔會有太肥膩嘅感覺。Tempura Salmon熟三文魚上放上綠色飛魚子,顏色搶眼。紫菜包住嘅忌廉芝士同厚切肥美三文魚,加上明太子醬同蛋黃醬調味和增加滋潤度,三文魚愛好者一定唔可以錯過。📍 Chotto Maki (漢威大廈) (尖沙咀)尖沙咀漢口道42號漢威大廈地下B號舖
Chotto Maki

Philadelphia

Tempura Salmon

熟三文魚上放上綠色飛魚子,顏色搶眼。紫菜包住嘅

📍 Chotto Maki (漢威大廈) (尖沙咀)
尖沙咀漢口道42號漢威大廈地下B號舖
2023-04-08 14 瀏覽
很久沒來這裡買外賣了,經過附近就過來吧。店舖位於尖沙咀漢口道,環境是紅色裝修,挺特別的打卡位😆。每一次來也會打卡一下,這次買了幾份回家跟家人吃🙈。-▪︎Blcak Magma HKD$72材料有碎帶子、碎蔥吞拿魚蓉、天婦羅脆脆及黑芝麻醬。賣相雖然平凡一點,但口感挺豐富的🤤,芝麻醬味道特別。-▪︎C-Dragon HKD$68材料有炸鰻魚、炸薯蓉、飛魚子、蛋黃醬及鰻魚汁。這個顏色較鮮豔,炸過的鰻魚口感煙韌,兩款醬汁混著吃,味道酸酸甜甜🤩,感覺挺開胃的。-▪︎Tempura Salmon HKD$58材料有炸三文魚、忌廉芝士、飛魚子、明太子醬及蛋黃醬。炸三文魚感覺邪惡,因為大量魚油滲出,質感香口肉質嫰滑🤤。兩款醬汁的味道獨特,酸酸咸咸的,可以配酒吃。-

很久沒來這裡買外賣了,經過附近就過來吧。

▪︎Blcak Magma HKD$72

▪︎C-Dragon HKD$68

▪︎Tempura Salmon HKD$58
2023-04-03
15 分鐘 (堂食)
2023-04-08 41 瀏覽
平時lunch hour 成日經過呢間飯卷鋪,一直都好好奇係咩菜色,睇menu仲有得自由搭配配料!今日o完t就決定對自己好d, 食好d補償下,買外賣返屋企同屋企人一齊食!鋪面裝修幾新淨,亦好colourful入面既裝修有種好美式既感覺 同埋d配搭幾有品味menu有唔少飯卷選擇,之前望過想試下個大卷!今次就試下食Beef iyaki, spice me up 口兩款大卷啦另外都嗌左個中卷試試,嗌左LA Sunset外賣仲有醬油兜貼心拎到返屋企,個包裝盒都好可愛即刻試下啦!beef iyaki, 真係好好好大個卷! 入面好多牛肉,勁足料有牛肉,青瓜絲,牛油果,腐皮等等,而且亦好多蟹籽,滿瀉!!味道食一個都真係幾多, 我地3個人食,我食完2件已經飽飽地滿滿既餡料Spice me up有鰻魚,碎帶子,乾海草,仲有甜甜地既蘋果啫哩,同辣辣地既辣蛋皇醬食落去既口感幾特別,又甜又辣而且仲有鰻魚,我媽媽好鐘意LA sunset個名好美式!入面係滿滿既蟹柳沙律,好鐘意食! 亦有芝士醬鋪面,抵食又好食下次會叫埋朋友再幫襯

鋪面裝修幾新淨,亦好colourful

入面既裝修有種好美式既感覺
同埋d配搭幾有品味
另外都嗌左個中卷試試,嗌左LA Sunset

外賣仲有醬油兜
貼心

拎到返屋企,個包裝盒都好可愛
即刻試下啦!

滿滿既餡料

Spice me up

食落去既口感幾特別,又甜又辣
而且仲有鰻魚,我媽媽好鐘意

LA sunset

下次會叫埋朋友再幫襯

開關後,大家都搶著要出國旅遊,所以youtube上出現了大量旅遊片中,而我看到最多的美食推介,除了壽司就是飯卷,這天碰巧經過Chotto Maki,就外賣了飯卷回家,與媽媽一同品嚐。 尖沙咀分店我是第一次幫襯,店外以湖水藍色為主色,但店內卻用上火辣辣的鮮紅色,感覺一冷一熱,玩味十足。 牆身更掛上日本紙扇形枱燈,帶出滿滿日本風情。 其他店內除了卷物外,還有特色日本車仔麵,可除個人口味選擇配料、麵底及湯底,但由於外賣關係,就不打算點了。 這次點了3款日式飯卷,分別是Mango Dynamite,Black Magma及Tempura Salmon。 Mango Dynamite 飯卷外層被芒果片包著,入口時已經有濃濃的芒果果香,而上面灑上了脆卜卜的飛魚子,飯卷內層就是天婦羅炸蝦及青瓜絲,口感非常豐富,天婦羅炸蝦夠香脆,配上鰻魚汁,味道酸酸甜甜,非常醒胃。 Black Magma飯卷上的黑芝麻醬,驟眼看起來有點像蟹膏,飯卷內放了大量的吞拿魚蓉及碎帶子,還有點天婦羅脆脆,入口軟綿中又不失香脆,加上黑芝麻醬有提鮮作用,超級鮮味。 Tempura Salmon一眼看下去就是滿滿的明太子醬,配上蛋黃

牆身更掛上日本紙扇形枱燈,帶出滿滿日本風情。

Black Magma

Tempura Salmon
一眼看下去就是滿滿的明太子醬,配上蛋黃醬及飛魚子點綴,加分,一口咬下,三文魚天婦羅非常搶鏡,混合忌廉芝士,酥脆得來又帶點潤澤軟滑,值得一試。

2023-03-31 341 瀏覽
最近想吃清爽一點,所以這天買外賣時,朋友推薦這家非大型連鎖的日本卷物餐廳。餐廳環境挺具玩味的,有點科幻霓虹的感覺,不是傳統日系壽司店那種,加上餐廳主打的應該是卷物,整體感覺像外國那些日式捲物店。朋友點了一個三文魚夏威夷魚生飯﹐近年這種poke bowl非常盛行,跟普通日式魚生飯不一樣,會有豉油以外的其他醬汁跟魚生以外多種配料,還可以自行配搭build your own bowl。朋友點的是餐廳設計好的bowl,除了三文魚還有一些海帶、枝豆、蟹柳絲等,本來以為黃色的是蛋絲,原來是日式酸黃瓜絲,加上飯內有點香辣味的醬汁,一起吃下去很開胃!而且第一次發現牛油果配枝豆一起吃原來是很配合的!還有必須要提及的是,他們家的poke bowl十分大碗足料,胃口小的女生甚至可能可以當兩餐。我就點了一份帶子刺身跟一個照燒牛肉卷。菜單上卷物種類非常多,生的熟的都有,我見菜單的圖片中卷是8件而大卷是4件,因為我想吃少一點米飯所以點了大卷,份量也不少。照燒牛肉卷中間還有點青瓜、腐皮跟牛油果,口感很豐富,上面還有很多炸蒜片所以挺香口的。本身卷物內也有醬汁,所以不用點醬油也很好吃。帶子刺身約有6片,挺新鮮的,而且跟

帶子刺身約有6片,挺新鮮的,而且跟卷物一樣上面的飛魚子好像不用錢一樣放了很多。

值得一提的是他們廚房是半開放那種,吃壽司刺身這種的話可以看到料理過程真會叫人放心一些!

整體覺得味道不錯,性價比高,特別是poke bowl我們吃了一半已經飽了,下次要再試自行build一個bowl!

2023-03-22 33 瀏覽
放工買外賣返屋企食飯卷就最啱我胃口,又方便又好味😋呢間店我以前响港島返工食過灣仔店,原來都開咗分店。唔好睇小啲飯卷,其實都幾豐富幾飽㗎😆Beef-iyaki $68主要餡料有照燒牛肉,配埋青瓜絲、甜腐皮、牛油果、飛魚子同埋炸蒜,好豐富㗎,絕對饀料多過米飯😆再撈埋自家製鰻魚汁,味道甜甜地又帶啲香口惹味😋Black Magma $72上面嘅係碎帶子,裏面有碎蔥吞拿魚蓉同埋一啲天婦羅脆脆,口感係軟綿之餘又有少少薄脆感覺😍,再配埋少少黑芝麻醬,味道又幾夾喎👍🏻Double S $58呢個都有碎帶子,不過呢個主角係三文魚,有辣味三文魚配辣蛋黃醬、黑白芝麻,三文魚肥美軟滑,少少辣味又惹味😋,令人食到停唔到口🙈

Beef-iyaki $68

Black Magma $72

Double S $58
2023-03-22 50 瀏覽
去買蛋撻的路上經過這家店,被它的外牆和內部裝修所吸引。外面是大面積深藍色牆面,和餐廳裡面的紅牆和桌椅產生非常強烈的視覺衝擊力。細心一看門口的餐牌原來是吃壽司的日料店。看了一下餐單覺得很吸引決定買來當晚餐一試。外賣的包裝非常講究,讓我忍不住要在店裡面拍幾張。我點了兩份壽司卷和一個小吃:-Lobster Roll是大卷,裡面有龍蝦肉、火焰三文魚 、牛油果、芥未蛋黃醬、彩色芝麻,用料十足,一個塞滿一大口,龍蝦的鮮甜和三文魚的軟嫩,搭配有點辣辣的芥末蛋黃醬和牛油果的奶油口感真的太好吃!Double S這款是創意中卷,大小剛好一口一個。裡面有有碎帶子、三文魚、辣三文魚、辣蛋黃醬、黑白芝麻。三文魚很大一塊,味道有點甜甜辣辣的很惹味,喜歡重口味的可以嘗試。日式炸雞5件沒想到我回到家晚上打開吃表皮還是脆的,雞肉裡面嫩滑多汁,非常入味,值得推薦!

-Lobster Roll

Double  S
  • 日式炸雞
1K
2023-03-21 17 瀏覽
上星期行完街去咗「Chotto Maki」買外賣返屋企食😍😍餐廳主打即叫即製日式創意卷物🍣,仲可以自由搭配食材~好多選擇!!店內裝潢以復古鮮紅色為主調,充滿日本藝伎元素🎌!好啱同朋友嚟打卡呢📸📸🍣Sea Monster $68✨佢地的卷物有分大卷同中卷,分別有4件同8件~~呢款係大卷,包括有蟹柳、炸蝦、青瓜絲、櫻花蝦、炸蒜、紫薯粉、鰻魚汁同自家製醬汁😋😋每件都好厚身,炸蝦🍤同櫻花蝦🦐口感香脆!仲有啖啖蟹肉🦀,咬落爆哂餡咁~好滿足❤️❤️🍣Philadelphia $72✨呢款係中卷,size啱啱好可以一啖擺落口~~面層有新鮮牛油果,中間包住三文魚同忌廉芝士!最後加上飛魚子、蛋黃醬同鰻魚汁,口感好豐富🤤🤤牛油果味道清新,三文魚肥美鮮甜~配上忌廉芝士一齊食入口更軟滑!推介大家試試👍🏻👍🏻🍣Combo C (+$48)✨另外加配咗Combo C,包括有帶子壽司(2件)、三文魚細卷(4件)同味噌湯~~帶子肉厚多汁,質素都唔錯!味噌湯熱辣辣,好清甜~食完夠哂飽😋😋

🍣Sea Monster $68✨
佢地的卷物有分大卷同中卷,分別有4件同8件~~

🍣Philadelphia $72✨
呢款係中卷,size啱啱好可以一啖擺落口~~

🍣Combo C (+$48)✨
2023-03-21 25 瀏覽
有晚喺尖沙咀做完facial 後,諗住買份外賣返屋企食,結果行行下就經過呢間餐廳裝修勁eye catching😍好有設計感,原來系一間壽司店黎,有好多款特別口味嘅卷物同幾款基本壽司、刺身,甚至小食、湯麵!我就揀左份Philadelphia $72 有三文魚、忌廉芝士、牛油果、飛魚子,一份仲有成8大件😍講真食完已經飽左8成,低估左佢個份量😂全部卷物都系即嗌即整👍🏻另外食壽司點可以吾嗌三文魚、油甘魚、帶子,每款都系$33-50,都幾抵食,竟然無意中發現左呢間吾錯嘅壽司店🍣 餐廳都有得堂食,下次如果時間尚早可以坐低堂食先,影相一流📸
有晚喺尖沙咀做完facial 後,諗住買份外賣返屋企食,結果行行下就經過呢間餐廳裝修勁eye catching😍好有設計感,原來系一間壽司店黎,有好多款特別口味嘅卷物同幾款基本壽司刺身,甚至小食、湯麵!

餐廳都有得堂食,下次如果時間尚早可以坐低堂食先,影相一流📸
2023-03-19 17 瀏覽
新派日式卷物✨1. 三文魚夏威夷魚生飯 $78個飯超級無敵勁大份 個外賣碗係高身 所以壽司飯嘅量絕對足夠一個大食嘅人食 而toppings 佢有好多粒肥美又新鮮嘅三文魚 仲加上蟹柳 牛油果 枝豆 海草 酸黃瓜 呢啲配料一齊食 健康又fresh 啲 再加埋佢酸酸甜甜仲有啲泡菜味嘅自製醬撈飯食 係好有fusion 味嘅poke bowl2. Mango Dynamite $68個topping 有芒果 都幾特別 入面係炸蝦同青瓜絲 成個食落個芒果嘅甜味同青瓜嘅清新會中和左炸蝦嘅膩 所以食多幾舊都唔怕3. 白桃烏龍茶 $25自家製 甜味同茶味都啱啱好 白桃味都出……………………..🌝想換下口味試下啲新式卷物 都可以一試 價錢又唔太貴 外賣嘅包裝都好精緻🌚唔係好多set嘅選擇 散叫為主……………………..
新派日式卷物✨

1. 三文魚夏威夷魚生飯 $78

2. Mango Dynamite $68

3. 白桃烏龍茶 $25
自家製 甜味同茶味都啱啱好 白桃味都出

……………………..
🌚唔係好多set嘅選擇 散叫為主
……………………..
路經尖沙咀呢間藍色門面嘅餐廳望下入面配上潮爆嘅裝潢原來主打壽司卷物輕輕揀咗三款唔同配搭嘅款式無論包裝.賣相同味道 都好有驚喜即叫即製.店員好有效率✨Beef-iyaki大大件,包著軟腍嘅牛肉仲有爽口青瓜絲.腐皮.牛油果.飛魚子,難怪呢款特別大件,因為真係好多餡料加咗炸蒜令味道更香✨Ebi-taiko卷物加隻炸蝦,成日都食加埋炸芋片真係第一次試口感相當豐富明太子醬 同 鰻魚汁 完全唔Dry✨C-Dragon面層係炸鰻魚,加上蛋黃醬同飛魚子顏色亮麗鮮明裡面夾著橙色嘅係炸蕃薯.味道甘甜,唔似一般蕃薯咁腍,口感唔錯下次可以試下拉麵,應該會有另一翻體驗

路經尖沙咀呢間藍色門面嘅餐廳

望下入面配上潮爆嘅裝潢

原來主打壽司卷物
輕輕揀咗三款唔同配搭嘅款式

無論包裝.賣相同味道 都好有驚喜

即叫即製.店員好有效率

✨Beef-iyaki
大大件,包著軟腍嘅牛肉

仲有爽口青瓜絲.腐皮.牛油果.飛魚子,
難怪呢款特別大件,因為真係好多餡料
加咗炸蒜令味道更香

✨Ebi-taiko
卷物加隻炸蝦,成日都食
加埋炸芋片真係第一次試

口感相當豐富
明太子醬 同 鰻魚汁 完全唔Dry

✨C-Dragon
面層係炸鰻魚,加上蛋黃醬同飛魚子
顏色亮麗鮮明

裡面夾著橙色嘅係炸蕃薯.
味道甘甜,唔似一般蕃薯咁腍,口感唔錯

下次可以試下拉麵,應該會有另一翻體驗

2023-03-15
午餐
𝗙𝗶𝗹𝗹 𝘆𝗼𝘂𝗿 𝘁𝘂𝗺𝗺𝘆 𝘄𝗶𝘁𝗵 𝗺𝗮𝗸𝗶@chottomakihk brought a twist on traditional sushi, they specialised in offering grab & go fushion Japanese sushi rolls🍣 their tst branch used a retro red & blue tatami theme🫶🏼 apart from a variety of signature n classic rolls to choose from🤤 they also serve noodles with customisable soup base, side dish n ingredients thats similar to cart noodles🥢 all maki combo spiced up just right, complimented with the house special sauce, slightly too big to chug it at once@chottoma
𝗙𝗶𝗹𝗹 𝘆𝗼𝘂𝗿 𝘁𝘂𝗺𝗺𝘆 𝘄𝗶𝘁𝗵 𝗺𝗮𝗸𝗶

@chottomakihk 為傳統壽司帶嚟一個全新體驗。佢哋致力提供外帶Fusion 日本壽司卷。佢哋尖沙咀嘅分店更加用紅藍榻榻米的主題。除咗一系列經典同埋招牌壽司卷去選擇,佢哋麵款都有個人化嘅湯底、小菜、材料選擇,類似車仔麵嘅做法。全部卷物配上佢哋特製嘅醬汁,味道都好突出,唯獨比較大件好難一啖放晒入口食。

[𝗦𝗲𝗮 𝗠𝗼𝗻𝘀𝘁𝗲𝗿] ($75)
crabstick, tempura prawn, cucumber, sakura shrimps, garlic chips, sweet potato powder, unagi sauce, house special sauce
蟹柳、炸蝦、青瓜絲、櫻花蝦、炸蒜、紫薯粉、鰻魚汁、自製醬

[𝗕𝗲𝗲𝗳-𝗶𝘆𝗮𝗸𝗶] ($75)
teriyali beef, cucumber, tofu skin, avocado, tobika, garlic chips, house special sauce, unagi sauce
照燒牛肉、青瓜絲、腐皮、牛油果、飛魚子,炸蒜
自製醬、鰻魚汁

[𝗖𝗵𝗶𝗰𝗸𝗲𝗻 𝗞𝗮𝗿𝗮𝗴𝗲 日式炸雞] ($38)
surprisingly tender and crispy,
雞肉比想像中嫩滑

[𝗘𝗱𝗮𝗺𝗮𝗺𝗲 枝豆] ($24)

[𝗣𝗮𝘀𝘀𝗶𝗼𝗻𝗳𝗿𝘂𝗶𝘁 𝗢𝗼𝗹𝗼𝗻𝗴 𝗧𝗲𝗮 熱情果烏龍茶]

𝗧𝗮𝘀𝘁𝗲 : 7.5/10
𝗜𝗴-𝘄𝗼𝗿𝘁𝗵𝘆 : 8/10
𝗦𝗲𝗿𝘃𝗶𝗰𝗲 : 7/10
𝗔𝗺𝗯𝗶𝗲𝗻𝗰𝗲 : 7.5/10
𝗣𝗿𝗶𝗰𝗲 : $150
2023-03-14 9 瀏覽
聽朋友推介過呢間餐廳之後成日都心思思想食🤣今日終於有機會真係冇介紹錯😍.💎$68 Beef-iyaki呢款大卷總共有4件每一件都好足料😍份量又好大照燒牛肉, 青瓜絲, 腐皮好牛油果既配搭好新鮮牛肉好有照燒汁既香味, 口感亦完全唔乾 而混合左蔬菜令到成個卷物更fresh🥰.💎 $72 Philadelphia呢款卷真係十分推薦 好好食😆三文魚, 牛油果同忌廉芝士既match超正而三文魚同牛油果都非常新鮮芝士濃郁既奶味配上三文魚既鮮味好夾而牛油果既果肉質地細膩,味道亦好鮮美🥳.💎 +$48 Combo Cupgrade左一個餐做combo C套餐包左2件帶子壽司, 4件三文魚細卷同味噌湯帶子壽司既帶子好厚, 味道鮮甜、清新可口🥰三文魚細卷亦好新鮮值得一提既係味噌湯幾好飲, 層次豐富好有日本風味🤣
聽朋友推介過呢間餐廳之後
成日都心思思想食🤣
今日終於有機會
真係冇介紹錯😍

💎$68 Beef-iyaki

呢款大卷總共有4件
每一件都好足料😍
份量又好大
照燒牛肉, 青瓜絲, 腐皮好牛油果既配搭好新鮮
牛肉好有照燒汁既香味, 口感亦完全唔乾
而混合左蔬菜令到成個卷物更fresh🥰
💎 $72 Philadelphia

呢款卷真係十分推薦 好好食😆
三文魚, 牛油果同忌廉芝士既match超正
而三文魚同牛油果都非常新鮮
芝士濃郁既奶味配上三文魚既鮮味好夾
而牛油果既果肉質地細膩,味道亦好鮮美🥳
💎 +$48 Combo C

upgrade左一個餐做combo C
套餐包左2件帶子壽司, 4件三文魚細卷同味噌湯
帶子壽司既帶子好厚, 味道鮮甜、清新可口🥰
三文魚細卷亦好新鮮
值得一提既係味噌湯幾好飲, 層次豐富
好有日本風味🤣
近排有朋友成日推介我呢間係尖沙咀內街嘅日式小店!話佢地既日式卷物真係好特別!門口係深藍色,好搶眼😃我地order左兩個卷物:Spice Me Up(鰻魚,碎帶子,青瓜絲,乾海草)配蘋果啫喱,辣蛋黃醬個辣蛋黃醬好特别,辣辣地,好惹味,好開胃。Mango Dynamite (炸蝦,青木瓜絲,芒果,飛魚子)配鰻魚汁整個口感好清新,配鰻魚汁啱啱好,忍吾住食多兩舊。我地仲叫左個明太子雞翼,一盒有2件,雞翼冇骨,入邊全部都份明太子加雞肉,好好味👍佢地店內仲有兩款茶飲,一款係白桃烏龍茶同百香果烏龍茶,兩款茶味道都好清唔甜,啱啱我吾鍾意飲糖水飲品嘅人👍
近排有朋友成日推介我呢間係尖沙咀內街嘅日式小店!
話佢地既日式卷物真係好特別!

門口係深藍色,好搶眼😃
我地order左兩個卷物:
Spice Me Up
(鰻魚,碎帶子,青瓜絲,乾海草)
配蘋果啫喱,辣蛋黃醬

個辣蛋黃醬好特别,辣辣地,好惹味,好開胃。

Mango Dynamite
(炸蝦,青木瓜絲,芒果,飛魚子)
配鰻魚汁
整個口感好清新,配鰻魚汁啱啱好,忍吾住食多兩舊。
佢地店內仲有兩款茶飲,一款係白桃烏龍茶
2023-03-08
  • Mango Dynamite