2023-05-24 19 瀏覽
這間餐廳主打日式手卷,有大卷和中卷,每種都有不同的口味和配料。紅色環境也有種新潮的感覺。 人氣大卷 : Beef iyaki 裡面用了照燒牛肉,青瓜絲,牛油果,腐皮,飛魚子,鰻魚汁。牛肉很嫩滑多汁,照燒汁的甜鹹適中,配上青瓜絲的清脆和牛油果的香滑,口感豐富。腐皮和飛魚子增加了層次感,鰻魚汁則提升了整體的風味。這是一款很滿足的手卷,份量也很足夠。 經典中卷: Black Magma 裡面用上碎帶子,碎葱吞拿魚蓉,天婦羅脆脆,黑芝麻醬。 海鮮味道很鮮美,碎帶子和碎葱吞拿魚蓉都很新鮮,黑芝麻醬則帶出一點苦甜的對比。天婦羅脆脆是這款手卷的亮點,增加了咬勁和香氣,讓手卷更有特色。 創意中卷: Ebi-taiko 裡面用上炸蝦,青瓜絲,炸芋片,明太子醬 這款手卷是我最喜歡的一款,炸蝦外皮酥脆,裡面肉質彈牙,青瓜絲則平衡了油膩感。炸芋片是一個驚喜的配料,讓手卷更有口感和香氣。明太子醬則帶出一點辣味和海洋風味,讓手卷更有層次和個性。 外賣的包裝很好,每款手卷都用紙盒裝好,紙盒很堅固,不會漏汁或變形。每盒手卷還附送了一包日式芥末和一包日式醬油。整個外賣過程很方便快捷,食物也保持了新鮮和溫度。 中午來堂食

人氣大卷 : Beef iyaki

經典中卷: Black Magma

創意中卷: Ebi-taiko
裡面用上炸蝦,青瓜絲,炸芋片,明太子醬

中午來堂食或外賣,都是一個好選擇~

2023-05-24 161 瀏覽
今日收到呀媽既柯打,佢掛住煲劇煮唔到飯🤣我收工要負責買外賣返黎🏃🏻‍♂️🏃🏻‍♂️🏃🏻‍♂️咁岩想試公司附近間 Chotto Maki,而呀爸又中意壽司🍣就買佢啦!🛎 $68 Beef-iyaki呢個係人氣大卷2️⃣號大卷係有4大件,件件都就黎大過我拳頭😳材料有照燒牛肉、青瓜絲、腐皮、牛油果、飛魚子、炸蒜照燒汁令到牛肉味更突出,配埋切得好幼細既青瓜絲好爽口,牛油果新鮮又淋滑,口感好豐富🥰🛎 $68 Chick Chick呢個係人氣大卷5️⃣號材料有照燒雞、酸黃瓜、牛油果、沙律菜、芋頭片照燒雞同酸黃瓜原來都幾夾🫶🏻芋頭片食落似薯片🤣但感覺好健康值得一提既係佢配上既辣蛋黃醬同黑松露蛋黃醬,黑松露味超香,加上少少辣辣地,非常惹味🛎 $58 Double S呢個係創意中卷1️⃣4️⃣號中卷係可以一啖擺入口既size🙈材料有碎帶子、三文魚、辣三文魚🍣帶子幾鮮甜!加上黑白芝麻增添左香味👍🏻正另外~每盒卷物都有酸蘿蔔伴碟助開胃🫶🏻🌐 環境/服務今次我係外賣拎返屋企食但我見呢到都好乾淨闊落客人食完後店員會馬上抹台清潔👍🏻而且可以睇到壽司既製作過程~超衞生超安心🫶🏻外賣既包裝非常好,個盒係fit曬個紙袋,食物唔會搖黎搖去,返
今日收到呀媽既柯打,佢掛住煲劇煮唔到飯🤣
我收工要負責買外賣返黎🏃🏻‍♂️🏃🏻‍♂️🏃🏻‍♂️

🛎 $68 Beef-iyaki
呢個係人氣大卷2️⃣號
大卷係有4大件,件件都就黎大過我拳頭😳
材料有照燒牛肉、青瓜絲、腐皮、牛油果、飛魚子、炸蒜

🛎 $68 Chick Chick
呢個係人氣大卷5️⃣號
材料有照燒雞、酸黃瓜、牛油果、沙律菜、芋頭片
照燒雞同酸黃瓜原來都幾夾🫶🏻
芋頭片食落似薯片🤣但感覺好健康

🛎 $58 Double S
呢個係創意中卷1️⃣4️⃣號
中卷係可以一啖擺入口既size🙈
材料有碎帶子、三文魚、辣三文魚🍣
帶子幾鮮甜!
加上黑白芝麻增添左香味👍🏻正
另外~每盒卷物都有酸蘿蔔伴碟助開胃🫶🏻

🌐 環境/服務
今次我係外賣拎返屋企食
但我見呢到都好乾淨闊落
客人食完後店員會馬上抹台清潔👍🏻
而且可以睇到壽司既製作過程~超衞生超安心🫶🏻
外賣既包裝非常好,個盒係fit曬個紙袋,食物唔會搖黎搖去,返到屋企都依然咁靚🥰
  • Beef-iyaki
2023-05-22 461 瀏覽
夜晚要開OT, 唯有係公司附近買野食返去, 經過漢口道見到Chotto Maki, 門口招牌係有卷物及丼物。最近天氣咁熱, 食卷物就啱晒 !Chotto Maki走型格創意卷物路線, 裝修新穎, 用上鮮紅色特別吸睛。餐廳有分堂食及外賣, 見到餐牌有不少創意性高的卷物, 材料多款具特色, 十分吸引。除左卷物, 原來仲有刺身, 壽司, 炸雞, 拉麵, 蕎麥麵, 烏冬等等。甚至有得自創卷物, 我地仲不停諗緊食乜野時, 職員好好咁介紹左幾耐熱賣卷物, 甚有耐性。值得一讚 !我同同事最後揀左 : Westcoast (卷物) $55碎吞拿魚, 酸黃瓜, 辣三文魚, 黑芝麻醬, 炸蒜 LA Sunset (卷物) $55蟹柳, 蘆筍, 天婦羅脆脆, 芝士醬, 鰻魚汁三文魚吞拿魚夏威夷魚生飯 $88(枝豆, 海草, 酸黃瓜, 自製醬)卷物係新鮮即製, 唔會預早整好。呢一點我係好中意, 而且係Open Kitchen, 顧客係可以睇住職員即製。卷物的紙盒精美, 而且十分穩陣, 值得一讚。Westcoast (卷物)卷物表面有辣三文魚和黑芝麻醬及炸蒜, 碎吞拿魚和酸黃瓜係入面, 碎吞拿魚份量多密度高。一
夜晚要開OT, 唯有係公司附近買野食返去, 經過漢口道見到
Chotto Maki

我同同事最後揀左 :

Westcoast (卷物) $55

碎吞拿魚, 酸黃瓜, 辣三文魚, 黑芝麻醬, 炸蒜

LA Sunset (卷物) $55

蟹柳, 蘆筍, 天婦羅脆脆, 芝士醬, 鰻魚汁
三文魚吞拿魚夏威夷魚生飯 $88

(枝豆, 海草, 酸黃瓜, 自製醬)

Westcoast (卷物)

卷物表面有辣三文魚和黑芝麻醬及炸蒜, 碎吞拿魚和酸黃瓜係入面, 碎吞拿魚份量多密度高。一口一大啖咬落去,感受到不同的味道, 出奇地黑芝麻醬能夠夾到辣三文魚及碎吞拿魚, 大大提昇左味道

LA Sunset (卷物)

好少卷物有蘆筍, 二話不說就揀左呢款了。卷物味道清新, 除了表面有芝士醬, 沾沾附有的鰻魚汁, 入口豐富美味, 大家都搶住食

三文魚吞拿魚夏威夷魚生飯

三文魚及吞拿魚魚生粒夠新鮮, 而且份量十分大, 同事食到好滿足。

三文魚吞拿魚夏威夷魚生飯

整個外賣質素十分高, 加上天氣開始熱, 難怪LUNCH TIME經過時, 成日排晒長龍啦 !
2023-05-22 30 瀏覽
係尖沙咀basehouse買完麵包🥯,個fd話想食壽司,咁岩見到隔離就係壽司店,就唔諗入咗去食🤣。店舖以紅色墨綠色為主軸,有2張大圓枱同吧枱位置,兩個人食個下午茶都不錯。-💕 Spice Me Up $72鰻魚,碎帶子,青瓜絲,乾海草,蘋果啫喱,辣蛋黃醬👅好味指數:7/10大件好飽肚😂鰻魚軟腍冇骨,青瓜絲同乾海草口感清新爽脆,好多料好豐富,配埋蘋果啫喱同辣蛋黃醬,味道甜甜辣辣😋。-💕 Ebi-taiko $55炸蝦,青瓜絲,炸芋片,明太子醬, 鰻魚汁👅好味指數:7.2/10一盒8件都好抵食❗️炸蝦彈牙帶微脆口感,配明太子醬同鰻魚汁,食落都唔會太濃味😋。-💕 westcoast $55👅好味指數:7.5/10碎吞拿魚,酸黃瓜,辣三文魚,黑芝麻醬,炸蒜好有創意❗️卷內係碎吞拿魚同酸黃瓜餡,卷上先放辣三文魚🤣辣味同黑芝麻醬味都唔算岀,食唔到辣都食得,味道重點偏向係吞拿魚到,吞拿魚嫩滑鮮甜☺️。-環境:8/10服務:8/10整體味道:7/10回頭率:7/10

💕 Spice Me Up $72
鰻魚,碎帶子,青瓜絲,乾海草,蘋果啫喱,辣蛋黃醬
👅好味指數:7/10

💕 Ebi-taiko $55
炸蝦,青瓜絲,炸芋片,明太子醬, 鰻魚汁
👅好味指數:7.2/10

💕 westcoast $55
👅好味指數:7.5/10
碎吞拿魚,酸黃瓜,辣三文魚,黑芝麻醬,炸蒜

環境:8/10
2023-05-21
Ebi-taiko
Spice Me Up
2023-05-19 243 瀏覽
今晚要出尖沙咀行店舖揀精品,上次途徑見門牌同裝修有點特別,入了去,一間外賣壽司的店舖,買了回家吃,味道有特色,今晚行下又途徑了這條街,再次買外賣壽司回家吃,看了一回餐牌,今次選了加州卷中卷,卷包住配料有蟹柳,牛油果,飛魚子,好鮮鮮蟹柳鮮味同嫩滑,濃牛油果甜香味,飛魚子滿舖在卷上,魚子細細粒,鮮魚子鮮甜味雞卷大卷,幾大卷,卷配料包住照燒雞,酸黄瓜,牛油果,沙律菜,芋頭片雞肉厚身,雞味好香同滑身,酸黃瓜,酸味又有甜香黄瓜味,濃甜香牛油果味,好新鮮鮮菜味,唰唰聲,好香芋頭味,卷上面舖了辣蛋黄醬同黑松露蛋黄醬,微辣,濃香黑松露,好香蛋黄,有特色搭配,口感特別天婦羅三文魚中卷,卷配料包住炸三文魚,忌廉芝士,飛魚子,三文魚炸得脆口,好香三文魚味,重忌廉芝士味,滑身,飛魚子細細粒,爽滑鮮魚子香,卷上面舖了明太子醬同蛋黄醬,濃厚魚香醬味同鮮蛋黄醬香,好入味道

2023-05-09
外賣自取
$194 (其他)
2023-05-17 28 瀏覽
地點方便買外賣回家,開放式廚房見到落單後才製作,確保食物新鮮,而流程很暢順,等了8分鐘左右就可以取食物。Philadelphia $72 三文魚、忌廉、牛油果、飛魚子 (蛋黃醬、鰻魚汁)材料多元化,味道配搭很好很豐富。Ebi-taiko $55炸蝦、青瓜絲、炸芋片 (明太子醬、鰻魚汁)食材都是爽爽脆脆的,口感豐富。升級至套餐 套餐B ($28) 日式炸雞4件,配可樂或麵豉湯套餐C ($35)明太子雞翼2件,配可樂或麵豉湯炸物同樣是即炸,熱辣辣香噴噴,就算回到家再食都仲係香脆可口,非常惹味。$28至$35升級有小食及飲品,抵食。

Philadelphia $72
三文魚、忌廉、牛油果、飛魚子 (蛋黃醬、鰻魚汁)
材料多元化,味道配搭很好很豐富。

Ebi-taiko $55
炸蝦、青瓜絲、炸芋片 (明太子醬、鰻魚汁)
食材都是爽爽脆脆的,口感豐富。

Ebi-otaiko
Ebi-otaiko

升級至套餐
套餐B ($28) 日式炸雞4件,配可樂或麵豉湯
套餐C ($35)明太子雞翼2件,配可樂或麵豉湯

日式炸雞

5 分鐘 (外賣自取)
2023-05-17 9 瀏覽
今日番工前諗緊可以買啲咩番去食,除左要方便之外仲要擺到一程車程🍣即刻係我腦海入面就出現左壽司呢個option👍🏼方便食之餘仲唔洗擔心會凍左或乾水,係外賣既不二之選🥡。呢間Chotto Maki係灣仔已經有見識過,佢行一個非常日式既裝修風格,大膽既配色都吸引左唔少遊客打卡🤩價錢方面亦比我想像中低💭難怪當日都有唔少打工一族幫襯啦🍱。🐒Cali Salmon Roll💰$72(炸三文魚,蟹柳,黑白芝麻,椒鹽粉)今次分別嗌左2個collection既卷物,而呢款Cali Salmon Roll就屬於經典卷物🍣一卷有8件,調味方面相對簡單而且內裡十分足料,每件都包住大件炸三文魚。🐒Spice Me Up💰$72(鰻魚,碎帶子,青瓜絲,乾海草,蘋果啫喱,辣蛋黃醬)而另一款就係人氣大卷系列,一卷有4大件😂完全係巨人size,一件無可能可以一啖食到🥒配料比飯多,配埋個醬就唔洗擔心會好dry/好濟🥰換黎既只會係滿足感。👉🏻Maki a Combo C(明太子雞翼@2, 可樂/麵豉湯)+$35只要order卷物,魚生飯,湯麵類🐟都可以升級做套餐配埋小食同飲品🥤

🐒Cali Salmon Roll💰$72
(炸三文魚,蟹柳,黑白芝麻,椒鹽粉)

🐒Spice Me Up💰$72
(鰻魚,碎帶子,青瓜絲,乾海草,蘋果啫喱,辣蛋黃醬)

2023-05-15 196 瀏覽
下班經過尖沙咀,順道買盒卷物吃,這間主打創意卷物,有自由搭配的卷物,還有蕎麥麵、拉麵、烏冬和魚生飯。餐廳的配食跟店內的外賣盒一樣,鮮明奪目,一看配色就會讓人想起這間店。外賣盒也很有心思,裝明太子雞翼的小盒,復古的鮮紅色的外盒配上型格LOGO,湖水藍的內邊在蓋起盒子後若隱若現。Sea Monster ($68)是我最喜歡、必點的卷物,集合各種海鮮的卷物,包括蟹柳、炸蝦、青瓜絲、櫻花蝦、炸蒜、紫薯粉、鰻魚汁和自製醬。櫻花蝦灑在卷物上,既為卷物增添色彩,也帶來脆口感和櫻花蝦的咸香。卷物的橫切面同樣色彩多樣,蟹柳的紅色配搭青瓜的綠色。爽口的蟹柳、香脆的炸蝦和新鮮爽口的青瓜絲帶出不同層次的爽口。其味道也相輔相成,各種鮮味配上自製醬,讓人胃口大開。Black Magma Roll ($72)是一口可吃下的卷物。碎帶子、碎蔥吞拿魚蓉和天婦羅脆脆配黑芝麻醬。卷物的頂層有滿滿的黑芝麻醬,一口吃下,先嚐到濃郁的黑芝麻味,繼而是嫩滑的吞拿魚蓉,加點山葵,為卷物再添點微辣。任何卷物/魚生飯/湯麵可升級套餐Combo C (+$35),包括一瓶玻璃裝可樂和兩隻明太子雞翼。可樂的口感因容器而有所差別,玻璃裝的可樂

可口可樂
明太子雞翼
任何卷物/魚生飯/湯麵可升級套餐Combo C (+$35),包括一瓶玻璃裝可樂和兩隻明太子雞翼。可樂的口感因容器而有所差別,玻璃裝的可樂向來比罐裝和膠樽裝的更好喝。想不到明太子雞翼非常好吃,明太子與雞肉混和,外皮脆內爽滑,值得一吃。
百香果烏龍茶
百香果烏龍茶($25),自家製瓶裝茶,清新、韻味悠長的烏龍茶,茶香配上百香果的水果香氣,吃一口飯卷,再喝一口百香果烏龍茶,頓時帶來清新的感覺。
2023-05-11
百香果烏龍茶
2023-05-11 21 瀏覽
🐟三文魚+忌廉芝士🧀+牛油果🥑+飛魚子+蛋黃醬+鰻魚汁 $72呢款<經典中卷物> 份量十足,裏面嘅配料好豐富,三文魚好大舊同忌廉芝士一齊食味道好夾,牛油果入口即融🥑,再加埋飛魚子食口感好豐富,另外蛋黃醬同鰻魚汁相當夾,混合埋一齊可以試到多種味道。帶子刺身 $50帶子好厚肉,食落鮮甜肥美,再配埋脆卜卜爆汁嘅飛魚子一齊口感好豐富。吞拿魚夏威夷魚生飯 $78呢個魚生飯好大碗🥣,材料好豐富有蟹柳、牛油果、枝豆、海草、酸黄瓜同辣蛋黃醬,而且個辣蛋黃醬配埋白飯一齊食辣得嚟好開胃,個poke bowl份量好多一個人都食唔晒🤣。

帶子刺身 $50

吞拿魚夏威夷魚生飯 $78

2023-05-08
2023-05-03 12 瀏覽
專賣日式壽司卷物嘅Chotto Maki 喺中環/灣仔/尖沙咀都有分店🍙作為九龍人 梗係尖沙咀方便我啦 呢度裝修格外時尚 以紅色同藍色為主調 帶有復古感覺🔴🔵卷物有多種配料選擇 例如大熱嘅照燒牛肉/鰻魚/三文魚 仲有健康之選牛油果/紅菜頭等等🥑除咗可以揀選餐廳配搭好嘅 亦都可以自選配料製作👍🏻外賣嘅包裝亦都好精美✨▪️C-Dragon好厚嘅炸鰻魚 外賣返嚟仍然脆卜卜😍炸番薯都係 而食落去唔會覺得熱氣或者有油膩感 面頭嘅飛魚子令到賣相更吸引🤩而蛋黃醬同鰻魚汁我覺得使整體效果更清新▫️Philadelphia成個配搭都係我至愛❤️三文魚都算厚切 同牛油果好夾 再加埋忌廉芝士 口感一流🤤加埋醬汁酸酸甜甜咁 幾開胃以上兩款都係中卷 size啱啱好 一件一口 另外仲有大卷▪️Chicken Karaage最後食多份日式炸雞 未食已經聞到好香🐔脆身嘅外層 入面依然充滿肉汁 好juicy👍🏻佢哋亦有供應壽司/刺身/日式拉麵等等架🤗

外賣嘅包裝亦都好精美✨
▪️C-Dragon
▫️Philadelphia
以上兩款都係中卷 size啱啱好 一件一口 另外仲有大卷
▪️Chicken Karaage

佢哋亦有供應壽司/刺身/日式拉麵等等架🤗
2023-04-30 21 瀏覽
門面係透明玻璃嘅《Chotto Maki》,望入去室內裝潢好吸睛,奪目嘅鮮紅色為主,開房式廚房,餐廳主打壽司卷物,丼飯同刺身等,今次我就揀咗三款卷物買返屋企嘆🍙Ebi Taiko $55炸蝦🍤入口脆身、配上青瓜絲同炸芋片,飯面仲加咗明太子醬同鰻魚汁增加口感,好滋味🍙chick chick $68呢款人氣大卷餡料豐富,有照燒雞、酸黃瓜、牛油果🥑沙律菜同芋頭片,雞肉嫩滑加上酸黃瓜脆脆嘅口感,好滿足!🍙Black Magma $72飯卷入面包住軟嫩細滑嘅吞拿魚蓉同碎帶子,仲有天婦羅脆脆,再加上飯卷面頭嘅黑芝麻醬點綴,口感層次更豐富
門面係透明玻璃嘅《Chotto Maki》,
望入去室內裝潢好吸睛,奪目嘅鮮紅色為主,

🍙Ebi Taiko $55

🍙chick chick $68

🍙Black Magma $72
2023-04-27 24 瀏覽
之前在對面海食過此店的創意卷物,一試愛上。發現她們尖沙咀分店,當然要嘗鮮。新推出poke bowl份量十足。吞拿魚粒新鮮無血水,配料豐富,有牛油果,枝豆,蘿蔔,海帶,蟹柳,各式口感俱備。辣蛋黃醬更加畫龍點睛。招牌卷物都是必點之選。Crunch 如其名,鋪上脆脆和櫻花蝦,中間三文魚肥美,又有蘆筍,甜蛋,沙律菜,加上芥末蛋黃和芝麻醬,出色配搭。升級套餐炸雞香脆十足,另加枝豆十分飽足。夏日炎炎再來支冰凍coke zero,完美作結。

2023-04-16
午餐
2023-04-21 26 瀏覽
之前喺中環經過幾次一直都好想試呢間創意壽司,今日喺尖沙咀見到原來有分店即刻試吓。呢間店好似同中環嗰間唔同,呢間裝修以紅色為主,好靚好吸睛。Black Magma $72有碎帶子、碎蔥吞拿魚蓉、天婦羅脆脆、黑芝麻醬 - 雖然個樣唔算特出,但碎蔥吞拿魚蓉勁多,加上天婦羅脆脆感覺好新鮮好香口,估唔到壽司配黑芝麻醬都幾夾幾好味🤤Mango Dynamite $68呢個有炸蝦、青瓜絲、芒果、飛魚子、鰻魚汁 - 最近天氣又熱又悶焗食呢個好正,有大大片芒果同青瓜絲感覺好清新好開胃,炸蝦又彈口👍Double S $58有碎帶子、三文魚、辣三文魚、辣蛋黃醬、黑白芝麻 - 我至鍾意食三文魚,呢個啱哂我,有大大嚿三文魚仲有辣嘅三文魚喺壽司頂,再配埋辣嘅蛋黃醬,少少辣辣,越食越想食💯我哋係takeaway, 連個外賣盒都好靚好型😉呢種創意壽司好好玩,唔同食開嘅傳統壽司,有估唔到嘅組合,最鍾意係每款都有唔同嘅醬,係傳統唔會有嘅👍👍點知買完之前先見到有「自創卷物」,可以自由mix and match,下次一定要試試。

呢間店好似同中環嗰間唔同,呢間裝修以紅色為主,好靚好吸睛。

Black Magma $72
Black  Magma

Mango Dynamite $68
Mango  Dynamite

Double S $58
Double  S

我哋係takeaway, 連個外賣盒都好靚好型😉

2023-04-17
Black  Magma
Mango  Dynamite
Double  S
  • Mango Dynamite
2023-04-15 21 瀏覽
陪家人看醫生,經過這兒,因為我曾吃過灣仔分店的壽司,感覺非常好味,所以不用想再吃一次。🥢Sea Monster🍣這個「海怪」以反卷的方法製作,份量十分足。材料有蟹柳、炸蝦、青瓜絲、櫻花蝦,再把炸蒜和紫薯粉撒在頂部。特別欣賞所有材料都是切得非常幼細,吃起來細碎易入口。材料本身鮮味十足,喜歡的話也可以點點跟配的鰻魚和汁自製醬,惹味十足。🥢Mango Dynamite🍣同樣是反卷壽司,醋飯的頂部放了芒果和飛魚子,色彩艷麗,味道清新。紫菜裏面包的是炸蝦、青瓜絲,口感爽脆。配上鰻魚汁,滋味十足。🥢LA Sunset🍣這個也是反卷壽司,醋飯的頂部放了芝士醬和撒了紫薯粉。紫菜裏面包的是蟹柳絲、蘆筍、天婦羅脆脆,口感豐富。配鰻魚汁也十分惹味。

🥢Sea Monster🍣

🥢Mango Dynamite🍣

🥢LA Sunset🍣

2023-04-15 42 瀏覽
藍色門面好引人注目🤩!室内裝潢則以復古鮮紅色為主調, 充滿日本和風氣息🎌!呢度主打日式創意卷物, 即叫即做, 佢地嘅卷物有分大卷(4件)同中卷(8件), 仲可以自創卷物, 自由搭配食材, 好多選擇呢~ 可以揀堂食/外賣, 我今次就外賣咗3款卷物, 外賣包裝精美, 賣相同味道都有驚喜🎏🍣 Beef-iyaki一共有4大件, 每一件都好足料!餡料有照燒牛肉🥩、青瓜絲🥒、腐皮、牛油果🥑、飛魚子、炸蒜, 再搭配自製醬同鰻魚汁, 呢個組合好正好好味😋!牛肉肉質軟腍, 有照燒汁嘅甜味, 好入味!炸蒜令味道更香, 爽口嘅青瓜絲令成個卷物更加freshꕀ 🍣 Crunch見到餐牌上寫住係人氣卷物所以試咗🌟 一客有4大件, 餡料有三文魚、沙律菜、蘆筍、甜蛋、天婦羅脆脆、櫻花蝦、芥末蛋黃醬、黑芝麻醬。卷物色彩繽紛🌈, 餡料真係好多, 口感豐富, 好滿足! 🍣 Double S一口size嘅卷物包住碎帶子、三文魚、辣三文魚、黑白芝麻, 三文魚肥美又新鮮, 加埋辣蛋黃醬, 味道更有層次ꕀ

🍣 Beef-iyaki
🍣 Crunch