2022-12-15
呢間bookmark左好耐 罪惡感max嘅爆漿多士 果然冇令我失望😻仲有其他星馬泰菜式都好好味😋❤️食物 9/10 🧆辣椒板麵 $88有豬肉、炸江魚仔、滷冬菇同參巴辣椒醬😹仲有流心蛋🥚撈埋一齊好惹味 係另類嘅撈麵 好有驚喜😚板麵比較硬但爽身 雖然佢個樣好深色 但味道唔算重口味🫣驚太辣嘅朋友 辣椒醬係面頭 可以因應自己嘅level再挑走少少🤣🍜叻沙 $98有三種麵可以揀 包括米粉、油麵同粗米粉 今次卡路里揀咗油麵🤭配料都好足 有魚蛋、蝦、豆卜、雞蛋 唔算好辣🤤咖沙湯底都好濃 魚蛋好彈牙!🥰🍞升級咖椰多士 $68呢個真係一定要嗌 牛油唔算好厚🧈但有兩層 夾住朱古力醬🍫煉奶 kaya 舖滿朱古力粉 雖然好邪惡 但好滿足😆最啱同朋友share食💛飲品 8.5/10🟢斑蘭奶茶 $28斑蘭味冇被奶茶cover到 好滑👍🏻🟤美祿爆炸 $58美祿味超級濃 落足料🤩又係罪惡感max 但$58一杯 感覺上唔係好抵飲🙁整體食物質素都好高🍾如果大家想再食得抵啲 可以lunch嘅時候嚟食佢地嘅lunch set~😛🤎服務 7/10半自助形式🤍環境 9/10某部分位係望窗 幾chill 雖然對住嘅景好普通🤣
❤️食物 9/10
🧆辣椒板麵 $88