2023-12-29 35 瀏覽
同朋友嚟 本身想嚟試佢嗰個爆漿多士但係7:00都冇就賣晒lol叫咗板麵 一湯一撈撈嗰個就有辣椒醬嘅 相對嚟講個味會濃好多湯麵嗰個就會清淡啲入邊有啲江魚仔 冬菇同埋肉丸咁 份量好大絕對夠飽咖啡骨 見佢個名幾得意嗌嚟試吓 但係都幾微妙 佢係苦 咖啡嗰隻苦 但係又唔係好鹹我覺得可以唔叫😂肉骨茶 呢個肉骨茶唔知點解係有白蘿蔔嘅同埋佢個胡椒味都幾重 仲送咗兩條細細地嘅油炸鬼但係由於佢實在份量太大啦基本上食完個麵已經飽到傻咗 所以連嘢飲都冇叫兩條友大概人均250
同朋友嚟 本身想嚟試佢嗰個爆漿多士

基本上食完個麵已經飽到傻咗
所以連嘢飲都冇叫

兩條友大概人均250

2023-12-28 51 瀏覽
放大假約咗朋友去行工展會,之後佢請我去A.T.A.S食晚飯,餐廳裝潢以白色做主調,甚有文青風格,主供新加坡菜。麥片老虎蝦:麥片蝦是新加坡著名菜式之一,大大隻老虎蝦非常新鮮,外層沾滿香脆的麥片,蝦肉彈牙入味,燕麥金黃酥香,蝦跟燕麥片一齊食,味甜香口。白雪牛油骨:排骨厚肉,肉質香嫩,外層沾滿奶油醬,再灑上椰絲和奶粉,甜甜的味道令人食不停口。福建炒蝦麵:炒麵好足料又有鑊氣,麵條因為吸收了蝦高湯,麵吃起來有濃郁口感。美祿恐龍是新加坡的一種飲料,由一杯冰鎮美祿加上未溶解的美祿粉末製成,味道香甜,再加上圓粒的脆脆和餅乾,更添口感!玫瑰露恐龍,粉紅色的色調好啱女仔飲,美祿加上玫瑰精華,除咗甜美之外,還有清香的玫瑰味!

1. 月光河粉 $118- 全碟一到係一堆深啡色嘅河粉😂😂 望落會估好喊好油唔吸引我,但係食落第一啖又okay wor~味道適中😆- 眼見有魷魚片,蝦,臘腸,河粉,正中間有隻生蛋~ 幾好味嘅,除左啲粉粉有啲碎🙈2. Lunch set 喇沙 $88- 唔太食得辣嘅我食第一啖之後有啲後悔,個豆卜好入味,我意外地啜左一下啲汁,咳到飛起🥵個喇沙係傳統㗎(油麵+米粉)!!有好足料嘅大隻蝦x4🍤3. 班蘭咖啡 $35- 個色真係有啲核突😂味道我會覺得似玄米茶😅4. 班蘭奶茶 $30- 淺綠色,係正常班蘭色奶茶味,原來兩者夾埋都幾好飲!😋😋
1. 月光河粉 $118
月光河粉

2. Lunch set 喇沙 $88
喇沙

3. 班蘭咖啡 $35
- 個色真係有啲核突😂味道我會覺得似玄米茶😅
斑蘭咖啡

4. 班蘭奶茶 $30
- 淺綠色,係正常班蘭色奶茶味,原來兩者夾埋都幾好飲!😋😋
班蘭奶茶

2023-12-16
喇沙
班蘭奶茶
2023-12-21 64 瀏覽
星馬餐廳係香港真係成行成市,不過係唔係間間都值得一試,就真係見仁見智。作為麻甩佬,花巧、打卡通通都唔重要,最緊要好唔好食、抵唔抵俾。話說同事高度讚賞呢間餐廳個爆漿多士,話邪惡到極點,久唔久都想去食。今日lunch 諗起,就過去會一會佢。

呢間地方都四正、坐得尚算舒服。有weekday lunch menu,盛惠$88元包杯飲品,另加錢可配小食。選擇有8款,全部近年都係招牌菜。近排天氣開始涼涼地,一於叫肉骨茶,同事揀多款,要板麫。

板麵都算係新加坡街頭小食,個湯好濃郁而且好多唔同配料。餐廳呢個都好唔錯,好足料,麵係粗身的但好滑,配料有魚乾仔、雞蛋、少少肉碎和雲耳,湯頭好清甜,如果可以加少少辣椒,味道應該更好!
搵勻食評都唔見有人講過肉骨茶,個心涼一截!只不過要信自己!肉骨茶原盅上,保溫做得好好,屬於新加坡的「白色」肉骨茶,即係唔重黑醬油、藥膳味或酒味都唔重,反而重胡椒味,比較淡味那種。

排骨仍然keep到肉腍嫩滑,唔會似煲湯豬咁,湯入面的白蘿蔔好甜,吸晒湯的精華!個感覺就好似飲緊胡椒豬肚湯咁,但比豬肚湯更清甜、有層次同更易入口。另外配埋油炸鬼,放入去吸晒湯,非筆墨可以形容。天氣再凍少少,一定會再encore。

差少少唔記得甜品,點會唔試試吐司,加38元有一份咖吔吐司,無爆漿咁heavy,但一樣有牛油同咖吔醬,烘脆咗的多士加埋入去…真係一流。
2023-11-20
5 分鐘 (堂食)
午餐
  • 咖椰爆醬
2023-12-19 36 瀏覽
最近經常在網上看到星馬的食品,可惜星馬食肆在香港的數目不多,搜尋一下之後,知道這裏有間星加坡特色餐廳,便來到這裏。黑胡椒辣椒老虎蝦$188,龍龍的黑胡椒醬汁混合了辣椒的味道,包裹着爽口彈牙的虎蝦,每一口蝦肉,都會吃到濃濃的胡椒香味。整體辣度而言,都不算太輕,如果喜歡濃味的,這個是必點的。肉骨茶一盅$68,配上油條。肉骨茶魚燉盅承載着,胡椒香味十足,內裏還有數件肉排,吸收了肉骨茶的香味,正宗食法,就是將油炸鬼放在湯內,吸收湯之後再吃。肉骨茶內的蘿蔔,吸收了肉骨茶之後,味道更加突出。海鮮板麵$138,材料有老虎蝦、肉丸、青口、冬菇、銀魚仔、溫泉蛋。板面有點似山東刀削麵,粗身而爽口彈牙,吸收了湯底之後,層次感更加豐富。美祿爆炸$58,濃濃的美祿味道,混合表面的脆珠,味道更加濃郁。玫瑰青檸水$28,味道帶點酸甜,顏色非常吸引,女士必定喜歡的顏色。

肉骨茶一盅$68,配上油條。

肉骨茶內的蘿蔔,吸收了肉骨茶之後,味道更加突出。

2023-12-19 42 瀏覽
-💥收工貪就腳係附近搵左間餐廳食新加坡菜 餐廳環境簡單 坐得幾舒服 完全冇壓迫感😆★*"`'*-.,_,.-*'`"*-.,_☆,.-*`'`*-.,_,.-*`'`*★🔸叄岜魔鬼魚魔鬼魚是用參巴醬烤製 參巴醬的香氣和味道都相當誘人 醬汁非常惹味 魚肉好易骨肉分開🐟🔸白雪牛油骨賣相已經好吸引 沾上椰絲同奶油醬 牛油白味好濃郁 好特別嘅味道 排骨好腍好多肉🔸月光河粉好少聽到有月光河粉食 睇起黎醬汁好似好重 但食落就係勁有鑊氣 河粉配合魷魚 蝦仁 臘腸 醬油炒埋一齊 中間加入蛋黃 麵條非常順滑 大碟又足料 好飽肚🔸美祿爆炸超級濃味美祿朱古力😍滿滿嘅美祿波波同美祿粉 好邪惡但好滿足🫢🔸玫瑰露恐龍平時好少見呢一款飲品 淡淡嘅玫瑰香甜味同美祿恐龍超夾👍🏻

🔸叄岜魔鬼魚

🔸白雪牛油骨

🔸月光河粉

🔸美祿爆炸

🔸玫瑰露恐龍
平時好少見呢一款飲品 淡淡嘅玫瑰香甜味同美祿恐龍超夾👍🏻

2023-12-19 13 瀏覽
昨天和三位朋友到餐廳用晚餐,我是經openrice訂位的,但亦打過電話詢問是否有限時,當時電話中的服務員說星期一應該没有,所以便放心了,網上訂位是晚上7:00,但其中一人到達時是6:45,當時服務員並無即時告之我們用餐時間由第一人到達便開始計時,而其餘三人也準時7點到達,我們用餐完想再order甜品,有一位服務員說你們只剩15分鐘,不夠時間,但當時只是8點,理應還有半小時,但他說因為你們6:45已有人坐下,所以開始計時,我說我訂位是7:00,就算只可進餐90分鐘,也應由訂位時間開始計,這樣不近人情,立時令進餐情緒大降,但最後他說問過了,你們可以坐到8:30,我留意到當時已陸續有客人結帳離開,有幾張空出的餐枱,亦無客人在外輪候,我覺得平日約朋友食飯,由於大多人還是工作,有時下班晚了,遲些到也難免,幾個人吃一頓飯,由落order至完成只有90分鐘,其實是很趕的,所以盡可能會選擇不用限時的餐廳,我也明白如果星期五,六,日或假期客人多時有限時也可以理解,但我已打電話問過星期一會否限時,得到的答案是不用才放心訂位,否則一定會選另一間不用限時的餐廳,希望餐廳日後在客人入座前即講解馬上計時,以免有失預算.
2023-12-18
ATAS主打新加坡菜,如果行開銅鑼灣,去完James Bon bon買包,不妨嚟呢度食埋飯。餐廳要沿樓梯行上一層,環境簡潔衛生,價錢親民👍A taste of shiok,其實係新加坡語,即係開心既味道~🦐麥片老虎蝦$188超級大推‼️難得食得返馬來西亞/新加坡旅行食得到既味道🤤😋👍好香嘅牛油同埋輕微鹹蛋味,蝦大隻新鮮彈牙,外殼炸得脆脆,蝦頭入面蝦膏鮮甜,會令人忍唔住狂啜,一定要用口咬黎食呀,唔好就咁用手搣殼,咁先夠滋味😋連啲麥皮都好香牛油奶油味,忍唔住畢埋一匙一匙麥皮咁食。一碟有六隻蝦,兩三個人食啱啱好👍☕️🐽咖啡骨$128層層疊嘅咖啡骨,驚喜份量好多,肉厚,一入口真係有啲咖啡味,食落啲肉都鬆軟。🥢月光河粉$118一上枱我已經bling bling眼,好得既賣相🤩😍難怪叫月光河粉,原來有隻生蛋喺中間,蛋黃就好似月光咁。仲有好多蝦、魷魚、臘腸、蜆肉、魚片條,堅要食‼️同港式嘅炒河粉味道絕對不一樣。屬馬來西亞/新加坡式嘅調味,好惹味,連片臘腸都好好食。🥤美祿爆炸$58係新加坡/馬來西亞好地道、普及、受歡迎的飲品,濃濃一大杯冰鎮美祿,上面再加上厚厚一層未溶解的美祿粉,仲有好多美祿脆脆,同一塊美祿
ATAS主打新加坡菜,
如果行開銅鑼灣,去完James Bon bon買包,
不妨嚟呢度食埋飯。

餐廳要沿樓梯行上一層,
環境簡潔衛生,
價錢親民👍

A taste of shiok,其實係新加坡語,
即係開心既味道~

🦐麥片老虎蝦$188
超級大推‼️
難得食得返馬來西亞/新加坡旅行食得到既味道🤤😋👍
好香嘅牛油同埋輕微鹹蛋味,
蝦大隻新鮮彈牙,外殼炸得脆脆,
蝦頭入面蝦膏鮮甜,
會令人忍唔住狂啜,
一定要用口咬黎食呀,
唔好就咁用手搣殼,咁先夠滋味😋
連啲麥皮都好香牛油奶油味,
忍唔住畢埋一匙一匙麥皮咁食。
一碟有六隻蝦,兩三個人食啱啱好👍

☕️🐽咖啡骨$128
層層疊嘅咖啡骨,
驚喜份量好多,肉厚,
一入口真係有啲咖啡味,
食落啲肉都鬆軟。

🥢月光河粉$118
一上枱我已經bling bling眼,
好得既賣相🤩😍
難怪叫月光河粉,
原來有隻生蛋喺中間,
蛋黃就好似月光咁。
仲有好多蝦、魷魚、臘腸、蜆肉、魚片條,
堅要食‼️同港式嘅炒河粉味道絕對不一樣。
屬馬來西亞/新加坡式嘅調味,
好惹味,
連片臘腸都好好食。

🥤美祿爆炸$58
係新加坡/馬來西亞好地道、普及、受歡迎的飲品,
濃濃一大杯冰鎮美祿,
上面再加上厚厚一層未溶解的美祿粉,
仲有好多美祿脆脆,同一塊美祿餅乾。
美祿控一定愛😍‼️

🥤玫瑰露恐龍$48
又一新加坡特飲。
濃稠的粉紅色玫瑰露,
配上超濃郁的美祿粉。

餐廳仲播住林俊傑嘅歌,
果然好夾,成餐都真係好新加坡!
又特別又唔貴又好食呀😋👍

ATAS 新加坡美食 抵食set lunchWeekday Set Lunch 包括1 個 main & drink,環境舒服,方便傾計,$88嚟講性價比好高👍🏻主食:👉🏻 Laksa 喇沙:麵底可以揀米線或者摻摻,湯底算係中小辣,十分開胃同惹味😋👉🏻 Ban Mian 板麵:餸有肉丸、醃豬肉、菜同水煮蛋,係想食得清淡一點的好選擇Add-ons 小吃:👉🏻 Kaya Toast 咖椰吐司:咖椰醬唔會太甜,吐司好脆口,有驚喜。食完喇沙覺得太辣的話,食返啲甜食解辣一流。👉🏻 Chwee Kueh 水粿:水粿係用白米磨成漿製成的粉團,質感好似食緊仔糕,上面嘅餡料係菜脯、蔥、蝦米、辣椒。又甜又鹹,好配搭,亦都好惹味。Drink 飲品:👉🏻 班蘭薏米水 - 唔甜又健康嘅好選擇
ATAS 新加坡美食 抵食set lunch

主食:

Add-ons 小吃:

Drink 飲品:
👉🏻 班蘭薏米水 - 唔甜又健康嘅好選擇
2023-12-17 2597 瀏覽
今日同事帶我嚟食新加坡菜Weekday Lunch Set $88 每個set $100有找 都幾抵食沙爹米粉 Satay Bee Hoon +$10上枱嗰吓有被震撼到🤯好似成兜沙嗲醬車咗落去 每條米粉都被包圍住啖啖都係好濃郁嘅沙嗲味🥹配料有肉, 蝦, 魷魚, 豆卜, 菜魷魚好爽口 幾有驚喜肉脞麵 Bak Chor Mee類似肉燥麵 而味道有啲複雜 酸酸辣辣咁炸雲吞嘅内餡超級實在 就係滿滿嘅肉同埋蝦 丁點嘅空氣都沒有😂外層炸得夠香脆 唔錯唔錯水粿 Chwee Kueh $24好得意嘅東東白色個底少少軟糯 面頭就係菜莆 幾惹味咖椰吐司 Kaya Toast $38 美祿爆炸 Milo Explosion $58係美祿恐龍嘅升級版一杯濃郁嘅美祿 加上一層粉 再有啲可可球同oreo 直頭係一份早餐嚟😂超級滿足
今日同事帶我嚟食新加坡菜

係美祿恐龍嘅升級版
2023-12-14
午餐
2023-12-15 44 瀏覽
ATAS 星馬風味中午時分在銅鑼灣邊寧頓街品嘗星馬午餐$88/set~~Drink☕️🧋🍹可選Coffee/tea/cold drink我哋Order一杯青翠薏米飲,很refreshing!👍另外一杯咖啡☕️色澤沉實但味道濃厚好有咖啡味!好好飲!👏🏼~~MainLaksa喇沙中小辣米粉+魚蛋+豆卜+鹵蛋+惹味蝦仁,熱帶風味濃郁撲鼻,食得辣🌶️嘅一定鍾意架!😛😛海南雞飯🌴🐔🍚香茜海南雞,肉質鮮嫩皮薄啖啖肉。飯粒晶凝通透白雪雪,不像食開的黃油飯,配上三色醬料→海鮮醬+辣椒醬+蒜茸醬,味蕾更多層次!👅👅~~小食Rojak囉喏→星洲焦糖混合青蘋果+豆腐卜+油炸鬼等再放上芝麻,煙煙韌韌感覺很另類!有新鮮感又有啲驚喜啊!😊😄食慣廣東菜不妨又試吓東南亞熱帶風味啦!🌴🌴
ROJAK
ATAS 星馬風味
中午時分在銅鑼灣邊寧頓街品嘗星馬午餐$88/set
~~Drink☕️🧋🍹
可選Coffee/tea/cold drink
我哋Order一杯青翠薏米飲,很refreshing!👍
另外一杯咖啡☕️色澤沉實但味道濃厚好有咖啡味!好好飲!👏🏼

ROJAK
  • 囉喏
  • Laksa
  • 喇沙
呢間舖係BONBON麻糬包轉角位隔離😂(上次無留意到😏) 似乎無同👦🏻係銅鑼灣食過新加坡菜👅 心血來潮好想食喇沙同埋燕麥蝦🦐!呢間都好抵食呀,而且選擇好多👍 我會因為燕麥蝦再黎多次😂👍·🤍咖啡骨☕️🦴 $128見到呢道菜覺得好特別😂 咖啡骨有少少咖啡甘苦味,帶點甜味😊 口感有d似咕嚕肉!一碟份量好多,有成6件左右,不過排骨有少少乾,裡面唔係個種好嫩好多汁😉·🌟麥片老虎蝦🦐 $188推!!我超鍾意呢碟菜✅ 蝦好新鮮,肉質彈牙而且好多汁,口感唔會霉霉爛爛😉 連埋外殼成隻落去炸好香口,配埋牛油麥片,香甜可口😭😋好味呀👍·🌟大蝦喇沙🍜 $138呢間既喇沙無話好特別,但係大推佢個湯底個辣底炒惹味😍 比平時食開既辣,配料種類豐富👍 魚蛋一樣出色,爽口彈牙!最鍾意喇沙是掺掺!❤️·🌟美祿爆炸🍫 $58好飲!勁濃郁😍 飲到似90%美祿 10%水!超正👍 仲有美祿波波好脆口!·🤍斑斕薏米水🧃$28正常味道,沒有太大特別👅·人均:HKD 250 up 評分🪄 (滿分5🍑)味道:🍑🍑🍑🍑環境:🍑🍑🍑🍑性價比:🍑🍑🍑服務態度:🍑🍑🍑🍑回頭率:🍑🍑🍑·📍 A.T.A.S (銅鑼灣)銅鑼灣邊寧頓街9-11號登龍閣地下
🤍咖啡骨☕️🦴 $128

🌟麥片老虎蝦🦐 $188

🌟大蝦喇沙🍜 $138

🌟美祿爆炸🍫 $58

🤍斑斕薏米水🧃$28
正常味道,沒有太大特別👅
人均:HKD 250 up
評分🪄 (滿分5🍑)
味道:🍑🍑🍑🍑
環境:🍑🍑🍑🍑
性價比:🍑🍑🍑
服務態度:🍑🍑🍑🍑
回頭率:🍑🍑🍑
📍 A.T.A.S (銅鑼灣)
銅鑼灣邊寧頓街9-11號登龍閣地下C2號舖
🚇銅鑼灣F1出口步行6分鐘
  • 麥片老虎蝦
  • 美祿爆炸
  • 叻沙
呢間A.T.A.S 既主打新加坡菜,菜式夠地道得黎又會upgrade下個食譜,有啲新意,同出面食到既味道唔同。價錢唔算好貴,同朋友黎share都可以食到唔同既菜式~1️⃣咖啡骨($128) 係豬排骨上面裹上帶咖啡風味既醬汁,有少少甜甜既醬汁味,加上會感覺到啲咖啡既甘苦味☕️將咖啡味同豬排骨結合,好創新!同埋豬排骨都多肉😋  2️⃣鹹蛋蘇東($138) 蘇東即係魷魚。鹹蛋黃超濃味!完全係一秒去到新加坡🤩魷魚夠厚,炸脆,然後外層係滿滿既鹹蛋黃包覆住😈  3️⃣海鮮板麵($138) 板面係偏粗身既,有青口、豬肉丸、魚竿 乾、菇、大蝦,仲有溫泉蛋!  4️⃣ 咖椰爆醬($68) 呢個係每台必點既!雖然一定好肥,但係絕對值得!三層既多士層層夾住咖央醬、花生醬、牛油、朱古力醬,面頭仲灑滿美祿粉🤤  5️⃣美祿爆炸($58) 美祿恐龍既升級版!面頭除左美祿粉之外,仲有美祿波波、美祿夾心餅,每一啖都係滿滿既美祿~  6️⃣玫瑰露恐龍($48) 玫瑰味香香的☺️一上台見到個粉紅色漸層,好靚啊。飲落都係好玫瑰既味道,但係唔會好香精feel。面頭既美祿粉再加多左層味道,飲飲下玫瑰露又會飲到啲可可味既脆脆😙
1️⃣咖啡骨($128)

咖啡骨
2️⃣鹹蛋蘇東($138)

鹹蛋蘇東
3️⃣海鮮板麵($138)
海鮮板麵
4️⃣ 咖椰爆醬($68)
咖椰爆醬
 5️⃣美祿爆炸($58)
美祿爆炸
6️⃣玫瑰露恐龍($48)
咖啡骨
鹹蛋蘇東
美祿爆炸
2023-12-13 1614 瀏覽
昨晚我去了位於銅鑼灣的A.T.A.S餐廳,對於很久沒有品嚐新加坡菜的我來說,這是一次非常期待的用餐體驗。餐廳的環境長這樣。 menu很有質感。 黑胡椒辣椒老虎蝦超多老虎蝦,而且每隻都超大!!老虎蝦搭配著濃郁的砂拉越黑胡椒醬。這款醬料並不算辣,所以就算很怕辣的朋友也可以嘗試。蝦子和醬汁的香辣味道相互襯托,很搭!!白雪牛油骨牛油骨帶有一絲絲的甜味,而且肉質很多。每一口都能品嚐到牛油的香氣。海鮮板麵份量十分豐盛。裡面包含了大蝦、青口、蛋、小魚乾、菇等多種海鮮和配料。板麵的口感彈牙,搭配著鮮美的海鮮,讓人一口接一口。此外,我們還點了升級版的美祿爆炸和玫瑰露恐龍。玫瑰露恐龍是我首次嘗試的,配上美祿粉的玫瑰露,味道很獨特,美祿粉把整杯玫瑰露提升到另一層次。

餐廳的環境長這樣。

menu很有質感。

黑胡椒辣椒老虎蝦
超多老虎蝦,而且每隻都超大!!

老虎蝦搭配著濃郁的砂拉越黑胡椒醬。

白雪牛油骨

2023-12-11
  • 黑胡椒辣椒老虎蝦
  • 美祿爆炸
銅鑼灣星馬菜😋黑胡椒辣椒老虎蝦🦐店鋪: A.T.A.S 地址: 銅鑼灣邊寧頓街9-11號登龍閣地下C2號舖聽閒位於銅鑼灣嘅呢一間星馬菜餐廳,係由新加坡人主理,;所以有唔少地道星馬菜式選擇,之前食過一次好味就決定encore! ☺️之前印象中需要自己到櫃枱落單,再自己揾位、取餐、回收餐盆嘅,但今次就變返一間餐廳咁,有服務員service,同埋更新左menu☺️▫ 黑胡椒辣椒老虎蝦 $188星馬菜出名食黑胡椒辣辣蟹,依到都有得食,不過我今次就經濟少少,叫左個黑胡椒辣椒老虎蝦😚有驚喜!! 鹹香的老虎蝦好大隻好厚肉,配埋砂拉越黑辣椒醬炒得好香好好味😋 ▫ 白雪牛油骨 $128牛油骨其實就係香嫩的豬排骨,而白雪就係指沾上奶油醬、椰絲同奶粉。好重奶香味▫ 月光河粉 $118月光河其實係海鮮濕粉河粉,用蠔油、醬料、生抽、老抽等等炒成。最後將生雞蛋放在河粉上,就好好似一個月亮咁🌝,加左生雞蛋的河粉份外幼滑!▫ 美祿爆炸🍫🥤 $68人氣之選的美祿爆炸,鋪滿美祿脆脆球同美祿粉,甜度恰到好處,雖很邪惡但卻難以抗拒嘅爆濃美祿味🫶🏼🥰• 整體•食物: 𝟺/𝟻環境: 𝟺/𝟻
銅鑼灣星馬菜😋黑胡椒辣椒老虎蝦🦐

店鋪: A.T.A.S