2023-02-17
大大個招牌係門口好搶眼呢間係日本鐵板燒餐廳🍴內在環境感覺型格時尚有格調,座位舒適,每道食物擺盤都好精緻,連酒杯都型過人,好想拎返屋企🤣Luxury Omakase $1388有前菜沙律、刺身兩品、鐵板海鮮兩品(可選擇石斑、鰻魚、帶子、扇貝、虎蝦)、鐵板料理、鐵板肉類兩品(我選擇牛、豬、雞)、湯、炒飯、是日甜品Seasonal Omakase $788前菜沙律、鐵板海鮮兩品、鐵板肉類一品、湯、炒飯、是日甜品海鮮我哋揀咗石斑、鰻魚、帶子、虎蝦,一路睇住廚師煮嘅時候已經聞到好香嘅味道,石斑做得有驚喜,魚皮脆邊肉質嫩滑。以肉類選擇了和牛及日本豚肉兩樣亦相當出色,側邊嘅特濃牛油醬配襯肉類相當夾😋額外再叫咗個羊架及鵝肝多士😋鵝肝多士要大力推介比大家上邊配有新鮮菠蘿醬,食落唔會膩,而羊架亦睇到廚師嘅功力,唔會過熟岩岩好,唔死實👍🏻是日甜品係豆腐雪糕,香濃豆味,成餐飯都非常滿足💮廚師及店員每一道菜都會講解,又會同你傾吓偈,好親切有歸屬感嘅感覺,下次會再嚟😎
呢間係日本鐵板燒餐廳🍴
Luxury Omakase $1388
Seasonal Omakase $788
前菜沙律、鐵板海鮮兩品、鐵板肉類一品、湯、炒飯、是日甜品
以肉類選擇了和牛及日本豚肉
兩樣亦相當出色,側邊嘅特濃牛油醬配襯肉類相當夾😋
額外再叫咗個羊架及鵝肝多士😋
鵝肝多士要大力推介比大家
是日甜品係豆腐雪糕,香濃豆味,成餐飯都非常滿足💮