2022-09-18
係網上見到餐廳2週年,身份証有2字就可以全單8折!!!餐廳係百樂酒店斜對面,好易搵一上到去,安排左我地坐卡位,因為我地有帶埋小朋友同行,4人坐6人枱,好鬆動。我地叫左一口和牛三文治,慢煮鮑魚豚角,啤酒拉麵,海產細味6杯,芒果烏龍茶,士多啤梨牛奶乳酸冇幾耐就上左2杯超靚,好打卡able既飲品,芒果烏龍茶入面舊3冰係熊仔頭冰,小朋友見到超開心,杯茶低糖,好易入口,好好飲。海產細味6杯有海膽飯,生蠔同吞拿魚他他,個生蠔好出色,好新鮮,而海膽都唔苦,鮮味十足一口和牛三文治,超好食脆脆的多士包著熱辣辣的牛肉,和牛油滲入多士,外脆內軟,好香好濃既牛肉味啤酒拉麵又係超級吸引眼球,面頭的泡泡原來係忌廉來,拉麵微凍,配上忌廉,好滑好香,影相好得意好滿意今餐,下次要再黎!
餐廳係百樂酒店斜對面,好易搵
好滿意今餐,下次要再黎!