2017-01-08
首先,本人不是第一次來,今次一行四人。點了胡椒豬肚雞湯,湯底依舊是濃濃的雞湯。海鮮選了$138桶蠔,一份有5只大大的蠔,可惜只只都有砂。失望至極! 同店員反應,得來的答案就只有桶蠔係咁就係咁。姐姐,咁不如你唔好講野啦?講左等於用個肺講?桶蠔係咁係因為你地無洗乾淨!真係搞笑!係咁就係咁?另外還點了蟹$88/隻,幸好蟹是實肉的,不然這頓飯真的吃到個個都嬲到爆!其他配料都係普通火鍋料,沒有什麼特別之處。我與友人到鮮入圍煮,第一為湯底,第二為海鮮。前者還算keep得住,後者呵呵⋯⋯真係唔該曬!其次,服務真係好不得了!現在有不少店員,但幾乎個個都係自己顧自己先。明明個姐姐只不過係擺緊一張沒有人坐的台,我招手叫她,連扮睇我唔到都唔係,人家係應左我先,但係就係唔行過來幫我!同另一個後生小小的男店員講野,就要講到勁大聲!都要講成4次先聽到! 埋單時,碰到坤哥等人完左勁歌金曲黎慶功,個個店員都只顧住睇,收左錢勁耐都無人找錢俾我。
點了胡椒豬肚雞湯,湯底依舊是濃濃的雞湯。
姐姐,咁不如你唔好講野啦?講左等於用個肺講?
桶蠔係咁係因為你地無洗乾淨!
真係搞笑!係咁就係咁?
其他配料都係普通火鍋料,沒有什麼特別之處。
我與友人到鮮入圍煮,第一為湯底,第二為海鮮。
前者還算keep得住,後者呵呵⋯⋯真係唔該曬!
其次,服務真係好不得了!