2017-09-21 297 瀏覽
是次與友人第一次到呢間火鍋店,因為呢間店係主打台式,而且本人每次去台灣都會吃火鍋!令我有種期待是不是真的有台式既風味!由於沒有訂位的關係,服務員稱是日已經滿座,要等有訂位的客人臨時失約才會有位!大約等左15分鐘,服務員見我們等了一段時間,便致電其中一位約了6點的客人!該客人剛好臨時有事來不了,便給我們候補上!座位舒適,坐下來便先給我們奉上熱茶,而我們也順便先叫了個養生鍋。點左養生鍋之後也叫了,鴨血,牛肉,響鈴,冬瓜,雜錦丸!個人認為響鈴炸得油左少少!而個養生鍋鍋底材料豐富!養生鍋鍋底本身有少量鴨血,但我們並不知道!可算是一個少少的驚喜!埋單之後,店員還奉上每人一杯熱情果沙冰總括來説,呢間野都有多少台灣風味,而且鍋㡳不錯!值得一試

而個養生鍋鍋底材料豐富!

埋單之後,店員還奉上每人一杯熱情果沙冰

總括來説,呢間野都有多少台灣風味,而且鍋㡳不錯!值得一試

養生鍋
2017-09-16
15 分鐘 (堂食)
養生鍋
2017-09-21 3890 瀏覽
打邊爐要吃得健康,湯底當然相當重要,滋補湯底就成了火鍋店的最新賣點。湯底可以選鴛鴦鍋,以較高價錢湯底收費,結果選了養生鍋及美人鍋。養生鍋及美人鍋 $188 是用銅鍋盛載的,銅鍋好處是傳熱快以及保溫力強,所以湯底好快便滾起。湯濃足料,建議可以先飲湯及吃湯料,然後再慢慢落火鍋料。 先講美人鍋,湯滋養潤甜,入口舒服,味道豐郁。烏雞份量都幾多,肉內而且不乾鞋,亦都夠入味。養生鍋十分足料,有原條人蔘,湯底相對清但香,湯料鴨血十分軟滑。鮮炸響鈴 $58響鈴皮薄鬆脆,輕輕落淥兩下已經充滿湯汁。 鵝肝墨魚丸 $48 半份本來想叫墨魚丸滑,但看到手打墨魚丸鵝肝,愛好鵝肝的我轉呔了。墨魚丸軟滑彈牙,包著軟棉鵝肝,咬落還有鵝油滲出。黑松露蝦丸 $48 半份黑松露香跟蝦味十分岩,軟滑彈牙,必食! 雜綿蔬菜盤 $58菜是台灣直送過來的,不知哪一款最好吃,拼盤就最好不過了。菜翠綠而且新鮮爽甜,但紫椰菜還是用沙律食法比較適合。 在facebook上打卡讚好有飲品送,沖繩黑糖鳥梅汁酸甜適度,開胃醒神。杞子菊花圓肉露,清甜潤喉。最後侍應還送上大大粒雪糕。

養生鍋拼美人鍋

養生鍋及美人鍋 $188

鮮炸嚮鈴

鮮炸響鈴 $58
響鈴皮薄鬆脆,輕輕落淥兩下已經充滿湯汁。

鵝肝墨魚丸/黑松露蝦丸

鵝肝墨魚丸 $48 半份

黑松露蝦丸 $48 半份
黑松露香跟蝦味十分岩,軟滑彈牙,必食!

雜綿蔬菜盤 $58

2017-09-05
5 分鐘 (堂食)
養生鍋拼美人鍋
鮮炸嚮鈴
鵝肝墨魚丸/黑松露蝦丸
2017-09-19 226 瀏覽
啱啱開鋪嘅時候幾好味,今次介紹咗幾個朋友去食, 食完啲嘢之後朋友就曬眉頭, 搞到我 無曬癮, 啲牛肉食咗一塊就冇再食, 以前幾個朋友喺度食個都話 唔再好 ,,睇嚟開多幾間分店嘅佢哋已經開始失水準, 幾樣嘢都冇以前咁好食 , 睇泥唔會再去
2017-09-19
2017-09-19 2665 瀏覽
有一段時間沒吃台式火鍋了!我和友人即使在炎炎夏日,也非常想念火鍋的惹味!這晚我們來到了養心殿台式養生鍋,餐廳採用了充滿中國風的懷舊裝修,空調涼快,不怕吃火鍋時感到悶熱。座位也闊敞,坐得舒適。我們愛吃台北火鍋的原因是他們的湯底夠特別!這家提供了數款湯底,有麻辣鍋,酸菜白肉鍋,寧神養心鍋,秘製薑母鴨鍋,美人鍋,養生鍋。看起來全都絕不簡單!我和友人選了鴛鴦鍋,價錢是收取較貴的一款湯底。如果在八點半前離座或九點半後才入座,更有七折優惠!十分抵吃!餐廳提供自助調味區,可以讓我們製作混醬其實火鍋湯底十分足料,令食材滾一滾後已十分入味!上菜速度頗快,下單不消一會,餐桌便很快被放滿了一大堆美食!不用讓懷著餓肚子,剛下班的我們等太久,實在太好了!一如已往,我們點了最愛的麻辣湯底,此湯底還額外加送一碗鴨血片,大約十塊,正好滿足我們二人!麻辣湯底可選三個辣度,我和友人不太吃辣,便點了小辣,也可以享受著少許刺激的麻辣,在咀唇上留香湯底加入了多款調味香料,還有可口彈牙的大片鴨血和吸收了濃湯精華的凍豆腐,實在令人回味無窮!另一邊看起來清純的白湯,是用了四小時餚製的寧神養心鍋,有當歸,鮮雞,豬肉,鮮魚,是較健康養身

餐廳提供自助調味區,可以讓我們製作混醬
其實火鍋湯底十分足料,令食材滾一滾後已十分入味!

另一邊看起來清純的白湯,是用了四小時餚製的寧神養心鍋,有當歸,鮮雞,豬肉,鮮魚,是較健康養身的藥膳湯,湯料肉類被煮得入味軟腍,平時不吃湯料的我們都多吃幾口,給自己進補一下
湯底味道比較溫和,煮肉類和蔬菜類也合適。

霜降肉眼肥牛每塊大大片,切得厚薄均勻,肉脂比例適中,滾大約兩分鐘,便可品嚐到肉汁豐富的滋味肥牛。

霜降肉眼肥牛
我們特別欣賞鮮炸響鈴,看到廚師即席製作一個又一個都響鈴,已滿心期待,金黃色的響鈴入口有淡淡的豆香味,沒有油炸的膩感,無論是在麻辣湯還是滾在寧神養心湯,也別有一番風味!

鮮炸響鈴
吃了這麼多我們點了杞子菊花圓肉露來下一下火。飲料不會太甜,味道適中,生津解渴。
杞子菊花圓肉露
友人特別想吃鮮蝦滑,蝦滑一大顆,份量足夠四人享用,質感和味道新鮮,沒帶半點腥味。
鮮蝦滑
餃子拼盤共有十顆餃子,我們二人各吃五顆,剛好讓大家都能品嚐到各款餃子,包括豬肉水餃,鮮蝦雲吞,韮菜餃,麻辣牛肉餃,魚皮餃,粒粒都有爆汁的口感,皮薄多餡,實在不錯

餃子拼盤 (10粒)
蔬菜拼盤的種類也很豐富,吃起來清新健康,令我們吃太多肉的罪疚感得以減少!
雜錦蔬菜盤
最後來吃個甜品,是預先包裝好的雪糕球,有多款味給我們選,整個很有新鮮感!雪糕香滑,味道濃郁好吃!

2017-09-05
杞子菊花圓肉露
鮮蝦滑
餃子拼盤 (10粒)
雜錦蔬菜盤
2017-09-17 281 瀏覽
我地幾個Hot Pot 友 好鬼鍾意打邊爐~一邊打一邊吹下水咁~ 上星期去試左旺角《養生殿》佢位置好方便 係彌敦道 信和對面~吹水吹到幾點都無問題我呢個無辣不歡既 每次都會要求鴛鴦湯底 另一邊就比其他人選擇~ 今之另一邊就叫左養生鍋啦~養生就更係有好多中藥材係入面啦 ~最正係個陣天麻味~😍 一黎即試飲下佢湯底~嘩 好濃味 一飲就覺得好補呀~辣就反而唔夠辣呢野食方面~呢度既肉類 中規中舉~都ok佢栗米超甜~重有准山食正另外 值得一提既係佢既手工丸~單叫雙拼都得~最啱我呢d選擇困難既港女~味道都ok~如果想食 星期五六 佢都幾Full 我試過book 唔到位~建議早d book 定位會好d整體:3.5星

佢位置好方便 係彌敦道 信和對面~吹水吹到幾點都無問題

麻辣+養生鍋
寛粉條
鵝肝墨魚+黑松露蝦丸
2017-09-15 313 瀏覽
今晚想打邊爐,就睇吓openrice。見到旺角哩間養生火鍋,其實之前一直都想試吓!有好多唔同嘅鍋底揀。一行3人叫咗個鴛鴦鍋,一邊鴨鍋另一邊美人鍋。先飲啖湯美人鍋個湯好飲啲,有烏雞,紅棗。。。等等鴨湯就麻麻哋韭菜餃半份$42得4隻好似貴咗啲wo手工丸$108都雪花牛$188都可以我個人認為食物有啲貴可以試一次
一行3人叫咗個鴛鴦鍋,一邊鴨鍋另一邊美人鍋。

先飲啖湯
美人鍋個湯好飲啲,有烏雞,紅棗。。。等等
鴨湯就麻麻哋

韭菜餃半份$42得4隻
好似貴咗啲wo

手工丸$108都

雪花牛$188都可以

我個人認為食物有啲貴

可以試一次
2017-09-15 214 瀏覽
養生殿真係好食!!尤其是 個 川芎魚頭湯底 簡直可以直接飲有頭痛既朋友真係要試下已經係一個月內第二次食佢既手打丸唔錯 餃子除左麻辣個口感怪d之外(有d麻辣粒子係餃子裡面咬開好古怪)其他全部都好食肉類方面都用料新鮮而且賣相都好但唯一稍微不足係服務態度 d 侍應見到妳係扮睇你唔到或者唔想show 你得一兩個 比較年長既同事係好d有個伯伯 負責上湯底 係佢會稍微介紹下湯底同叫我地小心熱 幾好禮貌但後生負責落單個堆 / 帶位既同事都係黑面多好似得罪佢地咁但食物質素係幾好既 而且嗌雙拼湯底 如有麻辣 係送鴨血 都好好食~ 希望服務會改善na
養生殿真係好食!!
尤其是 個 川芎魚頭湯底 簡直可以直接飲
有頭痛既朋友真係要試下

已經係一個月內第二次食

佢既手打丸唔錯 餃子除左麻辣個口感怪d之外
(有d麻辣粒子係餃子裡面咬開好古怪)
其他全部都好食

好似得罪佢地咁

希望服務會改善na
魚頭+麻辣
2017-08-13
15 分鐘 (堂食)
魚頭+麻辣
2017-09-14 2946 瀏覽
朋友約食飯,明知我最愛台灣嘅麻辣火鍋,所以佢搵咗一間聲稱同台灣有九成相似嘅火鍋館,話要同我好好地食餐飯,一聽到台式火鍋,收工即刻衝出去。餐廳位於旺角彌敦道,位置方便。一入到去,先發現全場爆滿,人氣10分旺盛。而且裝修古色古香,多數沿用木紋和燈籠作為裝飾。真的與台灣有九成相似。醬料自己出去拎,有芫荽,蔥辣,椒,蒜泥汁,白醋,醬油。麻辣湯底除咗平時見開嘅大紅袍同埋乾辣椒之外,仲有一啲不知名嘅香料,獨有一股異香。入面有十足份量嘅鴨血同埋凍豆腐, 10分入味。而酸菜鍋酸味十足,入面有白玉酸菜同蕃茄,用嚟放蔬菜十分清新滷水拼盤同台灣嘅滷水10分相似,可以放入麻辣鍋熱食,或者就咁凍食。其他火鍋配料亦10分新鮮呢個炸午餐肉,上枱嘅時候係熱辣辣可以即刻食!呢個爆漿芝士牛丸,真係好好味呀叫咗菊花圓肉杞子茶唔會過甜,啱晒我心水。一路食都見到啲侍應都做到冇停手,而且食咗兩個幾三個鐘,仍然見到keep住爆場,深信呢間餐廳人氣咁鼎盛,真係有佢嘅道理。

醬料自己出去拎,有芫荽,蔥辣,椒,蒜泥汁,白醋,醬油。

而酸菜鍋酸味十足,入面有白玉酸菜同蕃茄,用嚟放蔬菜十分清新

滷水拼盤
同台灣嘅滷水10分相似,可以放入麻辣鍋熱食,或者就咁凍食。

其他火鍋配料亦10分新鮮

呢個炸午餐肉,上枱嘅時候係熱辣辣可以即刻食!

呢個爆漿芝士牛丸,真係好好味呀

叫咗菊花圓肉杞子茶
唔會過甜,啱晒我心水。

2017-09-13
20 分鐘 (堂食)
2017-09-14 173 瀏覽
老婆相約來到養心殿,店名很特別,原來是台式火鍋店。內裏環境更特別,有點中國古代建築的風情。餐廳正在做推廣,在Facebook讚好可以換飲品一杯。我們一行幾人食物點了不少,整體湯底和食物質素也不俗。肉類中牛肉味濃,羊肉味香。當中有一款肉類最為特別,就是酒香白肉。酒香白肉原先豬肉,切成薄薄的豬肉片被烈酒醃製良久後散發出陣陣濃烈的酒香。下鍋後,酒香與藥材的香氣混和,味道更有層次。雞件他們用上鮮雞,鮮味嫩滑。手打丸拼盤中,鯪魚肉丸最為出色,亦較為罕見。手工餃拼盤同樣精彩,韭菜餃的韭菜份量很足,味道較為突出。蟹棒比我們想像中好吃,不是坊間使用廉價的蟹柳條。蔬菜類當中比較喜歡金菇和鮮腐竹。金菇清潔得很乾淨沒有沙,而且都完全剪開了,方便進食。鮮腐竹的口感不錯,不易化開。吃得飽足,每位大概三百多元,食物頗細緻,價錢也算公道。
老婆相約來到養心殿,店名很特別,原來是台式火鍋店。

內裏環境更特別,有點中國古代建築的風情。

餐廳正在做推廣,在Facebook讚好可以換飲品一杯。

我們一行幾人食物點了不少,整體湯底和食物質素也不俗。

肉類中牛肉味濃,羊肉味香。

雞件他們用上鮮雞,鮮味嫩滑。

手打丸拼盤中,鯪魚肉丸最為出色,亦較為罕見。

手工餃拼盤同樣精彩,韭菜餃的韭菜份量很足,味道較為突出。

蟹棒比我們想像中好吃,不是坊間使用廉價的蟹柳條。

蔬菜類當中比較喜歡金菇和鮮腐竹。

金菇清潔得很乾淨沒有沙,而且都完全剪開了,方便進食。

鮮腐竹的口感不錯,不易化開。

吃得飽足,每位大概三百多元,食物頗細緻,價錢也算公道。
2017-08-08
10 分鐘 (堂食)
2017-09-13 171 瀏覽
來到養生殿,因上次食完,覺得很正,很想再喝多次養生湯。今次要試是美人鍋和寧神養心鍋。呢兩個湯都係補健湯水,最適合我地捱夜人士飲用。用真材實料,選用珍貴藥材精餚已成,味道夠濃。自製水餃半份都係$42碟,水餃皮薄,餡料新鮮,肉汁豐富。水耕菜,黑雲耳都係$58份。新鮮美味,水耕菜看來好似有機菜,可以生食,爽脆清甜。黑雲耳都爽口。蟹棒$38/碟,都好有蟹腳味,又夠鮮甜。鮮炸響鈴$58/份,夠粗身,好脆,燙一下熱湯後食落滋味無窮,口感一流。稻庭烏龍麵都係$38份,份量多。麵條夠嫩滑細密,放落養心湯低,麵條已溶入湯低味道。好食最後當然係火鍋不可決小嘅肥牛啦,我今次就試左款極上雪花肥牛$228/碟。油脂分佈均勻,有鮮牛味道,入口溶化。今晚火鍋很滿意,無限時間,可以慢慢享受。店員會自動幫你加湯水,服務一流。直得再去地方。

來到養生殿,因上次食完,覺得很正,很想再喝多次養生湯。

自製水餃半份都係$42碟,水餃皮薄,餡料新鮮,肉汁豐富。

蟹棒$38/碟,都好有蟹腳味,又夠鮮甜。

2017-09-10
2017-09-13 166 瀏覽
今晚就去到呢間在旺角已開左一段時間台式養生火鍋,店外已有多人排隊等位。相信呢間火鍋店已做到有一班支持者。因佢地用足料,藥材加新鮮食材烹調到美味養生湯底,如有鮮雞,鮮魚泡制寧神養心鍋,美人鍋湯底有養顏作用,女士一定過來呢度補番一下,內有一隻烏雞,肉質嫩滑。桃膠含有豐富膠原蛋白,係女士因物。把食物放入呢個湯低,食物即時吸收曬湯低味道,無需再添加調味料。 火鍋配料我地選了兩款牛,極上雪花肥牛,霜降肉眼肥牛。1碟分糧適都幾多,足夠4人食用。兩種肥牛各有特色,口感都唔同。但都是即滾即熟,入口即溶。 另外魚皮餃皮簿,餡料充足,非常飽滿,有肉汁。仲有鮮蝦滑,鮮甜,嫩滑,膠質細密,加添辣豉油增加味美。稻庭烏龍麵,細嫩滑,好好食。水耕蔬菜新鮮,經過養生湯洗禮特別好食。 其實呢度咁受歡迎,除了食物質素外,仲有特別優惠,8點半前結帳有7折添。果然低食。

另外魚皮餃皮簿,餡料充足,非常飽滿,有肉汁。

仲有鮮蝦滑,鮮甜,嫩滑,膠質細密,加添辣豉油增加味美。
稻庭烏龍麵,細嫩滑,好好食。
水耕蔬菜新鮮,經過養生湯洗禮特別好食。

2017-09-10
2017-09-10 185 瀏覽
講起養生鍋,你可能會聯想起人參,杞子,紅棗,烏雞,各種名貴藥材,無錯!「養心殿台式養生鍋」名副其實係一個滋陰養顏既火鍋,估唔到打邊爐同時可以養生明明Book左台,但都要等位,安排同預留座位方面需要改善!!識揀就揀鴛鴦鍋,可以一次過試晒2款口味,「美人鍋」同「養生鍋」就係我既不二之選。「美人鍋」用原隻烏雞加藥材調製,材料十分豐富,正是女人養顏之寶,因為用烏雞同桃膠肴製,湯底比較甜。「養生鍋」用名貴人參,中外藥材肴製,裹面有鴨血同豆腐配料,好足料,湯底比較甘澳洲手切牛肉(細),細份既手切牛分量2個人食岩岩好,肉質好嫩,但偏瘦唔夠肥鮮炸響鈴,親眼見到師父即刻炸,所以我都即刻叫一份,脆卜卜好新鮮係唔同d手工丸拼盤,有晒咁多款口味,粒粒手工丸都離唔開彈牙極品水餃,餡料有蝦,豬肉,木耳,水餃皮薄肉汁多稻庭烏龍麵,煙韌彈牙好似日本烏冬,放落「美人鍋」有雞味,放落「養生鍋」有參味蔬菜拼盤,2個人食到岩岩好

手切牛

手工丸拼盤,有晒咁多款口味,粒粒手工丸都離唔開彈牙

極品水餃,餡料有蝦,豬肉,木耳,水餃皮薄肉汁多

蔬菜拼盤,2個人食到岩岩好
2017-09-07
手切牛
2017-09-07 2641 瀏覽
成日聽人講養生火鍋,心諗打邊爐都可以養生架咩?今次終於有機會比我一試養心殿,係台式火鍋專門店。一場黎到,當然要試吓美人鍋同養生鍋啦。呢度點鴛鴦湯底唔使額外加錢,但係以貴嗰個湯底作準,所以叫兩個同價錢的湯底就最抵。食物都幾特別,有唔少係平時我哋見唔到的品種。而且有好大部份都係佢哋手工自家製,淨係睇Menu都用咗我哋唔少時間。湯底終於上場,佢哋用上傳統銅鍋,好夠風味。養生鍋同美人鍋感覺截然不同,養生鍋的藥材味較重;但美人鍋就有濃濃骨膠原的感覺。兩者嘅共通之處就係佢哋都好清香,就算唔用嚟打邊爐齋飲都好好味啊!當晚火鍋料裏面有幾款令我印象比較深刻,一係黑毛豬梅肉,估唔到豬肉都可以做到咁滑溜口感咁好。羊肉都好出色,羊肉味道比較突出,配合養生鍋的藥材,係天作之合。手打丸拼盤都令我哋好驚喜,一碟有六款唔同種類的丸子,粒粒都係人手精細。手打丸比起機制肉丸的特色就係彈牙一百倍,每一粒入口都好似食緊一舊新鮮嘅肉甘。食台式火鍋又點能夠唔試吓關廟麵呢?關廟麵條比烏冬幼,又比米線粗,口感煙煙靱靱,幾特別。今晚仲有一樣食材呢我哋好驚喜,就係鹽酥雞粒,脆脆的雞粒令我哋彷彿真係食到台灣的風味。整體食物來講都係好出色,

湯底終於上場,佢哋用上傳統銅鍋,好夠風味。

整體食物來講都係好出色,雖然碟頭相對細咗少少,但好食嘅嘢係重質不重量嘛!
2017-08-08
2017-09-05 260 瀏覽
之前聽好多人介紹,旺角有一間台式養生火鍋店,非常之好食,但一路都無機會去試一下。今日終於可以去試約了一班朋友, 一行六人。去到門口已有五六個人排隊。 因為早到,所以排了十至十五分鐘已有位。我哋選了鴛鴦湯底, 有美人鍋及養生鍋。 湯底材料也十足豐富。美人鍋~ 材料有桃膠,半隻烏雞, 杞子,南棗,金華火腿,係女仕養顏至保。另一個是養生鍋~材料有多款名貴藥材人參,火腿,老雞,豬肉精心肴製而成。我地未開始打邊爐,以每人一碗試了湯底的味道。我本人比較喜歡烏雞湯底,因為可以養顏, 加上每個女仔都貪靚。 其實兩款味道都非常之特別及好飲。 試完之後已要服務員添加湯底來打邊爐。我們叫了些台式小食招牌滷水拼盤~ 牛肚,大腸,牛腱,滷水味非常入味又淋。鹽酥阿仔~ 細細粒蠔仔,炸過後非常鬆脆可口,然後加上鹽。打邊爐的材料也非常之特別,與港式打邊爐材料有小小不同。安格斯肉眼肥牛 ~打邊爐點可以少的肥牛,滾兩下已可以食,肉嫩又有牛味。櫻桃鮮滑鴨片~比較特別,比想像中肉質鮮嫩多汁無騷味。鵝肝墨魚丸~漏油的鵝肝比彈牙墨魚包住。黑松露蝦丸~香濃黑松露,比彈牙的蝦肉包住,但食時要小心爆漿熱到個嘴。鴨血~第一次打邊爐食鴨血

今日終於可以去試約了一班朋友, 一行六人。

我們叫了些台式小食
招牌滷水拼盤~ 牛肚,大腸,牛腱,滷水味非常入味又淋。

鹽酥阿仔~ 細細粒蠔仔,炸過後非常鬆脆可口,然後加上鹽。

打邊爐的材料也非常之特別,與港式打邊爐材料有小小不同。

櫻桃鮮滑鴨片~比較特別,比想像中肉質鮮嫩多汁無騷味。

鵝肝墨魚丸~漏油的鵝肝比彈牙墨魚包住。

鴨血~第一次打邊爐食鴨血,食時滑滑的,好似豬紅,所以全碟大部分落了我個肚。

萵筍~爽脆可口。

山藥~食時粉粉的又可保身。

響鈴及千層豆腐~吸收了湯及其他材料精華,所以非常好食。
2017-08-30 304 瀏覽
昨晚收工十二點多,開通宵地方不多!見呢間開到六點一於識下!原來9:30後入座可享有七折!四人埋單$1050!抵!打邊爐最重要係湯底!點了養心+麻辣鴛鴦鍋,湯料十足,絕對是台式風味!值得一提清湯牛腩,非常美味👍🏻👍🏻👍🏻所以火鍋配料都非常新鮮,略嫌鴨血切得比較厚及大件!至於服務方面,其實店員服務態度非常好,但有時人手不足想做好也無能為力,絕對可以體諒!唯一一様要改善地方,某些位置冷氣風口吹正坐位,但向店員反映後調校後已改善很多!但如果繁忙時段不會因為你個人也將冷氣調校,所以會坐得不舒服
所以火鍋配料都非常新鮮,略嫌鴨血切得比較厚及大件!
2017-08-29
$260 (宵夜)