2025-06-03
今天放假打算去D2 Place行街,行街當然要填飽個肚先啦😂經過見到一間燒肉,好似日本嘅燒肉店,而且見到有午市定食,於是一於去試吓👍🏻午市定食 (和牛極致定食)3種由於選擇太多,打算叫呢種,有晒三樣嘢,每人都有機會可以食👍🏻定食套餐已經包括有麵豉湯,泡菜,柚子黑醋沙律及一碗白飯。所以已經非常豐富👍🏻終於嚟到和牛主食啦和牛龜之甲:三種入面最薄嘅一種,我個人覺得亦都係最好食,最有牛味🤤和牛羽下: 呢隻肉脂肪比較多,一咬落去好淋好香油脂味,送飯一流👍🏻和牛肋點肉:呢隻肉質會實啲,但都好好味,留意番唔好燒太耐,如果唔係會太韌。燒味琳魚乾追加咗一款小食,係原片既魚乾,職員會幫你燒埋剪埋,服務周到👍🏻菠蘿乳酸梳打呢杯菠蘿乳酸都好好飲,好有食菠蘿冰嘅味道😂整體餐廳環境坐得非常舒適👍🏻好有日本燒肉店嘅感覺。另外職員服務也很好,非常有禮。總體都值得推薦來這間店常常日式燒肉👍🏻
午市定食 (和牛極致定食)3種
定食套餐已經包括有麵豉湯,泡菜,柚子黑醋沙律及一碗白飯。
所以已經非常豐富👍🏻
終於嚟到和牛主食啦
燒味琳魚乾
菠蘿乳酸梳打
呢杯菠蘿乳酸都好好飲,好有食菠蘿冰嘅味道😂