2016-01-20
最近去完日本九洲,有間新的日本拉面舖開咗係荃灣,日本愛好者當然馬上黎試試啦!鋪頭係日本格局,裝飾好可愛嫁!好有回到日本既感覺!但餐廳都好先進,有電話充電線:IPHONE線同ANDROID線..............推介: #特上日本芥末拉麵 $93👍👍👍👍(5分滿分).............啦啦啦 綠色既拉麵大家估下係咩味?吾係抹茶吾係綠茶係#wasabi 哦但係不嗆喉,所以吾食得辣既都吾洗驚湯底混入左芝士更加濃郁,個湯底又濃又杰,證明用左好長時間煲!拉麵 有很強既掛湯能力,特別係食到最後芝士溶左越黎越濃,掛湯更強!!!..............#特上海老湯拉麵 $98👍👍👍👍(5分滿分).............紅色既拉麵,又係咩味呢啦啦啦 就係 特上海老湯拉麵 啦湯入面有大大量的櫻花蝦亁!好靚好香!每粒都細細食又鲜味,同拉麵一齊食,更有口感!湯底好濃,有好重的海鮮feel,鮮味更突出!燒過既豚肉, 邊邊位好香脆,而肉質都吾錯嫁,但可以入味dd提提大家: 星期六日先限定此拉麵哦..............#靜岡抹茶可樂 $18👍👍👍(5分滿分).............個樽會否
鋪頭係日本格局,裝飾好可愛嫁!好有回到日本既感覺!
..............
推介: #特上日本芥末拉麵 $93👍👍👍👍(5分滿分)
大家估下係咩味?吾係抹茶吾係綠茶
係#wasabi 哦
但係不嗆喉,所以吾食得辣既都吾洗驚
..............
#特上海老湯拉麵 $98👍👍👍👍(5分滿分)
啦啦啦 就係 特上海老湯拉麵 啦
燒過既豚肉, 邊邊位好香脆,而肉質都吾錯嫁,但可以入味dd
提提大家: 星期六日先限定此拉麵哦
..............
#靜岡抹茶可樂 $18👍👍👍(5分滿分)
可惜抹茶 味 不夠濃哦
但可樂 味就好夠啦
推介:#信州蘋果梳打 $19👍👍👍👍(5分滿分)
.............
蘋果 味好濃好似食緊蘋果咁,味道天然,推介依個飮品!
..............
#餃子 👍👍👍👍(5分滿分)
.............
豐盛餡料,外脆內爆料一咬,肉汁就飛岀黎 正!
大家應該一試哦食拉麵前記得手機食先