2021-06-25
老公拍拖食lunch時間😂😂😂好耐冇食過生蠔🦪,朋友介紹尖沙咀蠔灣。叫左2個Set lunch再追加生蠔🤤🤤🤤有餐湯同餐飲,餐湯係蘑菇湯,每一啖都係蘑菇蓉,成口都粒粒好有口感。半分天下薄餅 $109半分天下即係一半松露什菌風味Pizza➕巴拿馬火腿風味Pizza,lee個半分天下岩哂我同老公,兩款Pizza都有勁多水牛芝士,拉絲冇難度啦😚。Pizza皮夠薄,黑松露好香,而巴拿馬火腿又有鹹香味。龍蝦忌廉意粉 $99一上枱就見到大大隻蟹鉗啖啖肉,意粉內介有龍蝦肉添,意粉煙韌度適中,龍蝦忌廉汁香濃仲被意粉吸收哂。主角黎啦~~~我地追加12隻生蠔($468)三款生蠔南非~ South Africa Rock感覺爽口清爽,Tia Maraa Pearl海國蠔,都係爽口清甜。 Krystale海國蠔,肉厚肥味又creamy,lee款蠔味較重又癬隻。廚師非常好,由淡味開始排列,生蠔非常新鮮,鮮甜肥美,又帶有濃郁海水味。
半分天下薄餅 $109
龍蝦忌廉意粉 $99
主角黎啦~~~
我地追加12隻生蠔($468)三款生蠔
南非~ South Africa Rock感覺爽口清爽,
Tia Maraa Pearl海國蠔,都係爽口清甜。