2025-07-16
🎨呢間開喺M+嘅中菜睇落就已經覺得好吸引仲要落地大玻璃望住成個海景仲有外面露天位置可以帶狗仔一齊用餐🐶🐾🇭🇰樓底幾高餐廳嘅位置好闊落坐落都幾舒服感覺幾適合家庭聚會嘅中菜廳♡蜜餞西班牙黑豚肉叉燒 $268🐷叉燒係呢間餐廳嘅特色菜西班牙黑毛豚肉真係幾正仲要上碟嘅時候有火興住啲叉燒食落去仲係熱辣辣肥瘦適中嘅叉燒 口感唔錯!♡松茸菊花豆腐 $198⚪️呢個菊花豆腐都係特色菜之一除咗賣相好靚之外食落去入口即溶嘅菊花豆腐有少少花香味道有幾特別♡炭火明爐燒鵝 $238🪿估唔到燒鵝例牌份量都唔錯兩個人食都食到勁飽而且仲有脆皮嘅口感超級值得試😍♡干邑牛肝菌燉牛臉肉 $286呢款牛臉肉平時比較少食到係等到好腍嘅牛臉肉食落去口感幾正用嚟送飯一流🥩🐮♡富貴蝦乾濃湯浸時蔬(蝦湯)$268🥬呢款以清淡為主嘅蝦湯時蔬今次嘅時蔬係菜心食落去有幾甜可以飲埋個蝦湯清清地又解渴♡胡椒魚湯浸石蠔 $268呢個胡椒魚湯浸石蠔勁推薦每一嚿石蠔嘅size都勁大嚿! 總共有六至八隻食得勁惹味鍾意食蠔嘅朋友一定唔可以錯過🦪仲要配咗好多菜墊底叫呢個可以叫小個菜!♡棗皇糕(3件) $48♡日式布甸 $48呢兩款甜品都幾出色🧁🍰建議棗皇高必叫
♡蜜餞西班牙黑豚肉叉燒 $268
呢個胡椒魚湯浸石蠔勁推薦
♡棗皇糕(3件) $48
♡日式布甸 $48
呢兩款甜品都幾出色
🧁🍰建議棗皇高必叫呢個價錢有三件仲要即蒸勁好食煙靭彈牙又有紅棗嘅味道!