今日同朋友試新野牛霸王,餐廳位置觀塘工廈位置,位置喺成業街,都好易搵到餐廳裝修簡約舒服,木系裝潢加上柔和燈光,感覺都好舒適職員非常有善,主動介紹餐牌上的食物,好細心。食物質素也非常不錯,值得推介手打芝士安格斯漢堡扒井飯配白味噌汁 $118芝麻雞翼 $20 蜂蜜綠茶 $5安格斯漢堡牛味濃郁,好Juicy 配上泡菜、蘿白蓉和流心蘭王蛋,香滑感重,增添味道層次感白味噌汁好特別,淡淡味噌汁配日本米 好味道。另外,叫了一份芝麻雞翼小食,香脆惹味咖喱燒雞扒飯 $78雞皮餃子 $18 柚子蜜 $5咖啡汁微辣回甘送飯一流 配燒雞扒微微焦香,皮脆肉質幼嫩雞皮餃子 皮非常香脆可口
餐廳裝修簡約舒服,木系裝潢加上柔和燈光,感覺都好舒適

手打芝士安格斯漢堡扒井飯
配白味噌汁 $118
芝麻雞翼 $20
蜂蜜綠茶 $5

咖喱燒雞扒飯 $78
雞皮餃子 $18
柚子蜜 $5
咖啡汁微辣回甘送飯一流 配燒雞扒微微焦香,皮脆肉質幼嫩
雞皮餃子 皮非常香脆可口

2024-02-01
午餐
2024-02-07 367 瀏覽
今日同朋友揀左呢間。野食一般般之餘,我地1230左右入去落單1235,上菜大約124012:55收左d碗,1300 埋黎問唔好意思,比較繁忙,介唔介讓座?食茶仔都唔會咁樣比人趕我地叫左和牛餐同一般雞扒餐個咖喱係湯咖喱,無咩特別好或者差,只係湯上少少意外咁。 之後問佢有冇茶/水。無,跟餐叫野飲。Ok fine。朋友個咖喱,都叫正正常常和牛飯,朋友食完都覺ok。唯一成餐用餐體驗就係比人趕。你咁樣問,背後即係叫我地咪阻住做生意😂😂😂
今日同朋友揀左呢間。

野食一般般之餘,我地1230左右入去
落單1235,上菜大約1240

食茶仔都唔會咁樣比人趕

我地叫左和牛餐同一般雞扒餐

Ok fine。

2024-02-07
2024-02-07 69 瀏覽
漢堡扒係一種食完覺得幸福嘅食物,細個成日食😋 近排見到觀塘工廈有間主打食和牛漢堡扒嘅餐廳,即刻去試吓~裝潢簡約,有點無印風格,幾舒適~ 除咗漢堡扒飯,呢度仲有幾款丼飯、沙律、小食,新張優惠6pm後幫襯有85折,幾抵!🔸招牌手打和牛漢堡蘭王蛋飯 $128必食!揀咗最經典嘅秘製漢堡汁配日式泡菜,味道相對濃味啲,漢堡汁帶點柚子香~ 澳洲和牛漢堡扒表面少少焦香,入口軟綿綿,有少少入口融化嘅感覺,好好味!蘭王蛋蛋味香濃,配漢堡扒嘅油脂香,加埋日本米飯,好夾!每啖都好好味!仲可以揀多飯、多汁等,好貼心👍🏻🔸手打芝士安格斯漢堡蘭王蛋飯 $118試埋呢款😆 橙紅色蘭王蛋加青綠色酸瓜,造型好打卡!安格斯漢堡肉質無咁軟綿綿,肉味更濃!加咗芝士更香濃~ 揀咗白味噌汁配芥辣酸瓜,醬汁係用白味增推忌廉製成,味道比較清淡,唔鍾意太濃味人士揀呢款汁啱晒~ 自家製酸瓜幾惹味,用蘭王蛋汁撈飯食一流!🔸雞皮餃子 $18幾香口!但size比較細,唔多夠喉😂🔸熱柚子蜜 +$5🔸熱白桃烏龍 +$15

🔸招牌手打和牛漢堡蘭王蛋飯 $128

手打芝士安格斯漢堡蘭王蛋飯
🔸手打芝士安格斯漢堡蘭王蛋飯 $118

🔸雞皮餃子 $18
幾香口!但size比較細,唔多夠喉😂

🔸熱柚子蜜 +$5
🔸熱白桃烏龍 +$15
手打芝士安格斯漢堡蘭王蛋飯
觀塘新開一間手打和牛漢堡丼飯店,開咗吾系好耐已經好受大家歡迎!大概7點幾去到見到人龍😳好彩事先訂咗位,好快就可以入座。✿ 濃茄野菌牛肉飯 $78我同朋友都中意蕃茄湯底🍅一於叫呢款試試。蕃茄醬汁味好濃❤️中間就食到吾少蘑菇🍄蕃茄加蘑菇呢個組合好易夾到👍🏼牛肉口感偏向結實,中意牛肉味濃啲嘅會覺得👌🏼✿ 招牌手打和牛漢堡蘭王蛋飯 $128漢堡扒丼飯系呢度招牌菜,仲要系手打同埋蘭王蛋🥚自然好吸引人去食🤤蘭王蛋吉穿之後,撈埋和牛漢堡口感勁豐富🧡手打和牛漢堡肉質軟稔。醬汁可選秘製漢堡汁/ 白味噌汁/ 日式咖喱汁,揀咗秘製漢堡汁同和牛漢堡飯match。✿ 白桃烏龍茶 $15欣賞餐廳用靚茶具去泡茶,茶底濃郁,有白桃味夠清新🍑

✿ 濃茄野菌牛肉飯 $78

✿ 招牌手打和牛漢堡蘭王蛋飯 $128
✿ 白桃烏龍茶 $15
欣賞餐廳用靚茶具去泡茶,茶底濃郁,有白桃味夠清新🍑
2024-02-02
2024-02-05 26 瀏覽
✨今日喺觀塘搵食,響社交平台見到成業街一間新店叫「牛霸王」主打日式漢堡扒飯,立刻跑去試吓。店內格局用上全木系裝修,感覺好日本,12:45 幾乎坐滿人,我好好彩有最後一個位。***** **** ***** **** ***** ****全店主打和牛漢堡$128/$118,其他價錢都係幾十蚊好抵食,我揀咗最signature嘅:手打和牛漢堡扒丼飯$128一上枱見個飯好靚仔,面頭有1隻深橙色生雞蛋、蘿蔔蓉、和牛扒、日本珍珠飯、配正宗日本咖喱汁,上枱仲係熱辣辣出晒煙,第一口好似返咗家鄉日本味道,真係好好味。離開時大概1:30,門口嚇一跳睇見排長龍,大概有20人😳才發覺原來呢度咁出名。

手打和牛漢堡扒丼飯$128

2024-02-05 131 瀏覽
觀塘美食小店多隱藏於工業大廈,除咗著名的駱陀漆大廈外,位於觀塘廣場後方的成業工業大廈都美食林立架,今次再同男朋友一齊探索新事物❣️行樓梯上一層,已經見到間素食餐廳;再行前少少,又發現間日本餐廳;行過隔離𨋢口,見到間即使週末,仍然多人幫襯既丼飯餐廳—《牛霸王》!牛霸王主打全港首間日本蘭王蛋漢堡丼飯!餐牌共有四款主食,分別有蘭王蛋漢堡丼飯、特色丼飯、健康沙律及Chef’s Special ,每款主食均各有特色!主食部分,我地分別揀左「每日限量供應」的招牌手打和牛漢堡蘭王蛋飯,以及Chef’s Special的濃茄野菌燉牛肋肉飯;另外追加了日式胡麻沙律🥗&雞皮餃子🥟,餐飲一人一罐忌廉梳打🤭。🥤忌廉梳打-汽水有乜好介紹?重點係枝飲管,可以拉到好長🤣🤣🤣🥙日式胡麻沙律-新鮮沙律菜配剛剛好的胡麻醬,十分開胃🤤🥟雞皮餃子-上一次在《捌加廿陸》食過,今次見番雞皮餃子,甘緊係再叫啦❤️煎到外脆內軟,好味😋🍅 濃茄野菌燉牛肋肉飯-牛助肉非常入味,番茄香濃,不過多番啲甜味會更好味🤤🐮 招牌手打和牛漢堡蘭王蛋飯-賣相超吸引🤩,篤破隻蘭王蛋,流出蛋黃勁療癒☺️☺️,和牛漢堡扒多汁好食,秘製漢堡醬汁亦十分濃香好味,蘭王蛋

🥤忌廉梳打
-汽水有乜好介紹?重點係枝飲管,可以拉到好長🤣🤣🤣

🥙日式胡麻沙律
-新鮮沙律菜配剛剛好的胡麻醬,十分開胃🤤
🥟雞皮餃子

🍅 濃茄野菌燉牛肋肉飯
-牛助肉非常入味,番茄香濃,不過多番啲甜味會更好味🤤
🐮 招牌手打和牛漢堡蘭王蛋飯
-賣相超吸引🤩,篤破隻蘭王蛋,流出蛋黃勁療癒☺️☺️,和牛漢堡扒多汁好食,秘製漢堡醬汁亦十分濃香好味,蘭王蛋黄拌飯再聯同日式泡菜配漢堡扒,簡直完美😍係近年來食過最好食的手打漢堡扒💖💖💖

果然隱藏在工業大廈的美食,係不可睇小架🤤聽聞同一幢仲有間出色的Gelato雪糕店😍期待下次再訪成業🫶🏻
(補充番:日本蘭王蛋漢堡丼飯有和牛及芝士安格斯兩款、另外可自選醬汁三揀一、自選配料二揀一,詳情可參考餐牌介紹😉😉)
汽水
日式胡麻沙律
雞皮餃子
濃茄野菌燉牛肋肉飯
2024-02-05 28 瀏覽
今日朋友帶去呢間工廈食手打和牛漢堡扒, 餐廳好寬敞好舒服,呢間餐廳 新開張有優惠,睇張poster 個漢堡扒同蘭王蛋顏色好靚😍我哋就叫咗個全港首創手打和牛漢堡扒蘭王蛋飯 加上百味噌汁芥辣酸瓜, 另一個係芝士安格斯漢堡飯 配秘製漢堡汁和日式泡菜。 但個前菜我哋食咗個日式胡麻沙律 有啲蕃茄仔幾開胃 。終於主角來了,個和牛漢堡和安格斯漢堡都好有肉汁好香,芥辣酸瓜也不太酸也不太辣,加上好香濃蛋味的蘭王蛋, 篤穿蛋黃流出蛋汁 同漢堡扒和飯一齊食 真係好好味😋 , 另一個係加芝士配秘製漢堡汁和泡菜, 起初擔心芝士會好漏,咁樣嘅配搭一啲都唔會,仲好好食冇諗到工廈裏面 都有咁好食嘅餐廳,個朋友真係冇介紹錯。 我哋食到清曬, 約定下個禮拜再同其他朋友一齊來再食過😋

2024-01-27
  • 手打和牛漢堡扒丼飯
2024-02-04 42 瀏覽
估唔到工廈都有咁好食咁高質嘅嘢食👍🏻觀塘工廈係好多嘢食,但好多時礙於工廈就少去啲,又感覺冇咁企理,但呢間新開嘅和牛丼飯十分高質👍🏻令我大大改觀🐮招牌手打和牛漢堡扒丼飯💰$128舖頭招牌,每日限量供應,真係必食‼️汁可以揀咖哩汁/ 白味噌汁/ 秘製漢堡汁,揀咗咖哩汁,呢個咖哩汁唔係講笑,食過最好食嘅,又香又唔太辣,撈飯超正講返主角和牛漢堡,熟度剛好,又腍又有口感,最正當然係配合生嘅蘭王蛋,一拮橙黃色蛋黃,撈勻食完美組合🉐再最後要讚埋配上芥辣酸瓜,嗰味仲夾‼️十分欣賞😋🐥照燒雞扒飯💰$68簡單照燒雞扒都燒得香口又好食,雞肉不算太鞋,恰度好處,有少少汁撈埋食都幾好👍🏻🥢芝麻雞翼💰$20/隻超脆,好好食😋🍋柚子蜜(熱)$5配嘢飲都係$5起,抵飲👍🏻而家新店開張6pm後仲有85折超級抵👍🏻👍🏻👍🏻
估唔到工廈都有咁好食咁高質嘅嘢食👍🏻

🐮招牌手打和牛漢堡扒丼飯💰$128

再最後要讚埋配上芥辣酸瓜,嗰味仲夾‼️十分欣賞😋

🐥照燒雞扒飯💰$68

🥢芝麻雞翼💰$20/隻
超脆,好好食😋

🍋柚子蜜(熱)$5
配嘢飲都係$5起,抵飲👍🏻
而家新店開張6pm後仲有85折超級抵👍🏻👍🏻👍🏻
  • 手打和牛漢堡扒丼飯
  • 招牌手打和牛漢堡蘭王蛋飯
呢間餐廳係新開嘅啲服務都幾好,而且坐得好舒服!手打和牛漢堡扒丼飯:這道菜以手工製作的和牛漢堡扒為主角,結合了豐富的口感和美味的牛肉風味。搭配漢堡汁,有少許清新嘅柚子味。食得出和牛油脂感!配合埋蘭王蛋幸福滿滿。日式泡菜:可以增添菜餚的層次感和風味。蜂蜜綠茶:有綠茶的清香和蜂蜜的甜味❤️❤️芝士安格斯漢堡丼飯:這道菜以安格斯牛肉漢堡扒和芝士為主要成分,搭配白味噌汁。安格斯牛肉具有豐富的肉汁和優質的口感,而芝士則為菜餚增添了濃郁的奶酪風味。味噌汁同漢堡扒好夾。芥辣酸瓜:刺激和開胃的風味,味道唔辣,能消除漢堡扒油油膩感!呢間餐廳仲有好多唔同嘅嘢食!職員都好細心推介佢哋嘅餐牌,好期待可以下次試吓佢哋嘅咖喱!
呢間餐廳係新開嘅啲服務都幾好,而且坐得好舒服!

手打和牛漢堡扒丼飯:
有少許清新嘅柚子味。食得出和牛油脂感!
配合埋蘭王蛋幸福滿滿。

日式泡菜:可以增添菜餚的層次感和風味。

蜂蜜綠茶:
有綠茶的清香和蜂蜜的甜味❤️❤️

芝士安格斯漢堡丼飯:

芥辣酸瓜:
刺激和開胃的風味,味道唔辣,能消除漢堡扒油油膩感!

呢間餐廳仲有好多唔同嘅嘢食!
職員都好細心推介佢哋嘅餐牌,好期待可以下次試吓佢哋嘅咖喱!

老闆十分有心向我們介紹每一味餸菜的特點和口感,最後我們選擇了以下食品。手打和牛漢堡扒丼飯:這道手打和牛漢堡扒丼飯配秘製澳堡汁及日式泡菜真是美味可口。首先,這個漢堡扒丼飯使用了高品質的和牛肉,肉質鮮嫩多汁,入口即化。漢堡扒的外層煎得金黃酥脆,內部保持了牛肉的鮮味。搭配上秘製漢堡汁,這是一種獨特的調味汁,帶有微辣的口感,能夠提升整道菜的風味。另外,日式泡菜的酸甜爽脆,為這道菜增添了一絲清新的口感。整體而言,這道手打和牛漢堡扒丼飯配秘製漢堡汁及日式泡菜是一道美味的組合,絕對值得一試。咖喱燒雞扒飯:咖喱燒雞扒飯是一道香氣撲鼻的美食。這道菜使用了嫩滑多汁的雞肉扒,經過燒烤處理後,肉質更加鮮嫩美味。咖喱醬汁濃鬱香辣,風味獨特。適合喜歡咖喱風味的人品嚐。蜂蜜綠茶:蜂蜜綠茶是一款清新解渴的飲品。這款綠茶以新鮮的綠茶葉為基礎,加入了適量的蜂蜜調味,使得茶的口感更加順滑,帶有一絲自然的甜味。

手打和牛漢堡扒丼飯:

咖喱燒雞扒飯:

蜂蜜綠茶:

2024-02-01 25 瀏覽
今天下午,我到觀塘工業區的牛霸王餐廳享用了一頓美味的午餐。這家餐廳以牛肉料理聞名,所以我點了一份和風牛肉飯。這道菜色彩鮮豔,讓人垂涎欲滴。我第一口咬下去,牛肉的鮮嫩和口感立刻征服了我的味蕾。每一塊牛肉都經過精心醃製和烹煮,口感非常入味。醬汁的滋味獨特,融合了日式和風的風味,讓我彷彿置身於日本一樣。除了牛肉飯,我也點了一杯橙汁來配餐。橙汁口感清新,果香十足。喝下去,立即感受到維生素C的滋潤,讓我充滿了活力。這杯橙汁不僅消暑解渴,更是我午餐中的亮點。觀塘工業區是個繁忙的地方,許多上班族都來這裡工作。中午時間,這裡總是人潮洶湧,但牛霸王餐廳的服務卻非常迅速和周到。他們的服務生總是笑臉相迎,讓我吃得愉快又滿足。

2024-01-31 1224 瀏覽
牛霸王地址: 觀塘成業街19-21號成業工業大廈1樓26號舖又搵到間好野食😏。手打和牛漢堡扒丼飯🥩$150和牛漢堡扒厚薄適中,煮到外層香脆内軟肉汁十足,加上啲芥末酸菜🥰,令到成個口感更加鮮甜更開胃😚,而且加上大量白味噌汁,噌汁和Cream味濃厚啖啖都好入味,估唔到食飯都會食到咁開胃,正😌。手打芝士安格斯漢堡扒丼飯🥩$123安格斯漢堡扒厚薄適中,煮到外層香脆内軟肉汁十足,加上入面啲芝士🥰,令到成個口感更加濃郁😚,而且加上大量濃厚日式咖哩汁和泡菜,真心正。雞皮餃子🥟$18.超薄雞皮炸到金黃色再加上佢入面啲肉碎; 啖啖都超香脆又多肉汁,正😊。蜂蜜綠茶🥤$5蜂蜜綠茶都唔會好淡/好甜🤪,幾清新香醇幾解渴。#nicefoodie觀塘—--------------------#food #foodporn #hkfoodblog #hkgoodblogger #foodphotography #foodie #foodblogger #goodstagram #hkfood #hkfoodie #hk #香港 #香港美食 #美食 #觀塘美食 #打卡 #觀塘 #香港口味 #隱世美食 #隱世小店 #
牛霸王
地址: 觀塘成業街19-21號成業工業大廈1樓26號舖

又搵到間好野食😏。

手打和牛漢堡扒丼飯🥩$150

手打芝士安格斯漢堡扒丼飯🥩$123

雞皮餃子🥟$18.

蜂蜜綠茶🥤$5
蜂蜜綠茶都唔會好淡/好甜🤪,幾清新香醇幾解渴。

#nicefoodie觀塘

—--------------------
#food #foodporn #hkfoodblog #hkgoodblogger #foodphotography #foodie #foodblogger #goodstagram #hkfood #hkfoodie #hk #香港 #香港美食 #美食 #觀塘美食 #打卡 #觀塘 #香港口味 #隱世美食 #隱世小店 #半價優惠 #人氣餐廳 #人氣美食 #香港好去處 #西餐 #西菜

2024-01-26 98 瀏覽
這是我在香港食過最好食既和牛漢堡🤍手打和牛漢堡扒丼飯🍱和牛漢堡扒肉質鮮嫩多汁每一口都散發出濃郁的牛肉味道它完美地融合在熱氣騰騰的白飯上加上他們的秘製漢堡汁,帶來了甜味和濃郁的牛肉香氣!除了和牛漢堡,我特別喜歡他們的芥辣酸瓜辣味與酸瓜的清新完美結合了還有生薑豚肉飯,豚肉嫩滑多汁生薑的香氣與豚肉相互融合,味道非常配合! 小食我推介甘栗紫薯餅,外脆內軟有著濃郁的紫薯香氣和香甜的甘栗味道好好食!跟餐加唔貴,情價比高。
這是我在香港食過最好食既和牛漢堡🤍

手打和牛漢堡扒丼飯🍱
和牛漢堡扒肉質鮮嫩多汁
每一口都散發出濃郁的牛肉味道
它完美地融合在熱氣騰騰的白飯上
加上他們的秘製漢堡汁,帶來了甜味和濃郁的牛肉香氣!

除了和牛漢堡,我特別喜歡他們的芥辣酸瓜
辣味與酸瓜的清新完美結合了
還有生薑豚肉飯,豚肉嫩滑多汁
生薑的香氣與豚肉相互融合,味道非常配合!

小食我推介甘栗紫薯餅,外脆內軟
有著濃郁的紫薯香氣和香甜的甘栗味道
好好食!跟餐加唔貴,情價比高。
2024-01-25 647 瀏覽
新開張,晚市同外賣仲有85折🤩行過路過官塘嘅朋友,一定要去試下🤣主打手打和牛漢堡丼飯同日式丼飯價錢已經好有驚喜,68蚊已經有交易🤭唔使理價錢,想食咩就叫啦😂😂 識食當然要食主打🤭手打和牛漢堡蘭王蛋丼飯 $128 (已經係全店最貴)🤣 賣相超級靚,高級日本餐嘅視覺手打和牛用上了澳洲和牛,即點即煎, 外面焦香,內裏肉超嫩,油脂豐盈又唔膩,牛味濃郁,厚厚的一塊,超滿足💓💓最頂嘅蘭王蛋,橙黃橙紅,好吸晴, 味道甘甜,完全無腥味,係生蛋撈飯的首選👍🏻特色醬汁有3款(秘製漢堡汁/白咪噌汁/日式咖喱汁),仲可以揀配料(日式泡菜/芥辣酸瓜)我揀左秘製漢堡汁同酸瓜,漢堡汁濃淡適中,唔會搶走和牛的牛味,酸瓜+蘿蔔蓉,非常清新的配搭。寫明用日本米,粒粒飽滿,混埋d汁一齊食,好快就清哂🤣🤣 是日廚司推介日式叉燒溫泉蛋飯$78一睇塊叉燒就知係堅野。日式叉燒製作係將d豚肉紮起成卷,再落醬汁煮到,有時仲要浸幾日架。呢幾塊叉燒, 一睇就知係師傅落左好多心機嘅成果。肥瘦相間嘅豚肉,入哂味, 入口柔軟,一d都唔膩。入味又唔會好咸👍🏻 日本米飯加隻溫泉蛋同叉燒汁, 又係清碗組合🤣跟餐的小食甘栗紫薯餅,只係$18蚊,但外皮炸

新開張,晚市同外賣仲有85折🤩
行過路過官塘嘅朋友,一定要去試下🤣

主打手打和牛漢堡丼飯同日式丼飯
價錢已經好有驚喜,68蚊已經有交易🤭
唔使理價錢,想食咩就叫啦😂😂

識食當然要食主打🤭
手打和牛漢堡蘭王蛋丼飯 $128
(已經係全店最貴)🤣
賣相超級靚,高級日本餐嘅視覺

寫明用日本米,粒粒飽滿,混埋d汁一齊食,好快就清哂🤣🤣

是日廚司推介
日式叉燒溫泉蛋飯$78

一睇塊叉燒就知係堅野。
日本米飯加隻溫泉蛋同叉燒汁, 又係清碗組合🤣

跟餐的小食甘栗紫薯餅,只係$18蚊,但外皮炸到好鬆化,紫薯甘甜, 抵食👍🏻

白桃烏龍茶 成套茶具上, 即刻好有儀式感🤭 15蚊, 點黎打卡都抵🤣

另外跟飯加5蚊就有柚子蜜,好大杯,好抵飲。隻杯仲好有特色添。

餐廳雖然新開,但在平日工廠區夜晚竟然有7成滿, 現今世代真係好難得

咁抵嘅價錢食到咁高質嘅日式丼飯,相信呢度好快會大排長龍👍🏻
2024-01-23
2024-01-25 60 瀏覽
最近係社交平台見到觀塘開左間新店,都近近地,所以就去試下啦~ 呢到係主打和牛漢堡扒同時都有幾款don飯比你選擇。店員好用心咁介紹菜單,所以我地都好快知道自己想食D咩!~手打和牛漢堡扒丼飯佢有3款醬汁可以簡,有秘制漢堡汁, 白味噌汁同埋日式咖哩汁。店員話呢到既咖哩入口甘甜,之後香辣,下次都想試下呢個汁。今次就叫左秘制漢堡汁! 配菜有2款,有日式泡菜 ,佢係比韓式淡味。同埋芥辣酸瓜,有wasabi既香,但唔辣。 我既選擇就係芥辣酸瓜! 上台時見到個飯好靚仔,上面仲有個蘭王蛋黃! 吉穿左佢之後,撈埋落飯到食好香! 和牛漢堡扒好厚肉,亦都好juicy。加左芥辣酸瓜,成個飯會冇咁膩,咁樣配搭都幾fresh。唔食牛既朋友都可以食照燒雞扒飯,一上台都已經聞到好香,雞扒燒得岩岩好,雞肉嫩滑,個皮仲係焦脆。照燒汁甜甜地,撈飯食都好正!感覺呢到都係一間好用心既小店,值得更多支持!
店員好用心咁介紹菜單,所以我地都好快知道自己想食D咩!~

手打和牛漢堡扒丼飯

感覺呢到都係一間好用心既小店,值得更多支持!