2023-05-24
120分鐘澳洲極上和牛吃到飽套餐 328HKD套餐送澳洲和牛丸,牛丸彈牙,牛味好濃,咬落仲會爆汁。🍲湯底方面有10款鍋底選擇,我哋揀左眷村白玉酸菜鍋,呢排成日落雨,陰陰郁郁讓人冇胃口,呢個湯底夠晒開胃。我哋繼續以食和牛為主,點左安格斯小牛排,美國黑牛後腿肉、安格斯牛板腱、上腹牛五花、牛胸爽等等多款牛肉。當中我最中意既係牛胸爽,好creamy好脆,我一人食兩盤。海鮮部分,我地嗌左澎湃花枝漿、蟹籽墨汁漿,都內裡有料,鮮甜彈牙。自助area都好多選擇,仲有台灣直送添!我最中意既係魚腐,外皮與香港既魚腐相比較薄,放入鍋中會脹成一個ball,超Q!飲品我試左兩杯熱飲,黑糖姜茶和紅棗桂圓茶都好滋補足料,岩曬女士特別日子。甜品可以選擇Movenpick雪糕或者仙草凍,我揀左仙草凍,仙草Q彈,topping有珍珠,芒果椰果、花生同多種類既堅果碎,配上煉奶,正宗台灣味道!120分鐘真係食到好滿足
套餐送澳洲和牛丸,牛丸彈牙,牛味好濃,咬落仲會爆汁。
120分鐘真係食到好滿足