2023-05-08
🚩 牛大人台灣火鍋吃到飽又又又黎到食牛大人嘅日子啦‼️估唔到同一條街除咗瓊華之外,荷里活廣場開咗牛大人🥹而且空間都幾大,不過都係嗰句啦記得book位〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️🌈 澳洲極上和牛吃到飽 $298今次嘅湯底同以往唔同,我地試左佢嘅新品 — 剝皮辣椒雞湯🐤湯底先用土雞慢火熬製再加入台東特產剝皮辣椒,飲落清甜得黎又微微辣,好暖胃🤤晚市食物種類多過午市種類好多,呢個套餐一仲每人送你兩粒和牛牛丸🤤平時我就好鍾意食潮州嗰隻牛丸,多汁得來肉味又重~依款和牛牛丸口感就比較紮實,油脂味較重,唔使點汁都好好食😆M5和牛同樣都係出色嘅發揮,完全冇筋,輕鬆一啖接一啖!今次嚟仲見到有期間限定,牛胸油,薄薄一片,咬落爽脆爽脆~晚市亦都多咗好多海鮮俾你揀,沙白粒粒都好飽滿而且冇沙,脆肉鯇都好好食,唔會有好多幼骨!黎到牛大人蔬菜梗係要食水蓮啦,出面真係好少見🤤食落索索聲,超級爽嫩‼️記得記得一定要瘋狂食鴨血,水水嫩嫩的甜品分別叫咗唔同款,椰果仙草同埋Movenpick雪糕~大滿足,下個月再見😆
🌈 澳洲極上和牛吃到飽 $298
M5和牛同樣都係出色嘅發揮,完全冇筋,輕鬆一啖接一啖!