2017-03-21
同老公兩個放工 行下街 行行下都行到9點幾啦 見到燒魂一呢度嘅九點半後宵夜放題 248蚊一位 食兩粒鐘 都幾抵食, 生啤仲有半價優惠添 門口擺滿不同嘅 裝飾品 感覺也滿不錯 如果想食 海鮮盅可以加多38蚊 就有埋呢個海鮮拼盤 供應當中 生蠔 海賊黑翡翠螺沖繩魷魚同埋大顯仲要係任食添, 除咗有咁筍嘅美食之外 點咗呢個海鮮set仲有額外送多三十分鐘時間畀你勁食。 點咗幾款鍾意食嘅刺身作為餐前小食, 三文魚劍魚腩 北寄貝牡丹蝦 同鮑片, 都非常新鮮美味, 油甘香極重。 海鮮點餐紙 上也有這幾款任你燒的, 大蜆 蠔墨魚 大赤蝦任燒 。 當中燒蠔同埋大赤蝦 是我嘅最愛,正! 燒完既蠔都仲keep到相當 juicy。 記得要蘋果邊先消三分鐘再反轉另外一邊要三分鐘開咗個殼望到啲蠔肉實實地就可以食㗎啦, 要注意千祈唔好燒太耐呀如果唔係乾曬水就會變得韌了。 除咗海鮮之外,我哋仲好興奮咁樣攞咗豬牛雞嘅點餐紙,選擇實在太多,每款點小量,已經兩大盤啦 。 淨係食呢三半夜已經回曬大本😂😂😂👍 呢盤牛肉望落去實在太豐富喇,不同牛嘅位置,老公一人每樣點左一件
門口擺滿不同嘅 裝飾品 感覺也滿不錯
海鮮點餐紙 上也有這幾款任你燒的,
大蜆 蠔墨魚 大赤蝦任燒 。
燒完既蠔都仲keep到相當 juicy。
淨係食呢三半夜已經回曬大本😂😂😂👍
呢盤牛肉望落去實在太豐富喇,不同牛嘅位置,老公一人每樣點左一件咋, 已經成碟滿滿的, 平時出去食 韓燒 呢碟牛都要480至580啦!