2017-03-07 262 瀏覽
我好想食日式放題,阿妹好想食燒肉,點算好~即刻openrice睇下附近有咩選擇,真係比我地搵到間燒肉放題!!一次過滿足哂兩姊妹願望 哈哈。睇下你有幾燒魂收費表先黎個刺身拼盆先我最欣賞八爪魚,夠爽口彈牙,非常新鮮。大蝦天婦羅,略嫌炸粉有點厚,不過蝦既熟度都好適中,不錯。軟綿綿香滑蟹粥。粥夠熱辣辣,粥底加左粟米,而且有蟹既鮮味,好甜好好味準備開動牛陣了北海道和牛真係唔係浪得虛名 !! 呢度既律的確係有水準。部位選擇多,仲要係任食~~真係好!抵!無論係原塊和牛,牛舌,定係牛肉粒,牛味都好重。我最中意食既係和牛粒,輕輕燒佢四面,每面分半鐘左右就食得肉汁豐富,咬落口好有層次,好味!而家周圍食放題都要2百幾3百蚊,呢間3百蚊有找,有日式放題,又有海鮮,又有靚牛,其實真係好抵食
睇下你有幾燒魂
收費表
先黎個刺身拼盆先
我最欣賞八爪魚,夠爽口彈牙,非常新鮮。
大蝦天婦羅,略嫌炸粉有點厚,不過蝦既熟度都好適中,不錯。
準備開動牛陣了
肉汁豐富,咬落口好有層次,好味!