Japanese x Thai x Chinese buffet with Delish stir fry Wor food!!@CWB銅鑼灣中日泰放題夠鑊氣小炒My families and I went to a restaurant called "Ying Feng buffet"(瀛豐放題料理專門店) located in 10/F, Kyoto Plaza, 491-499 Lockhart Road, Causeway Bay銅鑼灣駱克道491-499號京都廣場10樓.The restaurant uses blue as the theme colour...The buffet costs HKD$179- HKD$239 per adult depending which time slot the customers chose.A dozen of sashimi, Over 50 of sushi & rolls, a dozen of skewers, a dozen of tempera and deep fried snacks, a dozen of
銅鑼灣中日泰放題夠鑊氣小炒

銅鑼灣駱克道491-499號京都廣場10樓.

A dozen of sashimi, Over 50 of sushi & rolls, a dozen of skewers, a dozen of tempera and deep fried snacks, a dozen of starters, over a dozen of Thai cuisineh, ice cream and dessert are also provided.

Thus restaurant adopt state of the art technology which order food by screening the QR code and take electronic orders.

Customers can +HKD$88 to upgrade and enjoy 3 deluxe food

- Irish oysters 愛爾蘭生蠔
-Scallops sashimi with Sea urchin 火焰海膽帶子
-Australian Langoustine 澳洲小龍蝦

and free flow of Blanc 1664 (HKD$48/glass) & Asahi (HKD$38/glass)draught beer.

Deep fried sesame chicken wings (top)
芝麻炸雞翼(上)

Incredibly Yummmmmm!!!

Golden crispy on the outside. Moist, juicy and succulent on the inside,

Must order item!! Highly recommended!!

Sweet taro rice balls (bottom right)
香芋小丸子 ( 右下)

One of my favourite Japanese style dessert.

Hot sweet taro paste is wrapped around by chewy and gluey sticky rice dough

Japanese Cheese cake (bottom left)
日本芝士年糕(左下)

Melted cheese oozing out from the airy, fluffy golden sticky rice crust!!

Phenomenal!!!
Grilled beef Skewers(left)
牛肉串燒 (左)

Grilled chicken Skewers(middle)
雞肉串燒 (中)

Moist and tender.Better than that of beef ones. Yum.

Grilled garlic scallops
烤蒜蓉扇貝

Nice garlicky flavours.Light and relatively healthy protein choice!

Grilled salted sea shrimp
鹽燒海蝦

Another light and bright protein!

The stir fried Chinese and Thai cuisine(中式,泰式小炒) of this restaurant are well executed! Have great "Wor hei" (好鑊氣)!!

香辣炒魷魚鬚

Incredibly rich and flavourful with exciting kick!!

Highly recommended!!

"One bite beef cubes"
一口牛肉粒

Tender, juicy and succulent.

Great flavour! Highly recommended!!

"Pepper shrimps"
鮮胡椒炒海蝦

"Stir fried clams with chilli paste"
辣椒膏炒蜆

"Thai style Stir fried assorted vegetables"
泰式炒雜菜

The zucchini is fresh, crispy and crunchy.Good!
Arrays of ice cream and dessert are provided.
15 分鐘 (堂食)
  • "Spicy stir fried octopus tentacles" 香辣炒魷魚鬚
  • "One bite beef cubes" 一口牛肉粒
  • Japanese Cheese cake 日本芝士年糕
  • Deep fried sesame chicken wings 芝麻炸雞翼
2018-08-16 229 瀏覽
今晚同朋友係銅鑼灣行街 行經京都中心見到瀛豐日式放題 決定同友人上去擦餐勁嘅日式+泰式放題喎 勁吸引 只需加$88就有埋生蠔 海膽帶子 同任飲啤酒 勁抵既然加左錢就唔好蝕啦 先黎生蠔 海膽帶子各半打生蠔大大隻 夠鮮 海膽帶子又鮮甜 正再黎一大盤魚生 真係唔好講笑樣樣都好鮮甜 厚厚嘅三文魚 真係好好食象拔蚌勁爽甜 不禁想encore食完日本野 當然要叫返啲泰國野啦 泰式炒墨魚 蝦餅 串燒 樣樣都好味當然唔少得泰式生蝦 食飽後仲有大量甜品供應 完全大滿足
今晚同朋友係銅鑼灣行街 行經京都中心
見到瀛豐日式放題 決定同友人上去擦餐勁嘅
日式+泰式放題喎 勁吸引 只需加$88
就有埋生蠔 海膽帶子 同任飲啤酒 勁抵
既然加左錢就唔好蝕啦 先黎生蠔 海膽帶子各半打
生蠔大大隻 夠鮮 海膽帶子又鮮甜 正
再黎一大盤魚生 真係唔好講笑
樣樣都好鮮甜 厚厚嘅三文魚 真係好好食
象拔蚌勁爽甜 不禁想encore

食完日本野 當然要叫返啲泰國野啦
泰式炒墨魚 蝦餅 串燒 樣樣都好味

當然唔少得泰式生蝦

食飽後仲有大量甜品供應 完全大滿足
同屋企人黎到呢間日本放題,因為可以又有日式,又有泰式,仲有生蠔。點菜係要去一個website,點website上的menu,唔係用寫紙,真high tech advanced。刺身好快送到上枱,三文魚,帶子,肥美,新鮮呀;蝦大隻。壽司選擇多款,好喜歡壽司嘅份量,飯吾會太多,吾會用飯塞飽你,食完個肚仲有好多空間試其他野。炸物都炸得好夠脆,炸粉唔會係好厚。燒物方面就揀咗燒菠蘿等,燒完都唔會好乾身,仲encore左幾串添。最後梗係要食甜品。

刺身好快送到上枱,三文魚,帶子,肥美,新鮮呀;蝦大隻。

炸物都炸得好夠脆,炸粉唔會係好厚。

最後梗係要食甜品
2018-07-22
2018-08-15 351 瀏覽
因為本人好喜歡食生蠔,不過就只食生蠔又好似太單調,所以就搵到一間放題而且可以食生蠔嘅專門店。先講佢哋嘅愛爾蘭生蠔佢哋鮮甜肥美而且好新鮮,唔會有感覺覺得唔新鮮,一定即叫即開。另外佢哋嘅刺身好肥美,而且唔係只有單一類別嘅前身係肥美,而係舊舊都咁肥美,令到我好滿足。 我食過咁多間放題專門店都冇一間好似咁肥美嘅刺身!另外佢哋嘅炸物呢唔會太粉而且 而且佢哋每一嚿炸物都可以令到肉質唔會太乾。 例如芝麻雞翼同雞軟骨,佢哋唔會流失好多水份,食落去每一啖都有肉汁保持住, 稱得上外脆內嫩。此外佢地有一道食物係我十分推介就係海膽帶子, 佢哋嘅海膽好大嚿,而且鮮甜肥美 ,每一啖都好鮮甜,加上海膽令帶子由一個平平無奇的配角立刻成為主角。胡椒海蝦係一道幾值得試嘅泰國菜, 佢哋炒得唔會令個海蝦太老。海蝦及曬所有汁, 令到有海蝦有海鮮味之餘而且又胡椒嘅味道。佢哋上菜嘅時間都好快,唔會等得好耐。 而且佢哋嘅環境都好寬闊,不會太窄或者有迫嘅感覺。 要食嘅話就要趁早啦!

蟹子沙律

泰式生蝦

鮮胡椒香蔥海蝦

海膽親子&蟹肉沙律花之戀

芝麻雞翼
10 分鐘 (堂食)
蟹子沙律
鮮胡椒香蔥海蝦
海膽親子&蟹肉沙律花之戀
芝麻雞翼
2018-08-14 192 瀏覽
響銅鑼灣,有多款放題,今次選呢間,貪佢夠多款,有日,泰,中式,超多選擇,一坐低先要用手機scan QR code,就可自助落單,夠晒環保!放題晚市每人$239加一,食盡佢,加$88升級可以任食生蠔,火焰海膽帶子同埋小龍蝦 !先叫刺身,樣樣都非常新鮮,大大隻的赤蝦,更非常彈牙;最愛的是三文魚同海膽帶子。名貴的還有和牛壽司,入口即溶,還有黑松露油甘魚壽司,香噴噴的黑松露香味。叫左好多特色小食,有燒羊腩,芝麻雞翼,仲有呢個烤到外脆內稔的樟茶鴨,咬開仲保留肉汁驚喜地見有胡椒蝦,大大隻,好香。又叫了燒魚,比想像中大條,香口唔腥喎。泰國食品叫左半打串燒,有牛同豬,好惹味,飛天炒通菜,泰式炒椰菜同埋期待著的泰式生蝦,大愛,蝦肉爽口彈牙,尤其辣汁夠正宗,還有泰式無骨鳳爪,撈埋生洋蔥,芹菜絲好夾。當然唔少得燒菠蘿,厚切夠清甜。食完生果,可任選甜品櫃的精緻甜點例如糯米糍,mousse cake,仲有好多款杯裝雪糕,又可任取飲品櫃的汽水,非常多選擇。臨走時見到門口攝了啲傳單有列出菜單,好震撼。

放題晚市每人$239加一,食盡佢,加$88升級
可以任食生蠔,火焰海膽帶子同埋小龍蝦 !

驚喜地見有胡椒蝦,大大隻,好香。

又叫了燒魚,比想像中大條,香口唔腥喎。

泰國食品叫左半打串燒,有牛同豬,好惹味,

當然唔少得燒菠蘿,厚切夠清甜。

臨走時見到門口攝了啲傳單有列出菜單,好震撼。

2018-07-19
10 分鐘 (堂食)
2018-08-13 302 瀏覽
第一次寫食評, 因為真係比OPENRICE既食評打手呃左, 試完後真係好難食!! 一去到大堂等LIFT時已經發覺原來係組長既前身, 都已經覺得唔對路, 估唔到真係換湯不換藥。雖然點餐用QR CODE很方便, 但款式小。升級了$88有任食生蠔及帶子海膽, 但生蠔完全唔新鮮, 各類刺身及帶子似食緊肥豬肉落口咁, 只得雪藏味。海膽非常假!熟食方面, 見有平時放題冇既口水雞諗住試下啦, 點知又係完全冇味!D肉又老!全晚最好食只係得芝麻雞翼。
雖然點餐用QR CODE很方便, 但款式小。
全晚最好食只係得芝麻雞翼。
生蠔
帶子海膽
刺身
2018-08-11
同事生日提議食放題, 但有一個係唔食魚生,為左配合大家,今次搵左瀛豐放題料理專門店,泰日放題。建議提早訂位,因為店鋪唔算大,座位有限。餐廳用手機QR code落單,環保外,比出面放題更方便同雙方有紀錄,唔會有漏單情況。升級左任食生蠔,海膽帶子,任飲啤酒。愛生蠔海膽之人呢個係回本之選。生蠔鮮味十足,好creamy, 仲要有得無限encore😆我地每人都食左8隻左右呀海膽帶子又係另一令人回味無窮之作, 帶子大大粒,肉厚,味道鮮甜,海膽份量多,唔會腥,正係睇番相都流口水🤤刺身極新鮮,全部係厚切。赤蝦好大隻,非常鮮甜,仲有泰式生蝦。炸物全部都即叫即炸,推薦雞軟骨同炸豆腐。紫薯同芝士年糕放題點小得😆壽司細細粒,唔會禁易食飽肚。最後仲有榴蓮雪條食😍超滿足呀!

建議提早訂位,因為店鋪唔算大,座位有限。

海膽帶子又係另一令人回味無窮之作,

炸物全部都即叫即炸,推薦雞軟骨同炸豆腐。
紫薯同芝士年糕放題點小得😆

壽司細細粒,唔會禁易食飽肚。

最後仲有榴蓮雪條食😍超滿足呀!
5 分鐘 (堂食)
2018-08-09 168 瀏覽
食物有水準,服務更是一流,我地成班13人食lunch, 服務員溫馨額外送些甜品,而且全程笑容,有"海底撈"的服務水平,且不做作,窩心的服務。下次一定再幚親試下晚上自助餐。
2018-08-09 190 瀏覽
今次同朋友約咗喺銅鑼灣食放題加88蚊仲可以有生蠔,帶子海膽,小龍蝦同生啤任飲。中意食生蠔既我地緊係唔放過呢個機會啦。一坐低,侍應已經好識做,幫我地落半打生蠔,帶子海膽,同一杯1664我地搵唔到平時食放題落單紙,就問點樣落單。原來只要掃一掃枱面上既QR code就可以用手機落單喇!說時遲那時快啲生蠔已經喺我地面前,呢到啲生蠔十分掂,好creamy唔淡。帶子海膽亦好新鮮。杯1664都唔小野,足500ml嫁。然後就嗌其他小食,小食既菜式都幾多款嫁,包括烤仙貝,泰式蝦餅魚餅同埋炒通菜。刺身嗌咗三文魚,帶子,蝦,油甘魚,所有都超新鮮👍🏻呢間日式放題又有生蠔,上菜速度唔會慢吞吞,而且落單仲係用手機,非常環保。絕對要推薦比其他朋友嚟呀!
今次同朋友約咗喺銅鑼灣食放題
加88蚊仲可以有生蠔,帶子海膽,小龍蝦同生啤任飲。
中意食生蠔既我地緊係唔放過呢個機會啦。
我地搵唔到平時食放題落單紙,就問點樣落單。
原來只要掃一掃枱面上既QR code就可以用手機落單喇!
說時遲那時快啲生蠔已經喺我地面前,
呢到啲生蠔十分掂,
好creamy唔淡。
帶子海膽亦好新鮮。
杯1664都唔小野,足500ml嫁。
然後就嗌其他小食,
小食既菜式都幾多款嫁,
包括烤仙貝,泰式蝦餅魚餅同埋炒通菜。
刺身嗌咗三文魚,帶子,蝦,油甘魚,所有都超新鮮👍🏻
絕對要推薦比其他朋友嚟呀!
2018-08-09 176 瀏覽
平時跟老婆都甚少兩個人去食放題. 感覺食來食去都是那些。最近在網上平台見到有放題任食生蠔和帶子. 全中了我的愛好. 而且放題還是日式& 泰式. 不止一款那麼單調. 就決定訂檯試試。去到門口有點擠. 有人在我們前面等檯. 建議要訂檯啊. 非常爆滿. 而且那裡沒有為位置給你WALK-IN等位. 看到很多五六人檯都吃了閉門羹.所說的任食生蠔及海膽帶子。就是要付升級價+$88才可以。而且連啤酒也可以任飲。侍應人很好。跟我們說生蠔及海膽帶子是餐牌找不到的, 要找人下單的。就兩樣都先給我們上個半打。我單價算一算。不就已經回本了嗎。說回食物。生蠔簡直是主打必吃。鮮甜肥美, 帶有海水味之餘又好creamy。我們兩人前前後後共吃了18只!海膽帶子他說是火焰。可以沒有燒過的痕跡。沒關係我們都當刺物吃。帶子很鮮甜厚肉, 肉質嫩滑。就像是外面要用三四十元一件的特大帆立貝刺身。另外夾心的海膽雖然有點水。但味道是鮮甜的。這個配搭實在很奢華。其他食品要用手機掃qr code 才能看到餐牌。沒有的話就得下載了。不過一來環保, 而且還能check單, 追縱食物到齊沒。可以接受。刺身款式算多。象拔蚌沒有腥味, 劍魚腩爽口
平時跟老婆都甚少兩個人去食放題. 感覺食來食去都是那些。

刺身款式算多。象拔蚌沒有腥味, 劍魚腩爽口。大甜蝦都屬於大隻鮮甜。就三文魚就瘦了一點。

壽司都是一口size. 有很多花之戀系列。都是必吃的。我就拍了個三文魚子海膽花之戀。三文魚子醬爆鮮甜, 真的任點任吃有三文魚子的真的不多。我只能說這裡的壽司配料都毫不吝嗇。黑松露醬, 海膽都給一大坨。魚生厚切。蟹棒也是一大條。

炸物天婦羅也是應有該有。最愛吃的芝士年糕皮薄餡多。燒物的燒波羅也很推介。

不得不提泰式食品。我們三款炒菜都試了一遍。有鑊氣很香。雖然醬料略咸但非常惹味。

炒蜆每檯一碟所以我們也叫了。味道是很香辣但肉真的太少了。

這裡沒有羊架, 但有燒羊扒。很淋有肉汁,不比吃羊架差。燒豬頸肉也不錯, 但兩樣上桌時都不夠熱了。

甜品外面有專櫃自己拿的。大概有十款左右。 檸檬撻酸酸甜甜, 不會很膩。馬卡龍不會死甜。味道還有點像金莎朱古力。外皮也很薄脆。其他的太cream。但味道還不錯的。

總括這一餐吃的超滿足, 又回本。

2018-07-23
2018-08-08 227 瀏覽
8月5號,同朋友一齊去食放題 約左12; 00-3; 00pm時段,因為最平,今次我哋加咗88蚊任飲啤酒, (189 + 88hkd ) 任食生蠔/帶子/海膽。 間舖頭有一樣嘢非常之特別1. 十二點鐘剛開門一入去有好臭既腥味, 不過過咗 十幾分鐘之後就冇咗, 應該係因為冷氣開咗氣流通返2. 混合泰式以及日式做放題3. 每碟炒出嚟嘅嘢都係九層塔/ 洋蔥 等,配料相約只係食物唔同咗, 欠缺新鮮感4. 無得比credit card, 唔夠錢係身, 一定要去櫃員機再攞, 店員都有道歉,佢話畀我哋聽新店開張,未有信用卡機5, 我最鍾意就係呢間舖頭購環保 ,佢哋係用 Ipad order食物, 仲要係冇漏單食物及味道方面都係普通程度,短期内都 應該就唔會再光顧多次, 不過佢碟炸豆腐皮好薄好食,值得一試,另外, 值得一食嘅仲有串燒( 豬,雞) 好食,一定要加沙嗲醬。

間舖頭有一樣嘢非常之特別

2. 混合泰式以及日式做放題

2018-08-05
2018-08-08 196 瀏覽
今日出左糧,心血來潮,想食餐好少少既~但懶人本性,吾想出到旺角甘遠,又見到銅鑼灣新開左間日+泰式放題,就把心一橫,試一試啦!我地用openrice訂左17:00,準時到,不過餐廳好似未ready好,依然系set緊枱~(建議可以遲少少,17:30到會比較好)瀛豐前身系組長,大致格局上冇咩轉變,座位闊落左,多左梳化位,整體算整潔。落單時,佢地一改用紙落單既方法,改為用智能電話落單,要先select QR code,然後揀野食,再登入佢地提供既帳戶,最後確認order。(步驟吾系話好繁複,但心諗如果有d人冇smart phone,或者有d年紀大少少既公公婆婆泥食放題,甘佢地點落單呢?)野食一開始泥得偏慢,可能系未ready好既緣故啦~刺身款式種類算齊全,而且夠凍,但凍得泥吾會話太冰搶哂d味。壽司方面,最最最推薦系火炙壽司系列,不論邊一款都系一流,入口即融,正呀!!!但花之戀系列同手卷就吾推薦啦......花之戀外層既三文魚好薄,切既位置吾靚,食落比較硬。包住手卷既紫菜好「林」,尤其軟殼蟹手卷,紫菜同軟殼蟹都系「林」。燒物方面,推薦泰式燒元貝,未食咋,聞起上泥都好香!!串燒既話雞都吾錯,咬落去
今日出左糧,心血來潮,想食餐好少少既~
就把心一橫,試一試啦!

我地用openrice訂左17:00,準時到,
不過餐廳好似未ready好,依然系set緊枱~
(建議可以遲少少,17:30到會比較好)
瀛豐前身系組長,大致格局上冇咩轉變,
座位闊落左,多左梳化位,整體算整潔。

落單時,佢地一改用紙落單既方法,改為用智能電話落單,
或者有d年紀大少少既公公婆婆泥食放題,甘佢地點落單呢?)

野食一開始泥得偏慢,可能系未ready好既緣故啦~
刺身款式種類算齊全,而且夠凍,但凍得泥吾會話太冰搶哂d味。
壽司方面,最最最推薦系火炙壽司系列,
不論邊一款都系一流,入口即融,正呀!!!
但花之戀系列同手卷就吾推薦啦......
花之戀外層既三文魚好薄,切既位置吾靚,食落比較硬。
花之戀系列

燒物方面,推薦泰式燒元貝,未食咋,聞起上泥都好香!!
串燒既話雞都吾錯,咬落去都算嫩口,
但牛就吾得,好硬,咬都咬吾開x___x
雞&牛串燒

不過天婦羅就okay既,粉漿吾厚,咬落脆卜卜!!
蝦天婦羅

八味黃金豆腐都吾錯,個皮好香,豆腐好滑,
兩者不單吾會蓋左個味,反而幾夾tim~
八味黃金豆腐

重災區就泥啦~ 甜品真系...有有有待改善.........
其實甜品我就冇親口試既,但我男朋友既comment系...
以往佢食既甜品,系可以令佢胃口大增,
但而家系誇張到一個地步,食完後,系食慾減少,甚至系「0食慾」囉...
嗯,所以我都吾敢食啦,就系甘啦。

整體泥講,款式真系吾算多,食物質素除左1,2樣外,其他都系麻麻地。
不過早鳥時間19:15前離座,再加埋有8折優惠,$170埋單,系抵既~
但如果可以揀,同樣時段,我會選擇同區其他品質較好,有保證既放題甘囉~
2018-08-07
蝦天婦羅
  • 火炙壽司系列
  • 泰式燒元貝
已有一段好長時間都無一班人咁食放題,年輕一輩無論是拍拖週年紀念,定係同學聚會等等,第一時間會想起吃放題,可以瘋狂食。今日來到銅鑼灣的瀛豐放題料理專門店,見到地方好乾淨好闊落,坐得舒服,仲有好多都係獨立卡位,唔似其他放題店坐到密質質。呢度落單唔係用紙落,而係掃QR CODE落,夠哂環保。加88元可以任食即開生蠔、泰式澳洲小龍蝦、火炙海膽帶子、1664&Asihi啤酒任飲任食即開生蠔,一定要試。生蠔好夠凍之餘,亦都好肥美,海水味十足。火炙海膽帶子都叫左黎試,帶子高營養,高蛋白質,低熱量,多吃也不怕。好新鮮,口感肥美。到左刺身盤,塊塊三文魚也是十分肥美,色澤均勻,加上脂肪比例適中。另外甜蝦也很美味,啖啖肉。其他左刺身的肉質也爽甜沒有發霉,食到停吾到口!壽司款式也有很多,估唔到有齊火炙壽司和軍艦,壽司飯幾好食,握得實,飯既份量亦不會太大件,一口一件剛剛好~。虎蝦有驚喜!!天婦羅蝦同年糕都好正,脆漿不會太厚,加上脆口,又沒有滲油現象,口感不錯,讚!冬陰功湯以及雞軟骨都特別,大家可以試下。還有大量不同口味的雪糕例如豆腐,益力多。 口感軟滑放題已經是港人不能或缺的飲食文化之一,幸好找到一間滿意的放題

呢度落單唔係用紙落,而係掃QR CODE落,夠哂環保。
任食即開生蠔,一定要試。
生蠔好夠凍之餘,亦都好肥美,海水味十足。

好新鮮,口感肥美。

另外甜蝦也很美味,啖啖肉。

其他左刺身的肉質也爽甜沒有發霉,食到停吾到口!
虎蝦有驚喜!!

冬陰功湯以及雞軟骨都特別,大家可以試下。

還有大量不同口味的雪糕例如豆腐,益力多。 口感軟滑

放題已經是港人不能或缺的飲食文化之一,幸好找到一間滿意的放題,瀛豐放題料理專門店這一頓很滿足。
2018-08-07 89 瀏覽
地鐵站出口斜對面樓上就係, 可算方便。我係帶子海膽迷, 見到e間有大大隻帶子夾住海膽wo, 梗係專程來試la!😂 額外+左$88可以試蠔、帶子海膽等!見e d都係貴價貨, 就加左la! 帶子係大大隻、軟身、冇咩甜味, 味道唔算好濃, 而海膽味道濃d, 甜味亦出d!食左半打蠔, 味道都係偏淡, 冇再ncall。😐只可說, 海膽我比較喜歡, 但大隻帶子味道我覺得一般, 一個人食半打好夠了! 原來放題任點入面, 本身已經有帶子刺身同海膽壽司, 帶子海膽迷冇妨try try 先! 整體熱食、甜品款式不多, 味道過得去, 泰式炒野大大碟, 勝在服務員都算有禮, 日泰放題創新。我就一次夠了!😂
2K
日🇯🇵泰🇹🇭放題🍴平日晚市💲229另加一6:30去到已經人頭湧湧👫 坐無虛席 建議大家要預早訂位🛋————⋯————⋯————⋯————⋯📱掃barcode後wechat點食物🆕夠曬環保👍🏻+💲8️⃣8️⃣可以升級任食愛爾蘭生蠔🐚、海膽火焰帶子🔥、澳洲小龍蝦🦐、任飲Asahi 生啤🍺、Blanc1664生啤🍻.✨推介海膽火焰帶子😝珍寶size嘅帶子中間放滿了鮮甜又美味嘅海膽😍超吸引😋.😝其他食物包羅萬有 主打泰式小炒用上多款泰國香料炒成☘️🌱🌿香口又惹味👅食放題 點到成枱都係是常識吧😍😍😍.⭐️推介食物⭐️✨鮮胡椒香蔥海蝦🦐✨甘葉香蒜炒墨魚鬚🐙✨泰式燒元貝🐚✨辣椒膏炒蜆🌶✨三文魚湯🐟✨馬拉盞炒通菜🌿✨火焰壽司🍣.👉🏻刺身🐟👉🏻壽司🍣👉🏻沙律🥗👉🏻涼菜🥒👉🏻串燒🔥👉🏻天婦羅🍤👉🏻炸物🍗👉🏻小炒類🍱👉🏻湯類🍲👉🏻甜品👉🏻雪糕👉🏻飲品————⋯————⋯————⋯————⋯
日🇯🇵泰🇹🇭放題🍴
平日晚市💲229另加一