2019-04-17
元朗越嚟越多人, 有特色食店也開得越嚟越多😆 尤其是日式食店也五花八門, 多姿多彩😌 今次揀咗位於 yoho mall 都開咗一段時間嘅極尚大瀛喜食日式放題🦑🦐🦀🐟 呢到都幾難book位㗎, 尤其想book星期六星期簡直日一位難求, 要預早啲book位🤭 今次揀咗平日book咗五點半食到七點半,🤔 住平日冇咁多人 點知唔係喎😅 一樣坐滿曬🤨 呢度有自助沙律吧、甜品區、飲品區、雪糕區、和幾樣熱食, 應有盡有👍 環境都幾大㗎,裝修以金色、深紫色、啡色作主題色調😌 食物分類,有十一、二種👍 魚生梗係必食㗎啦🤤 其他熱食也甚有水準, 尤其燒羊架芝麻雞翼、串燒牛脷,串燒菠蘿……係我至愛, 小度有少少焦糖味,而且又多汁, 入單都入咗幾次🤭 另外出面沙律區、 甜品區加埋 都有二幾種嘢食, 都咪話唔多👍 飲品區也不少 ,有多種牌子汽水、茶飲、酒類…… 雪糕車也有兩個大冰櫃, 如果有埋甜筒會更加好 🤣🤣🤣
另外出面沙律區、 甜品區加埋 都有二幾種嘢食, 都咪話唔多👍 飲品區也不少 ,有多種牌子汽水、茶飲、酒類…… 雪糕車也有兩個大冰櫃, 如果有埋甜筒會更加好 🤣🤣🤣🤣 以二百幾蚊價錢 可以食咁多嘢,而且環境與食物質素唔差,最緊要近近哋唔使搭車出去食, 係咪好好呢🤣🤣🤣l